Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
c-tin |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 1 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
berlina1310
- is 03 cts LOGAN ABS PLUS 1.6
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Poze ca nu te credem
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Poze si de unde din Iasi ai cuparat cotiera?
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
niste poze cu comfortu daca ai
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
c-tin |
![]()
|
nea ga!nusa cu comfortu' e greu sa pun poza (am tastat gresit pe M in loc de N) da cu cotiera pot sa incerc sa fac azi daca nu uit
ptr zanga:am cumparat cotiera de la BRAS(daca stii unde e) pret 100 RON This post has been edited by c-tin: 15 Jun 2007, 16:59 |
--------------------
dacia
berlina1310
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Daca ai putea sa imi explici putin unde e ar fi super ca nu stiu asa bine exact unde e eventual sa imi dai un punct de reper...daca vrei vino pana in Tudor si iti fac eu poza la cotiera
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
c-tin |
![]()
|
mersi da am facut eu poze numai ca nu reusesc sa le pun ca sa le puteti vedea
spuneti-mi va rog cum sa procedez ca nu reusesc ma ga zinul de unde am cumparat cotiera se afla situat intre podul de piatra si gara , pe partea dreapta |
--------------------
dacia
berlina1310
|
|
zanga |
![]()
|
Merci am sa caut....arunca un ochi aici pentru poze
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
Am cumparat cotiera originala de la COBALCESCU, pret 210 RON.
Mi-am montat-o cu ajutorul unui prieten si ne-a luat vreo ora ca nu reuseam sa dam gaurile exact in urechile bridei de intaritura. Ca prima impresie este ok, nu se misca, calitatea ei e ok DAR: -e prea inalta(chiar daca am reglat-o la minim pe inaltime) fata de maciulia schimbatorul de viteze si prea in fata (apropiata de schimbator) ceea ce face ca schimbarile in treptele 2,4 si inapoi sa fie mai dificile. -accesul la frana de mana, butonul de reglaj al oglinzilor (cine are), centruri se face mult mai greoi si trebuie rabatata. Concluzia este ca are si avantaje si dezavantaje si inainte sa cumparati mai bine o probati pe o masina din Showroom. Eu o mai tin cateva saptamani si daca nu imi place probabil o voi scoate. |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
Nu o vei mai scoate pentru ca te vei obisnui cu ea iar manevrele mentionate, care acum ti se par dificil de executat, vei invata sa le faci putin altfel si nu te vor mai deranja.
Dar ai dreptate, cotiera aduce o serie de probleme, te inghesuie si iti face viata grea cind trebuie sa-ti cuplezi centura. |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cam piperat pretul.bine ca nu te-ai dus in service ca-ti mai lua cateva sute
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
router |
![]()
|
sper sa ma obisnuiesc cu ea, daca nu o voi scoate si o voi vinde
oricum cred ca ar fi putut sa o proiecteze in asa fel incat sa fie ceva ma joasa si mai in spate pacat ca nu se poate regla sau modifica |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
l@u |
![]()
|
Esti primul care se plange de cotiera originala in felul asta ...cred ca multi se roaga sa o scoti la bursa
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Vad ca pe aici se vorbeste deja de cotiera Colectia 2 cu intaritura metalica. Intreb si eu ca omul are ceva functionalitate in plus asta cu cotiera metalica fata de prima varianta integral din plastic (din asta am), reglaje in plus?
