Aparatori noroi
![]() ![]() ![]() |
Aparatori noroi
Adi_Mircea |
![]()
|
||
![]() Vizitator Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 05 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
- TM 10 01 Sa mearga bine!
|
|||
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Se pot procura de la dealer atat ornamentele cat si aparatorile ? Stie cineva codul lor ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
Adi_Mircea |
![]()
|
![]() Vizitator Group: Members Posts: 137 Joined: 2 December 05 From: Timisoara ![]() |
Inca nu sunt de vanzare.Intai o sa apara aparatorile si dupa aia protectiile.
|
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
|
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
cand mi-am pus eu aparatori acum un an si ,nenea ala s-a jucat cu o bormasina inainte...
|
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hash @ 7 Jun 2006, 13:39) pentru aparatori baga ochiu aici,mai pe la sfarsit... http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...92entry594292 or fi la fel cu cele din poza? ornamente sau protectii n-am vazut in lista. This post has been edited by milgn: 7 Jun 2006, 13:08 |
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
mai, sunteti de coma...
Intreb si eu, topicul http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=37159&hl= l-a vazut cineva, sau e degeaba? Ca sa stiu daca-l inchid sau il sterg... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
--------------------
/
/
/
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
in sfarsit aparatorile de noroi se gasesc si pe siteul oficial dacia.ro
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
tcapote |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 23 November 05 ![]() |
QUOTE(hash @ 7 Jun 2006, 13:39) coduri pentru comanda aparatori noroi Logan (coduri schimbate) citez exact ce scrie pe eticheta lor albastra: aparatori noroi fata (set) 6001 998 163 (56.50 ron) aparatori noroi spate (set) 6001 998 164 (53.00 ron) cumparate azi de la dealer - proaspat aduse de la Pitesti. sunt cele inalte ce se potrivesc perfect cu bentitele (arcurile de plastic cu lipici autocolant pe conturul decupeului roata la aripile fata). |
--------------------
Dacia
Logan
1,5 dci Ambition
|
|
ergo |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 July 06 ![]() |
Buna seara !
Va rog sa imi dati si mie un sfat. Am un Loganas de o saptamina si astazi am cumparat aparatori de noroi numai pentru fata deocamdata, din plastic, 27 RON perechea. Am citit instructiunile de pe biletelul insotitor, care spun asa: 1. desfaceti surubul metalic care prinde aripa de prag; etc, urmatorii pasi sunt simpli, adica prinderea aparatoarei cu diblurile de plastic in gaurile existente...Este drept ca pina m-am apucat sa le montez se intunecase deja, dar am zis ca ma descurc...se pare ca nu...Este vorba despre surubul metalic de mai sus, care mie (la lanterna si pipaire !) mi se pare a fi...nituit ! ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 1,5 DCI 4x4
2020
- B32MNZ
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Nu e nituit. Este un surub hexagonal cu cap de 10 (parca), imbracat in mastic. Va trebui pe lumina sa desfaci masticul ala.
Aparatorile de la Dacia nu presupun desfacerea acelui surub , asa ca ce ai luat nu sunt 'piese de origine'. |
--------------------
-
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa dai "ignore" la formularea ai cu desfacerea surubului care prinde aripa de prag. In sensul sa nu te apuci sa-l desfaci. Prinde-l de aparatorile buza aripii si de aparatoara de plastic (carenajul rotii)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ergo |
![]()
|
Va multumesc pentru raspunsuri !
E posibil sa nu fie "originale", la magazin zisera ca sunt de Logan...in sfarsit, n-ar fi bai... Klaus, aparatoarea (scuza-mi descrierea, sunt cam atehnic...) are trei gauri: una care vine in dreptul surubului ala metalic, si inca doua care corespund cu cele doua gauri ale "profilului " aripii; initial am incercat sa o fixez in acestea doua (dupa ce in prealabil am scos "bradutul" - nu l-am rupt !) cu ajutorul diblurilor din pachet, dar nu sta ! Adica sta, dar nu foarte bine, mi-e sa nu sara la vreo zdruncinatura mai serioasa...spui sa nu mai desfac surubul din prag, crezi ca va tine numai in doua puncte ? Multumesc ! |
--------------------
Dacia
Duster 1,5 DCI 4x4
2020
- B32MNZ
|
|
klaus |
![]()
|
O poza poate ar fi mai sugestiva, ca sa stim cum sta treaba.
