DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Primul Veyron in Romania, Pareri? :)

aphophis
post 18 Apr 2007, 02:16
Post #91

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(Zippy @ 17 Apr 2007, 00:37)
bravo lui, daca as avea banii lui eu mi-as fi luat 2 de culori diferite si m-ar fi durut fix undeva ca ma barfeste lumea pe daciaclub. Fix de aia, avem noi dacii si el veyron, ca noi suntem toti corecti si cinstiti..

Daca aveti timp sa cititi si aveti incredere in ziaristi cititi aici mai multe despre proprietar: http://www.ziaruldebacau.ro/index.php?arti...banilor&print=1
*

ce articol fain de pupat in fund ph34r.gif

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DomnulK
post 18 Apr 2007, 07:13
Post #92

ex kAndrei

From: Bucuresti

QUOTE(Shush @ 15 Apr 2007, 16:01)
Nu e sat tongue.gif, e o comuna destul de mare smile.gif
Cred ca vrea sa o cumpere pe toata biggrin.gif oricum deja are o mare parte.
Scarile alea pe care curge apa se vad si din strada, daca treceti pe acolo e imposibil sa nu recunoasteti casa (are un gard alb foarte foarte lung)
la cati bani si ce masini are poate sa-si construiasca singur drumul smile.gif Anul trecut la inundatiile din vara firma lui a reparat toate drumurile avariate
Probabil ai observat parcarea plina cu camioane.
*

domnu...am vazut eu ce a reparat din banii lui strazile pe la oituz. aruncau acum cca o saptamana niste tzigani in haine verzi nisip in gropile din asfalt. daca si asta se numeste reparat?
oricum ... de la oituz si pana in bacau....poate merge cu e pe platforma....ca altfel in bacau o duce direct in service!

btw...nu am remarcat acea casa in acea zona....sincer e greu s anu remarci asa cev ain saracia de pe acolo.....

This post has been edited by kAndrei: 18 Apr 2007, 07:14

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2004
Asfalt Uscat!
+
argon
post 18 Apr 2007, 07:17
Post #93

Mesaj semiautomat

QUOTE(anamana @ 17 Apr 2007, 11:41)
Nu exista conditia ca doar proprietarul poa' sa conduca un Enzo. wink.gif
*

Ba exista, daca il iei de la Ferarri trebuie sa depui un dosar serios, sa ai recomandari, si sa te aprobe ei dupa ce te analizeaza. Poti sa ai toti banii din lume, nu ajunge. Daca il iei SH cred ca poti sa-l iei doar cu bani.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
finutu
post 18 Apr 2007, 08:25
Post #94

baga un - ..aere!

bani multi multi!

--------------------
Docia 1710 1943 - 1-B-113456
promo VN2
+
A l e x
post 18 Apr 2007, 15:48
Post #95

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

QUOTE(WPO @ 17 Apr 2007, 01:11)
zimi o persoana care face bani curati?vorbim de bani nu de parinti tai care traiesc mai bine de cat altii.indiferent de persoana toti fac bani murdari mai mult sau mai putin.contractele "bune"se dau la cunostinte nu la licitati.hai sa vb serios si drept.nici unde in lumea asta nu exista bani facuti legali.pana si bill gates a facut unele lucruri pt asi elimina concurenta si pt care este dat in judecata.
*

Nu despre asta era vorba, daca nu ai inteles. Sunt convins ca majoritatea milionarilor (in euro) din Ro au facut macar trafic de influenta daca nu au luat spagi si au facut evaziune fiscala la greu, pentru ca asta e tara in care traim, si se poate scapa usor. Ideea era, ca romanul, cum vede unul cu mai multi bani, se auto-consoleaza cu ideea "Eh, a furat dracu sa-l ia, e o mizerie, eu de asta am masina ieftina, ca sunt cinstit", dar sunt convins ca majoritatea daca ar putea, ar face si ei magarii pt. bani.

Cu alte cuvinte, tot ce am vrut sa spun e, daca nu cunosti omul, nu-l comenta, sau daca-l comentezi, macar abtine-te de la acuzatii asa grave incat sa vorbesti de el ca de orice gunoi... Singurul lucru de care e vinovat (din cate stim noi aici, in topic) acest om e ca are bani de Veyron, deci e automat o mizerie ordinara care a furat. Nu mi se pare corecta acuzatia ca e absolut gratuita.

