Logan SUV 4x4, in 2010: 13.000 de euro, Topic de speculatii ...
![]() ![]() ![]() |
Logan SUV 4x4, in 2010: 13.000 de euro, Topic de speculatii ...
Tossi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|||
dorel232004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 9 February 07 ![]() |
Eu am o dacie cabina dubla 1600 cmc (4x4), pe benzina, 68Cp si vreau sa spun ca am urcat cu ea pe drumuri forestiere si incarcata cu o tona si nu am avut probleme. Dar eu cred ca treaba asta cu puterea e un moft la unii, nu o necesitate.
|
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
cbr-ica |
![]()
|
![]() "Aut vincere aut mori" Group: Members Posts: 275 Joined: 13 April 05 ![]() |
cuplul trage si urca. caii putere dau viteza.
"real men drive torque, not horse power" |
--------------------
2008, Jaguar
X-Type
2.2d, 155CP, 400NM 2005, Honda CBR600RR, 117CP
|
|
dorel232004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 9 February 07 ![]() |
Si daca ai viteza apari la stiri, uneori!! Ca a doua oara nu mai ai ocazia!
|
--------------------
Logan
MCV Laureate
2008 85 cp dci 7 locuri
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Foarte misto masinuta, probabil varianta de top va fi chiar bine echipata.
Sper sa aiba cinci stele la siguranta! |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Care masinuta, Quashquai-ul ala cu sigla Dacia?
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Da aia.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
Kits |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 14 February 07 ![]() |
ktmbull, si eu sper sa aiba 5 stele ca si pentru mine este foarte important aspectul asta. dar oare Qashqai cate stele are ca nu am gasit nimic? daca va avea 5, vor fi sanse sa fie si Dacia pe aproape, chiar daca cei de la Renault au declarat ca pentru a fi sigura, o masina este si mai scumpa, in cazul lor cu cca 1000 de euro. eu unul prefer sa dau 1000 de euro in plus si sa stiu ca masina mea este din cele mai sigure... DiMaggio stie unde era articolul ala in spaniola.
deasemenea sper din tot sufletul sa-i trateze mai bine tabla impotriva ruginii, nu de alta dar daca dau in jur de 13000 pe el o sa-mi pese mai mult decat mi-a pasat la Logan si o sa vreau poate sa-l tin mai mult. nu in ultimul rand, sper ca cei de la Dacia/Renault sa mizeze si pe design ca s-a demonstrat deja cat de important este si aspectul asta pentru noi, sa o faca frumoasa din prima ca sa nu ne ofticam ca are chestii in plus pentru piata din tara x sau y. sa iasa din prima cu motorizari "adevarate" dci de 105 cp, nu sa o scoata cu 70, peste un an cu 85 si poate candva cu motor de 105 sa ne umplem de draci asteptand. pe mine unul m-ar multumi si cel de 115 cp dar sunt constient ca un dci de 105 cp ar fi poate cel mai bun compromis. problema cred ca ar fi pretul acestei motorizari. |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci pana acuma avem : Un Quashquai cu fata de Logan
Un Koleos cu fata de Logan. Si noi vorbim despre motorizari ![]() ![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
Kits |
![]()
|
daca ar fi sa ne putem alege care din ele sa fie facute (cu fatza de Logan) as merge pe varianta Koleos care de altfel exista si cu fatza de Samsung caci mie imi place mult mai mult decat Qashqai.
![]() vorbeam de motorizari pentru ca daca ar fi sa fie treaba cu qashaqai-ul, cam asta este ce are el. in schimb Koleos daca va fi ca cel pe care-l stim, cred ca e mai mare pt. ca se zice ca va avea motorizari mai puternice. oricum koleos nici macar nu a iesit el pe piata, ar mai dura sa iasa o varianta Dacia pe linia lui. cred ca Renault va alege totusi masina cea mai mica dintre cele doua adica qashqai (cred eu) cu motorizarile cele mai mici (si implicit cele mai ieftine) ![]() si discutam de motorizari pentru ca oricum e "topic de speculatii", daca punem problema asa nu ar trebui sa discutam despre nimic pana nu iese pe piata... ![]() |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
Eu nu cred ca va diferi fundamental de logan mcv, asa cum zic astia si cum arata in pozele alea. Va fi un mcv ceva mai inaltat cu cateva elemente de 4*4: niste praguri, niste extensii de aripi, etc. Cam ce s-a facut la scenic 4*4, kangoo 4*4, etc.
