In Turcia cu masina
![]() ![]() ![]() |
In Turcia cu masina
Dan98 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 November 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|||
florinfm2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 24 March 06 ![]() |
Eu plec din Ploiesti pe 4 iunie in Kusadasi cu cazare seara in Canakkale (Hotel Buyuk Truva 4*), sejurul la Pine Bay Holiday Resort incepand cu 5 iunie. Daca mai pleaca cineva in aceesi perioda va asteptam pentru un "drum comun".
|
--------------------
Renault
Sedan II
2005,Expression
|
|
CornelB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 28 February 08 ![]() |
Pentru destui dintre noi ar fi cred interesant de aflat daca nu cumva se intampla sa plece si altcineva catre aceeasi destinatie in aceeasi zi.
Cei interesati [de exemplu] in a gasi companie auto cu care sa traverseze impreuna, in coloana, Bulgaria - aruncati o privire si peste "Rendez-vous turistic ![]() Aceasta agenda va fi tot timpul, automat, la zi, iar cel putin o parte dintre cei care posteaza acolo lasa un ID de mess sau alta forma prin care pot fi eventual contactati... |
--------------------
Marca
Model
2005
|
|
Vali48 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 1 December 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Dan98 @ 4 May 2008, 22:58) ...Fără frică în Bulgaria , pe cuvânt , ne-a dus GPS-ul prin cea mai pustie pădure din Bulgaria cred cca. 35 km între Burgas și Malko Tarnovo la dus , creepy... Depinde pe unde ai mers: 1. Imediat dupa Burgas (dupa bucatica de "autostrada") o iei la dreapta 2. Mergi inainte pe malul marii Daca ai ales varianta 2, ai gresit, cum am gresit si eu acum cativa ani si intradevar n-asi vrea sa mai trec pe acolo. Varianta 1 este mult mai buna si indicata de toti prietenii (partenerii) mei bulgari. Cand i-am intrebat de varianta 2 toti au spus "NO WAY"!!! |
--------------------
Subaru
Forester 2.5XT
2006 Forester 2.5XT 4EAT 230 HP
Once Subaru, allways Subaru |
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Buyuk Truva are 3 stele, dar e ok.
Tocmai m-am intors din Turcia, aseara am dormit acolo. E mai mult decat rezonabil. E pe malul marii, cum se coboara de pe ferry se face stanga, si dupa 100 m e hotelul. Se face dreapta pe straduta de langa hotel si apoi in spatele hotelului e parcarea proprie (in curte). |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
florinfm2004 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 24 March 06 ![]() |
Cat a costat cazarea la Buyuk Truva ?
Sunt camere libere sau trebuie facuta rezervare ? Multumesc. |
--------------------
Renault
Sedan II
2005,Expression
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Prin agentie, 19.5 patul x2=38 camera.
Acolo au afisat 60 euro camera. Insa la ducere nu au mai fost locuri, si am stat la Askin, tot 3 *, insa mult sub Truva. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
|
andiacum |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 29 April 08 ![]() |
sal. pe toata lumea
am si eu o mare rugaminte daca ma puteti indruma cu ceva sfaturi pt. o noapte de odihna in Kutahya sau Afyon (ceva hoteluri daca a fost cineva) multumesc anticipat |
--------------------
nissan
almera
2003
- b 34 ytt
|
|
cristyyy2003 |
![]() ![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Anu' acesta mi-am propus si eu o vacanta in Turcia.
Tre sa multumesc tuturor ce au postat info utile pe acest topic ![]() Intrebare: E cineva pe aici care a fost in KAS? Am gasit in zona o vila de inchiriat, la cheie, care ma incanta foarte mult. Probabil voi calatori undeva la inceputul lui August (de, atunci avem concediu). ...evident cu masina. P.S. Nu avem pasapoarte si intentionam sa ne facem in perioada urmatoare. Totusi ne-a spus cineva ca daca nu avem de cel putin 6 luni pasapoartele nu am putea intra in Turcia!!! Este adevarat sau doar un zvon aiurea? This post has been edited by cristyyy2003: 8 May 2008, 14:01 |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
laurian |
![]()
|
NU .
