Solutia guvernului in locul autostrazilor:, Drumurile Expres
![]() ![]() ![]() |
Solutia guvernului in locul autostrazilor:, Drumurile Expres
smar2 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
Laureate 1.6MPI
- HSK-.....
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@smar2: daca mai sustii mult ca nu avem nevoie de "2 sensuri", eu pot intelege ori ca esti kamikaze ori ca nu stii care e diferenta intre "banda" si "sens". Tu ce zici?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.559 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 25 Apr 2007, 10:58) @nasty: E85 are o singura banda pe sens + una de stationare de urgenta, conform Ordonanta 43/1997. Nu a furat nimeni nimic din latimea drumului, asa a aprobat beneficiarul proiectul. ...e absurd, E85, dupa Buzau si pana la Bacau ( pana aici am fost eu) sau Suceava( Siret), are 2 benzi intregi pe sens si ambele sunt folosite pentru circulatie (cine a fost in Grecia a vazut cum folosesc grecii banda de stationare) Adica e absurd ca tocmai pe portiunea cea mai aglomerata Buc-Urziceni, in loc sa fie chiar 3 benzi pe sens sunt numai 1 banda si jumate. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai, ce sa zic... Ai dreptate, romanii nu merita benzi de stationare (adu-ti aminte ce au patit aia anul trecut pe A1!), dar daca beneficiarul comanda si plateste un astfel de proiect, asta e.
Din cate stiu eu, cand s-a reabilitat E85, nu au fost suficiente fonduri pentru a-l largi direct la cate 2 benzi/sens. Astfel ca au preferat sa faca ce e acum in ideea ca in viitor va fi mai ieftin o largire la 2 benzi/sens. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Atata vreme cat trece prin localitati, n-are efectiv nici un sens sa-l largeasca. Banda asta si jumatate este suficient sa poti depasi aproape in orice situatie. Dar localitatile sunt una dupa alta si degeaba ai o banda jumate, toti merg cu 50-60 pe jumatatea de banda. La ce bun 2 benzi?
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
vijelie |
![]()
|
Pai benzile de trafic sunt pentru trafic, iar cele de stationare sunt de stationare. Daca traficul, atat cel actual cat si cel prognozat, impune 2 benzi/sens si daca avem bani, nu vad de ce sa ne inghesuim in spatii improprii cu toate consecintele de rigoare?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Tu mergi des pe E85 si cunosti situatia, sau vorbesti din carti?
Nu zic ca 2 benzi nu ar fi mai bune ca una jumate. Evident ca ar fi. Si 3 benzi ar fi si mai bune. Si 4 benzi pe sens ar fi chiar super. Eu zic doar ca problema principala cu E85 este ca trece prin localitati, nu ca nu are 2 benzi. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
vijelie |
![]()
|
Sigur ca vorbesc din carti, doar de acolo stiu ca banda de stationare de urgenta e destinata exclusiv stationarii de urgenta, ceea ce dumneata ori nu stii ori nu-ti pasa ca merge si asa, nu?
Si faptul ca TOATE drumurile (de la nationale in jos) trec prin localitati e problema dumitale, eu unul respect limita legala de viteza asa cum am facut-o si in Las Vegas unde am avut placerea sa constat un trafic absolut normal pe cele 8 (OPT) benzi/sens pe un bulevard. LE: ca sa fiu mai clar, legislatia prevede anumite latimi pentru benzile destinate circulatiei rutiere. Cine merge pe banda aia ingusta, e pe barba lui. This post has been edited by vijelie: 26 Apr 2007, 16:01 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Ai multa dreptate vijelie! Dar pana Romanul nu intelege ca banda de stationare e DOAR pentru stationare, tot primesti flashuri in spate mergand pe banda normala, sa te dai la o parte. Si daca, exasperat faci acest gest (ilegal, de altfel), atunci urmeaza senzatiile tari cu adevarat, pt. ca bizonul din spate se va lansa in depasire pe cea 3/4 banda lasata de tine (ca nu poti iesi complet de pe banda de mers, mergand cu roata pe bordura acostamentului la 100Km/h) in timp ce din fata vine un TIR cat toate zilele, strecuradu-se la centimetru intre tine si TIR, intr-un gratios balet la 100+ Km/h.
Asta e, suntem un popor de berbeci! This post has been edited by IsNa: 26 Apr 2007, 17:12 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Si eventual mai si franeaza brusc dupa aia ca sa te pedepseasca ca nu te-ai dat destul de repede din calea lui
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
smar2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
QUOTE(vijelie @ 25 Apr 2007, 15:25) @smar2: daca mai sustii mult ca nu avem nevoie de "2 sensuri", eu pot intelege ori ca esti kamikaze ori ca nu stii care e diferenta intre "banda" si "sens". Tu ce zici? Hai ca ai inteles tu ce voiam sa zic... e ca si cum pe A2 nu s-ar folosi decat o jumatate de autostrada, adica un sens (2,5 benzi), pentru circulatia in ambele sensuri... cam cum era anul trecut sau acum 2ani cand era in renovare Fetesti-Cernavoda. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
Laureate 1.6MPI
- HSK-.....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:45 |