O caroserie complet noua cere bani multi si in acest caz nu o vor putea scoate sub 15.000 euro, daca nu chiar mai scump... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Kits |
![]()
|
Si daca se va putea monta tractiune 4x4 pe toate modelele Dacia si pe langa asta va exista si un suv mititel? eu merg pe varianta asta, gandeste-te ca vor trage cat mai mult de modelul asta timp de 10 ani, poate si mai mult tot aducand cate ceva si tot imbunatatindu-l ca sa nu dispara interesul. pana acum le-a reusit. nu cred ca trebuie sa fie ori una ori alta. am o vorba: time will tell.
oricum suv-ul asta mic de care vorbim, daca va exista nu cred ca va avea nici o legatura cu Logan, asta da, se va numi Dacia (something) |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
ce frumos arata si ce bine pica : in 2100 termin ratele la actualul logan.
legat de cai putere, ma gandesc oare cat de sprinten era aro ? si ce bine au mers multi cu el ? daca vrei demaraj mare sigur nu iti cumperi o masina ieftina, mai ales o masina de teren ieftina. din cate stiu lada niva are cam 18,5 secunde demarajul de la 0-100. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
cineva a zis drept mai sus ca va fi un MCV aseamanator cu ce a fost la expozitia aia cu tariceanu pe post de reclama. de au visat romanii frumos..si a aparut de fapt actualul mcv.
photoshopul ala e prea scumpt pt dacia. dar sa nu uitam ca in tarile fara taxe un hunday tucson 2.0crdi costa 11400 euro cu full option si cutie automata (lipseste pielea). |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Kits |
![]()
|
pt Bacu si cei care zic ca nu este posibil:
o caroserie complet noua fatza de Logan nu inseamna si o caroserie noua in totalitate. daca se va face ceva pe baza lui Nssan Qashqai cu mici modificari estetice sunt toate sansele sa iasa o masina cu pretul vehiculat de francezi. sa nu uitam ca Qashqai se face in Marea Britanie unde exista unele din cele mai mari salarii din Europa. chiar si in conditiile astea cel mai ieftin Qashqai in vest costa de la 18500 euro (1.6 115cp tractiune 2x4). imaginati-va acelasi model fabricat in Romania la salarii de cca 10 ori mai mici si chiar mai rau. eu cred ca se poate, sa nu-i subestimam pe cei de la Renault. nici in Logan nu au crezut multi, inclusiv de la Renault si uite ca s-a putut. sunt sigur ca daca isi propun, o sa-l faca fara probleme. de moment nu au unde dar se extind (cei de la Dacia). eu sper, pentru diversitate sa iasa cat mai multe modele, pentru toate buzunarele. cred ca se va vinde ca painea calda chiar si modelul Qashaqai cand va iesi la vanzare in Romania. (nu mai vorbesc daca ar fi facut de Dacia, cu taxe, piese si casco mai ieftine)... mai ales la cata nevoie este aici de masini cu capacitati off-road medii din cauza drumurilor care cine stie cati ani vor mai trece pana sa fie toate in regula... |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.709 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
klauss,
o tara e arabia saudita unde statul are destul si nu ia taxe d ela comert/oameni. 54 000 riali este varianta full dar manuala si fara piele 57 000 riali cutia atuomata adaugata cam 65 000 estecu piele. primele preturi sunt negociate cu discounturi. daca imparti la 3,75 apare pretul in usd. daca imparti si suma ramasa la 1.355 ramane in euro. noroc. linkurile in araba sunt inutile. totul e sa mergi la dealer This post has been edited by rue: 17 Apr 2007, 09:15 |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asta cu Arabia Saudita e un caz special.