Si da, cunosc pe cineva care a facut bani multi si legali, nu chiar de nivelul lui Casuneanu (cel cu Veyronul) dar destul cat sa-si permita un Ferrari sau Lamborghini sa zicem, cu banii in mana. Stiu asta pentru ca stiu cum i-a facut, singurele investitii fiind un apartament, faxuri si telefoane, fiica lui fiind singurul angajat. Si la asemenea afacere, n-ai nevoie sa intri in ilegalitati daca-ti merge bine, nu ?

Din pacate pentru el, omul nu e pasionat de masini, si nici de spart in figuri, asa ca acum ceva ani avea 'doar' un Opel Vectra, si acum nu prea mai stiu de el dar ideea era ca avea sute de mii de euro in conturi pe care nu prea ii investea. Ultima achizitie a fost un apartament cu 4 camere parca in zona Unirii, pe care a dat colosal de mult, tot cu banii in mana. Deci se poate si romani bogati dar legali si modesti. Rar, dar se poate.

QUOTE(vis-a-vis @ 17 Apr 2007, 10:07)
Exista si alte culori? (eu stiu ca nu)
Oricum masina noua, e masina noua... veyroane nu se mai gasesc decat second-hand...
*

Exista multe culori, din cate stiu in combinatii (de ex negru cu rosu), etc... Intra pe site-ul Bugatti, exista configurator smile.gif

QUOTE(finutu @ 17 Apr 2007, 11:08)
Daca as avea banii sa-mi iau un Veyron din pacate as renunta, din cauza primului  roman care a luat  Bugatti Veyron!
E cum as vedea un tigan in Bentley la Piata Sudului, paaaa! s-a dus si Bentley de pe lista mea!
De aceea Ferrari a pus conditii serioase la cumpararea unui Enzo!
*

Asta e o prostie. Daca ai bani, ia-ti ce masina iti doresti, ce conteaza cine mai are si ce fel de persoana e ?

Si Ferrari a pus conditii pentru ca Enzo Ferrari era o masina produsa initial in doar 349 exemplare, si au trimis invitatii posesorilor seriosi de Ferrari si astfel au vandut cele 349 inainte de a le produce, cui au vrut ei de pe acea lista. Apoi s-au mai facut inca 50, nu stiu alea cum le-au vandut, dar am impresia ca le-au dat la oricine, si apoi au mai facut una care i-au donat-o Papei.

QUOTE(ovidiusoft @ 17 Apr 2007, 12:46)
Io n-am nici o parere despre veironu' lu' ala, nici despre banii lui. Poate daca as avea banii lui mi-as lua si eu Veyron si elicopter si avion particular si de toate. De ce sa ai bani daca nu-ti faci toate mofturile? In definitiv o viata avem.

Observ insa cu stupoare ce mentalitati comuniste exista pe aici. Si nu vorbim de nea Pandele de la strung, ci de oameni cu cel putin educatie medie, internet, un venit mediu. Si mai ales, multi tineri care nu cred ca se pot face bani cinstiti.

Cred ca exista o frustrare imensa ascunsa pe undeva prin vreun cotlon, care daca nu e tratata o sa va duca direct in topic-ul "de ce exista atat violenta?".

Si o intrebare pentru toti cei care cred ca daca ai bani ai furat: ati incercat macar odata sa faceti bani? Sa va bagati picioarele in slujba calduta cu carte de munca si sa deschideti o afacere? Sa vedeti cate ore de munca bagati pe zi, noapte, sambata, duminica si sarbatori legale? Sa va vedeti partenerul(a) 2 ore pe zi si prietenii 2 ore pe luna? Sa ajungeti sa calculati banii de paine? Si cand in sfarsit v-a iesit afacerea si aveti si casa si masina si haine de firma si ce va mai doriti voi sa vina un dobitoc si sa spuna ca ati furat, pentru ca mintea lui de maimuta bipeda nu poate sa inteleaga cum se fac banii adevarati?

