Butoane si butonase
![]() ![]() ![]() |
Butoane si butonase
mariuscond |
![]()
|
||
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|||
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
Circuitul l-am gasit eu pe la un chinezoi, dar mi-a facut o oferta destul de defavorabila pt. mine: 10$/buc/500buc...daca mai pui cablajul flexibil, cablajul dublustrat, etc...nu prea ar iesi un pret bun. Oricum, eu mai astept o alta cotatie de la alt furnizor acum
![]() This post has been edited by just_dci: 12 Oct 2006, 15:23 |
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Am citit la "BURSA" ca nu se pun butoane cu impuls, nici macar la sofer, de 2 ani. E adevarat?
|
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.766 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
E nu chiar 2 ani, dar din octombrie 2005 NU SE MAI MONTEAZA.
This post has been edited by IRONICK: 13 Oct 2006, 12:07 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.766 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Tot eu ... nu, nu am patit eu dar am auzit de caz de buton cu impuls care s-a stricat. Asa ca atentie cum apasati pe ele ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Pt Alinakes:
daca gasesti butoane cu impuls (stiu ca sunt sanse f mici - nici Ageana nu a putut sa faca rost) te rog mult sa ma anunti si pe mine. Caut de mult si la dealer(Mehedinti) a zis ca ajung la 160RON. Te rog sa nu ma uiti. Merci anticipat. Respect! |
--------------------
.
.
.
|
|
lapescuit |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 6 December 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(mariuscond @ 6 Sep 2006, 12:53) Stie careva daca (unde) se gaseste de cumparat butonul de 'blocare geamuri spate' de la ambition (un pret ceva...)? QUOTE(IRONICK @ 11 Sep 2006, 17:02) Asta e varianta cu un buton. Nu era o varianta si cu 2 butoane? |
--------------------
Dacia
Logan
- .
Laureate - 1.4 MPI
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, la Megane II.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Se mai poate spera la butoane cu impuls?
Ca sa știu dacă mai aștept sau nu. În târg în Vitan se mai pot găsi? |
--------------------
.
.
.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva de unde se poate cumpara contactorul din portbagaj (ala pe care apasa 'balamaua' la inchiderea portbagajului)? In tirg la Vitan e de negasit...
|
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lostboy_mir @ 23 Nov 2006, 11:14) Se mai poate spera la butoane cu impuls? Ca sa știu dacă mai aștept sau nu. În târg în Vitan se mai pot găsi? nu din pacate nici eu nu am gasit butoane cu impuls. se pare ca a fost un val, cine l-a prins ok, cine nu n-are decat sa spere ca poate face rost de la dezmembrari. apropo nu se pot adapta unele de megane sau alte tipuri cu impusl? |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
- B 727 X D X
2009 / 2006 / 2011 Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
Lostboy |
![]()
|
Nu pt că la megane uch-ul face tot, butonul este la fel de simplu ca și la noi. Dar la noi uch-ul n-are chef și pasează toată treaba la buton. Așa că butonul de la megane nu se poate adapta. Cu mulțumiri lui nenea klaus (Go Santa, go Santa! - că tot vine crăciunul ) care a explicat acest lucru cu câteva pagini „amonte”!
Numai bine! This post has been edited by lostboy_mir: 28 Nov 2006, 10:12 |
--------------------
.
.
.
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.105 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma intereseaza si pe mine daca a vazut cineva, pe undeva, butonul de usa (ala de deschide si inchide plafoniera) si cam la cati bani. Totodata m-ar interesa si o eventuala compatibilitate Valeo sau Bosch.
Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Au reaparut in targ butoanele cu impuls de logan (cele patrate, nu cele rotunjite). Momentan sunt doar pe la tarabe (nu si la cei de la patura) la pretul de 75 ron bucata. Presupun ca vor fi mai ieftine "la patura"
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
Salutare!Cine vrea butoane cu impuls pt geamuri fata la Ovidiu in targul vitan,85 lei buc.Eu am luat 2 si sunt excelente
|
--------------------
Dacia
Logan
- B030431
2005 - Laureate Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
johnnybegoode |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 December 06 From: Piatra Neamt ![]() |
Prin tara, pe la magazinele online sau pe la cei care trimit prin posta at mai auzit sa fie butoane din astea cu impuls?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus Laureate Plus 1.4 mpi
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Intrebare off-topic:
Ce fel de suruburi sunt cele numerotate cu C in atasament si ce trebuie sa cer la magazin?Multumesc <span class='edit'>1 Nov 2008, 09:21:</span> nimeni? This post has been edited by klaus: 1 Nov 2008, 16:58 Attached thumbnail(s) calandru.gif ( Size: 16.96k ) Number of downloads: 416 |
--------------------
logan
dacia
- AR-07-RZV
Laurate 2005 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu-i surub, ii bradulet de plastic (nu stiu denumirea exacta).
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu am folosit acest bradulet,(nu stiu daca-i asta) de panou usa solenta pentru prinderea mochetei pe capota portbagajului.Intreba-l pe silviu79 si-ti spune ce este exact.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Multumesc de ajutor, e bradut asta am cerut, sunt 2 tipuri acesta din poza si alt tip pt panourile de usi.
|
--------------------
logan
dacia
- AR-07-RZV
Laurate 2005 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
ionut_musat |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 March 09 ![]() |
Vreau sa imi fac si eu butoane cu impuls.
Integratul LV 125 se gaseste si la noi. Am cautat aici: http://www.datasheetcatalog.com/datasheets.../74LVX125.shtml Iar integratul se gaseste la adelectrocom la 0.59 ron. Am vazut pozele si o sa incerc sa fac schema originala. Cu pic nu ma descurc si prefer schema clasica. Are cineva un buton ars sa vedem ce trasee sunt sub integrat sau a desenat cineva schema butonului. This post has been edited by ionut_musat: 26 Apr 2009, 11:30 |
--------------------
Logan
Laureat
- ph-08-ilm
2009
|
|
robbie_ro |
![]()
|
![]() ----------------------- Group: Members Posts: 464 Joined: 25 June 07 ![]() |
Dupa tot ce am citit pe forum, nu pot decat sa-ti urez multa bafta in construirea unui buton cu impuls cu 74lvx125.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007, Laureate Plus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 15:15 |