Cotiera
![]() ![]() ![]() |
Cotiera
axx |
![]()
|
||
![]() membru... doar membru Group: Members Posts: 133 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Superb
2017 Style
- IS 24 AXL
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 21 Jul 2007, 16:15) Ma bate gindul sa-mi pun si eu cotiera, binenteles cea originala dacia, problema este ca am taiat din schimbator cam 3,5 cm si nu stiu cit de comoda ar fi pt mine... voi ce ziceti? Am taiat eu din tija si am montat maciulie de Prestige........pot spune ca este mai misto asa dar depinde de lungimea bratelor(mainilor). This post has been edited by l@u: 22 Aug 2007, 19:06 Attached thumbnail(s) 24042007_002_.jpg ( Size: 406.82k ) Number of downloads: 1913 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
electronistul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 13 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Are cineva montată o consolă de-asta ?
DSC00571.JPG ( Size: 44.08k ) Number of downloads: 2029 Am butoane pentru geamurile spate, dar nu cred că ar fi problemă; se montează cu două "laterale" și nu are întăritură metalică. Știu că cea "originală" e super, asta-i varză, mă ieftinsc la așa ceva și am ambition, va scârțâi în draci ![]() ![]() Deci ... are cineva ? Impresii ? Păreri ? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006 1.5 dCi - conduc ca o băbuță -
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
eu zic ca arata foarte bine,de unde ai cumparat-o si la ce pret?
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
electronistul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 13 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Știu că arată OK ... am găsit aici în Cluj de cumpărat și mă gândeam să cer o părere de la cineva care are așa ceva, înainte să marchez banu'
Încă n-am cumpărat-o; face 75 de RON și la prima impresie "feels good". Se poate roti în sus și partea de sus poate "aluneca" mai în față câțiva cm. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Mich@el |
![]()
|
![]() membru fara frane Group: Members Posts: 626 Joined: 27 February 05 From: Timisoara ![]() |
daca as gasi asa si la mine in TM....
|
--------------------
Logan
Laureate 1.4
2005
- TM-Marine Blue
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Am si eu cotiera aia,luat din vitan
![]() Ps a fost un chin sa o montez,sa vezi ce naspa o sa fie ca loveste suportu de prindere centura de ea,o sa-ti fac si o poza cum va sta in final,sa nu te sperii ca plasticul d ela picioare se va indoi asa mult,la mine nu sa rupt inca ![]() <span class='edit'>29 Aug 2007, 22:29:</span> Pozele ![]() Inca un sfat bun ![]() ![]() ![]() ![]() Oricum sunt multumit de ea ![]() This post has been edited by C@talin: 29 Aug 2007, 21:34 Attached thumbnail(s) DSCF0433.JPG ( Size: 118.02k ) Number of downloads: 1941 DSCF0434.JPG ( Size: 112.52k ) Number of downloads: 1921 DSCF0435.JPG ( Size: 111.12k ) Number of downloads: 1862 DSCF0436.JPG ( Size: 113.97k ) Number of downloads: 1226 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Suruburi ruginite cumva ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Da,altele n-am gasit atunci in garaj la tara
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vazut cotiera ca aia duminica trecuta pe la 60-70 lei. Cea originala, de uzina, ungureasca, se gaseste cel mai ieftin la ipso si pana in 200 lei, dar nu stiu daca are inclus si montajul.
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
electronistul |
![]() ![]()
|
@ C@talin
M-am gândit că poate bricolez eu un suport de metal pentru ea, și atunci pot să-l fac cum cred și cum ar fi mai bine ... să nu frece de butoane și mai ales de locașul centurii de siguranță, care la mine la șofer e mai "ieșit" cumva ... să nu am plastic tensionat inutil și așa mai departe. Oricum, ar merge așezată o mochetă sau ceva moale înăuntru, și încă ceva ghidaje să nu se apuce să scârțâie. By the way ... am luat-o până la urmă; în week-end urmează să o montez, însă până atunci am pus-o așa ... provizoriu. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
euromarket |
![]()
|
![]() Ionut Socol Group: Members Posts: 34 Joined: 27 June 07 ![]() |
QUOTE(electronistul @ 29 Aug 2007, 19:02) Știu că arată OK ... am găsit aici în Cluj de cumpărat și mă gândeam să cer o părere de la cineva care are așa ceva, înainte să marchez banu' Încă n-am cumpărat-o; face 75 de RON și la prima impresie "feels good". Se poate roti în sus și partea de sus poate "aluneca" mai în față câțiva cm. ![]() Man, vezi va parca am zis si eu de ea pe forum.... in iasi e parca 3-40 lei in bazar si 60 lei in auocenter..... dar uita=te oleaca la piciorusele alea de plastic, totusi tu stai cu cotul pe ea.... eu unu am vreo 60 kg si imi fac pb, cred ca tu ai mai mult ![]() eu am avut si am dat-o jos.... am sa ii pun originala si gata |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- IS-10-LNC
|
|
hammer |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 6 June 03 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
Atentie la deformarea mastii de plastic de la frana de mana, sunt sanse sa prinda dedesubt cablurile de la butoanele pt geamurile spate. In acest caz miscarile determinate de folosirea cotierei ar duce la o distrugere a izolatiei cablurilor respective. In cazul meu am descoperit problema in faza incipienta si am inlaturat-o prin o rearanjare a cablurilor si o prindere a acestora cu banda adeziva pe interiorul mastii de plastic. Posed cotiera originala care nu fusese montata corect la dealer, acum am fixat-o si este OK.
