Aparatori noroi
![]() ![]() ![]() |
Aparatori noroi
adi37adi |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
logan
preferance
- b39zeb
|
|||
adi37adi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 5 February 06 ![]() |
in spate la piata rahova: str muntii carpati, al 2 leamagazin de piese auto pe stg. 700 000 setul complet.
|
--------------------
logan
preferance
- b39zeb
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.695 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Din Vitan mi-am cumparat setul cu 380.000 lei (fata+spate). Complicat e in spate ca trebuie sa dai jos rotile...
|
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
cam mari diferentele astea de pret...700 - 380 mii hmm
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
IRONICK |
![]()
|
Mi-am luat si eu din Vitan la 350.000 lei set fata-spate. Sunt scurte si nu sunt chiar asa de rigite. ( suruburi autofiletante si cele de plastic incluse)
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
voicamic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 28 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In vara trecuta, cele poloneze din cauciuc m-au costat 450.000 in targ la Vitan (200.000 perechea fata, 250.000 perechea spate- mai lungi un pic). Le-am montat singur - necesita un pic de prelucrare (niste clinuri de decupat pe interior, ca sa se muleze mai bine pe curbura spoilerelor, respectiv pragurilor + realizarea gaurilor de prindere corect pozitionate, ca nu au).
Ale lui Smeagol sunt OK din punctul asta de vedere, nu mai au nevoie de asa ceva. As observa totusi ca prinderea inferioara cu autofiletant in prag la sortul fata pare deja inutila - sortul are oricum 3 puncte de prindere si fara el, ceea ce e suficient. |
--------------------
Dacia Logan MCV
Laureate 1.5 dCI 68 CP
2007
- B-**-*** Fugi D'acia!
|
|
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
La astea de acum din Vitan nu mai faci nimic, doar le montezi...
|
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
voicamic |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 28 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(liviu_canja @ 26 Mar 2006, 19:49) Deh, i-a venit cuiva mintea la cap la spartu' targului cu sorturile astea noi, doar ca sa ne faca sange rau noua, celor care ne-am ostenit cu ce se gasea anu' trecut pe piata... Dar oricum e bine ca nu se mai chinuie si altii. |
--------------------
Dacia Logan MCV
Laureate 1.5 dCI 68 CP
2007
- B-**-*** Fugi D'acia!
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
aparatorile astea(minune) de noroi despre care tot ziceti ca se potrivesc perfect lipsesc cu desavarsire de pe piata...eu sunt din carei...le-am cauta loco respectiv in satu mare si oradea inclusiv la dealeri si nici macar nu s-a auzit de ele asa ca spuneti-mi si mie unde se gasesc
merci ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Idem și prin zona Buzăului, nu sunt decât din alea de 25 RON perechea (față, respectiv spate), scurte și semirigide. Pe ele este imprimat un număr de telefon cu prefix de Argeș.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
< Aiwa > |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 March 06 ![]() |
La fel si in Baia Mare, inca nu s-au auzit de ele, am intrebat si la dealerul local si la magazinele de piese auto din oras care aduc piese de la pitesti...nimic
|
--------------------
Renault
Espace V Initiale Paris
2017
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Au aparut in Iasi, la Bras si aparatorile noroi fata, completare la cele spate (speciale pt logan). Pret = 22 ron.
Attached thumbnail(s) noroi_fata.jpg ( Size: 36.61k ) Number of downloads: 138 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Think4Me |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 5 January 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GoGu @ 3 Apr 2006, 22:41) Au aparut in Iasi, la Bras si aparatorile noroi fata, completare la cele spate (speciale pt logan). Pret = 22 ron. Aceste aparatori le-am cumparat si eu si sunt foarte multumit de ele...sunt dintr-un cauciuc moale si sunt f. utile numai ca aceste aparatori sunt de marime medie(nici scurte - nici lungi) deci d.p.d.v. al meu se merita aceasta investitie si pretul este f. bun |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
- - Live to Win, Dare to Fail !
|
|
SJ-70-SSS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 3 April 06 ![]() |
La Zalau nu au aparut. Stie cineva din zona unde gasesc cel mai aproape.