Personal cunosc destui astfel de oameni. Unii au fost ajutati initial cu bani de parinti, altii au reusit singuri.
*

Frumos post, bravo ! worship.gif

QUOTE(AMW @ 18 Apr 2007, 01:11)
Sincer....a aparut cam greu acest veyron in romanica....de cand l-au lansat ma asteptam sa apara unul la noi....dar un pic mai devreme...mai pe la inceputul lui 2006
*

Eh, la noi apar repede masinile de pana in 150.000 euro pentru ca 'jmecherasii' isi iau, dar masini de peste 1 milion de euro, alta poveste.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
SorinTSI
post 18 Apr 2007, 16:29
Post #96

Membru

Super tare configuratorul de Veyron am vazut ca are nu mai putin de 29 de versiuni de culoare, mi se pare si normal la cati bani costa una. Ciudat ca numai culorile astea gri-santier si le cumpara lumea. Preferata mea e alb-auriu ala e demential,din ala mi-as lua eu. icon_mrgreen.gif Despre Veyron in Romania ce sa zic:sunt multi care au bani sa isi ia masina asta dar atrage prea multa atentie asupra lor, si toti asteptau sa vada care e nebunu' care face primul pas si pe urma asteapta sa vada ce se intampla cu proprietarul:sare DNA pe el? Cel mai bun exemplu e cu SLR : prima data a aparut timid in Bucuresti cu numere de Elvetia, acum sunt 3 SLR numai in Bucuresti cu numere de Romania. Daca nea Costel nu pateste nimic la anul o sa fie cel putin 2 prin Bucuresti , pentru ca noaptea pe Magheru este o competitie acerba in atragerea atentiei cu masini aspiratoare de pasaret. Veyronul e un fel de Jolly Joker il arati pe Magheru , se pune STOP JOC si capeti locul 1 cu coronita. Cu invidia la romani hai sa fim seriosi , sunt unii invidiosi pe unul de are si Logan ce sa mai zic de Veyron. Si un mic exercitiu de sinceritate pentru invidiosi : mai bine sarac , cinstit cu masina de 10,000 euro rate pe 7 ani sau bogat corupt si Veyron de un milion de euro? Varianta a 3 cu bogat,cinstit si Veyron prezinta prea mult interes din start deci se scoate din poll. icon_mrgreen.gif

P.S eu aleg varianta a 2 javra mica ce sunt mandru.gif

--------------------
BMW 530D 2006 E60
+
cosmin_2300
post 18 Apr 2007, 18:40
Post #97

Banned

From: București

Si eu tot 2 as alege tongue.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
A l e x
post 18 Apr 2007, 20:47
Post #98

Sorin : E grea intrebarea. Daca vorbim doar de valori morale atunci sincer, as alege 2, dar la mine intervine si frica. Ce folos daca am Veyron in garaj, pe Nicoleta Luciu in pat si o casa de ma pierd prin ea daca noaptea dorm cu frica DNA-ului si oricand pot pierde tot si ajunge dupa gratii ?

Si cum varianta "corupt, bogat si imun" nu exista, cred ca am sa aleg 1. Prefer sa conduc un Megane, si sa stiu ca nu mi-l ia nimeni ca e legal, decat sa am un SLR si maine sa raman fara TOT. V-am zis, e vorba de frica, nu de valori morale, cel putin la mine.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
SorinTSI
post 18 Apr 2007, 21:46
Post #99

Membru

E de aia numa' Costel are Veyron . Nici eliciopterele Heliciopter de le-a luat MAI nu pot sa prinda 407 km/k ca sageata gri-asfaltie a lui . Pun pariu pe 3 ciorapi de nailon si o radiera ca nea Costel nu doarme noaptea cu frica , e blindat din toate partile :a facut numai combinatii cu acte in regula , adica un fel de 007 licentiat in ciordeles din banul public.Daca l-ar aresta ar zbiera ca e un dosar politic si ar scapa instantaneu . De aia le zice batranul matelot al tarii baieti destepti , sunt asa destepti ca si cand fura o fac legal ca sa poata sa traiasca fericiti ca Scufita Rosie cu bunicutza in padurea cu alune fara frica lupului cel mare si rau DNA . Aici nu vorbim de gainarii marunte gen spargi o alimentara furi 3 pungi de biscuiti si un bax de Mentosan si ranjesti la camera video cand pleci si pe urma te miri de ce te-au prins politistii in 15 minute,aici vorbim de furat vreo 3 fabrici de biscuiti cu tot cu angajati fara sa lasi nici o urma,si a 2 zi o iei de la capat . Oamenii astia sunt peste tot nu numai in Romania si nu petrec nici macar o secunda dupa gratii .

