Primul Veyron in Romania, Pareri? :)
![]() ![]() ![]() |
Primul Veyron in Romania, Pareri? :)
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar ala accidentat, il mai repara cineva?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 18 Apr 2007, 15:48) Ideea era, ca romanul, cum vede unul cu mai multi bani, se auto-consoleaza cu ideea "Eh, a furat dracu sa-l ia, e o mizerie, eu de asta am masina ieftina, ca sunt cinstit", dar sunt convins ca majoritatea daca ar putea, ar face si ei magarii pt. bani. Pai cand eram tanar si aveam cenzurat in loc de creieri tot asa gandeam si eu dar cu varsta parerile mi s-au mai schimbat si azi nu mai am pe lista de prioritati:sa fac bani cu orice pret!!! Realmente sunt multumit cu ce am!!!! QUOTE(A l e x @ 18 Apr 2007, 23:44) Eu sunt convins ca voi putea castiga destul legal incat sa o duc bine. Nu cred ca imi voi lua Veyron prea curand, dar nu e totul in viata. Normal ca mi-as dori multe chestii, dar se poate si fara... Pana cand a fost deschis acest topic eu unul nici nu stiam ca exista aceasta marca de masina.Deci nu poate fi vorba ca EU as fi invidios pe altii.Dar sunt niste exemplare din rasa homo sapiens sapiens carora le as lua beregata cu dintii fara mustrari de constiinta sau fara sa regret ca restul vietii mi l-as petrece in puscarie fara sa mai am acces la internet(www.daciaclub.ro),bautura,mancare,femei ca asta e lista mea de proritati azi. Eu nu stiu dupa ce plang altii dar eu in viata mea am plans doar cand vedeam pe Discovery Chanal filmuletul de scurt metraj:LOST ANIMALS. PS:nu am plans nici cand mi-au murit cei dragi din familie ca asa e viata mai mor oamenii si nu avem ce face. |
--------------------
a
b
c
|
|
mache2k |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 29 August 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Si o intrebare pentru toti cei care cred ca daca ai bani ai furat: ati incercat macar odata sa faceti bani? Sa va bagati picioarele in slujba calduta cu carte de munca si sa deschideti o afacere? Sa vedeti cate ore de munca bagati pe zi, noapte, sambata, duminica si sarbatori legale? Sa va vedeti partenerul(a) 2 ore pe zi si prietenii 2 ore pe luna? Sa ajungeti sa calculati banii de paine? Si cand in sfarsit v-a iesit afacerea si aveti si casa si masina si haine de firma si ce va mai doriti voi sa vina un dobitoc si sa spuna ca ati furat, pentru ca mintea lui de maimuta bipeda nu poate sa inteleaga cum se fac banii adevarati? Personal cunosc destui astfel de oameni. Unii au fost ajutati initial cu bani de parinti, altii au reusit singuri. Cred ca exagerezi total gratuit... nu este deloc cazul acestor categorii de persoane... poti sa faci aproape o axioma cu indivizii care au facut magarii si au super averi... nu vorbim de omul obisnuit care si-a luat casa/apartament si o masina, ci de toti "baietii destepti" care au "stiut" sa faca bani pe spinarea indolentei generale... Veyronu e super, casoiul (aka domeniul) "marfa de marfa" ... mai e ceva de zis? ![]() PS: nu sunt gelos ca eu merg cu Loganu prin Bucuresti... macar eu il folosesc ![]() This post has been edited by mache2k: 25 Apr 2007, 14:35 |
--------------------
Renault
Scenic
2005
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
mache2k, tin sa te contrazic. Este EXACT cazul acelor persoane. Pana cand nu dovedeste cineva ca au furat banii aia, sunt nevinovati. E adevarat ca 99% din cei care si-ar permite Veyron sunt "baietii destepti", dar ma deranjeaza generalizarea.
Personal stiu cel putin 2 persoane care si-ar permite Veyron. Indirect, stiu despre alte cateva. Si au facut banii pe bune, in IT. E corect sa-i bagam in aceeasi oala cu toti nenorocitii? |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Adrian_pt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 31 October 06 ![]() |
Serios fiind, cred ca toti facem cate o smecherie; chiar daca nu declari tot salariul sau mergi cu taxiul fara metru ca sa fie mai ieftin scopul e la fel: sa tii mai mult in buzunar si sa-ti faci viata mai buna. Dar unii o fac pe o scara mai mare decat altii.
Se poate observa o note de snobism invers in comentariile despre masina lui. Din cate stiu e destul de pasionat, mai are si o bijuterie de BMW din 1969. Casoaia mi se pare in foarte prost gust dpdv arhitectonic, dar asta-i alta discutie. Iar mie nu-mi place de baronii locali in general pentru ca n-au nici un del fe cultura, in trecut averele familior mari tot mai putin cinstit au fost facute, dar atunci sponsorizau artisti, scriitori, muzee, teatruri... ceea ce in tari ca Angla tot mai fac. Dar - si asta mi se pare important - nu pot, constiint fiind ca si eu am incercat sa folosesc contacte, sa fac o smecherie p-aici pi colo, sa-l critic pe altu' ca a facut nu stiu ce afaceri. Ca in pozitia lui nu cred ca as fi ales sa fac altfel; la urma urmii o viata ai si in Romania cand n-ai bani o duci greu, greu de tot... |
--------------------
Dacia
1310
1984 http://volganeagra.blogspot.com |
|
Racky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.050 Joined: 1 June 05 ![]() |
Mama ce valva cu Bugatti Veyron asta
![]() ![]() Si inca ceva, se barfeste ca cica ar vrea sa-si faca un fel de muzeu de masini in casa de la Oituz ![]() Un articol despre Casuneanu si al sau Veyron poate fi citit si aici |
--------------------
Renault
.
. 2005 Symbol 1.4 8V Fidji
2008 Laguna III estate 2.0 dCI(150)-Initiale Paris 2002 Clio Bicorp 1.5 dCI 85-Privilege 2009 Laguna coupe GT 3.0 V6 dCI |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Macar sa vada unii dintre voi in ce cercuri se invarte, pe langa prietenia cu Sechelariu, ce-mi vad ochii...
QUOTE Prieten cu Traian Basescu |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
mi se face sila cand aud pe cate unii ca milioanele de euro sa fac cinstit in romania, cu munca si doar munca. fara furaciuni si alte talharii.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
AAlpine1 |
![]()
|
![]() Nothing Beats Cubic Inches !!! Group: Members Posts: 833 Joined: 7 February 04 From: Drumul Taberei Customs ![]() |
se fac milioane de euro cinstit daca castigi la loto
![]() |
--------------------
.
.
. 929y
ma urmareste vis-a-vis :)))) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 08:03 |