Oricum, imi mentin parerea cu ignorarea mesajului de desfacere a surubului de pe prag, ca eu am instalate aparatori de mai bine de un an, prinse doar pe interiorul carenajului rotii si de buza aripii si stau f. bine, nu le-a fost greata pana acum |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
ergo |
![]()
|
Din pacate, nu am aparat...sper sa-mi iau cit de curind !
OK Klaus, am inteles ! Nu mai insist pe surubul metalic, le prind numai cu cele doua dibluri de plastic ! Daca la tine rezista, nu vad de ce nu ar sta si la mine... Multumesc din nou ! |
--------------------
Dacia
Duster 1,5 DCI 4x4
2020
- B32MNZ
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ergo, poate te ajuta http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=496870
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
eac |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 41 Joined: 9 June 05 From: Braila ![]() |
QUOTE(tcapote @ 14 Aug 2006, 17:23) sunt cele inalte ce se potrivesc perfect cu bentitele (arcurile de plastic cu lipici autocolant pe conturul decupeului roata la aripile fata). Norocosule! Mie mi-au dat niste "piese de origine" sub forma de aparatori de noroi care nu se vor potrivi in veci cu aparatorile de aripa. Ceea ce ma enerveaza de nu pot sa zic... Sunt clar pt Logan, ca prea vin fix, se prind exact asa cum spuneti voi ca se prind si astea, dar nu sunt astea. Mai exact au extremitatile de sus, de pe lateralul masinii, rotunde nu drepte, ca sa poata sta cap-in-cap cu aparatoarea de aripa. Rusine!!! ![]() |
--------------------
Dacia
LGN Ambition
2005 v0.1
- BR-xx-xxx So what !?!
|
|
Adi_Mircea |
![]()
|
Aste sunt originale si se potrivesc cu protectiile de aripa
This post has been edited by Adi_Mircea: 20 Aug 2006, 08:58 Attached thumbnail(s) Poza_4.jpg ( Size: 62.74k ) Number of downloads: 696 |
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
|
|
eac |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 41 Joined: 9 June 05 From: Braila ![]() |
Adi_Mircea, materialul este moale? Aduce cumva a un fel de cauciuc sau e un ditai plasticul rigid?
This post has been edited by eac: 25 Aug 2006, 20:56 |
--------------------
Dacia
LGN Ambition
2005 v0.1
- BR-xx-xxx So what !?!
|
|
gomez99 |
![]()
|
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
la cele pt fata e 6001 998 163
spatele... miine ![]() materialul e moale, da parca nu asa de moale ca cel de la "universale" This post has been edited by gomez99: 25 Aug 2006, 20:44 |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
Nu intreba ce poate face Dacia pt tine, intreaba ce poti face tu pt Dacia |
|
eac |
![]()
|
Merci Gomez pt info cu materialul, am reusit intre timp sa regasesc si topicul. Este http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=37159&st=60 pt eventual alti uituci. Daca eu am fost singurul, dati "ignore", vorba unui clasic in viata
![]() Si tare imi e ca tu mi-ai spus codul de la aparatoarea de noroi, aia de la prag (oarecum), nu cele de aripa, adicatelea arcurile alea a lu' Robin Hood or something... S'ara buna la toata lumea! |
--------------------
Dacia
LGN Ambition
2005 v0.1
- BR-xx-xxx So what !?!
|
|
gomez99 |
![]()
|
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
asa este, am considerat ca postul tau vine in completarea celui al lui adi_mircea de deasupra, iar poza reprezenta aparatori de noroi. codul si comentariile mele se refera la aparatori de noroi, nu la protectii.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
Nu intreba ce poate face Dacia pt tine, intreaba ce poti face tu pt Dacia |
|
Adi_Mircea |
![]()
|
protectiile sunt din plastic mai moale<P/P>
aparatorile sunt din cauciuc This post has been edited by Adi_Mircea: 26 Aug 2006, 19:12 |
--------------------
Dacia Logan
Preference 1.6
Martie 2005
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
Mi-am montat și eu apărătorile (de neorigine dar de mi s-a părut avantajos la 19 RON setul) și am desfăcut totuși șurubul de jos. Acum vă întreb pe voi la reînfiletare l-am uns bine cu vaselina credeți că e suficient și încă o chestie dacă știți cam cât de tare trebuie înfiletat înapoi că mie mi se părea că dacă mai dau o jumătate de tură perforează plasticul
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Si eu am desfacut surubul ala. L-am strans inapoi pana a inceput sa mearga greu. A indoit plasticul ala dar nu pare a fi in pericol de a-l rupe. Si dupa aia i-am vopsit capu' la loc (am un spray la culoarea masinii) ca il cam smotocisem cand am dat jos de pe el masticul ala.
