Aparatori noroi
![]() ![]() ![]() |
Aparatori noroi
Smeagol |
![]()
|
||
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|||
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Multumesc lui Alexis pentru informatie. La Emil era inchis sambata intradevar dar am luat cu 38 ron de la Ovidiu care e super de treaba si deja stie multi forumisti. Am luat si buton cu impuls cu 50 ron. LE-am montat deja pe cele de pe fata care vin super bine si se monteaza repede dar nu prea stiu cum fac cu cele de pe spate ca nu am gauri in plasticul de la bara. Incerc azi dupa amiaza sa le adaptez, dar oricum se pare ca vin foarte bine si acelea.
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
alexis |
![]()
|
![]() daciot Group: Members Posts: 204 Joined: 30 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(pedrovl @ 17 May 2006, 11:40) ...dar nu prea stiu cum fac cu cele de pe spate ca nu am gauri in plasticul de la bara. Incerc azi dupa amiaza sa le adaptez, dar oricum se pare ca vin foarte bine si acelea. Foarte simplu: dai roata jos si cu ajutorul unei bormasini cu burghiu de max 2 dai gauri in plastic. Dupa aceea infiletezi chiplingurile luate odata cu aparatorile si gata! Trebuie sa-ti ia vreo 3 minute de roata (dupa ce ai demontat-o). Atentie: nu strange suruburile prea tare; plasticul e moale si chiplingurile vor largi gaurile la o strangere ferma. |
--------------------
Dacia
Spring
2021
- B XX HXX
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
A durat cam o ora pentru cele din spate pentru ca:
1. In punga nu erau kiplinguri ca pentru fata ci erau holsuruburi 2. Am preferat sa dau gauri serioase si sa pun suruburi cu piulitze de 10, pentru ca apucasem sa largesc gaurile 3. Intrucat le-am fixat cu suruburi vor cade sau se vor rupe mult mai greu 4. Pe interior am pus si contrapiulitze ca sa nu se desfaca 5. De asezat se aseaza foarte bine cu mentiunea ca cel mai de sus surub (kipling sau orice ar fi), Nu cade exact in locasul semiaripii de pe interior este fie un pic mai jos fie un pic mai sus. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
Mi-am luat si eu aparatori din piata (mehala) cu 55 RON setul de 4 (fata+spate). Sunt din plastic moale, dar nu din cauciuc.
Eu m-am chinuit la montaj cam 2 ore la toate 4 cu dat fiecare roata jos. Cam asa arata: Attached thumbnail(s) aparatori1.jpg ( Size: 89.9k ) Number of downloads: 532 aparatori2.jpg ( Size: 107.52k ) Number of downloads: 497 aparatori3.jpg ( Size: 109.48k ) Number of downloads: 523 aparatori4.jpg ( Size: 149.52k ) Number of downloads: 520 aparatori5.jpg ( Size: 60.42k ) Number of downloads: 492 |
--------------------
Dacia
Duster 1.5 dci, / ex Logan 1.6 MPI 2005 Ambition
/ 2012, Laureate
- TM People are simply not predictable
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.695 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu nu am mai prins aparatoarea cu surubul asta:
aparatori3.jpg ( Size: 56.63k ) Number of downloads: 517 In schimb am adaugat unul aici: aparatori2.jpg ( Size: 56.9k ) Number of downloads: 553 This post has been edited by IRONICK: 20 May 2006, 22:51 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vsebas |
![]()
|
![]() spawn Group: Members Posts: 297 Joined: 29 July 05 From: Timisoara ![]() |
care ar fi avantajul folosirii surubului suplimentar ?
si cum ai facut cu plasticul care nu statea bine pe surubul de sub prag? |
--------------------
Dacia
/ 2012, Laureate
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Avantajul surubului suplimentar este o fixare mai eficace a aparatorii respective. Dar si surubul din prag are acelasi rol si cred ca trebuie pus chiar daca este necesara "despachetarea" lui din masticul fabricii. Eu le-am pus pe amindoua.
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si totusi Klaus de unde ai aparatorile astea care se potrivesc perfect cu aparatorile de aripa? Ne poti spune si noua?
