Preturi piese schimb
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese schimb
billy_ |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate
1.5dCi
- MM99BYU
|
|||
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(edv_ro @ 8 Jun 2006, 14:59) Condensor aer conditionat - 1600 RON (compresor-radiator a/c) Grila inferioara intrare aer - 40 RON (bucata) Suport Numar - 65 RON Freon - 55 RON - 500 ml - manopera - 180 RON Sigur n-ai gresit , ca plasticele alea amarate le gasesti 2 la 5 ron, si vad ca ai scris si la singular ! Uite , mai nou poti sa-ti iei cu DaciaClub la 15 roni ![]() Si matale mister "billy_" , asa cohones ai de umblii mataluta fara CASCO ? Daca da, e grav rau , la ce preturi se vehiculeaza p-aici n-o sa fii prea fericit de investitia care urmeaza. Multa bafta , sincer ! Asa , pt. cultura generala , cum ai reusit performanta ? ![]() |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
billy_ |
![]()
|
Traiasca CASCO, am rezolvat problema datorita saigurarii.Cat despre factura nu vorbesc.O baie de ulei costa 584 RON, un litru de ulei 7.5 RON.
Total factura cu manopera 864RON la reprezentanta Dacia. Sa nu fie un mister, performanta sa reusit pe superbele drumuti din regiunile de Nord ale Romaniei, mai precis in jud Satu Mare, intr-o ridicatura de asfalt pe sosea. Si sa fei tacamul compet Marti am scos masina din service, iar azi spre bucuria mea un stimabil TAXIMETRIST a intrat in mine, si iar scumpa mea masina a intrat in reprezentanta sa i se inlocuiasca usa stanga fata. Cand voi avea factura in mana va voi spune si minunatele preturi. O zi buna This post has been edited by billy_: 11 Aug 2006, 12:19 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
1.5dCi
- MM99BYU
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
QUOTE(jjcage @ 6 Jul 2006, 12:15) Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 87.98k ) Number of downloads: 3205 |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
95 de euro, scutul de Mertzan, tata, ala e pretul din lista de optionale. Daca faci accident si il comanzi, scutul ala o sa coste vreo 400 euro.
![]() Ca si directia asistata la Logan, pretul de fabrica este de 400 euro ca optionala pentru Ambiance, iar daca o cumperi separat ca piese, numai caseta servo este 16 milioane. This post has been edited by prody: 11 Aug 2006, 18:10 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
cand platesti cei 400 euro pt directie asistata pe ambiance, practic aia e diferenta intre pretul pieselor + manoperei pt directie asistata fata de cea neasistata. si montarea ulterioara te ajunge la asemenea preturi fiindca nimeni nu-ti rascumpara caseta de directie veche si nu-ti face rabat la manopera fiindca tu ai mai achitat odata un montat de directie atunci cand ai cumparat masina. in schimb la Mercedes nu cred ca vine cu un tip de scut inferior, astfel ca atunci cand il cumperi ca optionala pe masina noua sa platesti practic diferenta de pret + manopera fata de cel inferior cu care vine by default.
This post has been edited by -Scorpio-: 11 Aug 2006, 19:11 |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Scutul ala este asa de ieftin deoarece este ca un cadou din partea firmei pentru ca iti iei masina lor noua si te-au castigat de client. Aceasta se numeste faza de ademenire.
Dupa ce faci accident si vrei sa il cumperi constati ca pretul s-a modificat putin, acum n-au niciun motiv sa fie omenosi, doar esti obligat sa iei piesa respectiva ( presupunem ca e vorba de altceva, nu de scut, care, daca te faci al'dracu nu-l mai pui). Asta se cheama faza de jupuire. Diferenta intre preturile pieselor de directie asistata si caseta manuala la Logan e de peste 20 milioane . ( inclusiv alternatorul este altul) |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
billy_ |
![]()
|
Buna seara,
O usa logan stanga fata=850 RON total factura =1350 RON |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
1.5dCi
- MM99BYU
|
|
mario1980 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 8 April 05 From: Iasi ![]() |
Stie cineva care alta masina Renault are evaporatorul de AC identic cu cel de pe Logan?
Se pare ca nu se gasesc de cumparat vaporizatoare de Logan separat, decit distribuitoare intregi de climatizare. Poate gasesc totusi vaporizator de Clio (de exemplu), daca sint identice. Si poate stie cineva vre-un pret, sau cod, sau alta cale sa fac rost de acest minunat vaporizator? Multumesc! |
--------------------
Dacia
Logan
dci Preference 2006
- SV ?? ??? Adesea, aproape fiecare om tolereaza prostia celui de linga el, atit timp cit nu ii uzurpa propria prostie.
|
|
Omydee |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 23 June 06 ![]() |
Compresor A/C ~ 600 Euro
Bieleta directie ~ 280 RON Diblu plastic (bradulet) ~ 28 RON ![]() FRATILOR ........ infiorator!!!!!!!! |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
- BV-10-EDY
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
stie cineva cit e o lampa spate (cea care are lumina pt. dat cu spatele)? mi-a spart-o socru' si vrea sa ii spun cit face ca sa o "deconteze".
am vazut undeva mai sus 1,4 mil. ROL insa mi se pare ieftin. |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
powerx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 2 March 04 From: Iasi sau Vaslui ![]() |
e ieftin? hmm..am vazut la auto bras cu 1,4 milioane sambata. Dar nu mi se pare deloc ieftin.
|
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
- VS-23-XYZ Mic si rau, mai mult mic decat rau.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
A vazut cineva pe undeva garnitura de cauciuc in care se baga tubul de depresiune la servo-frana ? La service vine o data servo . . mie imi trebuie doar garnitura de cauciuc.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
As vrea si eu sa stiu care e pretul pentru un injector sau ce se schimba la un motor dci cand nu mai merge (problema frecventa la dci de 65 CP de la renault).