Eventual sa mai fie valabile 6 luni. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
|
Dan98 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 November 04 From: Constanta ![]() |
Trebuie să fie valabil minim 6 luni odată intrați în Turcia (deși eu știu că regula era cu 6 luni după ce părăsiți Turcia)
|
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|
gcorneille |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 15 May 08 ![]() |
A fost cineva la Surmeli Efes in Kusadasi? Daca da, cum a fost?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway 0.9 Tce
2019/SL Techroad
- B-104-RYZ
|
|
Dan98 |
![]()
|
Să știi că nu e chiar în Kușadasi deci o să te cam plictisești pe acolo
|
--------------------
Mercedes-Benz
W211
2003
|
|
gcorneille |
![]()
|
de fapt eu vreau sa ma odihnesc, am mare nevoie, si sotia la fel. Deci sper sa fie ok.
|
--------------------
Dacia
2019/SL Techroad
- B-104-RYZ
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
QUOTE(gcorneille @ 15 May 2008, 22:12) O privire poti arunca si aici. Surmeli este locul perfect pentru odihna insa nu este obligatoriu sa stai numai in zona. Mergi cu masina? Daca da, vei avea libertate totala! Daca nu, deplasarile in zona nu sunt foarte costisitoare, poti alege pachete optionale si mergi sa vezi si sa faci cam tot ce e de facut si vazut in zona! Vacanta placuta! |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
pepitica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 6 June 07 ![]() |
Buna! Am si eu o intrebare, daca stiti cumva... pe un telefon Nokia N95 pot sa folosesc GPS-ul. Stiu ca exista aceasta posibilitate, dar nu stiu cum si ce trebuie sa fac.... Va multumesc anticipat!
![]() |
--------------------
Kia
Ceed
2008
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
Nu va e frica de atentate in Turcia? Stiu ca in 2006 au fost doua: unul la Kusadasi si unul in Antalya...
|
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
nick58 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 2 February 07 From: BUCURESTI ![]() |
NU
![]() |
--------------------
Dacia
Logan16mpi
2005
- B50ANY LOGAN/BMW-E-46/
|
|
gcorneille |
![]()
|
Multumesc Alecsz99. Da, mergem cu masina si vrem ca vizitele din zona sa le facem cu masina (pleci cand vrei, stai cat vrei, etc). Vom pleca abia in septembrie dar am inteles ca e cald in perioada asta deci sper ca nu vom avea probleme.
|
--------------------
Dacia
2019/SL Techroad
- B-104-RYZ
|
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Noi am plecat pe 13 septembrie si desi ne-a plouat toata Bulgaria si vrea-o suta de km in nordul Turciei in Kusadasi ne-am prajit la soare si nu am vazut un nor in toate cele 10 zile in care am stat acolo!
Ai multe de facut si de vazut, mai ales ca pleci cu masina. Eu nu as rata sub nici o forma o zi in Aqua Fantasy, mai ales daca esti pasionat de genul asta de distractii. Poti merge la Efes/Selcuk, poti vizita casa Fecioarei Maria, poti alege o croaziera cu vaporasul (nu mi s-a parut chiar asa de interesanta...), o seara turceasca si multe altele. Eu as mai vizita Soke si Pamukkale. Intr-o zi poti merge si pana la Izmir intr-o scurta vizita. Recomanda o oprire undeva in zona Canakkale si a doua zi continuarea drumului, asta daca nu cumva veti fi doi soferi. Nu rata berea Efes! ![]() |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
gcorneille |
![]()
|
Am programat deja oprirea in canakkale, sunt doar eu sofer. Cel mai mult intr-o singura zi am facut 860 km (bucuresti-salonic) si am dormit foarte bine dupa aia.
![]() |
--------------------
Dacia
2019/SL Techroad
- B-104-RYZ
|
|
victor_29 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 May 08 ![]() |
[FONT=Geneva][FONT=Arial][FONT=Times]voi pleca in turcia pe 1 iunie cu autocarul in excursie.plec la marmaris la hotelul grand prestige
![]() ![]() ![]() |
--------------------
bicicleta
aluminium
2008
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
drumul prost din zona nova zagora unde este ?...inainte... ,dupa ....intre stara zagora si nova zagora??
