DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages « < 6 7 8 9 10 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Garantie Logan (normala, extinsa), NUMAI AICI

vv
post 10 Aug 2005, 07:59
Post #211

dilbert.com

Group: Members
From: Bucuresti

Pai ce altceva vroiai sa-ti dea? Ti-a dat numarul Reno din Europa, aia te ghideaza la cel mai apropriat service Dacia, in functie de locul in care ti-a crapat masina. Doar nu vroiai sa-ti dea numerele de telefon de la toata reteaua lor de service.

--------------------
Renault Grand Scenic - B.00.XXX 2008
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 10 Aug 2005, 08:00
Post #212

步步

Group: Moderatori

E un pas inainte... Lui Al mai acu' vreo cateva luni i-au spus ca nu se poate acorda garantie in afara tarii, desi la ei pe site (ala cu.com) erau dealeri gramada in tari cu apa calda...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
DragosG
post 10 Aug 2005, 11:01
Post #213

Membru

Iata si raspunsul primit de mine:
"Stimate domnule ,

Conform Carnetului de Garantie, garantia contractuala vehicul nou acopera:
- cheltuielile de reparatie sau inlocuire a pieselor( la care se constata defecte de material, de montaj sau de fabricatie recunoscute de Constructor), realizate in strainatate in unitatile service autorizate Dacia. Va recomandam sa studiati site-ul www.dacia.ro pentru a afla adrese si persoane de contact in tarile care va intereseaza.

Cu stima,
Consilier Client,
Cristina Sava

Am studiat site-ul si nu am gasit vreo lista cu serviceuri autorizate din strainatate. Am revenit cu solicitarea sa-mi trimita un link insa nu mi-au mai dat nici un fel de raspuns...

--------------------
Nissan Qashqai 2008, 1.6 Tekna
DragosG Logan Ambition Bucuresti
+
Sony
post 10 Aug 2005, 11:42
Post #214

Membru autentic

From: Ban Land

Insista pentru ca trebuie sa iti raspunda. De aceea sunt pusi acolo si primesc un salariu.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
BAB
post 10 Aug 2005, 22:53
Post #215

GUERRIER MARIN DE VAILLANT

From: CONSTANTA

QUOTE(klaus @ 10 Aug 2005, 08:00)
E un pas inainte... Lui Al mai acu' vreo cateva luni i-au spus ca nu se poate acorda garantie in afara tarii, desi la ei pe site (ala cu.com) erau dealeri gramada in tari cu apa calda...
*

Pai unde-i pasul inainte? N-ai vazut ca "madame" Sava i-a precizat "clar" amicului, la revizie, achita integral costurile. Cat despre "remedierea" problemelor acoperite de garantie, nu a precizat daca respectivele service-uri autorizate Dacia, din reteaua Renault, sunt numai cele din Romania sau si de aiurea.
Concluzii:
1. Un mare pas inapoi, adica de la "nu se poate", s-a ajuns la bla bla-ul ambiguu, din raspunsul primit de Mich@el de la VC, menit sa "imbrobodeasca" posesorul de Logan.
2. Cei care vor sa iasa cu Loganul din tara, trebuie sa se roage sa nu "crape" nimic la masina si sa fie "pregatiti" cu bistari pentru eventuale "remedieri", sau revizie.
3. Desi m-am contrazis cu ceva timp in urma, cu tine, in privinta "politicilor" Dacia, se pare ca prin ceea ce "emana" de la Vocea Clientului, se confirma faptul ca ai avut dreptate. Impresia mea este ca Dacia aplica o politica de "ametire" a clientului, sau nu are puse la punct (inca), toate instrumentele de lucru cu clientul, in speta, nu a dezvoltat un sistem de garantie, la nivel european.

