Preturi piese schimb
![]() ![]() ![]() |
Preturi piese schimb
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Adi.B |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 9 March 06 From: Arad ![]() |
Initial mi-au spus ca costa pana la 150 Ron,numa dupa ce le-au montat si mi-au facut factura am aflat pretul real
|
--------------------
Dacia
1,4MPI Albastru Egee
Logan Preference 2005
- AR-07 xxx
|
|
adi_io1981 |
![]()
|
![]() membru stg si drept sau drept si stg vazut din fata Group: Members Posts: 80 Joined: 7 February 06 From: constanta ![]() |
Normal ca asigurarea nu acopera astfel de cheltuieli....cu banii aia schimbai distributia....incredibil!!!
|
--------------------
dacia
logan
preference
- ct..pis
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
Ionut-P |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 February 06 From: Roman ![]() |
Alarmă Cobra am si eu montată pe mașină (din aia cu telecomandă) și tot de la 1 metru funcționează, nu am reușit să-i fac nimic ca să inchidă/deschidă de la o distanță mai mare. Concluzia: nu montați această alarmă pe mașină, montați altceva chiar cu riscul pierderii garanții pe partea electrică, multe firme care montează alarme preiau ele garanția pe partea electrică. Nici macăr nu vreau să-mi aduc aminte cât perale am dar pe ea si e o mareeeee cioarsă.
Numai bine vă doresc!!! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
- NT-09-???
|
|
bunicu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 12 September 04 ![]() |
scuze ptr off topic, ar fi fost mai indicat un post la alarme.
am avut pe vechia masina o larma acvila daca nu ma insel si dupa ce am schimbat bateriile de citeva ori si continua sa mearga de la 1 metru am fost la cei care o montasera. mi-au aratat ca in telecomanda exista un trimer care se putea regla cu o surubeltina mica. dupa 2-3 surubareli batea de la 20 m. |
--------------------
Renault
Megane 2.1
Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai inseamna ca era dezacordata de pe frecventa. Tu nu ai reglat "taria" emisiei ci frecventa de emisie a emitatorului din telecomanda.
This post has been edited by IRONICK: 9 Mar 2006, 16:42 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
medevac106 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiton
dec. 2005
- b xx yyy [color="#000099"] RoAF MEDEVAC "So That Others May Live!"[/color]
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ce ciudat, initial am inteles ca au facut un suport pentru scrumiera mobila.
intr-adevar arata ca nuca-n perete scrumiera neagra pe fata de usa gri.. probabil ca pentru a o scoate este necesar sa dai fata de usa jos dar incearca o chestie: scoate "rezervorul" scrumierei, adica partea cu gunoi pe care tre sa o poti scoate pentru a o goli, si vezi daca in spatele acesteia se afla un surub... |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
BACIU NICOLAE CRISTIAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 30 November 05 ![]() |
Salut! Am patit-o si eu :aripa fata;bara fata;far.Poate cineva sa ma ajute cu preturile?Nu vorbim de CASCO
![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE
- BH 95 BAC
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
curea distributie 550 k
intinzator, rola 1.5 mil se schimba la 4 ani sau 60 k km |
--------------------
/
/
/
|
|
powerx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 2 March 04 From: Iasi sau Vaslui ![]() |
|
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
- VS-23-XYZ Mic si rau, mai mult mic decat rau.
|
|
adi_io1981 |
![]()
|
![]() membru stg si drept sau drept si stg vazut din fata Group: Members Posts: 80 Joined: 7 February 06 From: constanta ![]() |
CUM VI SE PARE RADIATOR RACIRE LOGAN PT MODEL CU CLIMA LA 476 RON?
|
--------------------
dacia
logan
preference
- ct..pis
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Acceptabil...la cat le baga altora...
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
c_sorin_d |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 November 05 ![]() |
A montat cineva geamuri electrice sau oglinzi cu reglaj electric??
Daca da, cat a costat si unde le-ati montat?? Multumesc anticipat pentru raspuns!! PS pe Logan sau Soleza |
--------------------
Dacia
Solenta
- B-28-AGM "Viata e totul. Moartea nici macar durere nu e."
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Iata cateva preturi pentru LOGAN luate din Focsani (auto sima beyer):
Filtru Motorina Logan - 310.000 Purolator (e posibil sa fie asa ieftin???) Placute de frana Logan - 465.000 Phoenix Placute de Frana Logan - 970.000 Bosch Dacia Oil Diesel 10w40 - 220.000/litru Castrol Gtx Magnatec 10w40 - 370.000/litru Castrol TXt Softec 5w40 - 390.000/litru Ce parere aveti? |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
preturile sunt cu tva sau nu?
numai de bine... |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
Am lovit un caine cu bibiul meu. Cat credeti ca m*a costat aceasta crima ?
