In Turcia cu masina
![]() ![]() ![]() |
In Turcia cu masina
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Eu plec din Brasov spre Kusadasi in noaptea de 5 spre 6 iulie
Pe ruta: Bv, B, Russe, Shoumen, Yambol, Lesovo => Granita cu turcia => Chanakkale hotel o noapte => Kusadasi, Kustur Club Home Village Sau poate varianta Bv, B, Russe, Razgrad, Targoviste, Yambol, Lesovo => Granita cu turcia => Chanakkale hotel o noapte => Kusadasi, Kustur Club Home Village This post has been edited by JohnyBe: 19 Jun 2008, 15:32 |
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
giovi_buru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 19 April 07 ![]() |
si eu tot la Kustur club dar de pe 25iulie, poate cand te intorci dai cateva detalii despre cum a fost!
insa eu nu stiu unde sa inchei cartea verde pt Turcia, am fost la Generali si mi-au spus 60$, poate stiti o alta firma de asigurari, multumesc! |
--------------------
Toyota
corolla
2008, D4D 1,4, 90cp
- gl-xx-xxx
|
|
JohnyBe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 31 March 04 From: Brasov ![]() |
Eu am primit cartea verde in pretul asigurarii RCA de la ASIROM.
|
--------------------
SLZ Clima
LGN Laureate 1.4
- BV 09 UDY
|
|
george_moga |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 716 Joined: 9 December 06 ![]() |
Salut tuturor.Am citit posturile de aici cu foarte mare atentie.Insa am totusi o intrebare.masina cu care voi iesi din tara este pe numele tatalui meu(persoana fizica).Ce acte imi sunt necesare?(procura tradusa?,cu apostila sau fara?)
Multumesc |
--------------------
ex Dacia / Renault
ex LOGAN/ Laguna
2004 LAUREATE/2002 EXPRESSION
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Imputernicirea in romana autentificata(legalizata) la notariat plus traducerea in limba turca legalizata si supralegalizata.(apostila de la Tribunal)Costa intre 80-150 lei,in functie de cat de "salon" e cel care se ocupa de asta!
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
nick58 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 2 February 07 From: BUCURESTI ![]() |
Unde poti sa platesti traversarea Bosforului pe pod cu masina (fara sa te dai jos din masina sa te milogesti de cel din spate sa-ti dea cardul)? huh.gif
|
--------------------
Dacia
Logan16mpi
2005
- B50ANY LOGAN/BMW-E-46/
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut, din Turcia, mai precis canakkale, acum 1 ora ne-am cazat aici la hotel anzac, langa fery, am facut 700 km.din bucuresti pana aici....vreme super frumoasa, maine plecxam spre kusadasi, ne mai auzim
|
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
nick58 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 290 Joined: 2 February 07 From: BUCURESTI ![]() |
Cum a fost drumul prin BG?
|
--------------------
Dacia
Logan16mpi
2005
- B50ANY LOGAN/BMW-E-46/
|
|
ionel98 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 June 07 ![]() |
Salut! Plec si eu in Turcia vara asta si am cateva intrebari: in primul rand, cam cat costa o masa acolo(un pret aprox) si intrarea p la obiectivele turistice? In regiunea Kusadasi exista vreo plaja mai buna, sau sunt la fel toate?
Multumesc! ![]() |
--------------------
Dacie
Logan
2005, logan 1.6
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
parintii mei s-au intors acum 2 zile pe varianta Hamzabeyli -> lesovo -> Sumen -> Ruse. Drumul a fost cu ~2 ore mai scurt ca la dus prin Zagora, si foarte bun. Au zis ca intre Lesovo si Elhovo a fost NU ca-n palma, in rest a fost brici.
In Turcia o masa la un restaurant BUN traditional este ~40-50lei/persoana. Feluriel de mancare sunt ieftine, atentie insa la bauturi, aperitive si desert. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
08_top |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 26 June 05 ![]() |
plecam pe 30 august la ora 5 dimineata spre alanya cu oprire la istambul o noapte.cine doreste sa ne insoteasca pe drum chiar si numai pe teritoriul bulgariei e binevenit.eu sunt sofer pe tir si cunosc traseul
![]() |
--------------------
dacia
solenza confort
- B 08 TOP
|
|
nick58 |
![]()
|
De ce nu apare pe GPS niciun drum inre Lesovo si vama turca din Hamzabeyli?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan16mpi
2005
- B50ANY LOGAN/BMW-E-46/
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Punctul de trecere e mai nou -2ani-si nu apare pe harti.