--------------------
Dacia Logan - CT 06 BAB 1,6MPI Laureate
"NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre."
+
klaus
post 11 Aug 2005, 07:44
Post #216

步步

QUOTE(ASW @ 10 Aug 2005, 22:53)
Pai unde-i pasul inainte? N-ai vazut ca "madame" Sava i-a precizat "clar" amicului, la revizie, achita integral costurile.
As putea sa intreb IN ROMANIA, ce costuri de revizie nu se achita?
QUOTE(ASW)
Cat despre "remedierea" problemelor acoperite de garantie, nu a precizat daca respectivele service-uri autorizate Dacia, din reteaua Renault, sunt numai cele din Romania sau si de aiurea.
Pai io citis altceva:
QUOTE(Mich@el)
Distributia automobilelor Dacia Logan nu se face prin toata reteaua Renault, ci numai prin concesionari autorizati Dacia, de catre Renault. Astfel numai acele ateliere autorizate Dacia din reteaua de service Renault sunt abilitate sa intervina asupra modelului Logan pentru remedierea
unor incidente ce se incadreaza in conditiile de garantie, pentru  autoturismele Logan vandute in Romania.
Si acum intrebarea: care sunt service-urile autorizate Dacia din reteaua Renault de la noi din tara? Evident ca e vorba de service-urile din Europa, si nu din Romania...
Magarie e altceva:
QUOTE(raspuns Dacia)
Conform Carnetului de Garantie, garantia contractuala vehicul nou acopera:
- cheltuielile de reparatie sau inlocuire a pieselor( la care se constata defecte de material, de montaj sau de fabricatie recunoscute de Constructor), realizate in strainatate in unitatile service autorizate Dacia
Adica pe romana, NU acorda despagubiri pentru VICII ASCUNSE sau pentru PROBLEME ACOPERITE DE GARANTIE, daca acestea se constata si se repara in starinatate. Aici e MAGARIA.
Adica Loganul vandut in Romania este cu "circuit inchis", poti beneficia de garantie doar in Romania, desi exista retea de service autorizata si in alte tari
QUOTE(ASW)
1. Un mare pas inapoi, adica de la "nu se poate", s-a ajuns la bla bla-ul ambiguu, din raspunsul primit de Mich@el de la VC, menit sa "imbrobodeasca" posesorul de Logan.
Din experienta mea in disputele cu Dacia (aia restransa, asa cum crede lumea) raspunsul dat lui Mich@el este unul dintre cele mai clare si neechivoce pe care l-a dat VC...
QUOTE(ASW)
2. Cei care vor sa iasa cu Loganul din tara, trebuie sa se roage sa nu "crape" nimic la masina si sa fie "pregatiti" cu bistari pentru eventuale "remedieri", sau revizie.
E, asta trebuie sa inteleaga romanii care ies cu loganul din tara! Ca suntem tratati SH de catre Dacia in Europa...

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Mich@el
post 11 Aug 2005, 20:46
Post #217

membru fara frane

From: Timisoara

Corect!
Ca de obicei,Klaus,tu pui punctul pe i wink.gif .

--------------------
Logan Laureate 1.4 - TM-Marine Blue 2005
+
BAB
post 11 Aug 2005, 21:51
Post #218

QUOTE(klaus @ 11 Aug 2005, 07:44)
As putea sa intreb IN ROMANIA, ce costuri de revizie nu se achita?
Si acum intrebarea: care sunt service-urile autorizate Dacia din reteaua Renault de la noi din tara? Evident ca e vorba de service-urile din Europa, si nu din Romania...
E, asta trebuie sa inteleaga romanii care ies cu loganul din tara! Ca suntem tratati SH de catre Dacia in Europa...
*

1. Tocmai de aceea am folosit ghilimele la cuvantul clar.
2. Din raspunsul VC, NU este chiar DELOC EVIDENT despre care service-uri este vorba. De fapt, nu stim care service-uri sunt Renault si autorizate Dacia si care invers. Intregul raspuns al VC este o frazeologie seaca si generalista, o insiruire de cuvinte, din care rezulta ca posesorul de Logan are, dar de fapt nu are garantie la masina.
3. De fapt, romanii care ies cu Loganul din tara, trebuie sa inteleaga ca NU sunt tratati de catre Dacia, DELOC...