This post has been edited by GoGu: 26 Aug 2006, 23:14 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Mi-am cumparat si eu aparatorile originale dacia de la Caremil Iasi si m-am apucat sa le montez acasa. Pe foaia de instructiuni acestea se prind pe fata cu doua suruburi tip torx cu saiba si cu un fel de surub de plastic. Pt. a monta acel surub se da mai intai jos vehiul surub asemanator(mai scurt decat cel ce vine in chit) de pe oala ce protejeaza aripa de noroi.(vezi poza).
Problema e ca dupa ce am mers pe un drum cu mult noroi cele doua suruburi de plastic au disparut. Intrebarea mea e de unde pot sa cumpar doua suruburi asemanatoare? Faza e ca nu inteleg de ce au sarit?? Ori nu rezista ele la solicitari ori le-am pus eu gresit!? p.s. Aparatorile mele sunt ca cele ale lui Adi_Mircea This post has been edited by kodrix: 6 Oct 2006, 15:51 Attached thumbnail(s) aparatori2.jpg ( Size: 42k ) Number of downloads: 621 |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Mie mi-a sărit un "șurub" dar din prostia mea, că am dat cu apărătoarea într-o bordură subțire și înaltă, noroc că am găsit "șurubul", l-am înfiletat la loc și după câteva sute de Km prin cele mai diverse tipuri de drumuri toate cele 4 apărători originale sunt la locul lor. Cu toate șuruburile...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Eu unul nu am luat nici o bordura, insa am umblat prin noroi gros.
Pe de alta parte am observat lipsa suruburilor de plastic dupa ce masina a fost condusa de parintii mei, asa ca orice se poate.... Acum am montat vechile suruburi de plastic (cele mai scurte) si de data asta am folosit si silicon pt. fixare. Sunt curios cat o sa tina de data asta. Stie cineva unde gasesc buloane de plastic din cele care le-am pierdut eu si la ce pret?? |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(kodrix @ 7 Oct 2006, 19:56) Pe de alta parte am observat lipsa suruburilor de plastic dupa ce masina a fost condusa de parintii mei, asa ca orice se poate.... Acum am montat vechile suruburi de plastic (cele mai scurte) si de data asta am folosit si silicon pt. fixare. Sunt curios cat o sa tina de data asta. Stie cineva unde gasesc buloane de plastic din cele care le-am pierdut eu si la ce pret?? Aceiasi problema am avut si eu la aparatorile de noroi pe fata - agrafele de mentinere pe care voi le numiti "suruburi" au plecat la plimbare.Nu sunt cu adevarat niste suruburi chiar daca ati vazut locul unde stateau ele ,si care chiar este un filet, au de fapt o singura " buza" care " agata " filetul si care iti da senzatia ca prin rotire ele se infileteaza . Solutia? Am mers saptamana trecuta la dealer si desi nu stiam niciun cod le-am gasit la pretul de 3,5 Roni fiecare, cam mult zic eu ptr o porcarioara de plastic care imita un surub, dar pana imi face vecinul meu (mester strungar) unele dintr-un metal care nu rugineste ,2 suruburi de aceasta data , cu exteriorul asemanator acelor agrafe de mentinere, ma consolez...(sunt sigur ca astea pe care le-am cumparat de la dealer vor zbura la o alta atingere a aparatorilor de pe fata...) |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 2 August 06 ![]() |
Si eu mi-am pus azi aparatoare noroi si aparatoare aripi, originale Dacia, din pachetul de 230E ca recompensa pentru lipsa Consum Instant pe Computerul de Bord. Imi plac mult si vin ca turnate. Amandoua combinate vin foarte bine si arata super.
Pret la Dacia (dar din lista de piese date cadou - care s-ar putea sa difere de pretul de vanzare la ei): APARATORI DE NOROI FATA 14.88 APARATORI DE NOROI SPATE 15.71 PROTECTII DE ARIPI FATA 19.04 PROTECTII DE ARIPI SPATE 20.83 Preturi in Euro cu TVA. Mi se pare o investitie buna si arata bine! LE: Aparatoarele de aripa aveau ceva autoadeziv pe ele si se mai prindeau cu 3 holsuruburi si aparatoarele de noroi se prind prin ceva sistem propriu Logan - NU S-A DAT NICI O GAURA! Toate gaurile si sistemul de prindere erau deja pe masina! This post has been edited by michaelthefirst: 12 Oct 2006, 10:17 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2006 E important sa iti doresti imposibilul!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 20:11 |