|
--------------------
Renault
Megane IV
GT TCE 205 - 2017; Subaru Forester SG 2008 Seen it all, done it all, can't remember most of it!
|
|
electronistul |
![]() ![]()
|
Nu-i nici o problemă
![]() ![]() Cât privește kilogramele ... eu am 90 și nu-mi fac nici o problemă: am de gând să schimb lateralele din plastic ale cotierei cu un profil metalic peste care voi lipi niște plastice mai mult de decor, dar asta peste week-end. Oricum, nu am de gând să fac acrobații prin mașină în timp ce mă sprijin în cotiera asta; totuși rolul ei e să-mi susțină brațul în timp de conduc. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
C@talin, nu te supara pe mine, dar ar trebui sa faci o vizita la spalatorie... mai ales pentru tapiteria de pe usa soferului.
drive safe! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
C@talin |
![]()
|
Nu ma supar stiu
![]() ![]() <span class='edit'>30 Aug 2007, 12:30:</span> QUOTE(SUPERCAR @ 30 Aug 2007, 09:41) Pai m-am targuit cu ala si a las-o la 50 ron ![]() ![]() Ps sa nu te pui sa faci ca mine,so montezi pe caldurile de la 12 ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 30 Aug 2007, 11:36 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am luat azi o cotiera originala, toate bune si frumoase pana cand a venit partea cu montatu'. Nu vrea sa stea brida aia metalica, fixa nici de-a naibii
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
E DIFICIL DE MONTAT
vezi ca trebuie strambata brida aia metalica la capete si e cam greu sa nimeresti si prinderea horsuruburilor prin plastic in brida |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
BoboM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Prinderea bridei de caroserie si strambarea capetelor nu-mi prea ies, ca de bagat holsuruburile prin plastic si prin brida am reusit
|
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
l@u |
![]()
|
QUOTE(marius87606 @ 31 Aug 2007, 18:31) Mi-am luat azi o cotiera originala, toate bune si frumoase pana cand a venit partea cu montatu'. Nu vrea sa stea brida aia metalica, fixa nici de-a naibii ![]() ![]() ![]() Citeste mai in urma si ai sa gasesti un tutorial facut de mine vis-a-vis de aceea brida cu poze&schite si tot ce vrei ![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
1. Cotiera asta originala mai noua, cu armatura metalica, scartaie la fel de rau ca cea fara armatura? Cu alte cuvinte, cele cu armatura metalica scartaie?
2. Despre ce prinderi in caroserie vorbiti voi mai ca nu ma prind? Pentru ca la a mea se baga cele 4 suruburi in plasticul consolei centrale si gata...treaba de maxim 10 minute. Au modificat astia de la Dacia ceva la ele, le-au facut sa nu se mai miste si sa stea teapana de dansezi pe ea? |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
l@u |
![]()
|
Citeste un post mai sus si conformeaza-te si tu ca sa gasesti raspunsurile.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
M-am uitat dar nu inteleg exact. Vad ca se prinde cumva de caroserie, dar nu inteleg cum si care e diferenta fata de prima versiune. Ca sa nu se mai miste ar trebui sa se prinda cumva de caroserie sub consola centrala, dar ce si cum nu inteleg. As incerca sa o fixez si eu pe a mea mai bine, mai saturat de scartaieli si chitaieli.
Da-mi linkul la tutorialul tau sa vada si ochiul meu cel chior ! This post has been edited by Corbu': 31 Aug 2007, 19:52 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
BoboM |
![]()
|
|
--------------------
Megane
1.4
16v
|
|
IRONICK |
![]()
|
Tot eu sunt ... ati uitat de cotiera ?
Nu mai stiu daca ultima versiune avea magnet ... mag0.jpg ( Size: 58.16k ) Number of downloads: 1062 mag1.jpg ( Size: 51.47k ) Number of downloads: 941 Asa arata acum armatura metalica de sustinere: sus.jpg ( Size: 65.3k ) Number of downloads: 904 lat.jpg ( Size: 50.89k ) Number of downloads: 750 sub.jpg ( Size: 63.65k ) Number of downloads: 596 spat.jpg ( Size: 78.17k ) Number of downloads: 573 In caz ca nu ati observat grosimea de 3mm: gros.jpg ( Size: 40.49k ) Number of downloads: 717 Si ceva instructiuni: 00.jpg ( Size: 155.73k ) Number of downloads: 944 EL. Acum am vazut ... magnet avea si versiunea 2. This post has been edited by IRONICK: 5 Jan 2008, 17:12 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Corbu' |
![]()
|
Deci asta e versiunea 3 a cotierei "de origine" Dacia ?
|
--------------------
-------
-------
|
IRONICK |
![]()
|
ihi
PS. Eu voiam sa imi fac la a mea un suport metalic din tabla de 1.5mm, dar cand am vazut-o pe asta de 3mm de la Dacia, mi-a picat fata ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Corbu' |
![]()
|
Si nu ne dai si noua codul?
P.S. Scartaie cand o rabatezi? Mai bine zis cum e imbinarea dintre picior si cotiera in sine? Tot plastic pe plastic ca la versiunea 1?.....ca daca da, inseamna ca tot la fel o ajunga sa scartaie. ![]() |
--------------------
-------
-------
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
ironik: eu am facut suport din tabla de 1mm si sta super fix. bine, e diferit fata de cel de la versiunea asta. eu l-am facut cand nu aparuse a doua versiune.
am o poza cu suportul pe undeva. ps: uite c-am gasit-o.e o faza intermediara a fabricatie, dar se intelege ideea. This post has been edited by silviu_79: 5 Jan 2008, 17:45 |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 21:10 |