--------------------
"NOSCE TE IPSUM"
+
trixx
post 14 Aug 2005, 13:06
Post #219

Membru incepator

Ce va stresati asa mult dragii mei.... Nu are rost!
Va luati masina cu garantie de 18 luni, o mai tineti pana in 2008-2009 dupa care o vindeti si luati logaul facelift cu toate imbunatatirile ce i se vor aduce! Vedeti si voi ca la inceput se livra Dacia numai cu cauciucuri Montana iar de cateva luni se ofera si Michelin sau Barum.
Timpul le spala pe toate si poate aduce imbunatatiri la intreaga masina!
Va dati seama ca daca vor vinde Loganu in EU vor incerca sa o faca cat mai buna.
Asa ca in 2008 - 2009 eu voi lua un Logan facelift!!!! smile.gif

This post has been edited by trixx: 14 Aug 2005, 13:08

--------------------
rover rover - ar03zag
+
Mich@el
post 15 Aug 2005, 17:37
Post #220

membru fara frane

Daca tot s-a vorbit aici despre Vocea Clientului,hai sa va povestesc ceva oarecum offtopic.In aceeasi cand am trimis mai la cei de la VC in legatura cu garantia internationala Logan,am trimis si un mail in legatura cu cadoul pe care mi l-au promis cei de la Dacia-Renault,ca urmare a faptului ca am completat si trimis un chestionar pe care l-am primit de la ei.La o saptamana dupa ce am trimis acel chestionar,am primit de la ei un talon cu care urma ca eu sa merg la dealer si sa ridic acel asa zis "cadou"-o harta rutiera a Romaniei,personalizata.Am fost de cateva ori,seful de la dealer ma lua in bascalie:"Hai dom'le,tu chiar crezi...zilnic vin cateva zeci de persoane dupa cadourile care de fapt nu exista,ei nu ne trimit nimic".Azi dimineata am fost sunat personal de catre o doamna de la VC,care foarte amabila m-a indrumat sa merg la un anumit domn de la dealer sa-mi ridic acea harta,deoarece s-a interesat personal pentru mine si s-a asigurat ca au ceea ce mi-au promis.Ma duc la dealer...acelasi domn care se rupea in figuri acum 2 saptamani,acum mai ca nu ma pupa in...de amabil ce era,cu harta pregatita,urari de bine,etc.
Asa ca,domnilor,se pare ca incet-incet ne indreptam si noi spre Europa,se vede ca a intrat Dacia in grupul Renault.Cel putin pe mine ma lasat masca acea grija fata de client,de care au dat dovada. rolleyes.gif

This post has been edited by Mich@el: 15 Aug 2005, 17:38

--------------------
+
BAB
post 16 Aug 2005, 18:18
Post #221

De acord, dar cum am scris si eu, la punctul 3 al mesajului din 10 august, Dacia a ramas restanta cu organizarea sistemului de garantie, pe batranul continent.

--------------------
"NOSCE TE IPSUM"
+
Mich@el
post 16 Aug 2005, 18:23
Post #222

membru fara frane

Asa este.Joi seara plec spre Austria si tare sper sa nu apara vreo defectiune tehnica pe drum...parca vad ca in cazul in care sun la acele "numere fierbinti" mi se spune ca nu sunt autorizate sa intervina in garantia Dacia. blink.gif

--------------------
+
potba
post 23 Aug 2005, 15:15
Post #223

Membru incepator

deci?...... pana la urma merita sa facem garantie extinsa? am tot citi si pot sa spun ca nici unul dintre voi nu este sigur de aceasta garantie. sunteti subiectivi. am inteles doar ca tre' sa merg pe mana norocului, dar precizez ca sunt nascut pe 13 sad.gif
sper sa nu va luati de mine ca .... gun3.gif ripostez 10561582.gif

--------------------
logan laureat 1.4 - rosii
+
Sony
post 23 Aug 2005, 15:17
Post #224

Membru autentic

From: Ban Land

Nu are nimeni Logan de 3 ani pentru a spune daca se merita sau nu. Acum poti doar sa faci speculatii.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
potba
post 24 Aug 2005, 07:28
Post #225

Membru incepator

....pai si unde sunt parerile? n-am gasit in toate paginile astea decat 3 pareri (pro sau contra). Mai astept! Mai am o luna pana vine masina .......... mad.gif

--------------------
+
Codrin
post 24 Aug 2005, 09:51
Post #226

Membru autentic

Parerea 4 : nu-mi pica motorul sau cutia in 3 ani ca sa merite investitia in garantia extinsa. happy?

--------------------
Mazda . .
+
ICET
post 24 Aug 2005, 12:28
Post #227

O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine??