as ramine recunoscator daca s-ar face precizarea intre ce localitati este drumul asta ..."vulcanic" ![]() mersi mult! This post has been edited by FireChief: 1 Jun 2008, 21:49 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
saritah |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 28 February 08 ![]() |
QUOTE(victor_29 @ 27 May 2008, 10:05) [FONT=Geneva][FONT=Arial][FONT=Times]voi pleca in turcia pe 1 iunie cu autocarul in excursie.plec la marmaris la hotelul grand prestige ![]() ![]() ![]() La aqua parkul dintre Kusadasi si Efes , in 2006 era 20 euro / persoana biletul , nu mi s-a parut chiar extraordinar - cum se spune , muzica e la un volum infernal . Mie mi s-a parut cam scump . Loc de parcare abia am gasit , iar inauntru cam mare aglomeratie . Pot sa spun ca mai frumos , mai spatios , cu mai multe posibilitati de a-ti petrece timpul , este aqua parcul de aproape de Thessaloniki . MI s-a parut deasupra celui din Turcia . Cat priveste drumul prin Bulgaria , l-am facut in fiecare vara , in ultimii 3 ani , si spre Grecia si spre Turcia , ba chiar l-am facut spre Turcia si pe 30 decembrie 2006 , cand nu era prin munti nici tipenie , totul a fost OK . Am fost , ce-i drept , atenti . Dar am facut destule opriri la benzinarii ... |
--------------------
VW
PASSAT
2006
- aaaaaa
|
|
kanoknuaL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 27 November 07 ![]() |
@ fire chief
Drumul este extrem de prost pana in stara zagora, shipka...mai exact pe serpentine...au decopertat asfaltul pe anumite portiuni. Alta portiune grea este undeva la 50 km de granita cu turcii, pe E87...se merge pe piatra cubica, printr'un sat dubios. M'am trezit ruland si pe autostrada la un moment dat cu 120km/h, si m'am trezit c'o mare balta in fata mea, aveti grija! Keep it on the rocks! |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Extreme
1.5dci - 105cp / 2007.11
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Revenim cu rugamintea adresata celor care au fost recent in Turcia sa posteze informatii proaspete despre traseul optim prin Bulgaria precum si toate datele privind taxele de tranzit RO-BG-TR intrucat acestea se schimba de la un sezon la altul.(asigurari de sanatate,imputerniciri apostilate sau doar legalizate in romana,etc.)
Asigurarea RCA standard(carte verde) este valabila sau nu in Turcia?(tarile non UE sunt incadrate in chenar,fara a fi insa barate) Va multumim tuturor pentru informatii cat mai sintetizate! This post has been edited by Funny: 6 Jun 2008, 12:50 |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
o varianta recomandata de un forumist turc bulgaria pe scurt
impresii drum aici This post has been edited by FireChief: 8 Jun 2008, 10:38 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
pharaoh_c |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 25 October 06 From: Timisoara / Arad ![]() |
Salut,
Eu mai am ceva pana plec, insa m-ar interesa sa stiu cat costa benzina in turcia, bulgaria, eventual serbia (plec din timisoara, asa ca trecem prin serbia). Ce acte sunt necesare la vama turca, pentru obtinerea vizei Care sunt taxele de drum, autostrada in tarile sus mentionate. Si eventual alte lucruri bine de stiut si cat mai recente ![]() Va multumesc, si concediu placut pentru fericitii care deja pleaca ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2.0T 170CP Lux Dynamique 2007 Renault Laguna 2, 2.0T 170CP Lux Dynamique 2007
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca citesti topicula sta o sa gasesti raspuns la majoritatea intrebarilor tale.
Anul trecut in septembrie benzina era echivalentul a 5,5-5,6 RON, dar in Romania era 3-3,2Ron. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
mvmihai |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 May 08 ![]() |
Salut
eu plec pe 16 august spre antalya cu masina.... am facut niste calcule in mare si ma costa cu avionul 700euro in plus fata de bilet iar cu masina ma costa aprox 500 euro benzina(calc lam facut din raspunsurile care leam primit de la alti) daca pleci 2 cupluri in masina eu zic ca se face o economie substantiala Cine mai pleaca in aceeasi perioada in zona LARA KUNDU hotel MIRACLE poate plecam intr-un grup mai mare sau ne intalnim acolo sejurul meu in hotel incepe din data de 18 aug Cat despre carte verde nu am auzit nimic...am auzit doar de acea taxa de viza... Am mai primit recomnadari ca petru drum sa avem EURO marunt dar si bagnote mici...iar in momnentul cand alimentati sa alimentati cu cardul. Sa se faca plinul la INTRARE si IESIRE din bulgaria ca e benzina\motorina mai ieftina... Va astept cu alte probleme sa le dezbatem ca sa ne fie mult mai bine |
--------------------
renault
megane II
2008 manager
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:26 |