Cati dintre noi sunt rockeri-metal-isti???
![]() ![]() ![]() |
Cati dintre noi sunt rockeri-metal-isti???
Vlad_solenza |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|||
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Am inceput cu Pantera si Altar la influenta fratelui meu, dupa ce a plecat la Bucuresti, am trecut pe Metallica, Guns n` Roses, acum se pare ca mi-a revent pasiunea pentru Altar, Pantera, Crade, Dimmu Borgir si altii.
Dar mai presus de toate formatiile se afla Tiamat. |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
ALTAR si GOD! Si vechiul C.A.S.H.
Yeah!! |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Putini vad ca nu suntem.
|
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Unde o fi Magua?
Si el e versat ![]() SFU: War is coming! |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
ottoMan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 19 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dreamer @ 23 Dec 2005, 09:44) Am inceput cu Pantera si Altar la influenta fratelui meu, dupa ce a plecat la Bucuresti, am trecut pe Metallica, Guns n` Roses, acum se pare ca mi-a revent pasiunea pentru Altar, Pantera, Crade, Dimmu Borgir si altii. Dar mai presus de toate formatiile se afla Tiamat. in sfarsit a zis cineva de Pantera ! bine, recunosc, am citit cam pe sarite, da' n-am mai observat sa mai fi zis cineva. am trecut si eu de momentul in care stiam toate versurile pe dinafara, ma radeam in cap ca Anselmo si tineam pasul cu toate informatiile care circulau despre fenomen. deh, atunci aveam mintea mai odihnita. acum ascult mai rar si chiar nu mi-am mai improspatat discografia demult, din lipsa de timp, dar Pantera raman undeva pe primul loc. alaturi de AC/DC si Black Sabbath (taticii lor) mi-au deshis mintea la genul asta de muzica. in rest, cam tot ce s-a mentionat pe aici. si Hendrix ![]() L.E. am fost si la concert la Europe, la Brasov, in august. m-am suprins pe mine cat de tare mi-au placut (am mers ca sa fac moftul nevestii, era ziua ei si Europe sint printre favoritii ei). recunosc ca inainte de concert eram profan, in afara de The final Countdown si Carrie, nu stiam nimic. acum mi-am luat ultimul album, si chiar imi place, dar in concert sunau mult mai bine (atmosfera, deh). This post has been edited by ottoMan: 14 Jan 2006, 16:51 |
--------------------
Nissan
Breack
Primera 1998
- B-45-WJG siguranta este asigurata de centura de siguranta.
intotdeauna. |
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Chiar acum ma delectez cu un concert " RAMMSTEIN" .
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
am redescoperit dupa ceva vreme Sonata Arctica. e bine de stiut ca inca mai sunt formatii care scot metal.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Care ati fost sambata asta la concertu' Luna Amara?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
heimdallr |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 22 June 05 From: tg mures ![]() |
daca mai vrea careva Voltaj- Cenusa si diamant am eu.
da-ti un semn |
--------------------
Ex Renault
19
1990 TXE Ford Ka -2002
Dacia Sandero 1,4 -2008 |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Mie imi place mult sa conduc pe Nightwish.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Dark Funeral-Attera Totus Sanctus
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Descopar si eu cu placere ca mai sunt pe aici ascultatori de rock.
Printre preferintele mele se numara: Anathema, Yngwie J. Malmsteen, Joe Satriani, Dream Theater, Stratovarius, Black Sabbath, Candlemass, Pink Floyd, Scorpions si (am mentionat deja ?) Anathema. Ca sa completez, sunt chitarist de ocaziune... dar serviciul si Dacia nu-mi lasa prea mult timp liber. PS: Pentru condus, prefer Anathema pe timp de noapte. In rest rock-ul nu prea-si gaseste loc in masina mea - am un sistem de sunet destul de performant si-mi place sa-mi ascult colectiile de casete cu muzica gen Leonard Cohen, Chris Rea, etc. Si de asemenea sunt un mare consumator de Italo Disco (cine stie, stie despre ce-i vorba). Stima, Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Billy Idol are careva ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
nox1300 |
![]()
|
![]() Tok'ra Group: Members Posts: 2 Joined: 22 August 06 ![]() |
nu am stat sa citesc tot ce e aici dar cine vrea concerte gratis: http://www.bandsvideos.com/
gasesti de toate aici Am de ceva timp pe luneta masinii un afis cu ANTI MANELE CAMPAIN. Faceti la fel! |
--------------------
Dacia
1300
1974 berlina
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
oare de ce nu a parut si un topic,cat dintre noi sunt manelisti
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Rammstein, Nightwish, Manowar, Crematory, Hamerfall, Blind Guardian - chiar merge super bine Rammstein dat la maxim in masina
![]() |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
pai....