Dar garantia,fie ea si extinsa,acopera numai motorul si cutia(in afara de consumabile)? blink.gif

--------------------
FIAT Grande Punto - B 07 CHE 2006
StarGuide Sg-43-ds

Marbella M-5010 defect

Membru Frigotehnist.STELIST pe viata.
+
Codrin
post 24 Aug 2005, 13:12
Post #228

Membru autentic

Acu' zic si io, cam la ce consumabile te gandesti care sa NU se consume in 3 ani ? Nu de alta, da' mi-as lua si eu wink.gif

This post has been edited by Codrin: 24 Aug 2005, 13:13

--------------------
Mazda . .
+
ice cube
post 25 Aug 2005, 05:20
Post #229

Membru autentic

From: Tg-Jiu

QUOTE(ICET @ 24 Aug 2005, 12:28)
Dar garantia,fie ea si extinsa,acopera numai motorul si cutia(in afara de consumabile)? blink.gif
*

Eu am garantie extinsa si fiind o data pe la service, dupa ce m-am gandit ca sunt o gramada de piese si subansamble la care n-ai garantie nici alea 18 luni, chiar le-am zis
- Dom'ne, cred ca m-am pestit cu garantia extinsa.
- Nuuuu, ca aveti la motor si la cutia de viteze.
Pai cu motoarele astea, in mod normal faci cel putin 200.000km fara sa ai vreo problema.

--------------------
dacia logan ambition - Gj-03-XYB
+
potba
post 25 Aug 2005, 07:45
Post #230

Membru incepator

Confirm spusele lui ice cube. I-am intrebat pe mesterii de la service si mi-au spus ca in trei ani cutia de viteze si motorul sunt garantate.
Am si eu o intrebare pt toti: la cati dintre voi s-a stricat vreun aprat electocasnic care era in garantie? Eu personal nu stiu pe nimeni.
Parerea mea este ca garantia este data pe o perioada calculata de ei in care sansa ca masina sa se strice (sau piesele garantate) este minima.
Astept parerile voastre....pana pe 21.09.2005!

--------------------
+
ICET
post 25 Aug 2005, 21:42
Post #231

O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine??

QUOTE(potba @ 25 Aug 2005, 07:45)
Am si eu o intrebare pt toti: la cati dintre voi s-a stricat vreun aprat electocasnic care era in garantie? Eu personal nu stiu pe nimeni.
*

off topic.......Chiar crezi ca nu se strica?Pai atunci ar fi trebuit sa fiu somer demult in cazul asta biggrin.gif ,dar nu ai sa vezi asa ceva(momentan),sunt zile cind sunt prea multe,dar asta e.E bine sa ai de munca.
Revenind la topic,numai motorul si cutia intra in garantia extinsa?Daca se arde un motoras de la macaraua geamului electric?Daca se duce pompa de servodirectie?Daca se strica compresorul de A/C?Daca se buleste blocul de comanda climatizare?Si exemplele ar continua..........La astea nu se pune garantia extinsa?

--------------------
FIAT Grande Punto - B 07 CHE 2006
StarGuide Sg-43-ds

Marbella M-5010 defect

Membru Frigotehnist.STELIST pe viata.
+
potba
post 26 Aug 2005, 07:05
Post #232

Membru incepator

evenind la topic,numai motorul si cutia intra in garantia extinsa?Daca se arde un motoras de la macaraua geamului electric?Daca se duce pompa de servodirectie?Daca se strica compresorul de A/C?Daca se buleste blocul de comanda climatizare?Si exemplele ar continua..........La astea nu se pune garantia extinsa?

Eu asa am inteles de pe topic si de la service. Sa ne confirme cineva care a citit carnetul de garantie.
Daca este garantat doar mototrul si cutia se mai merita sa dai banii astia?

--------------------
+
ice cube
post 26 Aug 2005, 07:09
Post #233

Membru autentic

From: Tg-Jiu

Din cate stiu eu, numai motorul si cutia intra in garantia extinsa. Parerea mea e ca nu merita sa dai banii pe ea, desi, raportat la pretul masinii, valoarea garantiei extinse nu este o suma exorbitanta (cca. 2%)

