Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Bine cu codul, dar imbinarea cum este? Au facut ceva sa nu se mai frece plasticul intre el sau nu?
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
IRONICK |
![]()
|
Mie nu imi scartaie decat capacul. Si am prima cotiera ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
NU capacul ala mic ci la balamaua dintre picior si corp. Acolo scartaie la mine si nu numai cand o deschid ci in mers, la gropi, la denivelari.
Poate oi fi nimerit eu un exemplar mai prost, cine stie. |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
IRONICK |
![]()
|
Eu zic ca acolo scartaie cupla care se freaca de piciorul cotierei ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Corbu' |
![]()
|
Nope, am pus special ceva de cauciuc intre si nimic. Cand misc un pic de ea urla fiecare cm/2 de plastic din ea. Si tartorul e imbinarea picior/corp cotiera. Sa pipai un pic si varianta 3 si daca nu imi place nici aia o scot de tot. Si asa ma incurca la pus centura ....
This post has been edited by Corbu': 5 Jan 2008, 18:43 |
--------------------
-------
-------
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
si eu am prima versiune si nu scartiie.
ironik: suruburile se mai slabesc si nu o sa fie destul loc acolo deoarece o sa fie exact sub suportul de pahar sau daca ai geamuri electrice spate e si mai putin loc. |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
adryan_1.6MPI |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 January 08 ![]() |
Buna seara tuturor si LA MULTI ANI.as vrea sa va rog daca imi puteti spune de ce nu imi mai functioneaza geamurile electrice pe spate dupa montarea cotierei.precizez ca aceasta a fost montata la dealer.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 AMBITION
|
|
Corbu' |
![]()
|
Oare nu sunt blocate geamurile de la butonul de sub frana de mana?
|
--------------------
-------
-------
|
adryan_1.6MPI |
![]()
|
a fost primul lucru la care m-am uitat.ma gandesc sa nu fi atins ceva cand au introdus suruburile.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 AMBITION
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
daca ti-or fi bagat holsuruburi de 5 cm e posibil sa-ti fi scurtcircuitat instalatia electrica. verifica intai la tabloul de sigurante, sau la butonul de blocare geamuri spate sa nu cumva sa fie in pozitia de blocare
![]() |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
adryan_1.6MPI |
![]() ![]()
|
La butonul pentru blocare m-am uitat, nu e de la el.m-am uitat acum si la sigurante si tot nu e.maine dimineata ma prezint la ei.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 AMBITION
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
E cel mai sigur asa ......lasa-i pe ei sa isi bata capul.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
adryan_1.6MPI |
![]()
|
imi pare rau ca nu am montat-o eu singur,si ca m-am lasat pe mana hotomanilor astia.cine stie ce holsuruburi de 3cm au bagat acolo
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005 AMBITION
|
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu am luat din vitan cotiera (Armster) adica cea din imagine, cu magnet, armatura si tot ce arata si colegul forumist in pozele anterioare. Ce-i drept scartaie putin capacul cotierei in rest nu mai scartaie nimic. Capacul scartaie putin, cred ca si din cauza greutatii mele, deoarece daca sta prietena mea, nu se aude nimic.
Numai bine! |
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
adl88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 6 January 08 ![]() |
salutare soferi!
aveti idee cat costa un port de bicicleta pt logan?? scz ca am scris aici, dar nu am gasit in alta parte si stau rau cu timpul. daca este, va rog dati`mi un link cu discutzia despre port bicicleta. va multumesc! numai bine |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Preferance 1.4
|
|
alexgame |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 4 November 07 From: Galati ![]() |
Incearca la un Dealer Dacia sau intra pe www.dacia.ro.
|
--------------------
DACIA/FORD
LOGAN/C-MAX
2005 Preference 1.4/2008 1.8
- GL ** GAM/GL ** MGM
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Da mai bine nu vrei tu sa cauti si sa ii spui acilea cum sta treaba ca sa nu mai consume el bitii.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
chelloo83 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 28 October 07 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan 1.5 DCI
2008 Jeep Autohton .
|
|
tomu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 10 February 08 ![]() |
adevarat! COTIERELE DIN TARG SUKCS!
Am cumparat una astazi, "Fast-R" arata cel mai bine, 50ron, am zis hai ca poate nu mai dau 250ron, dar trebuia sa uit de reglaju de scaun, de frana de mana, nu mai zic de a bloca geamurile din spate. Maine ma duc sa o schimb si vad eu ce cer in valoare de banii aia... Fiind 33 de pagini pe topicu asta, macar unu din voi sa`mi zica unde gasesc si eu cotiera originala, ungureasca sau nu, recomandata pentru logan ... la cel mai ieftin pret in bucuresti ... Cotiera asta deja nu mai e moft, e o necesitate scumpa ca dracu ! Multumesc ! |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Ambition
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Mihai R |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 17 May 06 ![]() |
Eu am dat acum in toamna pe cea Armster (cea speciala pt. logan, cu armatura de fier, etc.), 210Lei. Cumparata din targ de la vitan. Are si orificiul pentru acces la butoanele din spate.
Spor la cautare! (era pe randul cel mai din dreapta al targului undeva pe la mijloc) |
--------------------
Ford
Focus
Iunie 2008 Trend+OPTIONALE 1.6L 16v
- B xx xxx
|
|
Miklos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 5 March 08 ![]() |
salutare am luat o cotiera turceasca din targ si se potriveste de minune si se si potriveste culoarea cu int. habitaclului.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 15dci
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Pioul |
![]()
|
![]() [IrefutabiluL] Group: Members Posts: 215 Joined: 14 December 06 From: Bucuresti ![]() |
am facut si eu rost de o cotiera de la un prieten.....si sambata ca nu aveam ce face, m-am apucat sa o montez......sa spunem ca alcoolul si-a lasat amprenta....
abia dupa ce am cautat acest topic mi-am dat seama in ce hal am montat-o..., dar ideea e ca nu puteam so o duc mai in spate pentru ca se "impiedica" in suporturile de la centuri.....chiar nu intra intre ele deloc..... am vazut mai sus un "forumist" care a montat acelasi tip de cotiera..mult mai bine decat mine, l-as ruga sa-mi dea cateva detalii......ms Asa Nu: [attachmentid=1627437198] |
--------------------
Prestige™
1.6
16v
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
![]() Pioul, tu ai reusit o performanta nemaintalnita...nu ma refer la modul odios in care ai montat cotiera ci la faptul ca ai pusa o husa volan de cea mai joasa speta peste volanul de prestige imbracat in piele ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
@Pioul - Scuze de offtopic: De ce ai pus husă de volan dacă aveai volanul îmbrăcat în piele ”by default”!
Este așa de proastă ”pielea” aia? |
--------------------
.
.
.
|
|
tomu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 10 February 08 ![]() |
and he e is a shepard too my friend, shepards do not like skin on the weel
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Ambition
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
tot ce pot sa scriu vis-a-vis de poza de mai sus este: Oh, My GOD!! . Si nu ma refer la cotiera.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
acelasi tip de cotiera am montat si eu si intra intre soprti aia de la cenutra ,suportul cotierei se muleaza nu e chiar tare. o sa pun poze sa vezi.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:10 |