--------------------
BMW 530D 2006 E60
+
Kunt
post 18 Apr 2007, 22:44
Post #100

Membru lenes

Sa fim seriosi, a fost pana acum vreun mare corupt dovedit si arestat ?! Nici unul !!!

--------------------
Dacia Logan Preference 1.4 MPI, 2005 - 50 VDU
"Oamenii sunt persoane umane" - ...
+
A l e x
post 18 Apr 2007, 23:44
Post #101

Kunt : Inca e timp. Si nu e doar de gratii, cat de frica constanta care o ai (sau care as avea-o eu) ca pierd totul. Stiu pe cineva care e/era mare baron local si cand a ajuns Basescu la putere a fost internat la spital din cauza unei caderi nervoase.. Deci bine bine, pana cand se intampla ceva, apoi traiesti cu morcovul in posterior... Merita ?

Eu sunt convins ca voi putea castiga destul legal incat sa o duc bine. Nu cred ca imi voi lua Veyron prea curand, dar nu e totul in viata. Normal ca mi-as dori multe chestii, dar se poate si fara...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
andu911
post 19 Apr 2007, 01:15
Post #102

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Pai de-aia si-a luat Veyron, ca sa vorbeasca lumea si despre el. Exact cum vorbim noi aici.
Dupa cateva luni il vinde si isi ia banii inapoi.
Si si-a facut si reclama, il stie lumea de jmekeru cu Veyron.

Fac pariu ca nu-si permite sa blocheze 1 milion intr-un Veyron.

This post has been edited by andu911: 19 Apr 2007, 01:16

--------------------
- - -
+
anamana
post 19 Apr 2007, 05:12
Post #103

Membru

QUOTE(anamana)
Nu exista conditia ca doar proprietarul poa' sa conduca un Enzo. wink.gif

QUOTE(argon)
Ba exista, daca il iei de la Ferarri trebuie sa depui un dosar serios, sa ai recomandari, si sa te aprobe ei dupa ce te analizeaza. Poti sa ai toti banii din lume, nu ajunge. Daca il iei SH cred ca poti sa-l iei doar cu bani.

off-topic:
Bun, proprietarul are referinte, are dosar, are bani, deci are de toate.
Dar prietenii, copiii, nevestele nu trebuie sa prezinte aceleasi acte inainte sa urce la volan.

.. Sau da?

--------------------
xx ABC
Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
+
CriSTI68
post 19 Apr 2007, 06:54
Post #104

Membru Valvos

asta-i un fel de fizz mai mare ? radmasa.gif

cat despre ENZO nu depui nici un dosar, te aleg cei de la ferarri daca esti calificat in deajuns sa o cumperi, te invita la licitatie, nu e ca la restul de masini smile.gif

This post has been edited by Adrianno: 19 Apr 2007, 06:55

--------------------
Dacia Logan 2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere - EDH
Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
+
sinaxis
post 19 Apr 2007, 07:27
Post #105

Membru autentic

Mooama ce de bani pe-o fieratanie de masina! Probabil ca o sa ajunga cu ea pana pe luna!
Din partea mea sa fie sanatos, sa poata sa ne-o dea si noua! Macar o tura smile.gif

--------------------
tohan stas 2012 full
"as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
+
Sony
post 19 Apr 2007, 07:39
Post #106

Membru autentic

From: Ban Land

Parinte, nu ravni la bunul aproapelui!

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
ovidiusoft
post 19 Apr 2007, 08:25
Post #107

Membru de sub patura

Asta cu "o tura" suna mai mult a preacurvie wink.gif

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
AAlpine1
post 19 Apr 2007, 10:55
Post #108

Nothing Beats Cubic Inches !!!

From: Drumul Taberei Customs

QUOTE(argon @ 15 Apr 2007, 17:19)
Ala-i un baron local, corupt si mana in mana cu autoritatile locale. Masina (si toata averea lui) e din banii nostri.
*

eu zic sa te duci sa iti ceri partea ta (un surub) din masina aia ......

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

in ro mai exista si o zonta (versiunea de carbon) si proprietarul mai are si un slr.....

--------------------
. . .
929y

ma urmareste vis-a-vis :))))
+
SorinTSI
post 19 Apr 2007, 14:26
Post #109

Membru

Pagani Zonda F bre ca zonta e un fel de ciorba bulgareasca de castraveti. icon_mrgreen.gif

--------------------
BMW 530D 2006 E60
+
A l e x
post 19 Apr 2007, 14:34
Post #110

Ba baieti de unde le scoateti cu astea "Te duci cu dosarul sa-ti iei Enzo" "Te alege Ferrari sa iti iei Enzo".