--------------------
dacia logan ambition - Gj-03-XYB
+
tarzy
post 26 Aug 2005, 08:13
Post #234

aroist

QUOTE(ice cube @ 26 Aug 2005, 07:09)
Din cate stiu eu, numai motorul si cutia intra in garantia extinsa. Parerea mea e ca nu merita sa dai banii pe ea, desi, raportat la pretul masinii, valoarea garantiei extinse nu este o suma exorbitanta (cca. 2%)
*

ba tot ce intra in garantia normala de 1,5 ani intra si in garantia extinsa, fara nici o diferenta, doar ... ca apare chestia cu nu mai mult de 100.000 Km.
cel putin asa mi-au spus mie aia de la reprezentanta floreasca,

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX - B55MGY 2005 / 1993 / 1999
Aha
+
klaus
post 26 Aug 2005, 09:41
Post #235

步步

Acu, pun si eu intrebarea ca bizonul nesimtit: de ce dracu' credeti voi ca am postat la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=16980165 (deci pe paginuta anterioara chiar la acest topic) chestia aia de garantie extinsa?
Pai sa va raspund tot eu... Ca romanul sa continue SA-SI DEA CU PAREREA.
Joia dupa-masa, pentru cei care nu stiu sa citeasca dau meditatii... Ma contactati si daca nu reusiti sa cititi conditiile alea de garantie vi le citesc eu.
Pentru cei interesati, contactati-ma pe pm pentrui conditii si preturi...

--------------------
+
SUPERCAR
post 31 Aug 2005, 11:31
Post #236

Membru autentic

From: Constanta

Un mail trimis de mine acuma cateva zile la VC la Dacia :

> Pentru viitori clienti de Logan incercati totusi sa remediati
> unele probleme
> cum ar fi :
> 1.Cauciucurile Montana care sunt cele mai proaste cauciucuri din
> lume,sunt
> foarte periculoase la franari de urgenta,nesigure,produc zgomot in
> rulare,chiar
> nu se pot inlocui cu alte marci cum ar fi Michelin,Continental.
> 2.Insonorizarea interioara insuficienta(in usi,pedalier),producand
> zgomot mare
> in habitaclu.
> 3.Mai multe probleme puteti gasi in acest link de mai jos
>
> http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=16444
>
> PS.Acordati o atentie mai mare in special cei care verifica masina
> dupa
> asamblare...calitatea asamblarii lasa de dorit!!!

RASPUNS

Buna ziua

Va multumim pentru mesajul dumneavoastra din data de 29.08.2005, prin care ne comunicati cateva aspecte in legatura cu autoturismul pe care-l detineti.

Referitor la aspectele prezentate de dumneavoastra suntem in masura sa va comunicam urmatoarele:

Selectarea pneurilor Montana s-a efectuat pe baza unui ansamblu de prioritati (confort, directie, tinuta de drum, distanta de franare). In acest scop, a fost stabilit cu furnizorul un caiet de sarcini , unde s-a tinut cont de factorul pret precum si de mijloacele industriale locale.

Daca facem comparatie intr Dacia Logan si cele mai vandute modele de la Renault obtinem:
Durata de franare
Model Echipare pneumatica la 100 km/h la 90 km/h la 130 km/h
Megan Scenic Michelin XT2 Europ 43-44 m
Logan Montana 185/65 R15T 43-44 m 36 m 75,4 m
Clio Symbo Michelin 185/55 R15H 34-36 m 73-75 m

Va informam ca dezvoltarea unui pneu pentru un vehicul incepe din faza de proiect unde se stabileste tipodimensiunea, astfel incat aceasta sa fie compatibila cu roata (geometric) conform ETRTO (The European Tyre and Rim Technical Organisation) si cu vehicului conform definitiei tehnice: indice de sarcina, cod de viteza.

Pe langa aceste criterii urmeaza dezvoltarea propriu-zisa a pneului pentru compatibilitate cu vehiculul pe care urmeaza sa-l echipeze.

Furnizorul de pneuri impreuna cu producatorul de autoturisme stabilesc caracteristicile dinamice : aderenta longitudinala, rezistenta la rulare, rigiditate, caracteristici de uniformitate ( dezechilibru, forte radiale si laterale, conicitate, presiune) si se determina valorile optime pentru vehicul, pneul avand o anumita reteta de amestec de cauciuc, duritate, densitate, profil.