|
--------------------
Dacia Logan
1,4 Preference
- SJ-70-SSS
|
|
IRONICK |
![]()
|
Au inceput sa se gaseasca si la dealeri aparatorile astea noi de noroi. Dar de la 350.000Lei ( luate din Vitan ), pana la 580.000Lei mai este ceva drum. ( Eu vb. de alea cu suruburi incluse )
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
alex4257 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 6 April 06 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 12 Apr 2006, 10:45) Au inceput sa se gaseasca si la dealeri aparatorile astea noi de noroi. Dar de la 350.000Lei ( luate din Vitan ), pana la 580.000Lei mai este ceva drum. ( Eu vb. de alea cu suruburi incluse ) sunt 2 tipuri de plastic( care nu sunt bune de nimic treci peste o groapa si le-ai rupt,bani aruncati) de cauciuc( sunt ceva mai bune ,dar nu au nici o intrebuintare ,pe spate spoilerul este din plastic iar pe fata chiar daca pui tot arunca noroiul) nici macar nu arata bine |
--------------------
Logan 1,4 Mpi
dacia
- Tm 10 FVL
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
36 lei in Vitan, super bune si vin perfect, la solenza tin minte ca trebuiau decupate si se potriveau numai pe spate.
|
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
am intrebat sambata la dealer(ipso ploiesti), care este pretul aparatorilor de noroi pentru logan....aveau doar pentru spate, pret 900000...mi se pare exagerat de mult mai ales ca le-am si vazut acolo...sunt dintr-un material semiflexibil si nu sunt deloc lungi....
numai de bine... This post has been edited by LUYgescu: 17 Apr 2006, 14:42 |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
astea sunt aparatorile din Vitan, cele cu kiplinguri si dibluri incluse!
Attached thumbnail(s) DSC06580.JPG ( Size: 146.78k ) Number of downloads: 412 DSC06578.JPG ( Size: 131.56k ) Number of downloads: 409 |
--------------------
Renault
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
IRONICK |
![]()
|
AMZ, ai desfacut surubul de prindere de la aripa fata ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AMZ |
![]()
|
da, se scoate f.f. usor!
|
--------------------
Renault
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
IRONICK |
![]()
|
Ai dat si tu cu ceva pe acolo sa nu rugineasca ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AMZ |
![]()
|
cu niscaiva vaselina din aia spray, acum si cu tine, ce o tin o viata, in 2-3 ani alta, max.40000 km va sta la mine!
|
--------------------
Renault
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Am cumparat astazi "Aparatori noroi Logan"(conform etichetei) de la Auto Marcus din Pantelimon. Pretul:58RON toate patru. Inca nu le-am montat. Voi reveni si cu foto.
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Exact ca ale lui AMZ am si eu, 20 ron pt. spate si 22 ron pt. fata (toate accesoriile incluse). Cele din spate sunt un pic scurte, tot stropesc spoilerul dar oricum, e mai bine.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Am cumparat si montat si eu identice cu cele prezentate in poze de AMZ, din Vitan, cu 18 RON cele pe fata.
Nu am desfacut surubul care tine aripa, am considerat ca stau destul de bine si fara surubul ala. La mine peste si in jurul surubului care tine aripa este destul.. silicon dinala din fabrica si este vopsit peste deci n-am vrut sa stric lucrarea.. Vin bine, sunt ceva mai scurte comparativ cu cele poloneze din cauciuc si nu sunt rigide, sunt dintr-un plastic destul de flexibil. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Oxygen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 23 April 05 ![]() |
am luat azi din Vitan aparatori exact ca ale lui AMZ cu 35 lei.Iti da tot ce iti trebuie ca sa le montezi inclusiv un scurt bilet cu intructiuni, se monteaza foarte usor:
-pe fata se desface surubul de la aripa, se inlocuieste un diblu si se adauga inca un diblu de la aparatoare. -pe spate e un fic mai dificil, se da roata jos se desface surubul ce prinde spoilerul cu aparatoarea noroi si se prinde in 2 sau 3 holdsuruburi (acum cum vreti fiecare, mie mi-au fost suficiente 2).Daca aveti o bormasina cu acumulatori va fi foarte simplu ![]() This post has been edited by Oxygen: 20 Apr 2006, 19:55 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2005 1.6 MPI
- ro
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
Super misto! Niste aparatori de noroi care ar fi trebuit sa apara mai demult! In orice caz , sunt cele mai bune de pe piata la ora actuala.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Oxygen @ 20 Apr 2006, 19:52) [...]-pe spate e un fic mai dificil, se da roata jos se desface surubul ce prinde spoilerul cu aparatoarea noroi si se prinde in 2 sau 3 holdsuruburi (acum cum vreti fiecare, mie mi-au fost suficiente 2).Daca aveti o bormasina cu acumulatori va fi foarte simplu Eu le-am montat pe spate fara sa dau roata jos. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 03:29 |