Preturi piese schimb
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese schimb
Duke |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 20 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
1,6 MPI Ambition
- OT-04-DUk
|
|||
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Din magazinul aflat in Interiorul Service-ului Dacia IATSA Stefanesti unde am facut revizia. Orice client isi poate lua consumabilele acolo daca nu vrea sa plateasca 10% in plus in service. Dar recunosc ca asta este singurul loc unde filtrul de ulei costa asa putin in comparatie cu locurile pe unde am mai cautat si cei din service mi-au spus ca pot lua de acolo.
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
cicos |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 20 May 05 From: Rm Valcea ![]() |
Placute frana LOGAN = 630.000 lei vechi
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2005
- VL-xx-RLC
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
De origine
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
zerdok |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 27 February 06 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 7 May 2006, 06:52) adevarul este ca mioveniul este cam la aproape dublu distantei date de tine, dar .... daca dacia tot scumpeste piesele vad ca matale te razbuni micsorand distantele. pai daca e asa departe mioveniul asta, atunci m-am linistit. chiar mi se par ieftine piesele, acum cand am aflat ca vin taman de la 140 km. si apropo de preturi piese: oglinda (numai sticla) ptr retrovizoare laterala la modelele cu oglinzi electrice e 1,3 milioane. o simpla bucata de oglinda...ieftina masina dom'le, intr-adevar ![]() |
--------------------
dacia
logan
- CT 03 WYZ dacia logan 1.4 mpi ambiance, mai 2005...urata, submotorizata, sare vopseaua....da' e ieftina macar.
|
|
cicos |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2005
- VL-xx-RLC
|
|
talex007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 24 November 04 ![]() |
In ce oras?Ce magazin?Mai multe amanunte nu ar strica
|
--------------------
DaCiA
Logan Ambiance
|
|
cicos |
![]()
|
Dragasani, judetul Valcea
Sambata mai trec pe la magazin si mai intreb si de alte preturi |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2005
- VL-xx-RLC
|
|
lorand |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 November 05 From: Timisoara ![]() |
Cam la ce pret ajunge o bara spate Logan (nevopsita)? Si cat ar costa vopsitul ei?
Si inca o intrebare pentru cei care au experienta cu casco. Am avut masina zgariata, am fost la politie, la casco, apoi la service si totul s-a rezolvat intre service si firma de asigurari (Asiban). Am luat masina din service, am plecat linistit acasa, apoi am platit reintregirea sumei (RSA) la Asiban, si cu asta basta. Chestia e ca eu nu stiu cat a costat toata lucrarea din service. Am dedus eu ceva folosindu-ma de procentul pe care l-am platit pentru RSA. Intrebarea: In astfel de situatii, cand iau masina de la service trebuie sa le cer eu o copie dupa factura? Mie nu imi dau nimic la mana ca a fost masina acolo si s-a lucrat la ea si a costat xx,xx RON? Sau doar mie mi s-a intamplat asa pt ca m-au mirosit ca nu prea am "experienta" in domeniu? ![]() Merci frumos. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.5dCi
2006 Preference
- TM-10-MPV
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Schimbat pe garantie 'conducta alimentare benzina'. Costul ei este de 86 RON.
Este din plastic si destul de lunga. Un capat se monteaza la rezervor, iar celalalt la rampa injectoarelor. In extremitati exista un fel de clema, tot din plastic, fireste. |
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
badLGN |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 11 August 05 ![]() |
Cam cat costa partea din spate, care se gaureste pt a pune difuzoare pe spate la LGN? (nush cum sa o denumesc
![]() |
--------------------
LGN
amb
- SFKRS
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
~220 E.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
clan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 10 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@ lorand (si off-topic)
(Valoarea RSA)/(Valoarea daunelor) = (Valoarea primei de asigurare anuale)/(Valoarea de pe factura autoturismului )... ...banuiesc... In principiu trebuia sa faci o cerere catre societatea de asigurari prin care sa soliciti decontarea sumei reprezentand contravaloarea reparatiilor. Asa e la BTA si ASTRA. Poate ASIBAN are alt protocol cu service-ul respectiv. Ca recomandare: fa còpii dupa tot ce semnezi sau iti trece prin fata ochilor. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- B-00-000
|
|
lorand |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 22 November 05 From: Timisoara ![]() |
La Asiban am facut o cerere pt remedierea avariilor (asa ceva) si m-au trimis la service-ul respectiv, de care am fost foarte multumit. Am lasat masina acolo, peste 2 zile am luat-o si a platit Asiban-ul pt mine, eu platind doar RSA-ul. Am ramas doar cu chitanta de la RSA.