Va informam de asemenea, ca in momentul de fata, din ratiuni privind logistica
internationala si adaptarea la solicitarile pietei, pneurile Montana au fost inlocuite la Logan de Michelin si respectiv Continental

Va multumim pentru sugestiile in leagatura cu nivelul de zgomot din habitaclu si pentru grija vizavi de produsele si serviciile noastre si va recomandam ca pentru orice sesizare la autoturism sa va adresati cu incredere unei unitati service Dacia care dispune de dotarea necesara si de personal specializat de producator pentru o diagnosticare corecta a vehiculului.

In speranta ca raspunsul nostru a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra, ramanem in continuare la dispozitia dumneavoastra pentru orice solicitari in legatura cu produsele si serviciile Dacia.

--------------------
Dacia Logan - CT 82 PWR 1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
+
bolovan_ro
post 31 Aug 2005, 14:23
Post #237

Membru autentic

Poate intereseaza pe cineva care face multi km pe an:
Stimate domnule XXXXYYYY,

Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.
Referitor la aspectele prezentate va comunicam urmatoarele:
Dacia nu specifica o anumita limita de km pentru revizia de 15000km. Pentru a evita astfel de incidente recomandam efectuarea reviziei inaintea parcursului de 15000 km( chiar cu 1000 -2000 km).

Cu stima,
Analist Servicii Client,
Cristina Sava

Date: Wednesday, August 31, 2005 1:50 pm
Subject: Revizie 15.000 km

>> Buna ziua
>> Sunt posesorul unui autoturism logan laureate 1.6l
>> As dori sa stiu care-s abaterile (in km) permise de la revizia de 15.000km
>> pentru nu a pierde garantia.
>> Se intimpla frecvent sa plec din localitate si sa parcurg 1500-
>> 2500 km.
>> As dori sa stiu care-i depasirea maxima permisa si(sau) care-i
>> abaterea
>> maxima de km pentru a fi luata in considerare ca revizia de 15000km
>>
>> Cu stima
>> XXXXYYYY
>>

--------------------
Dacia Logan II 2016/Laureate 0.9TCe
Suma inteligentelor pe pamint ii constanta, populatia este in crestere
+
ghc
post 3 Oct 2005, 15:05
Post #238

..:::Cautatorul:::..

From: Cluj-Napoca

Luna asta ar trebui sa-mi soseasca Loganelul, dar din cauza unor probleme medicale care au cauzat o gaurica in buget as dori sa renunt la garantia extinsa. Am platit avansul, factura finala nu a fost emisa inca.
A mai fost cineva in situatia asta? Se poate renunta?

--------------------
ZKR (Logan by Dacia) BaLaureate 3.14 - CJ-01-GHC 1907 toamna
+
AL
post 3 Oct 2005, 15:23
Post #239

Member

Teoretic da, dar fa cerere scrisa le dealer... nu accepta ce iti spun ei, ca nu se poate bla bla... mergi cu ea in mana pana la directorul dealerului... avansul acopera masina si nu garantia extinsa care e un serviciu... la acela ai dreptul oricand sa renunti... nu ar strica sa scrii si la VC deoarece Dacia e de fapt entitatea cu care tu ai contractat masina (prin reprezentantul ei) ... Bonul de Comanda VN are valoare contractuala si e incheiat intre tine si Dacia!... deci notifica ambelor entitati, dealer si Dacia, dorinta de a renunta la acest serviciu auxiliar precizand clar ca masina comandata o doresti in continuare... si cere sa-ti raspunda in scris.

--------------------
Skoda KAROQ - B-21-NEW 2019
+
ghc
post 3 Oct 2005, 15:32
Post #240

..:::Cautatorul:::..

From: Cluj-Napoca

Normal ca o sa scriu la VC, desi deocamdata mai sper sad.gif
Am intrebat intai aici pentru ca raspunsurile VC sunt de obicei pe sablon, iar pe site-ul Dacia scrie ca
Trebuie doar să o ceri în momentul comandării noii tale mașini. [...] Nu rata această ocazie unică : numai în momentul comandării noii tale mașini poți opta pentru garanția Dacia Extenso.

Din textele lor nu inteleg cand s-ar putea renunta, dar din alte mesaje de pe aici reiesea ca momentul hotarator este emiterea facturii.

--------------------
ZKR (Logan by Dacia) BaLaureate 3.14 - CJ-01-GHC 1907 toamna
+
25 Pages « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 12:44
Forum Renault