Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
radioman |
![]()
|
||
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|||
sebi4fc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 13 October 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
L@U ia priveste aci si apoi mai vb. ca ai gura cam mare dupa cum zicea lau_swat te cam bagi aiurea priveste si vezi acceasi forma a cotierei sau poate acelasi poztie de condus .
asa ca inainte sa vb documenteazate ![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...00entry814177 This post has been edited by sebi4fc: 18 Feb 2007, 23:35 |
--------------------
logan
preferance 1.4MPI-verede cameleon
2005
- cj 82 ebi
|
|
mario1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 10 May 06 From: Constanta ![]() |
QUOTE(radioman @ 11 Feb 2007, 13:25) Ma bag si eu in seama, ca mi-s constantean! ![]() La nenea Olteanu cotiera e "la oferta" inca din luna decembrie (cand mi-am cumparat si eu). Initial nu eram f.convins ca e necesara, dar acum o consider o investitie cu adevarat buna... mi se pare de neconceput fara ea... Nu stiu de celelalte cat sunteti de multumiti, dar cea originala isi merita fiecare banut. |
--------------------
Dacia Logan
-
Laureate Plus
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
Salut,
ma bag si eu in seama, pt ca am niste nelamuriri. Se poate lua cotiera de la dealeri fara manopera? De exemplu: - la ADRAS costa 218RON cotiera, cu manopera costa 280RON! - la Meridian Vest 320RON cotiera (cica manopera e gratis) - la Cobalcescu 210RON cotiera si 60RON manopera Ce ziceti?Aveti idee ce dealer e mai serios? Merci |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
unde gasesc si eu undeva pe vre-un site cotiera aia ungureasca de culiseaza fata spate capacul?va rog o adresa ceva,ca-s din Craiova
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
la auto marcu's se gaseste cotiera cu 210 ron la magazinul din showroom.
in magazie, unde se poate cumpara doar pe comanda de reparatie, este musai sa platesti si manopera, insa aici nu se gaseste cotiera. in concluzie: daca aceasta cotiera se gaseste in magazinul de piese si accesorii (si nu in magazia de piese de schimb), atunci nu sunteti obligati sa platiti si manopera |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(mario1 @ 19 Feb 2007, 11:08) Ma bag si eu in seama, ca mi-s constantean! ![]() La nenea Olteanu cotiera e "la oferta" inca din luna decembrie (cand mi-am cumparat si eu). Initial nu eram f.convins ca e necesara, dar acum o consider o investitie cu adevarat buna... mi se pare de neconceput fara ea... Nu stiu de celelalte cat sunteti de multumiti, dar cea originala isi merita fiecare banut. Si unde ti-ai montato,tot la nea olteanu sau tu personal? |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
narcist |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 21 May 05 ![]() |
Daca doriti sa cautati calitatea alegeti varianta ungureasca (chiar daca e mai scumpa un pic). MERITA !!!
|
--------------------
LOGAN 1.4 LAUREATE
LOGAN 1.4 LAUREATE
- B - 99 - P I N
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
MMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 September 06 ![]() |
Salut,
Ma bag si eu in seama; eu am luat cotiera de la Mavexim-Targoviste, pret 220, montaj gratuit. Evident fiind vorba de un dealer Dacia, cotiera este originala, modelul care culiseaza, se rabateaza si se poate si regla pe verticala. Insa nu ii se pare ca creeaza un confort nemaipomenit, mai mult aduce o nota de eleganta masinii. |
--------------------
Audi
A3 Sedan 1.4 tfsi
Ambition
|
|
aur |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 9 April 05 ![]() |
QUOTE(stiancu @ 20 Feb 2007, 10:06) unde gasesc si eu undeva pe vre-un site cotiera aia ungureasca de culiseaza fata spate capacul?va rog o adresa ceva,ca-s din Craiova aici: http://www.autoaccesorii.ro/standard_category.php?parent=45 , dar este supraevaluata ca si pret. sau aici: http://www.auto-accesorii.ro/ , unde o gasesti la un pret decent, tipul este din Dej si le aduce direct din Ungaria. This post has been edited by aur: 25 Feb 2007, 03:11 |
--------------------
Dacia
LOGAN Prestige
2006
- BH05AUR
|
|
skywalker |
![]()
|
![]() Calator printre stele Group: Members Posts: 153 Joined: 11 April 04 From: Brasov ![]() |
are cineva idee cum putem scapa de scartaitul cretin pe care il face suportul cotierei?
PS: cotiera originala,montata la dealer (dupa ce initial omisesera sa imi monteze si intaritura metalica aflata in pachet,mama lor a dracu de hoti). |
--------------------
Dacia
Logan Prestige
2006
- RFC Kawasaki ZZR 500 BV SKY
BMW R1100 RT BV SKY |
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
merci mult!
