Preturi piese schimb
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese schimb
luci974 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 17 November 04 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C4 1.6.......
......dupa 4 ani de Logan
- SV 10 EML
|
|||
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Te prezinti la politie, primesti dovada, apoi te duci la asigurari, in termen de 48 h.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
PARBRIZ + manopera demontare/montare = 860 RON
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si tineti minte, cand va lipeste parbrizul acesta trebuie sa stea cel putin 6 (sase) ore la uscat, cu masina nemiscata si pe plan drept (ca altfel intervin tensiuni in parbriz)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Cat costa filtrul de motorina pentru Dci? Dar filtru de aer si filtru de ulei? Ceva magazine ieftine cu piese de origine?
Multumesc. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Chiar nu stie nimeni cat costa filtrele la diesel?
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
stie cumva, cineva care-i pretul unei alarme cobra, din aia cu telecomanda pt ambiance? si cam cat costa manopera pt montaj. fiind piesa de origine, pretul manoperei ar trebui sa fie standard, impus de dacia.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
a propos..ca fapt divers.... am auzit de la un mester de prin vitan ca cica la logan s-ar potrivi radiatorul de solenta 1.9???? diferenta de pret este de vreo 10 milioane.... mie nu prea imi vine sa-l cred...oricum am casco(sper sa nu am nevoie de el vreodata)...dar asa informativ....
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Am gasit un articol interesant despre preturile la piese Logan. Daca a mai fost imi cer scuze...deci cu permisiunea Dvs:
http://www.turatii.ro/index.php?func=artic...Stop&articol=57 |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
emy31 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 22 November 05 ![]() |
Luneta logan = 550RON la dealerul din Bacau + 100RON montaj!!!
Gasit luneta la un magazin de specialitate 430RON + 50 montaj Ieri una bucata iceberg a cazut unde nu trebuia ![]() "Normal" ca nu am CASCO ![]() |
--------------------
LOGAN
LAUREATE 1,6
- BC-xx-EMY
|
|
djvibecmc |
![]()
|
![]() Upgrade Group: Members Posts: 269 Joined: 16 September 04 From: Ploiesti ![]() |
Parbriz Logan = 580 RON cu tot cu manopera... am casco
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008
- PH 11 CYD Get rich or.... get Diesel!
|
|
ygor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 23 April 05 ![]() |
A aparut scrumiera pe usa dreapta spate la versiunile cu geamuri electrice spate. Am vazut la meridian- vest. Ma intrb de ce nu au pus doua, pt. ca e fixa , gen cea de berlina ,dar rotunda.
|
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ygor @ 5 Feb 2006, 17:37) A aparut scrumiera pe usa dreapta spate la versiunile cu geamuri electrice spate. Am vazut la meridian- vest. Ma intrb de ce nu au pus doua, pt. ca e fixa , gen cea de berlina ,dar rotunda. unde este situata? este integrata in fata de usa ? se poate cumpara separat? o poza cineva? |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, e integrata in fata de usa, si se poate cumpara separat (e reper separat)
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
bloc lumini logan....4.2 milioane....am avut o problama cu el si l-am schimbat pe garantie...
numai de bine |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
cosminioans |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 14 February 06 ![]() |
set complet becuri + sigurante 120 RON (o cutiutza transparenta cu fund albastru)
la reprezentanta de la obor (bucuresti) |
--------------------
DACIA
LOGAN Ambition 1,6
- NONE
|
|
dio |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 10 December 03 From: Timisoara ![]() |
Planetara, schimbata pe garantie la 3000 de km (suna de la inceput, nu va repeziti cum ca la 3000 de km nu se duce planetara) : 12 mil...
Spor |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- TM Succese nebanuite!
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(-Scorpio- @ 22 Jan 2006, 11:50) stie cumva, cineva care-i pretul unei alarme cobra, din aia cu telecomanda pt ambiance? si cam cat costa manopera pt montaj. fiind piesa de origine, pretul manoperei ar trebui sa fie standard, impus de dacia. Mie in total mi-au luat 650 RON , cam 450 RON alarma+ 200 RON manopera. Eu te sfatuiesc sa nu-ti montezi alarma Cobra pentru ca telecomanda alarmei nu bate mai mult de aprox. 1 m de masina. |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
1m???nu e descarcata bateria sau ceva?nu se poate 1m!!si cheia bate mai mult!!
|
-------------------- fan VAG!
