DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 3 4 5 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Primul Veyron in Romania, Pareri? :)

C@talin
post 23 Apr 2007, 23:02
Post #121

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

Group: Members
From: cucu

trebuie sa fii pilot de F22 raptor smile.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
disaster
post 23 Apr 2007, 23:22
Post #122

Membru cu detector de radar

From: UE - Bucharest

QUOTE(Chipu @ 21 Apr 2007, 11:54)
oare cat o fi casco, ca-mi fac griji pt firma care la asigurat, cand asta va da intr-o groapa... icon_mrgreen.gif
*

Nu-ti mai face griji, nu o asigura nici o firma. icon_mrgreen.gif

This post has been edited by disaster: 23 Apr 2007, 23:22

--------------------
Renault Latitude 2011
Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da.
+
St
post 24 Apr 2007, 14:09
Post #123

Membru

From: Bucuresti

Dar ala accidentat, il mai repara cineva?

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
bulan
post 24 Apr 2007, 20:55
Post #124

Membru autentic

QUOTE(A l e x @ 18 Apr 2007, 15:48)
Ideea era, ca romanul, cum vede unul cu mai multi bani, se auto-consoleaza cu ideea "Eh, a furat dracu sa-l ia, e o mizerie, eu de asta am masina ieftina, ca sunt cinstit", dar sunt convins ca majoritatea daca ar putea, ar face si ei magarii pt. bani.
*

Pai cand eram tanar si aveam cenzurat in loc de creieri tot asa gandeam si eu dar cu varsta parerile mi s-au mai schimbat si azi nu mai am pe lista de prioritati:sa fac bani cu orice pret!!!
Realmente sunt multumit cu ce am!!!!

QUOTE(A l e x @ 18 Apr 2007, 23:44)
Eu sunt convins ca voi putea castiga destul legal incat sa o duc bine. Nu cred ca imi voi lua Veyron prea curand, dar nu e totul in viata. Normal ca mi-as dori multe chestii, dar se poate si fara...
*

Pana cand a fost deschis acest topic eu unul nici nu stiam ca exista aceasta marca de masina.Deci nu poate fi vorba ca EU as fi invidios pe altii.Dar sunt niste exemplare din rasa homo sapiens sapiens carora le as lua beregata cu dintii fara mustrari de constiinta sau fara sa regret ca restul vietii mi l-as petrece in puscarie fara sa mai am acces la internet(www.daciaclub.ro),bautura,mancare,femei ca asta e lista mea de proritati azi.
Eu nu stiu dupa ce plang altii dar eu in viata mea am plans doar cand vedeam pe Discovery Chanal filmuletul de scurt metraj:LOST ANIMALS.
PS:nu am plans nici cand mi-au murit cei dragi din familie ca asa e viata mai mor oamenii si nu avem ce face.

--------------------
a b c
+
mache2k
post 25 Apr 2007, 14:34
Post #125

Membru incepator

Si o intrebare pentru toti cei care cred ca daca ai bani ai furat: ati incercat macar odata sa faceti bani? Sa va bagati picioarele in slujba calduta cu carte de munca si sa deschideti o afacere? Sa vedeti cate ore de munca bagati pe zi, noapte, sambata, duminica si sarbatori legale? Sa va vedeti partenerul(a) 2 ore pe zi si prietenii 2 ore pe luna? Sa ajungeti sa calculati banii de paine? Si cand in sfarsit v-a iesit afacerea si aveti si casa si masina si haine de firma si ce va mai doriti voi sa vina un dobitoc si sa spuna ca ati furat, pentru ca mintea lui de maimuta bipeda nu poate sa inteleaga cum se fac banii adevarati?

Personal cunosc destui astfel de oameni. Unii au fost ajutati initial cu bani de parinti, altii au reusit singuri.

Cred ca exagerezi total gratuit... nu este deloc cazul acestor categorii de persoane... poti sa faci aproape o axioma cu indivizii care au facut magarii si au super averi... nu vorbim de omul obisnuit care si-a luat casa/apartament si o masina, ci de toti "baietii destepti" care au "stiut" sa faca bani pe spinarea indolentei generale...