Vreau sa-mi fac tuning si vreau sa stiu ce am de plata in caz de defect de genul, ca de garantie sunt convins ca nu o mai vad. |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai e cca 240 Euro+tva un injector...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
undemerg |
![]()
|
![]() Fan Logan Group: Members Posts: 448 Joined: 15 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Mersi pt. info. Scuze de postat aiurea, eram cam ametit.
Si daca se defecteaza, se schimba injectorul si atat, sau inca 10 piese de pe langa? |
--------------------
Renault
Symbol I
2009 1.5DCI 84
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Cat costa un parbriz Logan cu tenta verzuie fara parasolar sau alte prostii , montajul si daca vine cu suportul de oglinda pe el ? Merci .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Multumesc Codrine !
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
jimmyalex |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 26 October 05 ![]() |
Logan 1,4 Ambiance proaspat scos din service in urma unui accident la prima vedere minor.
Piese reparate sau inlocuite. Radiator-inlocuit Spoiler fata-inlocuit Capota motor-reparata(avarie minima) 2 faruri-inlocuite +ceva coliere, suporti cauciuc radiator, ceva plastice ------------------------------------------------------------- Deviz final 37 980 000 ROL (manopera inclusa) |
--------------------
Dacia
Logan 1,4 Ambiance
- CS 04 SSv
|
|
Kostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 6 May 06 ![]() |
Lampa numar spate = 650000 lei
Sonda marsarriere = 1750000 lei |
--------------------
LOGAN
1,6 AMB
sept. 2004
|
|
DragosPopa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 August 05 ![]() |
Lista accesorii pentru luna septembrie 2006..primita azi 05.09.2006 de la VC
This post has been edited by DragosPopa: 5 Sep 2006, 19:35 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference DCI 2006
- gr 80 pdg
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
DragosPopa, pune un copy/paste daca nu poti sa atasezi
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
r@zv@n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 26 July 06 ![]() |
Stiti cumva codul injectorului de la Logan DCI? Am 85.000 km cu masina si mi-a picat( din nou) un injector. Nu vreau sa il iau de la Dacia, la ei este 12 milioane cu TVA, se gasesc si mai ieftine insa imi trebuie codul. Injectorul este marca DELPHI.
|
--------------------
dacia
logan
kiss 1.5 dci 2008
|
|
r@zv@n |
![]()
|
Nu stie nimeni codul? Am nevoie urgent de el. Multumesc mult!
|
--------------------
dacia
logan
kiss 1.5 dci 2008
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
8200240244 - pt masinile de la noi
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
prody |
![]()
|
Din cate mi-a zis cineva cu Clio care tocmai schimbase doua injectoare, le cumparase cu 8 mil bucata,nu stiu insa de unde.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
r@zv@n |
![]()
|
QUOTE(prody @ 18 Oct 2006, 18:16) Din cate mi-a zis cineva cu Clio care tocmai schimbase doua injectoare, le cumparase cu 8 mil bucata,nu stiu insa de unde. Il poti intreba te rog? Eu am gasit pe net o firma din Bucuresti care se ocupe de injectoare marca DELPHI ( de fapt sunt distribuitori in Romania ai acestora) si mi-au spus ca ma cost 150 Euro +TVA un injector, manopera inclusa insa nu imi ofera garantie. Aici e problema. La Nalba Galati ma costa 11 mil cu tot cu manopera si garantie 12 luni. @ Klaus: ciudat, codul de la injector pe care mi l-au dat ei este 8200553570, tu ai postat alt cod. care o fi oare cel corect? Pot exista 2 tipuri diferite de injectoare montate pe DCI-ul de la Logan? |
--------------------
dacia
logan
kiss 1.5 dci 2008
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Omydee @ 18 Aug 2006, 23:11) Compresor A/C ~ 600 Euro Bieleta directie ~ 280 RON Diblu plastic (bradulet) ~ 28 RON ![]() FRATILOR ........ infiorator!!!!!!!! Fabia: Compresor A/C ~ 2500 RON (pret dealer) Bieleta directie ~ N/A (din auzite 120 RON, dar nu bag mana-n foc) Diblu plastic (bradulet) ~ N/A La Logan 28 RON e ala mare, cu care se prinde "cartonul" plafonului pe interior. Cei mici, negri, cu care se prinde mocheta sunt 6,8 RON din cate-mi aduc aminte. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
6,8RON dar 10 bucati nu una.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:44 |