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=24825 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
milu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 23 April 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(vsebas @ 20 May 2006, 23:19) Mi-am luat si eu aparatori din piata (mehala) cu 55 RON setul de 4 (fata+spate). Poti sa dai un pic detalii de unde din Mehala le-ai luat? Merci! |
--------------------
Duster 1.5 dCi
&
Logan 0.9 TCe
|
|
vsebas |
![]()
|
Vezi ca ti-am dat un PM
|
--------------------
Dacia
/ 2012, Laureate
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adiya @ 22 May 2006, 17:39) Si totusi Klaus de unde ai aparatorile astea care se potrivesc perfect cu aparatorile de aripa? Ne poti spune si noua? http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=24825 Si totusi, aparatorile alea nu sunt de pe masina mea... Si exista un topic cu accesorii mai putin cunoscute de dealeri, pe care le puteti comanda la dealeri... Ia incercati sa va uitati si pe topicul ala.. Si sa nu ma intrebati unde naiba e ca va zic imediat: exista un link sus care se cheama "search" sau "cautare", in functie de limba pe care ati ales-o pentru interfata forumului. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
astea-s aparatorile pt care am optat eu...sunt extrem de multumit
![]() ![]() Attached thumbnail(s) ap_noroi_originale_logan.jpg ( Size: 117.53k ) Number of downloads: 247 ap_noroi_originale_logan.jpg ( Size: 429.49k ) Number of downloads: 1221 |
--------------------
/
/
/
|
|
adiya |
![]()
|
Vad ca sunt originale de LOGAN, presupun ca de la dealer le ai. Ne poti spune cat au costat? Merci.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Costa vreo 100 ron tot setul la dealeri, mie mi-ar fi placut, la banii astia, sa aiba o emblema LOGAN in exterior cum au masinile adevarate, daca tot facem o masina heftina, macar accesoriile sa fie putin inzorzonate
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
daciafan |
![]()
|
|
--------------------
/
/
/
|
|
adiya |
![]()
|
adi-mircea ???
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
abi0968 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 27 May 06 ![]() |
Se pare ca la inceputul topicului multi erau impotriva aparatorilor de noroi doar pt simplul fapt ca sunt inestetice... eu personal le consider destul de utile si mi-am montat imediat ce mi-am luat masina. Astfel pe timp de ploaie portierele din fata si spoilerul spate sint mult mai curate in comparatie cu alta care nu are montat. Le-am cumparat din bazar si chiar daca nu sunt originale logan si se vor strica dupa un timp nu e mare paguba de inlocuit... Parerea mea...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- IS 05 JIF
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
sunt utile si nu arata nici rau...mai laes cele originale
in combinatie cu protectiile pt aripi iese chiar ceva cool |
--------------------
/
/
/
|
|
vsebas |
![]()
|
Apropo de pro si contra aparatori, pe mine acest post m-a determinat sa caut si sa le montez.
post #306 / pg.11 QUOTE(BAC @ 4 May 2006, 23:39) Iata un motiv pt care sa va puneti aparatoare de noroi. In poza este o Octavia la care acesta operatie s-a efectuat tardiv. Dupa cativa ani si aproape 200k km, pragurile 100% vor fi julite. This post has been edited by vsebas: 6 Jun 2006, 22:07 |
--------------------
Dacia
/ 2012, Laureate
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.725 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Spuneti-mi va rog si mie cum sunt protectiile alea de plastic pentru aripi. Protejeaza doar
marginea aripii sau se intind si in interior, formand o "oala" peste roata? Puneti si poza va rog, daca se poate. Multam fain. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
adiya |
![]()
|
Doar ce se vede la exterior
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Adi_Mircea |
![]()
|
![]() Vizitator Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 05 From: Timisoara ![]() |
Asa arata protectiile cu aparatori de noroi montate.
This post has been edited by Adi_Mircea: 7 Jun 2006, 11:58 Attached thumbnail(s) Poza_99.JPG ( Size: 42.26k ) Number of downloads: 461 Poza_88.JPG ( Size: 39.23k ) Number of downloads: 410 |
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
- TM 10 01 Sa mearga bine!
|
|
semaka77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 7 June 06 ![]() |
functionale si arata si bine. pret?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
2006 Preference
- SJ 12 HIM Fiecare Ramane Prizonierul Propriului Trecut
|
|
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cum arata schematic ornamentele
Attached thumbnail(s) untitled.jpg ( Size: 41.45k ) Number of downloads: 367 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
|
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
ce model de aparatori noroi este acesta ca se imbina perfect cu protectiile?observ ca cea din spate vine fix pana la partea neagra din bara.
nu de alta dar daca o sa imi pun protectii mi-as schimba si aparatorile.trebuie date alte gauri banuiesc.a mai facut cineva asta?e vreo problema daca raman cu mai multe gauri? ![]() multumesc This post has been edited by milgn: 7 Jun 2006, 13:00 |
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.695 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Gaurie sunt deja date. Baga un ochi si o sa vezi . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 03:36 |