Pe cine ati vota ?
![]() ![]() ![]() |
Pe cine ati vota ?
C.C. |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 10 April 05 ![]() |
|
||
--------------------
opel
vectra a
1990, ex. dacia 1310
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|||
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu aici nu am votat dar... pentru cei care se mira de ce e becali in top:
- a reusit sa faca ca Steaua sa se autofinanteze singura (CL) - de cand a venit patron la Steaua, a inceput ascensiunea ei europeana.... intrebare: daca vine patron la romania, va incepe si romania ascensiunea europeana ? - stiu ca o sa ziceti uite unde e steaua acum, au fost niste greseli din varii motive , inlcusiv de 'popor' (jucatorii), dar cred ca isi va reveni nu peste mult timp. |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
patron la Romania??
![]() sa stea patron la steaua si oile lui ![]() ![]() P.S. - avantajul ar fi ca dupa un miting al sustinatorilor lui nea Jean la presedintie la plecarea lor spatiul unde a avut loc demonstratia nu va ramine ca dupa pirjol , nu se vor bate cu fortele de ordine si sustinatorii celorlalti candidati ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
QUOTE(C.C. @ 21 Apr 2007, 16:46) am senzatia ca unii aleg doar ca sa se razbune pe nu-stiu-cine. de parca daca vine un idiot la putere, nu tot noi o sa tragem ponoasele. a se vedea unde a reusit sa aduca tara marele "presedinte-jucator". la rasul curcilor. l-am votat pe geoana (asta nu inseamna ca psd-ul nu e in continuare tot un partid de idioti). insa asta are experienta de diplomat, necesara pt.un presedinte. si pare echilibrat in ce spune. ca minciuni zice si asta destule. da, macar le spune civilizat. sincer sa fiu, m-ar interesa mai mult cine o sa fie prim-ministru. ca ala tre sa faca treaba. nu? Exact,cine e prim-ministru conteaza. Eu as vrea sa-l vad pe Basescu in postul de prim-ministru,nu presedinte.Acolo chiar l-as sustine si acolo s-ar vedea clar daca e cu adevarat bun de ceva sau e numai gura de el.La presedentie trebuie un diplomat,intr-adevar.Ca presedinte Basescu gafeaza. Apropo,dupa sondaj se pare ca Becali va fi urmatorul presedinte al Romaniei. Dar am o curiozitate:cine *cenzurat* a votat pe Dan Voiculescu? This post has been edited by a4tech01: 21 Apr 2007, 18:58 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Sunt dezamagit ca nu apar si eu in lista.Atunci situatia ar sta cu totul altfel
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
L-am votat si eu pe Geoana, dat fiind ca nu vad unul mai nimerit.
Acum ca Basescu nu a demisionat nu vad rostul unui astfel de sondaj. O sa se duca (sau nu, e tot una) lumea la vot si o sa voteze impotriva suspendarii. Si tot cu Base ne alegem.... Interesant ce o sa se intample cu Parlamentul daca ramane Baselu presedinte. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
pe nimeni
![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
in conditiile in care base n-ar candita becali ar obtine peste 60%
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Parintele |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 18 November 05 ![]() |
Din lista prezentata,nici unul...aceleasi secaturi. V-ati gandit si la altii (poate)? Antonescu,Crin,nu Ion ...ptr.ca ala,ar fi stiut ce trebuie sa faca !!! P.S. Este numai o parere . |
--------------------
MB C class
MB
- x xx xxx
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Imposibila lista expusa. Macar un Stolo ceva...
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
din lipsa de candidati si am vrut sa vad rezultatul cat mai repede l-am votat pe JiJi... m-am dus initial pe Felix da blahhh... tot JiJi rulzz !
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Am vorbit cu diverse persoane si toti mi-au spus acelasi lucru... Voiculescu e foarte prost. Cu 4-5 televiziuni, ziare nu e in stare sa treaca de 3-4 procente.
|
--------------------
-
-
-
|
|
canon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 21 April 06 From: TARGU-JIU ![]() |
Milut
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE +
2006/I Evolio S1200
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
PROTESTEZ! De ce nu sunt Corleone si Hancu pe lista?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cizmar si marinar.....urmeaza oier?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
daca nu va mai putea candida basescu il votez de-al dreacu pe becali.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:28 |