Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
radioman |
![]()
|
||
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|||
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
@radioman: cum ai nimerit gaurile din brida metalica fixata in interior cand ai gaurit plasticul de pe consola centrala?
Am citit ca unii au gresit si au dat de 2 ori gauri. Din schemele de prindere puse aici nu reiese clar care este exact pozitia cotierei. La Ambition presupun ca trebuie cuprinse butoanele geamurilor spate, dar eu am Laureate si de asta intreb. This post has been edited by madhorsefuzzy: 6 Dec 2006, 18:12 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
@radioman
![]() This post has been edited by lau0678: 6 Dec 2006, 18:20 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Fanny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 24 August 06 From: SUCEAVA ![]() |
Eu am cotiera de la dealer(245RON) cu suportul acela metalic de prindere.Toata treaba e ca sa vezi exact pozitia unde a fost prins holsurubul in plasticul ala alb.Apoi scoti plasticul acela,montezi suprtul metalic pe sina(exact ca in instructiuni) dar pozitionezi surubul de stringere pe suportul metalic exact ca in pozitia din care ai scos initial holsurubul din plasticul acela alb.Stringi surubul foarte bine pentru a rigidiza suportul metalic.Nu uita-ti sa puneti pe gaurile suportului metalic acele 2 bride metalice in care se va infileta ulterior holsuruburile din spatele suportului de cotiera.Apoi pui inapoi consola (cea care cuprinde frina de mana).Dupa asta pui deasupra pe pozitie cotiera (maxim fata) si dai gaura cu burghiu de 3 mm prin orificiile de la baza cotierei.La mine a mers din prima.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
LAUREATE PLUS 1.4MPI
2006
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci raspunsul la intrebarea mea este : o pozitionez maxim fata.
Eu nu am geamuri electrice spate si nu ma pot ghida dupa suportul butoanelor. La mine merge si mai in fata si mai in spate. Pentru mine ar fi utila pozitia fata de unde incepe scobitura franei de mana sau pozitia fata de unde se termina consola centrala sau si mai simplu pozitia fata de clips-ul acela care se deschide in spate (il acopera sau nu). P.S. Pana acum am reusit sa pozitionez doar brida metalica pe interior. Si asta in 2 ore. E foarte greu daca ai umblat si ai umplut pe acolo cu aluband si fonomin. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
l@u |
![]()
|
Pai daca ai montat brida nu mai poti jongla cu cotiera fata-spate ptr. ca doua din cele patru gauri trec prin brida metalica;asa ca ia niste repere ale celor doua gauri ale bridei fata de alte puncte fixe ale masinii,monteaza plasticul de la frana de mana,pozitioneaza gaurile pe acel plastic,gaureste-l,baga numai acele holsuruburi si apoi inseamnale si pe celelalte doua da afara cotiera gaureste plasticul si apoi prinde-o in toate cele patru holsuruburi
![]() This post has been edited by lau0678: 7 Dec 2006, 09:27 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
Asa am facut. Multam pentru hint-uri.
In schimb a tot trebuit sa scot plasticul de pe consola centrala de vreo 3 ori pentru ca tot imi cadeau clemele alea de pe brida si tot scapau in gol suruburile. Hinturi pentru ceilalti : 1. Pentru pozitionarea suportului cotierei pe consola si potrivirea gaurilor pe cele din brida am luat ca reper pozitia gaurilor de pe brida fata de sinele scaunelor. 2. Daca sunt pozitionate bine clemele pe brida si suruburile trec prin ele stangi pana iti rupi mana si nu scapa in gol. Asa ca intai strangeti suruburile pe consola fara cotiera sa vedeti daca se prind bine. Daca scapa atunci nu e pozitionata bine clema pe brida. P.S. Pana acum am deja 3 ore de munca si mai trebuie sa fixez cele 2 suruburi din partea din fata a suportului. Sper sa merite efortul. Deci 65RON ~ 3 ore. Dar sunt convins ca nu puneau asa suflet cum am pus eu. ![]() This post has been edited by madhorsefuzzy: 7 Dec 2006, 09:56 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
l@u |
![]()
|
Aaaa- am uitat sa-ti mai spun: intai am montat(dupa gaurirea celor patru prinderi) cotiera pe plastic si am fixat-o numai in cele doua holsuruburi care nu trec prin brida iar celor doua holsuruburi le-am pus pe interiorul plasticului niste cleme metalice in care se strang astfel incat strangerea dintre cotiera si plastic se face prin aceea clema si nu prin infiletarea holsurubului in plastic
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
Asta nu cred ca o mai fac acum.