Cum ajungi in zona, sunt indicatoare suficiente. Exista un Lukoil chiar inainte de vama. |
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
nick58 |
![]()
|
Pot sa platesc benzina folosind cardul?
|
--------------------
Dacia
Logan16mpi
2005
- B50ANY LOGAN/BMW-E-46/
|
|
mvmihai |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 3 May 08 ![]() |
eu am auzit ca poti plati cu cardul si ca este recomandat sa platsti cu cardul, sa nu platesti in euro ca o sa primesti un curs cam nasol,daca vrei sa platesti cash mai bine schimbi la vama, ca sa platesti cu cardul am inteles ca ar fi bine sa faci un card de euro
acum nu sunt f sigur cred ca la banca unde ai cardul ar trebuie sa iti de informatii mai multe, nu ar trebui sa fie probleme nici cu cel in lei, ca o sa iti ia bani la cursul lor. |
--------------------
renault
megane II
2008 manager
|
|
laurian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 466 Joined: 15 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Visa Electron si Maestro Mastercard, carduri pe lei in Romania, in afara tarii scoti sau platesti in modeda tarii in care esti. Si in Lukoil-ul de la vama este acceptata plata cu cardul. E mai mult decat recomandabil sa faci plinul acolo.
|
--------------------
Logan
MCV 1.6 16V
2006
- B39xxx Asus 636 ; SPVM700;
Intek H520 +KL40+President ML145 |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca platesti cu Visa Electron este mai avantajos pentru ca se face schimbul valutar la cursul Visa, care este mult mai bun decat cursurile pe la case de schimb.
This post has been edited by St: 2 Jul 2008, 09:48 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
eu1979 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 June 08 ![]() |
salut... are cineva idee un hotel dupa ce treci cu bacu. vrem sa ne cazam acolo o noapte. o adresa unde pot face rezervare sau ceva de genu... si daca mai pleaca cineva in dimineata de 1 Aug. 2008 spre marmaris sa dea un BUZZ.
Attached thumbnail(s) 2008_ford_mustang_shelby_cobra_gt500kr.jpg ( Size: 159.49k ) Number of downloads: 777 |
--------------------
dacia
logan
2006
- b75mgo
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
QUOTE(laurian @ 2 Jul 2008, 07:11) Visa Electron si Maestro Mastercard, carduri pe lei in Romania, in afara tarii scoti sau platesti in modeda tarii in care esti. Si in Lukoil-ul de la vama este acceptata plata cu cardul. E mai mult decat recomandabil sa faci plinul acolo. Si noi am fost anul trecut in Kusadasi cu masina, si la acel Lukoil de la vama cand ne-am dus am platit cu cardul Mastercard, iar la intoarcere era o alta angajata acolo, care dadea din umeri ca nu se poate cu cardul. Am insistat si pna la urma s-a incumetat sa incerce ( de fapt nu prea avea haba cu ce se mananca, a trebuit sa o asistam la operat cardul). Pana la urma am platit cu cardul, dupa lupte seculare... @ionel98: Noi am inchiriat o vila pentru trei familii (6 pers) in Kusadasi de pe www.villarenters.com Vila este a unei englezoaice care o inchiriaza si are toate dotarile, 2 etaje, 4 dormitoare si 2 terase, una la parter si una la etajul 2. Are piscina share-uita cu celelalte vile din complex. Restaurante sunt unul langa altul si in general au mancaruri excelente la pret decent. Tipa asta cu vila avea un prieten care era patronul unui restaurant, si ne ducea in fiecare seara cu masina acolo, mancam, plateam (cu discount) si apoi ne aducea cu masina acasa. Era o mica afacere pentu el, dar era avantajoasa pentru toti. Despre plaje, nu pot sa-ti spun mare lucru, aia unde am fost noi (maxim 1 ora) era cam de 4 metri latime si destul de aglomerata. In cele 10 zle in care am stat acolo, mai mult am vizitat (Pamukkale, Efes, Aquapark, Orase vecine, rezervatia naturala - o padure de pini cu multe plaje frumoase unde merg 99% turci, scuba diving, etc) am incercat sa iesim cat mai mult de pe "traseele" turistice batatorite. Cea mai faina baie a fost la 6 km in larg langa vaporasul de pe care am facut scufundari. Daca vrei mai multe detalii, da-mi un pm si iti mai povestesc. |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
eu1979 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 June 08 ![]() |
despre Marmaris imi poate spune cineva cava..........