Enzo nu se mai fabrica. Au fost 400, s-au dat toate, GATA. Primele 349 au fost vandute inainte de productie, intr-adevar Ferrari si-a ales clientii si i-a sunat sa-i intrebe. Inca 50 s-au facut pentru ca erau multe cereri, si a 400-ea special pentru a fi donata Papei. Acum gata, nu se mai fac.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
AAlpine1
post 20 Apr 2007, 08:29
Post #111

Nothing Beats Cubic Inches !!!

From: Drumul Taberei Customs

ce suparat esti ........ vroiai sa te duci sa iti iei si tu unu si nu ai mai putut......

--------------------
. . .
929y

ma urmareste vis-a-vis :))))
+
argon
post 20 Apr 2007, 09:14
Post #112

Mesaj semiautomat

QUOTE(A l e x @ 19 Apr 2007, 14:34)
Ba baieti de unde le scoateti cu astea "Te duci cu dosarul sa-ti iei Enzo" "Te alege Ferrari sa iti iei Enzo".

*

De pe discavării cianăl tongue.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
A l e x
post 20 Apr 2007, 09:18
Post #113

Si nu v-au spus pe discavari ca nu se mai fac ?

AAlpine1 : Dap, asa ca mi-am luat Megane biggrin.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
finutu
post 21 Apr 2007, 11:21
Post #114

baga un - ..aere!

BAI alex tu vorbesti de parca faci parte din aceeasi categorie cu proprietarul de Veyron!
Stai cuminte, ca la Enzo trebuia sa faci parte din clubul Ferrari de mult timp, sa ai macar un GTO sau un F40 sau un F50.

--------------------
Docia 1710 1943 - 1-B-113456
promo VN2
+
Chipu
post 21 Apr 2007, 11:54
Post #115

Membru autentic

oare cat o fi casco, ca-mi fac griji pt firma care la asigurat, cand asta va da intr-o groapa... icon_mrgreen.gif

--------------------
Dacia SuperNova FullOption
Mondeo Ghia 1.8 Duratec HE@125 stock
+
GabyT
post 21 Apr 2007, 12:27
Post #116

Membru autentic

Deja exista un natarau care si-a batut joc de aceasta bijuterie... dry.gif

http://www.masini.ro/stiri-detalii,3054,1,...atti-Veyron.htm

--------------------
Dacia Solenza Scala / 2003
Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006
MIO C520
+
Cristi T
post 21 Apr 2007, 14:19
Post #117

Membru

From: Timisoara

Invartesc niste bani astia de la drumuri de-ti sta mintea in loc...Era o perioda cand lucram ca reprezentant de vanzari la o firma de birotica;dadeam spaga la persoana care se ocupa de achizitii si bagam marfa la ei,legal,cu factura dar la suprapret.Inchipuiti-va ca vindeam un top de hartie A4 pentu copiator la 23ron fara TVA cand pretul de achizitie a acestui produs e de 6,3ron fara TVA;un pix ordinar de unica folosinta il vindeam la ei cu aprox.7ron(0,4ron il cumparam eu).Am dat aceste exemple pentru a va da sema cum cheltuiesc firmele bugetare banii publici.Cheltuiesc legal(cumparand la suprapret),castigul fabulos al unor persoane de acolo e spaga grasa care o primesc de la toti furnizorii de materiale si echipamente. excl.gif

This post has been edited by Cristi T: 21 Apr 2007, 14:20

--------------------
Dacia 1300 berlina din '75;Subaru WRX STI 2004 - B-24-FAQ
+
cosmin_2300
post 21 Apr 2007, 18:58
Post #118

Banned

From: București

offtopic : ce e "saculetul" ala albastru din spate ? huh.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
C@talin
post 22 Apr 2007, 15:25
Post #119

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

sar putea sa fie o mini parasuta biggrin.gif.orice e posibil la masina asa.

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Zippy
post 23 Apr 2007, 22:46
Post #120

Membru din 2003

se conduce si cu B-ul? Sau trebuie scoala speciala? tongue.gif

--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.| VW JETTA 2014 - B 97 Z I P ]
Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 11:31
Forum Renault