Preturi piese schimb
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese schimb
DigitalScribe |
![]()
|
||
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|||
danchitu86 |
![]()
|
![]() Membru cu BRB Group: Members Posts: 199 Joined: 24 September 05 From: Bucharest ![]() |
Am mai cautat pe forum pretul unui stergator original pt Logan, dar am gasit vreo 3 valori. In concluzie cat este un stergator? Se cumpara la bucata?
Merci! |
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
2005 Laureate People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
|
|
mugur69 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 16 March 06 ![]() |
s-ar punea sa imi fi afectat si motoru(cutia dupa accident era un puc deplasata) si d-aia sa coste atat, oricum e super exagerat, maine ma duc la service si aflu exact care e treaba. Nu are cineva idee cum de s-a ajuns la suma asta de 102 mil despagubire, e posibil sa mi-o de-a pe dauna totala si sa-mi de-a bani pe ea scazand uzura masini sau asta se intampla numai daca ai casco???
mai pun o poza cu masina 02_03_06_1337.jpg ( Size: 47.71k ) Number of downloads: 206 02_03_06_1221.jpg ( Size: 37.7k ) Number of downloads: 173 P.S. io cu pasageru din dreapta(tata) n-am patit nimic , doar mama si-a spart nasu ca a dat cu capu de tetiera si a stat 2 zile la spital asa de contral. |
--------------------
dacia
logan
- ct-07-gif
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
tocmai am facut revizia de 30.000 km si am niste preturi noi:
disc frana fata: ~320 RON => 2 bucati ~640 RON filtru aer: ~36 RON bujie: ~13 RON => 4 bucati ~52 RON filtru ulei: ~17 RON set placute frana: ~150 RON ulei motor: ~90 RON (4 litrii) de la Darex Auto Suceava |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
ai schimbat discurile de frana la 30000km?? da ce ai facut cu masina raliu?? din ce stiu eu discurile tin fara probleme majore 100000km la un mers normal
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
poate le-a ovalizat. de ovalizat se pot ovaliza foarte usor, pui mai multe frane ca sa se infierbante bine discurile de frana, apoi treci printr-o balta mai mare astfel incat sa ajunga apa pe ele cat sunt fierbinti. am patit eu la vechea masina si a trebuit sa le schimb cu toate ca inca nu erau uzate ci din cauza ca trepida volanul cand puneam frana.
This post has been edited by -Scorpio-: 22 Mar 2006, 20:11 |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Uleiul ce marca?Placutele un milion jumate?? |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
Dacia Oil...cum ce ulei?...ce poa sa fie...parca era texaco la origini nu?...
Placutele 1,5 mil...2,2 mil cu tot cu montaj(pret de caremil, ca am prins azi o discutie acolo) Discurile de frana se schimba obligatoriu la 60.000km(adica tre sa tina in jur de 60.000) si se schimba la revizia generala...si conteaza si cum ai franat cu masina aia ![]() ![]() Le am in debara daca vreti sa le fac poze? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
Bujor Stefan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 713 Joined: 17 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar sunt curios cat de mult s-au putut uza discurile de frana in 30.000 km. Daca poti fa-le te rog o poza.
Le-ai masurat cu un subler sa vezi daca s emai incadrau in grosimea minima? Stiu ca cei de la Dacia spun ca trebuie schimbate atunci cand sunt uzate, ca nu ai voie sa le rectifici, dar asa spun toti. Asa am patit si pe un Volvo 460 cu pompa de frana. Nu mai frana, avea duse garniturile din pompa. Am dat telefon la reprezentanta sa intreb daca au garnituri si cat costa. Raspunsul lor a fost ca nu exista un asemenea reper, ca pompa se inlocuieste cu totul. Intr-adevar pompa are pusa o siguranta (zengher) care nu are gauri in urechile laterale, neputand fi scoasa afara cu clestele acela special de sigurante. Am pilit intr-un singur loc pompa pana am ajuns la siguranta, am impins-o cu surubelnita afara, am gasit garnituri in alta parte si are masina aia frane de vreo 6 ani fara nici o problema. Cu discurile aceeasi poveste... Le-am rectificat si merg foarte bine. Da-o naibii, nici pe Dacia mea 1300 nu am schimbat discurile asa, si am alergat-o destul. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition 1,6
- B
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
da, pare f mare uzura pt 30000
la alte masini sunt lux discurile la 50000 e obligatorie schimbarea lor la 60000?? ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
o fi obligatorie daca faci cei 60mii km in interiorul garantiei. fiindca dupa aia Dacia nu mai are cu ce sa te constranga sa le schimbi.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
obligatorie nu inseamna ca te obliga dacia sa le schimbi, ci mai degraba obligatoriu pentru a pastra siguranta franarii, in consecinta a participantilor la trafic si nu numai
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
neavand o carte de logan langa mine, ma intrebam in sensul existentei unei asemena operatiuni, la un anumit numar de km, trecuta acolo,,,,asta intelegeam prin "obligatoriu"!
|
-------------------- fan VAG!
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Cel mai ieftin FILTRU de MOTORINA pe care l-am gasit pentru Logan este 110 RON. De origine. Se poate si mai ieftin????
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Geam lateral spate - Logan - 120 RON + 80 RON Manopera
Geam lateral fata - Logan - 180 RON + 100 RON Manopera. La Asiban (unde am Casco), in fata mea, un caz: vopsire totala Logan exterior (desi eu inteleg prin TOTAL vopsirea in intregime a masinii, exterior plus interior): 3.200 RON : manopera + "componente vopsire". O fi vopsit-o cu aur... This post has been edited by edv_ro: 4 Apr 2006, 16:36 |
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
clan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 10 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Spoiler față: 829,06 RON (inclusiv TVA).
