Pe cine ati vota ?
![]() ![]() ![]() |
Pe cine ati vota ?
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
precizare: nu se poate modifica legea( a se citi constitutia din mers)!
poporul trebuie sa decida, asa berbec cum este, si e incorect sa mi se ia dreptul de a vota pro/contra lui base! faza asta din constitutie trebuie modificata cand este liniste, pe un mandat calm, nu acu, din mers!! este un abuz si asta ar trebui clasificata cumva, de catre cei avizati, drept incalcare a legii!! are sens ce zic eu? |
-------------------- fan VAG!
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Si eu tot pe Beeecali il votez, just for fun! Daca tot ne comportam ca o turma care nu stie sa-si apere drepturile cand sunt calcate in picioare hai sa punem un cioban in fruntea statului!! Si pe urma emigrez, evident !
![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Radocanu |
![]()
|
![]() Membru lagunist Group: Members Posts: 1.983 Joined: 24 March 07 From: Hunedoara ![]() |
facem Revolutie !!! sa vina Base` Inapoi
|
--------------------
Renault
Laguna 2 - Facelift
2006 1.9 dci - Dynamique
- HD-88-CAR Dezmembrez R.Laguna 2
Telefon 0773803384 |
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Hauleu, se ingroasa gluma, chiar astia ar fi aia care candideaza?
Ieri, ma gandeam oarecum disparat la ei; cand i-am vazut acuma pusi toti la un loc m-a cam luat tremuriciu'. Cum ma, astea sa fie variantele daca il blocheaza pe Basescu? Nu votez cu Behehecali, da-o dracului de treaba. Credeti voi ca mai gasiti dupa aia Playboy la tarabe? Asta chiar cred ca ar inchide discotecile din Regie, da' nu cred ca face biblioteci in locul lor, ci mai degraba biserici ![]() LE. Stai, ca m-am gandit mai bine. In poll-ul asta nu -l introducem si pe Tariceanu de la PNL? Sau pe cineva de la PD, altul decat Basescu? sa avem lista groazei completa si revizuita, numai buna de pus pe perete. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ATM: 20 Apr 2007, 07:09 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ache2 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 9 October 03 From: Berceni, PH ![]() |
Behehecalii !
daca tot e sa se duca de ripa sandramaua, sa se duca in flacari ![]() |
--------------------
FIAS / Baikal
Clona BROWNING / IJ 18 MN
calibru 12 / 223Rem
- PH-07-LUD, PH-10-CJF
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
"Bre", da' lista-i prea scurta, n-am ce alege... Ar fi ceva ceva, Gușă, da' il "fac" astia, ca e novice ... deh... sistemul ticalosit.
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ce am citit prin ziare cica se incearca de PML si PSD cooptarea lui Tiriac senior
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu cumva tiriac senior a dat lui nascase un mertan pentru salile de sport minimalizate aproape cat o sala de clasa ?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
mai romanii astia isi merita soarta! becali e fruntas. pentru ca romanii vor sa primeasca bani si sa stea degeaba? de ce voteaza oameni un cioban? ce vrea lumea de la un presedinte?
|
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
vreau cioban pt ca ne reprezinta :deget in nas:
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
nu cred ca o sa mai fie nevoie sa mai alegem pe cineva.Dupa ce o sa voteze o lege care sa-i interzica lui baselu sa mai candideze, parlamentarii o sa mai faca o lege prin care o sa puna ei direct pe Voiculescu presedinte pentru 10 ani ca sa fie stabilitate si tara sa-si revina din haosul in care a aruncat-o marinarul.
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
Ov |
![]()
|
ies in piata impreuna cu JJ si voi acuza aceasta nedreptate
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Mdeah. Mie toata chestia asta mi se pare unnumar de teatru. Ia ganditi-va: Basescu a fost dat jos de "sistemul ticalosit", deci Basescu = martir national (oarecum). Concluzia: poporul tot cu base va vota.
