Turații optime, ... la motoarele de pe Logan
![]() ![]() ![]() |
Turații optime, ... la motoarele de pe Logan
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am subliniat faptul ca Loganurile, cu exceptia versiunii Prestige nu au acea zona rosie. Insa nu mi-ai aratat unde am zis ca asta este un avantaj asupra Solenzei. Ai aruncat cu rahat in speranta ca se poate lipi.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Ma bucur ca ti-ai nunantat raspunsul (cu exceptia Prestige...). Eu am afirmat ca nu e o imbunatatire fata de Solenza asta. Si ce? Asta inseamna ca Logan e o masina mai proasta sau mai buna? nu. Era un amanunt care e disponibil doar pentru versiunile mai scumpe Logan si atat.
Asta nu cred ca flame starter. In plus am incercat sa pastrez un mediu de discutie civilizat. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Afirmatia aia facuta intr-un anumit context sugereaza faptul ca e o replica la o afirmatie de-a mea care arata ca Loganul e superior la capitolul asta. Scoasa din context arata frustrarea celui care a emis-o.
Domnu' linginer, io ma opresc aici. Nu pot lupta impotriva unei minti odihnite. This post has been edited by Sony: 19 Apr 2007, 20:28 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
TWK |
![]()
|
![]() Rider on the Storm Group: Members Posts: 190 Joined: 21 February 07 ![]() |
dupa parerea mea turatia optima este intre 3000-3500 la benzina si intre 2000-2500 la diesel.
|
--------------------
Logan
1.4
2007
|
|
nh1980ro |
![]()
|
@sony Multumesc pentru apelative domnule conetabil. Nu toti sunt la fel de inteligenti ca tine, si poate e mai bine asa.
This post has been edited by nh1980ro: 19 Apr 2007, 20:44 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
adrianpsk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 29 October 06 ![]() |
simplu ca buna ziua
ca fost actual si viitor motociclist tii motorul in plaja de turatie unde suna bine nu e greu sa-ti dai seama asta vine si de la uleiul folosit , la aderenta cauciucurilor,chiar si de cantitatea de oxigen din aer sa vezi la munte ce trage masina...asa ca stinge casetofonul si asculta motorul cind conduci sa vezi ce bine te simti....oricum nu e ca pe motocicleta da asta e mai si imbatrinesti si-ti iei logan si ramai si cu motorul. |
--------------------
dacia /logan
1300/ abs + 1.6 mpi
1972 recarosat 1990/.6.2007
|
|
b24gfi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 19 March 10 From: bucuresti ![]() |
Am si eu o întrebare simpla, pentru cine vrea sa ma ajute! La ce turatie trebuie sa stea motorul la logan 1,4 la relanti , mentionez ca am schimbat de curând motprasul pas cu pas si voiam sa ma asigur ca acum lucrează in parametri optimi! Multumesc!
|
--------------------
dacia
logan 1,4 MPI
Laureate 2005
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Pe la 750 rpm, plus-minus acolo.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
b24gfi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 19 March 10 From: bucuresti ![]() |
Multumesc
|
--------------------
dacia
logan 1,4 MPI
Laureate 2005
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Cu plăcere.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:49 |