Preț extras din deviz. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- B-00-000
|
|
lungan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 961 Joined: 28 May 05 From: Focsani ![]() |
Stie cineva cat costa un kit de ambreiaj?
|
--------------------
M3 - Kia Sportage
- Fiesta ST-Line Hybrid
2021 Drive carefully!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Este posibil sa coste in jur de 550RON.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
Bascula stanga fata (include pivot plus 2 bucsi) - aprox 300 RON.
|
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
danyele1977 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 18 April 06 From: Arad ![]() |
Eu am luat un Logan Laureate din 2005 lovit lateral fatza...pe ambele.... Initzial nu am crezut ca ma poate costa scump reparatzile.....Dar cand m-am dus la diler m-a blocat 138 milioane... M-am dus la alt service de stat si am platit cu totul 2000 EUR.... toate piesele sunt scumpe..... pe langa faptul ca nu am gasit piese nicaieri si a trebuit sa merg la Pitesti ( sunt din Arad). Ex: racord frana fatza 80 lei RON de logan pe care negasindu-l l-am inlocuit cu unul de BMW care m-a costat 20 lei RON....asta e.... imi pare rau ca l-am luat
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- AR - yy - xxx
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
daca politica asta de preturi nu se va schimba, la cate loganuri s-au vandut.. sa vezi peste cativa ani cand incep sa mai pice ce combinatii de piese pe masini or sa apara..
exact cum un prieten punea amortizoare de dacia pe passat ca nu-si permitea originalele, asa o sa inceapa lumea sa puna piese mai ieftine de la diverse masini mai scumpe pe logan.. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Oxygen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 23 April 05 ![]() |
sper ca nu s-au mai pus preturile acestor piese:
portfuzeta fata dr 430 ron rulment portfuzeta 173 ron amortizor fata 285 ron (TVA inclus) |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2005 1.6 MPI
- ro
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(bassfreak @ 19 Apr 2006, 21:11) daca politica asta de preturi nu se va schimba, la cate loganuri s-au vandut.. sa vezi peste cativa ani cand incep sa mai pice ce combinatii de piese pe masini or sa apara.. exact cum un prieten punea amortizoare de dacia pe passat ca nu-si permitea originalele, asa o sa inceapa lumea sa puna piese mai ieftine de la diverse masini mai scumpe pe logan.. Asta e politica firmei, exact ca si la imrpimantele cu jet. Ie-i imprimanta initial pe un pret de nimic, cand se gata cartusul, platesti inca o data pretul imprimantei numa pe un cartus, schimbi pe amndoua, platesti dublu imprimantei. Asa e si cu Loganul, am cautat duze spalare parbriz, si la magazin imi zice vanzatoarea cu nonsalanta 300 000 bucata, 600 000 perechea. o duza nenorocita de plastic, prin urmare am luat de 1310 cu 8 000 ROL bucata. Le plang de mila celor care nu vor mai fi in garantie, si o sa inceapa sa pice piesele, ca sigur o sa pice ca sunt foarte proaste, calitatea a ramas de la vechea 1300, dar pretul nu. ![]() Am facut un calcul orientativ, si daca cumperi absolut toate piesele componente ale Loganului, si o construiesti singur acasa, te costa peste dublul masinii de noua, ori chestia asta nu mi se pare tocmai OK. This post has been edited by argon: 21 Apr 2006, 09:43 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu nu stiu unde va duceti voi si cumparati piese asa scumpe. O duza de Logan este in jur de 18.5RON. (ma rog nici la 18.5RON nu este ieftina, dar 30 . . )
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ender644 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 14 September 05 From: Tecuci ![]() |
Mai baieti!! Dar daca ati avea Hyundai Accent pe care toata lumea l-a catalogat drept concurent direct al lui logan ce ati mai face?
preturipiesedeschimb9ok.th.jpg Eu cred ca ar fi cazul sa nu mai comparati pretul pieselor de pe logan cu cel al pieselor de pe vechea berlina... A se vedea diferenta de pret in cazul parbrizului! ![]() This post has been edited by ender644: 21 Apr 2006, 15:45 |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Ambiance
- gl xx xxx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
In primul rand in ce sunt exprimate preturile? euro? Ron? inclin spre euro...ca in Ron e imposibil..un amortizor 60 de lei, ?! sau o bara fata 150?
Nu am facut neaparat o comparatie cu berlina, dar majoritatea pieselor sunt de aceasi calitate, aceasi cantitate de material in componenta o au, au aceasi intrebuintare, dar pentru ca unele sunt de Logan sunt de n ori mai scumpe, in comparatia facuta de mine, cu diuza de spalat parbrizu, de 30 de ori mai scumpa cea de Logan, unde se reflecta aceasta diferenta? cum au tupeu sa ceara 300 000 pe o bucata infecta de plastic? sau 1 milioan pe un ornament de usa....etc. This post has been edited by klaus: 21 Apr 2006, 22:36 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
mihaib32nfs |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 January 05 ![]() |
In vitan sunt 10ron setul de duze pt logan
|
--------------------
dsn/hyundai elantra
clima/exclusiv
2001/2012
- b86rzv
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Lucru firesc, pentru că vorbim de piese de schimb și nu de kit-ul de asamblare de Logan (care oricum ar fi și ăla mai scump...). Piesele de schimb sunt mai scumpe la vânzare en-detail pentru că ele trebuie să aducă un profit mai mare decât atunci când sunt asamblate într-un produs final, din cauză că piesele de schimb au o "mișcare" mult mai mică - adică se vând în nr. redus de bucăți comparativ cu asamblarea lor în producție de masă.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
argon |
![]()
|
Nu a mai dat cel cu tabelul nici un semn...in ce sunt exprimate preturile?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:32 |