|
--------------------
dacia
logan
2006
- b75mgo
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
As avea o intrebare. Cum e vremea la sfarsitul lui septembrie, inceputul lui Octombrie in Turcia, mai exact...Kusadasi? Ma astept sa nu mai fie 36-38 grade cum au fost in august anul trecut, dar....mai merita mers in perioada aia? Sau e cam mort sezonul atunci?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost anul trecut in perioada 1-14 septembrie.
Si a fost caldura mareeee 38-40 grade in fiecare zi. Cand am fost eu nu era deloc e final sezonul. IN perioada aia e bine de facut cumparaturi ca lasa mult la pret. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
gcorneille |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 15 May 08 ![]() |
deci sa inteleg ca daca ma duc din 14 septembrie in kusadasi o sa pot face plaja , daca pina in 14 erau 38-40 de grade,nu?
|
--------------------
Dacia
Logan MCV Stepway 0.9 Tce
2019/SL Techroad
- B-104-RYZ
|
|
giovi_buru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 19 April 07 ![]() |
Apropo de carduri cititi in ziarul de astazi din Gandul ( 08 iulie 2008) si sa vedeti ce au patit unii romani care au plecat cu banii pe card in afara si cum au ramas cu banii blocati chiar mai multe zile din cauza incompetentilor romani sau poate gresesc eu....citit si luati si bani in buzunar
![]() |
--------------------
Toyota
corolla
2008, D4D 1,4, 90cp
- gl-xx-xxx
|
|
ccristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 204 Joined: 29 July 04 From: Bucuresti ![]() |
1. In Vama la BG-TR sunt beninarii in zona libera la toate punctele de trecere?
2. Daca trec podul in Istanbul peste Bosfor este taxa? This post has been edited by ccristian: 8 Jul 2008, 17:17 |
--------------------
VW
Passat
2010, 2.0 TDI 140CP
- 2005 Ex: Kangoo 2005 dci65/ Megane Sedan 1.5 dCi/ 60 kw CPriv, 2005/ Berlina 1.4L 1998/ Berlina 1.3L 1984 / Seat Leon 2002 1.9TDI 110CP
|
|
ionel98 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 June 07 ![]() |
Salut! Am si eu cateva nedumeriri cu privinta la plecare in Turcia.
- In primul rand cosumul de benzina: stie cineva care este pretul benzinei, cateva statii mai bune si locurile unde as putea alimenta (pe parcursul drumului si pe langa statiune- Kusadasi)? Si cam unde se pot gasi Service-uri in caz de nevoie. - O alta nelamurire ar mai fi mancarea...e prima data cand merg in Turcia si nu stiu clar ce mancaruri sunt recomandate...m-ar ajuta daca as stii macar cateva denumiri cat sa ma descurc pe la inceput. - Daca as dori sa vizitez (muzee,situri arheologice) stie cineva cam cat costa intrarea...aproximativ? Pe parcursul drumului o sa trec si prin Istanbul..stiti cumva ce se poate vizita prin oras? Stiu ca sunt destul de multe intrebarile dar cum merg pentru prima data vreau sa nu intampin surprize. Multumesc mult! ![]() |
--------------------
Dacie
Logan
2005, logan 1.6
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pentru instambull...hmmm sunt multe..trebuie sa stai vreo 2 zile..
este un oras superb... ce sa zic...poti vizita Palatul Sulatanuli (Sultanamed), Moskea Albastra, Sfanta Sofia, Grand Bazar...o gramada.. toate astea sunt in Acsaray Pt. cazare super ok la preturi decente iti recomand cartierul vecin Taksym. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Vedeti ca este o benzinarie la Capitan Andreev (sau cel putin asa era cand am fost eu ultima data ) in regim duty free, cu preturi mult mai mici decat in Turcia sau in Bulgaria. Eu ma duc pe 14 august in Alanya, dar am preferat sa merg cu avionul, este mult prea cald in perioada aia ca sa mergi cu masina.....
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 09:08 |