* bara fata 7.077.680 (nevopsita) + 3 mil vopsit * proiector 3.455.000 *grila (fagure spoiler ) 415.000 *suport proiector 165.000 *condensor Ac 16.303.000 *freon Ac 446.250 *manopera 2.170.000 + alte protectii de plastic de sub spoiler TOTAL : 34.610.000 Daca nu aveam casco !? (service Caremil Iasi,distribuitor logan) Concluzie : ATENTIE FOARTE MARE LA CAINI SI ALTE ANIMALUTE !!! |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
oricum caine/nacaine, dupa avarii as zice ca a fost serioasa trosneala...
cainele avea casco, saracu? ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
mugur69 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 16 March 06 ![]() |
![]() ![]() mentionez ca am un laureat 1. 426_02_06_1642.jpg ( Size: 31.51k ) Number of downloads: 157 26_02_06_1641.jpg ( Size: 32.22k ) Number of downloads: 172 26_02_06_1644.jpg ( Size: 34.12k ) Number of downloads: 173 [attachmentid=22146 ]26_02_06_1645.jpg ( Size: 25.69k ) Number of downloads: 139 Attached thumbnail(s) 26_02_06_1646.jpg ( Size: 26.14k ) Number of downloads: 124 |
--------------------
dacia
logan
- ct-07-gif
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
Imi pare rau pt. tine,sincer.
Nu stiu exact cum se procedeaza.Tu ai patit ceva? |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@Mugur69 imi pare rau,nici eu nu stiu ce sa te sfatuiesc,dar totusi suma
nu este cam mare[250 mil]? Incearca la alt service,cred ca astia sunt pusi pe japca,parerea mea. Vezi ca este un topic despre asigurari,citeste,si daca nu gasesti nimic incearca un PM la Asybo,poate te lumineaza el. Bafta maxima! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
gamezcdr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 June 04 ![]() |
E enorm cat cer aia practic e o masina noua. Si oricum suma maxima decontat de asigurari este peste 250 milioane.
|
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
adi_io1981 |
![]()
|
cel mai bine e sa iei legatura cu inspectorul de daune care ti-a deschis dosarul de dauna sa te indrume la un alt service decat reprezentanta dacia. cu siguranta practica o manopera mai mica si dupa parerea mea reparatia+vopsitoria+ materiale de vopsire dupa mine, daca ai veni in cta la un service cu care colaboreza Asiban nu ar costa mai mult de 30 de mil.
iar piesele: bara fata 700 ron armatura bara fata 250 ron grila in bara fata ornamente cromate pe bara 2 buc 2 x 100 ron far dr sigur, poate si cel stg 350 ron aripa dr 100 ron capota motor 8-900 radiator ac 1200 radiator racire 550 electroveltilator+carcasa pt ac electroventilator + carcasa pt racire airbag volan 1200 airbag pasager 1500 unitate centrala airbag 1300 sezor abs 100 emblema fata 100 proiector dr 340 suport proiector 20 p.s. Asta e un calcul aproximativ cu tot cu tva. daca stiti si restul de preturi adaugati si voi si calculati. parerea mea ca service-ul ala a bagat din top, a umflat mult preturile |
--------------------
dacia
logan
preference
- ct..pis
|
|
adi_io1981 |
![]()
|
ma refeream la senzor airbag nu abs...ca n-are legatura... scuze
|
--------------------
dacia
logan
preference
- ct..pis
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
1 butuc usa = 260 RON
1 set complet de butuci (inclusiv contact, portbagaj etc.) ~= 350 RON |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Restul de bani care nu sunt acoperiti de asigurarea RCA va trebui sa ii plateasca soferul vinovat. Daca nu plateste de buna voie il dai in judecata. Nu stiu exact procedura..
Dar.. scorul de 250milioane e exagerat tare.. pai mai bine iti iei un logan nou de banii astia... gresesc ? |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
si mie-mi par cam exagerati cei 250 milioane. eu unul zic sa mergi la un service care are contract de decontare directa cu societatea de asigurare, fiindca de altfel va trebui sa achiti reparatia cu bani din buzunar, sa faci dosar de despagubire si sa astepti aprobarea si decontarea lui. in cazul in care valoarea reparatiei depaseste valoarea masinii se numeste dauna totala si atunci asigurarea iti deconteaza direct banii, nu-ti mai repara masina.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
medevac106 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 8 February 06 From: Bucuresti ![]() |
la 250 de milioane asigurarea te trece pe dauna totala si-ti da banii din polita de asigurare fara sa mai repari masina!!!
eu zic sa ai grija, ca e ceva ciudat, vezi sa nu vrea cineva sa "te faca"... mai da o tura pe la asigurare ca ei sunt cei care dau solutia! ps: la dauna totala epava ramane a ta! mai recuperezi ceva piese.... This post has been edited by medevac106: 18 Mar 2006, 11:58 |
--------------------
Dacia
Logan Ambiton
dec. 2005
- b xx yyy [color="#000099"] RoAF MEDEVAC "So That Others May Live!"[/color]
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
Ce dauna totala frate?
Omu' a precizat ca nu are casco........... Naspa treaba, nu ramane decat sa te judeci cu vinovatul si vinovatul sa se judece cu asiguratorul lui (asiban parca.....) si uite asa mai bine te iei cu mainile de cap, fir-ar sa fie de treaba! Multa bafta si nervi tari! |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 14:31 |