Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
da parca e roasa cu dintii ma miram eu sa fie ceva fain la pretu asta
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
@dogy_10 Acum nu mai e cea mai tare ofertaaaaaa?
![]() ![]() ![]() This post has been edited by l@u: 18 Dec 2006, 22:05 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Steve From Oradea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.002 Joined: 11 October 04 From: Oradea ![]() |
Scuze pentru info si pentru poza.Inca nu-i finisat,dar astazi n-am avut timp ca sa termin si am vrut sa fac macar o poza pentru VOI,ca sa va arat,ca se poate face loc si pentru butoane. Dar daca n-ai cu cine vorbi..........
|
--------------------
Renault
Laguna II Dynamique 1.9dCi - 140CP
2003
- BH
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
cand am zis ca e cea mai tare oferta nu am vazut poza si ma refeream la pret si oricum eu nu am butoane pt geamuri si nu trebuie sa o tai
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
Si marmota.....
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
inpacheta cadouri ptr ministri
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
a vazut careva cotiera (preferabil neciopartita) prin vitan? asta la 90lei. eventual si standul unde e. mersi
|
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
intrebare ,va rog. am luat cotiera de la dealer si am instalat-o tot la ei ( odata cu protectiile de aripi si noroi,ca altfel o montam singur)....
Acum am o intrebare oarecum ciudata.Nu-s convins ca mi-au pus si intaritura aia metalica(in pachet era),cotiera se cam misca lateral. Unde pot vedea partea aia?preferabil fara sa dau jos cotiera de tot...adica se vede prin spate, pe la frana de mana, etc... ? Multumesc ! |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
l@u |
![]()
|
Desfaci surubul de la butoanele geamurilor spate ,ridici putin tunelul de plastic si acolo trebuie sa se vada intarituira(surubul se prinde si in intaritura).Daca vrei sa afli mai multe citeste in acest topic.
This post has been edited by l@u: 22 Dec 2006, 21:45 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
ok, citisem ca vroiam sa o montez singur,dar am abandonat ideea ca sa nu dau gauri aiurea in masina noua...
hai ca incerc sa vad ce si cum! mersi! |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
BMW R1100 RT BV SKY |
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
XCe intaritura ca nu mai inteleg nimic?Eu o am pe aia de 276 ron si nici o intaritura si si a mea se misca lateral fiind prinsa numai de consola dintre scaune.
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
DannyC |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 17 December 05 From: Baia Mare ![]() |
Si eu am exact aia de la dealer si n-are nici o intaritura, se prinde in 4 puncte de tunelul central! Miscarea in lateral e foarte mica pt ca se sprijina in locasurile centurilor de siguranta.
This post has been edited by DannyC: 22 Dec 2006, 23:19 |
--------------------
Dacia
Logan
1.6 MPI Ambition
- MM 82 DNY Masina si nevasta nu se imprumuta!
|
|
skywalker |
![]()
|
ultima editie a cotierei originale are o intaritura metalica, in forma de U.
O aveam in cutie,dar nu stiu daca mi-au montat-o.Maine voi afla si in caz ca nu e, veti citi cum un rahat de mecanic a fost tarat dupa masina... |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
BMW R1100 RT BV SKY |
|
skywalker |
![]()
|
in urma nelinistilor ce ma apasau, m-am dus sa demontez surubul din spate. Evident, intaritura metalica lipsea.
Maine pe lumina ma uit mai atent acolo si ma duc sa ii omor pe cretinii de la ASV. Va tin la curent cu noutatile. Asadar aveti incredere maxima in dealeri daca doriti Carmagheddon ! |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
BMW R1100 RT BV SKY |
|
l@u |
![]()
|
Mai da voi chiar nu vreti sa cititi de loc--- cateva posturi mai sus semit a pus o foto cu cotiera cu intaritura eu am incercuit-o ca sa o vedeti mai bine.
![]() Attached thumbnail(s) intaritura.jpg ( Size: 39.06k ) Number of downloads: 726 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Salut!
Revin cu o problema ce s-a mai discutat aici..si anume pretul pentru cotiera originala. La dealerul din Iasi aceasta costa 250 RON (ceea ce mi se pare cam exagerat..) si as vrea sa stiu daca a gasit cineva obiectul in zona la un pret mai bun. Multumiri! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
skywalker |
![]()
|
update: mers la ASV, program pana la ora 13,dar doar cu femeile de servici...aflat ca tre sa merg miercuri.Sunat la VC, dat info, astept sa vad rezolvarea de miercuri incolo.va tin la curent !
|
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
BMW R1100 RT BV SKY |
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Model de cotiera Logan cel putin interesant
Attached thumbnail(s) 2458001_1.jpg ( Size: 17.43k ) Number of downloads: 605 |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Este "cel putin interesant" , intradevar, dar ar fi si mai interesant cu niste detalii...
![]() |
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
dogy_10 |
![]()
|
este special pt logan sau e universala? asteptam pozecu ea montata si pretul
|
--------------------
.
.
.
|
|
axx |
![]()
|
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
Misterul a fost rezolvat....am gasit-o pe un site romanesc de vinzari...nu dau nume(da nu e greu de ghicit)...i se zice "cotiera logan 2" si costa 170 de roni..si arata destul de fain....
|
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Dar se pare ca nu are intaritura metalica, sau nu se vede in poza? mie asa mi se pare...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
george1582 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 3 June 06 From: Bucuresti ![]() |
eu mi-am cotiera aia de la dacia tip 2 .a costat 210 ron si montajul 20 ron.eu m-am obisnuit relativ repede cu ea e fff comoda plus spatiu de depozitare....si cu intaritura aia metalica se tine destul de bine,voi vedea peste ceva timp......toate bune si craciun fericit
|
--------------------
Renault
Kadjar 1.6 DCI.4x4
2016 ZEN PLUS DIVERSE
|
|
juristul2000 |
![]()
|
Nu este a mea am gasit si eu aceasta cotiera tot pe acel site.Eu am originala cu ghlisare dar tre sa recunosc ca pretul e ok si arata bine.
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mi se pare foarte urata fata de cea de la Dacia. Are o balama cat jumatate de cotiera, piciorul este subtire (chiar daca o fi el potent ..), probabil suprafata mica pentru cot. Seamana cu ceva de pe o masina nemteasca.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dogy_10 |
![]()
|
ce parere aveti de cotierea originala de la dacia, merita banii ca ma vazut ca vorbiti de tot felu de intarituri si mi-e frica ca daca o cumpar o sa se balanseze.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Fanny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 24 August 06 From: SUCEAVA ![]() |
Eu am cotiera cumparata de la dealer dacia (245RON) are si aceea intaritura metalica de care se tot vorbeste + indicatii de instalare si montare ; am montat-o singur fara probleme si e super OK. Am sa pun in curind si o poza
|
--------------------
Dacia Logan
LAUREATE PLUS 1.4MPI
2006
|
|
motanel pufos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 14 September 06 ![]() |
Si eu mi-am pus cotiera originala cea cu intaritura din metal la Amat Pitesti. 214 RONI inclusiv montatul. Sunt multumit de ea desi plasticul din care este facuta mi se pare fragil.
|
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
mirceateodorescu683 |
![]()
|
![]() MD Group: Members Posts: 451 Joined: 17 February 05 From: Tulcea ![]() |
Are cineva vreo soluție pentru a scăpa de scârțâitul cotierei origonale?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI Da dom'le, am Passat cu motor TDI!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:35 |