-ce se vede in avatar ![]() -ZZ Top -Led Zeppelin -Pink Floyd -Metallica -Kiss -Motley Crue -Deep Purple -Motorhead -GNR -Lynyrd Skynyrd -INXS (cand am chef mai de disco asa) -Judas Priest etc cateodata si Aerosmith, Bon Jovi si alti indragostiti si mai noi: -Rammstein -Staind -Evanscence -HIM etc... si de pe la noi: -Iris -Compact (alea mai vechi) -Cargo (mai ales cand era Kempes la voce) -Vita de Vie -Luna Amara ...si-ar mai fi cativa dar nu-mi vin acum.. |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cred ca la mine in oras daca se aude dintr-o masina rock ala nu mai ajunge acasa ,nici pe jos si nici masina intreaga nu o mia are ,nustu de ce.sar cutitarii pe el
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(salutcalin2002 @ 2 Sep 2006, 11:07) cred ca la mine in oras daca se aude dintr-o masina rock ala nu mai ajunge acasa ,nici pe jos si nici masina intreaga nu o mia are ,nustu de ce.sar cutitarii pe el ![]() ![]() Cat de inapoiati pot fi unii oameni. De fapt nici nu ma mira chestiile astea, stai sa ghicesc pe acolo se asculta doar manele nu ? This post has been edited by SerbanS: 2 Sep 2006, 11:33 |
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De FFN isi mai aduce careva aminte?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Liv05 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 29 October 05 From: Arad ![]() |
AC-DC, Sepultura, SOAD etc.....
![]() |
--------------------
Opel
Astra Sedan 1,7 cdti
2008, Enjoy
|
|
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Mda, nasol. Baietii din Braila, numa' smecherie, de, foamea-n git.
Billy Idol pentru SiloS, da, am ceva hituri, da PM cu contact. Ca pont, am gasit o gramada de chestii pe care le aveam pe casete pe vremuri si mi-au disparut (Jethro Tull, Canned Heat, Deep Purple, Hendrix, Sabbath etc.) pe http://www.vinden.nl/?sttname=mp3&query= Incercati cu incredere si cu un strop de rabdare, puteti gasi ce nici cu gindul nu ginditi. Inclusiv Dan Spataru, daca va puneti ambitia (http://www.vinden.nl/?where=mp3&vid=l83103176112I1157235861&query=spataru&x=0&y=0). This post has been edited by workarea: 3 Sep 2006, 00:26 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Deci ca sa zic asa dragii mei rock-eristi maine face show Crematory pe aeroport in Cluj. Pentru cei care nu stiti inca si v-ati revitaliza cu un The Fallen, The Temple of Love sau Tears of Time. Nu uitati ca iarasi pe 07.10 avem Sinister si pe 10.10 Catamenia in Bucuresti
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
si W.A.S.P.
![]() PS:...in postul anterior.... in avatar aveam posterul AC/DC..de la Stiff Upper Lip (sa nu creada lumea ca ascult D'ACIA GOLAN) |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
tabek |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 23 June 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Deep Purple, Led Zeppelin, Pink Floyd, Rolling Stones, Jethro Tull, Hobo Blues Band, AC/DC...cam astea ascult eu in masina. Dintre astea mai noi, Nightwish, Rammstein. Cateodata, Chris Rea, Joe Cocker, Joe Satriani. Traiasca Rock-ul!
![]() This post has been edited by tabek: 6 Oct 2006, 09:04 |
--------------------
Dacia/Peugeot
1310L/307
1996/2006
- MM05HVM
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
nox1300 , pregateste-te sa iti gasesti masina zgariata , cu cauciucurile dezumflate , sunt periculosi coloratii , mai ales daca atentezi la zeitatile lor .
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Iegzact, sa-ti pui pe masina actibilduri de genul ala, e ca si cum ai intra in biserica si ai face ritualuri satanice
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Hatod |
![]()
|
![]() Membru simplu Group: Members Posts: 92 Joined: 17 May 04 From: Cluj-N. ![]() |
QUOTE(Pedro @ 5 Oct 2006, 13:11) Yes, yes, astazi a ziua Crematory aici in Cluj. Din pacate nu pot sa ma duc si la WASP, dar cel putin jumatate din festival prind. Peste cateva ore deja o sa fiu acolo (si langa o bere) ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- CV-nn-NNN /* There's no one like you */
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:18 |