Pentru restul de aproape 6 miliarde de locuitori ai planetei, care ar mai fi tarile (la plural) alea "fara taxe"? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
rue |
![]()
|
pai poate emiratele arabe..
e placut cred ca sa i faci rodaju la masina ksa - iordania - liban (cred) - turcia -ro... 4500 km usor. cat despre dacia sa fiu on topic cred ca se poate pune motorul de 75 cp care daca nu e dieselul care are ceva cuplu , la benzinar sa puna o cutie cu care sa ia o viteza de top de 125 kmh ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- RUE
|
|
Kits |
![]()
|
cum spuneam mai sus, deja exista la vanzare si la noi Nissan Qashqai incepand de la 18890 euro, un pret mai mult decat decent cred eu. Imaginati-va ca nu era facut in Marea Britanie de catre nea' John care are un salariu de 1500 de lire (sau cat o fi) si era facut de nea Ion la Pitesti cu 250 de euro pe luna...
am si eu o intrebare pentru cine stie mai multe: cum naiba consuma Qashqai cu motor de 1,6 115 cai cu aproape 1 litru in oras mai putin ca Loganul? daca ar fi pe bune ar fi o alegere buna. Bafta!!! |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
legat de consum.....valorile sunt date dupa niste seturi de incercari experimentale conform CE.
In situatii de trafic real....valorile pot diferii foarte mult, legat de exemplu nostru si mie mi se pare un consum in oras f mic... ![]() |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Este o pictura misto, dar este mult prea devreme sa ne dam cu presupusu'.
Cat despre pret sunt sigur ca reno isi pastreaza imaginea...de la masina de 5000E ![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
@ pit-bull -> daca ma uit mai neatent pot spune ca e Q7
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Cum am mai spus intr-un post: am mers cu Honda HRV cam tot anul 2003( jeep de oras
![]() Stilul de condus: pushtan teribilist de 18 ani si un pic si de bani gata ( nu eram eu din pacate- un prieten ![]() Deci nu vad de ce acest nissan al carui nume mai bine nu il scriu decat sa-l pocesc nu ar avea un consum decent This post has been edited by b-45-wob: 30 Apr 2007, 19:37 |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mai tineti minte cand eram mici si credeam ca in 2010 vor fi masini zburatoare si teleportare, etc..
Si iata-ne acum, sperand sa facem si noi macar un SUV terestru ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
pes |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 April 07 ![]() |
daca tot construim autostrade in Romania, de ce sa nu construim o masina mai aproape de pamant.O dacie mai nervoasa cu tractiune spate, joasa si un design futurist.Si va spun eu ca toti pustani isi vor lua asa ceva.In loc sa o marim, sa micsoram garda la sol.Nu spun ca nu sunt de acord cu 4X4, dar eu daca stau la oras, ce imi trebuie mie 4X4?
|
--------------------
Dacia
1310 TX/1310 TLX
1993 berlina/1987 breack
- HD 06 ULU/HD 02 DAZ
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
pes : Pustanii dornici de masini sport vor lua second hand BMW-uri M3 'nascute' in aceeasi ani cu ei pentru ca nu vor accepta ideea de Dacie sport...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
ieri am cedat nervos pe soseaua de centura a bucurestiului si am luat-o pe aratura( la propriu ) cu loganul meu cu garda la sol mare cum zice amicul de mai sus. se statea in coloana laolalta cu tirurile de 40 de minute;
tare mi-as fi dorit ca garda la sol sa fie de vreo 40-50 de cm.numai de masini joase nu avem noi nevoie in romania. This post has been edited by han_1.6 mpi: 1 May 2007, 15:03 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Kits |
![]()
|
ca bine zici hane!
din pacate vor mai trece inca vre-o 10 ani probabil pana sa avem conditii pt. masini sport. mini suv-ul este ideal. in Romania conducem pe off-road chiar si cand de fapt in teorie este on-road. la noi chiar se justifica, nu este doar moft, avem nevoie de capacitati de trecere mari. m-am bucurat de nenumarate ori ca am Logan si nu ceva mai jos, inclusiv iarna cand se formaeza sleauri pe strazi pe care cu Cielo dadeam cu burta de pamant... |
--------------------
VW
Golf VI
1.4 TSI 122 ponei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 09:13 |