In nici un caz nu il vad pe Base ca fiind un fecior neprihanit cu ochii umezi la vederea atator nedreptati in tarisoara lui. Sa fim seriosi... |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
CATA BASCALIE pe acest topic.... FANTASTIC... JJ presedinte, BANEL prim-ministru....
URA! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Ichebau |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 22 October 04 ![]() |
votat becali presedinte
![]() |
--------------------
ex Dacia
Solenza
2003
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
din lista asta pe NICIUNUL.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
johnsws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 31 March 04 From: Bucuresti ![]() |
aaa, pai de ce nu ziceti mai ca e cu tandemuri d-astea....daca stiam ca ca-l pune pe banel prim-ministru votam si io.
nu-i corect , doar razboinicul luminii mai poate poate transa situatia acum . |
--------------------
opel
astra
2006 classic astra la vista baby!
|
|
DragosG |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 10 June 03 ![]() |
O eventuala modificare a Constitutiei de catre Parlament trebuie insotita OBLIGATORIU de un referendum, altfel constitutia nu poate fi modificata.
Ceea ce se poate face este sa treaca de Parlament o lege prin care sa se interzica posibilitatea ca un Presedinet suspendat/demisionat sa nu mai aiba dreptul de a mai candida, caz in care PD-ul trebuie sa gaseasca o alta varianta de candidat. Cred ca nu este o problema pentru actuala cualitie sa treaca o astfel de lege. Va reamintesc insa ca actualul Presedinte are posibilitatea de a convoca referendum pentru modificarea Legii electroale (varianta propusa fiind cea elaborata de Asociatia Pro Democratia), caz in care peste 3 luni vom participa atat la alegeri prezidentiale cat si la referendum pentru modificarea Constitutiei. In mod normal acestea ar trebui sa se desfasoare in acelasi timp datoritqa costurilor mari al organizarii unui scrutin. Indraznesc sa anticipez ca in 3 luni ne vom afla insituatia de a avea ca Presedinte pe Basescu si o lege electorala modificata si care va fi aplicabila la urmatoarele alegeri. Pana atunci insa nu uitati ca Presedintele va fi Vacaroiu Nicolae. |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008, 1.6 Tekna DragosG Logan Ambition Bucuresti
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
Eu as vota pe George Becali .
Votarea as facea intr-unul din punctele de votare de la granita de vest. In urmatoarele 2 minute m-as urca in masina si as goni spre cel putin a doua tara care vad cu ochii. Cine ramane ultimul sa stinga lumina. Pe intuneric se fura mai bine. ![]() This post has been edited by Seb_: 20 Apr 2007, 12:59 |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Topicul e o gluma, nu ? Nu votez cu nici unul din pacalicii astia. O sa caut sa emigrez daca vom ajunge chiar in halul ala (cu toate ca nu vreau asta).
|
--------------------
-
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
nu exista optiunea mea pe topic.....astia-s paralitici ,nu am pe cine alege din ei
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
finutu |
![]()
|
![]() baga un - ..aere! Group: Members Posts: 138 Joined: 2 February 07 From: Bucuresti ![]() |
congo clar!
il votez pe candidatul taranist. This post has been edited by finutu: 21 Apr 2007, 11:15 |
--------------------
Docia
1710
1943
- 1-B-113456 promo VN2
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
becali...peste 60%
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Eu votez cu basescu asa cum va vota 50% din Romania si daca o castiga poate asa ii evapora de pe fata pamantului pe cuplul Geoana&Voiculescu.
This post has been edited by SUPERCAR: 21 Apr 2007, 11:40 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pe nici unul din astia de pe lista. Daca ar candida FireChief l-as vota pe el
![]() |
--------------------
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
B K L !!!
De ce ? De aia ! Pentru ca nu ma intereseaza ; decat o adunatura de hoti elevati mai bine niste ciobani necultivati ! ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:22 |