![]() Dar sa n-o mai lungesc cu casco asta, ca topicul e despre preturi piese schimb si sa nu suparam pe cineva ![]() Merci de sfaturi si data viitoare o sa fiu mai atent. Promit! ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.5dCi
2006 Preference
- TM-10-MPV
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Am si eu o intrebare : cat costa setul de bujii pentru loganul diesel ? Sau la bucata ?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
?!?!?
![]() Dieselul are bujii ? Eu stiam ca are glow-plugs ! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
..sau bujii incandescente
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
deci cat ?
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
La Megane costa 50 ron bucata..in principiu ar trebui sa fie aceleasi bujii, la Logan oricum le schimbi cand pica nu la interval de kilometri ca la benzina
![]() This post has been edited by semit: 26 May 2006, 15:42 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Stie cineva cat costa o caseta directie mecanica?
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Codrin |
![]()
|
Geam pasager spate ~1.6 milioane, montaj ~350k lei vechi.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Condensor aer conditionat - 1600 RON (compresor-radiator a/c)
Grila inferioara intrare aer - 40 RON (bucata) Suport Numar - 65 RON Freon - 55 RON - 500 ml - manopera - 180 RON |
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Codrin |
![]()
|
Cu tenta.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Set furtune spalator parbriz - Targ Vitan: 8 RON - contine furtunele de la diuze si T-ul, din pacate nu include si furtunul de la pompa la T.
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Am fost sfatuit si prin urmare m-am obisnuit de la DSN si SLZ sa schimb din 10 in 10 k bucsele de bara stabilizatoare pentru a proteja toate celelalte articulatii. Avand tot timpul bucsele noi (care erau ieftine deci nu mi-am pus problema banilor niciodata) am facut cu DSN 90.000 fara sa umblu la nimic (pivoti, telescoapte, caseta, etc) si cu SLZ 56.000 in aceleasi conditii. La prima revizie la DCi am vrut sa fac acelasi lucru dar mi s-a spus ca nu e nevoie pentru ca sunt mult mai rezistente si ca nu mai sunt in nr. de 4 ci doar 2 si ca ar rezista fara probleme 50 - 60k. Eu nu le schimbam pentru ca se uzau ci pentru a le avea tot timpul noi protejand astfel restul....
Voi ce parere aveti? Stiti cat costa aceste bucse si daca ar fi normal sa procedez la fel pentru a nu da milioane pe oarece piese din articulatii despre care am auzit ca sunt foarte scumpe ? |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
crisstian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 January 05 From: Bistrita ![]() |
Bieleta bara antiruliu: 121 Ron (tva inclus).
N-am crezut ca un surub cu niste cauciuc pe el poate costa atat. Attached thumbnail(s) Bieleta_antiruliu.jpg ( Size: 71.88k ) Number of downloads: 421 |
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
SorinXp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 30 June 05 ![]() |
cine stie sa mi spuna si mie cam cat costa urmatoarele piese:
bara fata logan , radiator motor , radiator aer conditionat toate astea s-au intamplat la lovirea unui caine, care a intrat cu capu prin plasa aceea de la bara si a lovit radioatorele ( ala de la aer conditionat e putin indoit sa sper ca nu e spart , dar cel de la motor are bazinul de plastic spart ). imi pare rau ca nu pot poza masina ( nu am aparat foto digital ) am luat o poza de pe net si am desenat pe unde a intrat. Vreau sa zic ca e f putin avariata,bara are plasa sparta si acolo la mij e putin rupta,sa vad preturile si apoi mah mai gandesc. Attached thumbnail(s) dacia_logan_pick_up_2big.jpg ( Size: 27.55k ) Number of downloads: 377 |
--------------------
DACIA
LOGAN
Prestige 1.6 16v Dec2008
- B97GCT
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
rezolva pe casco...costa prea mult piesele
preturi aproximative: bara fata 5 mil radiator motor 8 mil |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 19:50 |