Veyronu e super, casoiul (aka domeniul) "marfa de marfa" ... mai e ceva de zis? rolleyes.gif

PS: nu sunt gelos ca eu merg cu Loganu prin Bucuresti... macar eu il folosesc biggrin.gif

This post has been edited by mache2k: 25 Apr 2007, 14:35

--------------------
Renault Scenic 2005
+
ovidiusoft
post 25 Apr 2007, 16:31
Post #126

Membru de sub patura

mache2k, tin sa te contrazic. Este EXACT cazul acelor persoane. Pana cand nu dovedeste cineva ca au furat banii aia, sunt nevinovati. E adevarat ca 99% din cei care si-ar permite Veyron sunt "baietii destepti", dar ma deranjeaza generalizarea.

Personal stiu cel putin 2 persoane care si-ar permite Veyron. Indirect, stiu despre alte cateva. Si au facut banii pe bune, in IT. E corect sa-i bagam in aceeasi oala cu toti nenorocitii?

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
Adrian_pt
post 26 Apr 2007, 21:06
Post #127

Membru autentic

Serios fiind, cred ca toti facem cate o smecherie; chiar daca nu declari tot salariul sau mergi cu taxiul fara metru ca sa fie mai ieftin scopul e la fel: sa tii mai mult in buzunar si sa-ti faci viata mai buna. Dar unii o fac pe o scara mai mare decat altii.

Se poate observa o note de snobism invers in comentariile despre masina lui. Din cate stiu e destul de pasionat, mai are si o bijuterie de BMW din 1969. Casoaia mi se pare in foarte prost gust dpdv arhitectonic, dar asta-i alta discutie. Iar mie nu-mi place de baronii locali in general pentru ca n-au nici un del fe cultura, in trecut averele familior mari tot mai putin cinstit au fost facute, dar atunci sponsorizau artisti, scriitori, muzee, teatruri... ceea ce in tari ca Angla tot mai fac.

Dar - si asta mi se pare important - nu pot, constiint fiind ca si eu am incercat sa folosesc contacte, sa fac o smecherie p-aici pi colo, sa-l critic pe altu' ca a facut nu stiu ce afaceri. Ca in pozitia lui nu cred ca as fi ales sa fac altfel; la urma urmii o viata ai si in Romania cand n-ai bani o duci greu, greu de tot...

--------------------
Dacia 1310 1984

http://volganeagra.blogspot.com
+
Racky
post 27 Apr 2007, 10:03
Post #128

Membru autentic

Mama ce valva cu Bugatti Veyron asta biggrin.gif, nu stiu de ce tocmai acu s-a aflat de el,deoarece zvonul asta circula de foarte multa vreme(de pe la sfarsitul lu' 2006), au zis si cei de la ProMotor de el.Din pacate acest Bugati nu se mai afla in Romanica noastra deoarece, citez :" Casuneanu a decis sa o trimita inapoi la reprezentanta! Motivul: miliardarul a realizat ca masina ar putea suferi din cauza drumurilor proaste din tara." laugh.gif
Si inca ceva, se barfeste ca cica ar vrea sa-si faca un fel de muzeu de masini in casa de la Oituz smile.gif)
Un articol despre Casuneanu si al sau Veyron poate fi citit si aici

--------------------
Renault . .
2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris
2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege
2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI
+
argon
post 27 Apr 2007, 10:45
Post #129

Mesaj semiautomat

Macar sa vada unii dintre voi in ce cercuri se invarte, pe langa prietenia cu Sechelariu, ce-mi vad ochii...
Prieten cu Traian Basescu

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
han_1.6 mpi
post 27 Apr 2007, 11:41
Post #130

Membru autentic

From: bucuresti

mi se face sila cand aud pe cate unii ca milioanele de euro sa fac cinstit in romania, cu munca si doar munca. fara furaciuni si alte talharii.

--------------------
dacia,ford, logan,mondeo - B-00-000
protejati biciclistii in trafic!
+
AAlpine1
post 27 Apr 2007, 12:57
Post #131

Nothing Beats Cubic Inches !!!

From: Drumul Taberei Customs

se fac milioane de euro cinstit daca castigi la loto tongue.gif

--------------------
. . .
929y

ma urmareste vis-a-vis :))))
+
5 Pages « < 3 4 5
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 08:03
Forum Renault