Poate mai incolo cand o sa mai am timp daca o sa isi faca joc. Deja m-am plictisit sa tot montez cotiera. Vreau sa o si folosesc. ![]() Inca ceva : verificati cand cumparati cotiera sa aveti toate suruburile. Mie imi lipseste unul. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Si cand te gandesti ca montatul costa 26lei si dureaza aproximativ 20 min. (la dealer in Cta, cel putin) ...
![]() This post has been edited by raqzvan: 7 Dec 2006, 19:02 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
l@u |
![]()
|
Da nu mai bine cu banii in buzunar si cu inima impacata ca mai bine de atat nu se putea???Am vazut eu ce-i prin service-uri.
PS acum si la mine dureaza tot ca la service. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
R@du |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 28 October 06 From: Piatra Neamt ![]() |
As dori sa stiu daca este cineva din Iasi care si-a montat o cotiera, la ce pret si de unde a cumparat-o ( eventual sa raspunda cineva care are geamuri electrice pe spate)
Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Renault Megane Scenic
'98
|
|
l@u |
![]()
|
Daca vrei si ptr. geamurile spate mergi la Caremil si daca nu au da comanda-dar vezi sa fie varianta cu intaritura metalica.Cele de prin bazar nu cred sa se potriveasca plus ca sunt numai panarame.
This post has been edited by lau0678: 9 Dec 2006, 10:29 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Adi ZSS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 3 December 06 ![]() |
Radu trebue sa decupezi putin cotiera la spate si rezolvi problema pt butoane. Nu am poza cu decupatura, da promit ca fac una si o pun.
Attached thumbnail(s) 11.jpg ( Size: 74.2k ) Number of downloads: 813 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1,6MPI
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
george1582 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 3 June 06 From: Bucuresti ![]() |
cotiera asta de la automarcus e versiunea 2 ???
....apropo care e diferenta intre tipul 1 si tipul 2 ???? |
--------------------
Renault
Kadjar 1.6 DCI.4x4
2016 ZEN PLUS DIVERSE
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(george1582 @ 15 Dec 2006, 19:17) cotiera asta de la automarcus e versiunea 2 ??? ....apropo care e diferenta intre tipul 1 si tipul 2 ???? da este versiunea 2 .diferenta este dupa cum stiu eu intaritura metalica nu stiu daca si designu' difera ,eu am aceeasi cotiera dar prima varianta nu stiu cum arata. This post has been edited by l@u: 15 Dec 2006, 19:23 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pentru ce imi racesc eu gura de pomana mai sus ?
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=735339 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
jkno |
![]()
|
![]() Sfortza fie cu voi! Group: Members Posts: 153 Joined: 27 February 05 From: Arad ![]() |
I se pare cuiva ca aceasta cotiera este putin prea inalta?
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Laureate 1.6
2004 Words are not enough...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ce tot va chinuiti atata ,uite bre aici cotiera adevarata
![]() ![]() prosopul acela nu este necesar,acela ala era ca asa tin eu acolo un prosop,montajul e simplu, se infige doar intre plasticu acela de protectie si consola tetiara si gata una cotiera la domnu ![]() Attached thumbnail(s) IMAGE_028.jpg ( Size: 9.94k ) Number of downloads: 568 IMAGE_027.jpg ( Size: 10.14k ) Number of downloads: 752 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
ma da inventiv mai e al naibii roman
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(jkno @ 17 Dec 2006, 17:41) I se pare cuiva ca aceasta cotiera este putin prea inalta? Poate doar daca mergi cu scaunul lasat pe ultima pozitie din reglajul pe inaltime. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
l@u |
![]()
|
Eu merg cu scaunul maxim spate si jos si imi vine perfect---am... 1,9m
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
baldur |
![]()
|
Baldur Group: Members Posts: 49 Joined: 18 November 06 From: Iasi ![]() |
Si eu zic ca e putin prea inalta fata de maciulia schimbatorului de viteze, comparativ cu alte masini. Si poate si putin prea in fata (apropiata de schimbator) ceea ce face mai greoaie manevrarea levierului, care si asa agata usor. Una peste alta te inveti si la drum lung isi dovedeste utilitatea.
|
--------------------
Renault/Dacia
Clio 3 1,2 16v 75 cp/Sandero 1,6 mpi 85 cp
Dinamique 2008/Laureate 2011
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Cotiera de 90 RON modificata!Se poate ajunge si la butoane.
Attached thumbnail(s) Image006.jpg ( Size: 255.23k ) Number of downloads: 784 |
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
de unde ai luat cotiera asta?
ca la banii astea e cea mai buna oferta |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
dogy,
Oferta buna? Tu te-ai uitat in poza? Nu vezi ce ciopartita ii in urma "modificarilor". Asa ceva n-as fi acceptat la berlina din 77 veche saraca, dapoi la o masina noua..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
l@u |
![]()
|
Hai ma ca doar ale ciolofane pe scaune
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:37 |