Butoane si butonase
![]() ![]() ![]() |
Butoane si butonase
asybo2002 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
- B
2010 Laureate "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|||
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
azi l-am scos(casetofonul) cu 4 cuie
![]() ![]() asybo2002: de unde ai documentatia aia? se poate scoate capacul de la consola si fara a scoate casetofonul ![]() ![]() ![]() am montat azi buton cu impuls la pasager...se impinge din spatele capacului gri inafara si se pune ala nou...se rasuceste mufa in asa fel incat sa intre perfect acolo, are niste ghidaje ca sa nu-o poti monta aiurea...se testeaza, se vede ca functionaza si se pune totul la loc ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Dar tu de ce ai scos casetofonul?Ca sa scoti butonul de geam? ![]() |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
nu stiam cum sunt cele 2 cleme de deasupra..si se curba cam tare masca aia ca sa imi asum riscul...asa ca l-am scos
![]() daca era mai aproape de vr-un loc gen vitan cu pese de orijine care le poti lua pe loc nu peste 2 saptamani si ieftin...poate riscam ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
mimunku |
![]()
|
![]() Membru de rezervă Group: Members Posts: 176 Joined: 18 October 04 From: Românica ![]() |
QUOTE(tazzz @ 21 Feb 2005, 00:05) nu stiam cum sunt cele 2 cleme de deasupra..si se curba cam tare masca aia ca sa imi asum riscul...asa ca l-am scos ![]() daca era mai aproape de vr-un loc gen vitan cu pese de orijine care le poti lua pe loc nu peste 2 saptamani si ieftin...poate riscam ![]() Ce aveti fratilor cu consola de-o demontati? Da' ce v-a facut? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
2009 Daca n-ar fi proștii, deștepții ar muri de foame (Camil Petrescu)
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
eu v-am spus cum se face ca la carte...restul treaba vostra...dar tot nu ai zis cum e cu butonul ala, de unde l-ai luat...a si cred ca eu vreau exact celalalt buton...asta ma enerveaza poate gasesc pe cineva sa facem schimb de butoane...
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
- B
2010 Laureate "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Asa sa faci tu....."ca la carte" cind vrei sa scoti sau sa inlocui un buton de pe consola centrala! ![]() |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
ok, ca la carte sau nu...a mai inlocuit cineva butonul?
daca da, sa ne dea si noua cat mai multe detalii... |
--------------------
Dacia
Logan
- B69XXX
1900 toamna It's more DACIA than Renault
|
|
osirus |
![]()
|
|
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
|
tazzz |
![]() ![]()
|
sa nu intrebati ce-i cu umbreluta
![]() ![]() poza e pentru cei care se itnreaba cum arata pe-acolo si nu vor sa bage nasu ![]() This post has been edited by tazzz: 22 Feb 2005, 23:55 Attached thumbnail(s) DSCW0041_small.jpg ( Size: 63.79k ) Number of downloads: 850 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
La cum arata prinderile la consola aia, e clar ca va fi o sursa babana de "greieri".
|
--------------------
renault
megane 2.2
- IS-05-GP?
2006 1,5dCi 80CP We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
naturall |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 23 June 04 From: IIIrd World ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- B69XXX
1900 toamna It's more DACIA than Renault
|
|
tazzz |
![]()
|
a durat ceva pana m-am prins care era treaba
![]() pare destul de practica...dar poate mai vrea si pasagerul sa-si deschida geamul asa ca le las cum sunt ele ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
mimunku |
![]()
|
![]() Membru de rezervă Group: Members Posts: 176 Joined: 18 October 04 From: Românica ![]() |
|
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
2009 Daca n-ar fi proștii, deștepții ar muri de foame (Camil Petrescu)
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Eu, pe vremea asta folosesc mai mult dezaburirea decat geamul pasagerului. Asa ca prefer butonul pentru dezaburire mai aproape de mine.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Eu recunosc umil ca m-am prins din prima, dar asta nu ma face mai inteligent decit sunt.
|
--------------------
renault
megane 2.2
- IS-05-GP?
|
|
loganelul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 11 January 05 ![]() |
Am gasit la reprezentanta Dacia din Timisoara(auto europa ) buton deschidere geamuri fata cu impuls cu 1,4 mil. Eu stiam de 600 000 . Care este pretul si unde il gasesc la un pret mic.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In targ la ovidiu, 200 - 300 k lei max...(standul cu prelata galbena de pe primul rand din targ - adica ultimul rand din drepata cum intri in targ)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
loganelul |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 1 Mar 2005, 21:59) In targ la ovidiu, 200 - 300 k lei max...(standul cu prelata galbena de pe primul rand din targ - adica ultimul rand din drepata cum intri in targ) Poti sa imi dai mai multe detalii unde e targul asta in Bucuresti, targul e deschis numai in wekend? Eu nu sunt din Bucuresti dar am o cunostinta care trece destul de des prin Bucuresti. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
|
|
osirus |
![]()
|
E deschis tot timpul............in week-end e cu bani intrarea...........si se mai gasesc si pe rindul celalat,pe la mijloc! |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
|
collinro2 |
![]()
|
da, dom'le, ferice de voi ca stati in bucuresti
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
- IS-05-GP?