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
mah stie cineva in ungaria de unde se poate cumpara si lacepret??
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
RATI KFT, Ipari Street 2 , 7300 Komlo,Ungaria
This post has been edited by l@u: 26 Feb 2007, 09:11 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
mario1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 10 May 06 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
-
Laureate Plus
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
salutare,
la AMG, stie careva ce tip are? e ungureasca sau ...? merci |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
rattlesnake |
![]()
|
salut din nou,
aseara mi-am luat si eu o cotiera de la AMG - este ARMSTER, facuta in Ungaria, la Komlo si am dat 200RON.Am luat-o mai ieftin, pt ca nu am platit manopera si urmeaza sa o montez eu. Acum..uitandu-ma prin acel mic manual...imi vin niste intrebari: - unde se pune armatura aceea de fier?Se desface calul acela de plastic(carcasa din zona franei de mana)? - ce se intampla cu buton pt regjal oglinzi? nu e afectat de demontarea plasticului? thanks |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(skywalker @ 25 Feb 2007, 07:19) Ia un spray lubrifiant (gen wd40) si da pe la incheietura cotierei. Efectul n-o sa se vada imediat, trebuie sa patrunda lichidul, ca arcurile nu sunt la vedere. Asa mi-am dezmortit si antena, pe care n-o mai puteam ridica. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(rattlesnake @ 6 Mar 2007, 18:09) salut din nou, - unde se pune armatura aceea de fier?Se desface calul acela de plastic(carcasa din zona franei de mana)? - ce se intampla cu buton pt regjal oglinzi? nu e afectat de demontarea plasticului? thanks Urmeaza intocmai instructiunile si fara frica ca nu se intampla nimic cu butonul respectiv si mai citeste si pe aici un pic http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=745448 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=745498 si turteste putin intaritura metalica unde am insemnat ca sa intre cat mai fix. Spor la treaba!!!! This post has been edited by l@u: 6 Mar 2007, 18:41 Attached thumbnail(s) Suport_cotiera.jpg ( Size: 246.78k ) Number of downloads: 872 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
rattlesnake |
![]()
|
mersi mult! am citit si cele de pe link si mai vreau sa stiu:
- clemele alea metalice, unde se pun? se pun pe gaurile bridei metalice ? - pentru a monta brida e nevoie de scoaterea totala a plasticului sau doar suspendarea lui din spate? thanks |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
l@u |
![]()
|
De care cleme metalice este vorba???
Nu este nevoie sa demontezi plasticul acela de tot ci numai surubul din spate apoi ridici de el atat cat sa iti faci treaba. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
rattlesnake |
![]()
|
de clemele astea este vorba... pe instructiuni am vazut ca se prind pe brida, in dreptul gaurilor
Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 121.93k ) Number of downloads: 791 |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
l@u |
![]()
|
Da acum imi amintesc de ele si ai dreptate se prind pe brida metalica si mai cauta inca 2 buc. ptr celelalte 2 prinderi ca sa nu stea holsuruburile numai in plastic
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
mi-am luat si io cotiera de la amg, 200 roni fara montaj.
sper sa o montez azi...desi nu-mi place ca suportul e negru, si lacasu din spate e pentru geamuri electrice nu pentru suport pahar... ![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Pai, suportul (piciorul) cotierei poti sa-l vopsesti in ce culoare vrei tu...
![]() Da, e nasol ca, dupa montare, pierzi suportul de pahar/scrumiera dintre scaune. Dar locasul care ramane poate fi folosit in continuare ca spatiu de depozitare pentru chei/telefon/etc.. |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
șoferistul |
![]()
|
![]() excesul de combustibil dăunează grav sănătății Group: Members Posts: 370 Joined: 19 June 06 From: București ![]() |
http://www.kamei.de/ww/de/pub/produkte/styling.cfm
nu știu dacă s-a mai vorbit de această cotieră care este cam scumpă. Se găsește de cumpprat și în RO. cred că vine cu o mască în jurul frînei de mînă, soluția de acces la aceasta este foate bună. |
--------------------
Dacia
Logan
Prestige
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mai, mai, mai ... 140 Euro sau 206 Euro pentru petarda aia de cotiera este enorm.
This post has been edited by IRONICK: 15 Mar 2007, 13:41 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Subscriu.
In afara de scartaitul de ieftin al arcurilor care e tare enervant, este foarte utila aceasta cotiera, chiar daca la ergonomie sta cam prost (frana de mana de exemplu). |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si pe mine ma deranjeaza accesul la frana de mana. Ca pana sa imi pun cotiera intorceam cu frana de mana masina. Imi place cu cotiera, dar mai vreau sa trag si frana de mana din cand in cand.
![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 09:11 |