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
router |
![]()
|
|
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
router
Nu stiu de ce la tine totul trebuie sa fie mai special. E cam la acelasi nivel cu schimbatorul....asta daca nu au schimbat lungimea levierului....dar m-as mira. La frana de mana intradevar nu mai access asa simplu. Dar totusi mai sunt vreo 3 moduri in care poti avea access la ea. Singura problema reala (cel putin la oameni mai solizi ca mine) este accesul la centura. Dar si asta s-a rezolvat in cateva zile. Nici nu trebuie sa ma uit sau sa pipai pe acolo. Mana merge direct la centura si o pun repede si fara probleme. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(Corbu' @ 16 Jun 2007, 12:16) Vad ca pe aici se vorbeste deja de cotiera Colectia 2 cu intaritura metalica. Intreb si eu ca omul are ceva functionalitate in plus asta cu cotiera metalica fata de prima varianta integral din plastic (din asta am), reglaje in plus? Este exact aceeasi cotiera diferenta fiind acea intaritura care elimina jocurile si care nu schimba cu nimic design-ul sau functionalitatea. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
router |
![]()
|
QUOTE(jkno @ 17 Dec 2006, 17:41) QUOTE(baldur @ 17 Dec 2006, 21:56) Si eu zic ca e putin prea inalta fata de maciulia schimbatorului de viteze, comparativ cu alte masini. Si poate si putin prea in fata (apropiata de schimbator) ceea ce face mai greoaie manevrarea levierului, care si asa agata usor. Una peste alta te inveti si la drum lung isi dovedeste utilitatea. Driverx, dupa cum vezi nu sunt singurul care are o problema cu unaltimea ei si cu schimbarea vitezelor dupa nmontarea cotierei. QUOTE Nu stiu de ce la tine totul trebuie sa fie mai special. Nu e la mine totul mai special, am cumparat cotiera, am montat-o si am vazut aceste neajunsuri pe care le-am impartasit cu cei de aici. Nu vad unde am gresit. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
mie mi-e buna
daca prelungesc cotiera, mi se pare si mie ca nu mai pot sa schimb bine in 2 4 si R, dar cu ea stransa e super! |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(router @ 16 Jun 2007, 16:48) Driverx, dupa cum vezi nu sunt singurul care are o problema cu unaltimea ei si cu schimbarea vitezelor dupa nmontarea cotierei. Iti dai tie si la altu cu cotiera in cap daca iei una bucata linear care il pui astfel incat sa se sprijine pe levier SI pe cotiera si o sa constati ca e relativ orizontal acel linear? Daca nu esti singurul care se plange de "problema" asta asta nu inseamna ca si ai dreptate. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
router |
![]()
|
Ati avut dreptate, azi am mers cam 200 de km atat in oras cat si afara si m-am obisnuit cu schimbarea vitezelor.
Cred ca daca scot maciulia din levier si o inalt cam 1-1.5 cm va fi perfect. Eu am maciulie din colectia 2. Merge sa fie inaltata 1 cm? |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
l@u |
![]()
|
router greseala recunoscuta este pe jumatate iertata
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
router |
![]()
|
eu vreau sa fac tocmai invers la ce ai facut tu si sa scaot maciulia, sa pun ceva poxilina zic eu si sa o inalt 1-2 cm, sunt curios daca merge
|
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
vrei sa faci maciuca ca ratb-urile alea vechi?
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
router |
![]()
|
tare
![]() stiu exact despre ce vorbesti ca am mers pana acum 5 ani cu RATB-ul si vedema cum soferii schimba vitezele cu un schimbator de 1 metru jumate' eu cred ca daca l-as inalta cu 1-2 cm maxim ar fi grozav |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
ady85btz |
![]()
|
daca-l inalti o sa adopti stilul mos sau classic ratb
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
driverx |
![]()
|
router
Cum ziceam. Nu stiu de ce tre sa fi tu mai special. E foarte bine asa cum e. Tu daca lungesti levierul in vreun fel, cresti si cursa capatului de levier, chestie care se traduce printr-o miscare mai ampla a mainii. Bun, DAAAR in conditiile in care tu ti corect cotul pe cotiera, mare parte din schimarile de viteza le poti face din inchietura palmei, incheitura care nu are prea multa flexibilitate, deci chiar nu vad rostul sa lungesti. Please stop. Incearca sa intelegi ca vrei ceva nenatural, ti se pare acuma una alta ca nu esti obisnuit. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
l@u |
![]()
|
Lasa omu' in pace ca o sa o lungeasca si apoi o sa vina si o sa spuna ca ,,Ati avut dreptate nu trebuia lungita" dupa care mai munceste odata si o taie si tot asa.....fiecare pasare pe limba ei piere
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
c-tin |
![]()
|
driverx are dreptate, se pot schimba vitezele folosindu-ne aproape doar de incheietura maiinii asa ca nu va mai vaitati,folositi cotiera ca-i buna asa cum e
![]() |
--------------------
dacia
berlina1310
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
E buna asa cum e pana ti se ia de scartaiala si o arunci pe geam. De cand am pus-o imi freaca cupla la centura de mirifica cotiera de mi-au iesit bube pe timpan. Trebuie tunizata si asta ca altfel nu merge, pus cheder intre ea si cupla. Partea nasoala e ca nu gasesc cheder adeziv negru, doar alb....
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 18:01 |