|
|
loganelul |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
E vorba de Vitan (numele targului + unde se gaseste). 'Ovidiu' e 'prietenul', care este, al unora dintre forumisti, care se pare ca are in oferta butoane cu impuls de ceva timp.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
vad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() de montat m-am chinuit cam 5-10 min cu totul, am folosit o surubelnita subtirica,am fortat capacul vechiului buton pana a iest intreg (atentie nu trageti tare sa nu va sara becul prin masina si apoi sa il cautati cu lumanarea, e mititel), cu surubelnita am fortat putin (atentie sa nu va sprijiniti surubelnita de consola ca se zgarie, raman urme si mie mi-a ramas una) in partea de jos a butonului pana a iesit putin din locas apoi am apasat pe el in partea de jos (iesita deja) si a cedat si partea de sus, apoi am tras putin cu forta, nu ca nebunul ca totusi firele nu sunt chiar asa de lungi (la asta a iesit si butonul de inchidere usi), conectarea se face la fel cum s-a mai spus pe aici, insa atentie are o fanta ridicata pe partea stanga si nu exista fanta in consola pt asta, insa daca il impingi cu putere intra ca si cum ar fi fost de acolo! (merge de minune, mi se pare doar ca parca lumineaza mai slab decat celalalt dar in rest e ok)! This post has been edited by vad: 2 Mar 2005, 16:03 |
--------------------
logan
laureate 1.6
- bz xx vad iaca si eu pe aici ma bag in seama ... poate invat si eu cate ceva de la cineva ... sau mai invata si altii de la mine!
|
|
collinro2 |
![]()
|
Lumineaza mai slab? Ei, vedeti ca e o diferenta?
![]() |
--------------------
renault
megane 2.2
- IS-05-GP?
|
|
tazzz |
![]()
|
lumineaza mai slab decat ala de blocare usi de langa el...da uita-te atent ca si celalalt original lumineaza mai slab decat cel de la degivrare
![]() deci nu...nu e diferenta ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de ce a zis klaus despre ovidiu din vitan. Butonul cu impuls l-am cumparat astazi cu 250,000 lei si am mai cumparat proiectoare+suporti+cablu cu 3 mil lei.
Are omul acolo o gramada de accesorii. Spre surprinderea mea am aflat astazi ca proiectoarele de SLZ si LGN sunt identice diferind doar suportii de prindere. Proiectoarele sunt marca Valeo. Blocul de lumini cu pozitie pentru proiectoare costa 1.500.000 lei. PS: Tocmai le-am montat pe masina si intradevar sunt identice cu cele de pe Ambition. |
--------------------
Dacia
Logan
- B-xx-yyy
Ambition 1.6 mpi
|
|
osirus |
![]()
|
Pai mai vad stii si de ce ti se pare ca lumineaza mai slab?Ai vazut si tu asa de curiozitate care e sistemul de face luminita de la buton sa fie portocalie?Butoanele cu impuls au vopsea pe capac,pe cind celelalte au o bucata de plastic in care e bagat beculetul!Si cum naiba ai reusit tu sa scoti beculetul..........poate capacul butonului!Ala da,ca iese foarte repede! ps..inainte sa va aruncati la primul butic iesit in cale sa cumparati ceva,dati si voi o tura pe acolo!o sa constatati ca acelasi lucru o sa-l cumparati cu 50-150 mii mai ieftin!butoanele sunt si cu 100! ![]() |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
|
loganelul |
![]()
|
QUOTE(osirus @ 2 Mar 2005, 22:28) ps..inainte sa va aruncati la primul butic iesit in cale sa cumparati ceva,dati si voi o tura pe acolo!o sa constatati ca acelasi lucru o sa-l cumparati cu 50-150 mii mai ieftin!butoanele sunt si cu 100! ![]() Cum se poate sa imi ceara 1,4 mil la reprezentanta si in targ sa fie de 14 ori mai ieftin? Sunt cu acte in regula in targ sau sunt furate(au si garantie, e posibil sa nimeresc unu stricat)? La ce pret ati gasit butonul la reprezentanta? |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
|
|
osirus |
![]()
|
In tirgul de la Vitan orice e posibil ![]() |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 16:56 |