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
La mine bate cel putin 20 metri in linie dreapta, si bateria are deja 1 an si 4 luni..
|
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
bebeto |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 11 January 05 ![]() |
Far - 3,6mil.;radiator A.C. - cca.12mil.;spoiler fata - 7,8 mil.......Sa nu va busiti masina ,ca mine !!!!
![]() |
--------------------
Poate un Logan
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
Stie cineva un pret aproximativ pt. RADIATOR cu ac ?
Am lovit ieri un caine care mi*a spart spoiler,proiector si toata plasticaraia din zona rotilor si de dedesupt care nu lasa sa intre mizerie la motor. + ca radiatorul este ciuruit un pic,nu curge dar am sa fac eu cumva sa para ca curge pt. a lua unul nou. Traiasca casco ca fara o incurcam tare. Am sa revin peste cateva zile sa va spun si voua cat costa daca ai pata pusa pe un caine al vecinului si vrei sa*i faci de petrecanie cu masina. ![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
off topic si cu scuzele de rigoare:la sfarsitul postului ai zis o mare m***e!
sper ca ai glumit! |
-------------------- fan VAG!
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
ia uite cat costa radiatoru pentru AC
![]() QUOTE bebeto Posted 21 Feb 2006, 10:49 Far - 3,6mil.;radiator A.C. - cca.12mil.;spoiler fata - 7,8 mil.......Sa nu va busiti masina ,ca mine !!!! This post has been edited by tazzz: 6 Mar 2006, 03:00 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
adi_io1981 |
![]()
|
![]() membru stg si drept sau drept si stg vazut din fata Group: Members Posts: 80 Joined: 7 February 06 From: constanta ![]() |
io lucrez la un magazin de piese auto import si va pot spune ca masinile frantuzesti sunt foarte scumpe in comparatie cu cele nemtesti. Loganu fiind o masina fauta in romania cu tehnologie frantuzeasca e normal sa practice si ei preturile astea....dar nu compari renault cu dacia!!!!!
ce mi s-a parut exagerat a fost o oglinda completa cu reglaj electric+incalzire in jur de 8 mil. pai o oglinda de passat e tot ata si unde mai pui ....e vw. parerea mea e ca atat cat e in garantie e bine....dupa aia sa te fereasca cineva sa ai probleme ca te ustura funduletu...... va salut |
--------------------
dacia
logan
preference
- ct..pis
|
|
adinica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 12 February 05 ![]() |
Unde ai vazut tu oglinda asta cu 8 mil?
![]() La Cobalcescu este 4 mil., am intrebat eu azi. Cea electrica cu degivrare, of course. |
--------------------
Renault
Megane III
1,6/16V Dynamique+ESP+A/C auto/bi
|
|
klaus |
![]()
|
Pai n-auzisi, "la un magazin de piese auto import". Pai daca o ia cu 4 mil de la dealer, nu trebuie si magazinu' sa manance si el ceva? Si cum ceva in Romanica e profit 100%, iaca pretul...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am vazut sambata la Autocenter (Iasi) oglinzi de Logan. Alea electrice cu degivrare 5.700.000, celelalte simple in jur de 3.200.000.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Lampa numar (bara din spate): cod Renault 7700 433 414
930.000 lei (93 RON) la data de 08.03.2006 la Meridian Vest in Bucuresti |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Adi.B |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 9 March 06 From: Arad ![]() |
Ieri am schimbat fisele de la bujii,care au avut de suferit in urma intalnirii cu dintii unor rozatoare.Cost total lucrare 421,07RON,cost piese 392,50 Ron.
Asigurarea casco nu acopera daunele |
--------------------
Dacia
1,4MPI Albastru Egee
Logan Preference 2005
- AR-07 xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:47 |