imbunatatiri aduse novei(interior-exterior), poze si comentarii
![]() ![]() ![]() |
imbunatatiri aduse novei(interior-exterior), poze si comentarii
danciusergiu84 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|||
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
Eu am vazut doar aripa spate si am vazut si scheletul lateral cu praguri si semi-aripi.
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Nimic nu e imposibil pentru un tinichigiu bun.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
bogdy87tds |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 28 November 09 From: sebes ![]() |
poti sa i schimbi tapiteria cu ceva mai deosebit.... cum ar fiii in poza
eu leam facut si pot sa iti fac rost de material aproape toate culorile In cazul care ai fete de usi de solenza se procedeaza la fel Attached thumbnail(s) 49.jpg ( Size: 286.13k ) Number of downloads: 1575 |
--------------------
dacia
1310 tlx
1986
- ab XX RER
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
Si eu am schimbat capitonajul de pe usi si acea "mocheta"
![]() e usor...parca am scris intr-un topic pas cu pas cum am facut. Scapa de ornamentul ala de plastic de la scrumiera sau ce o fi pe spate...e urat tare ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
pe fiecare angel am pus 2 leduri in serie la care am adaugat o rezistenta de 270 ohmi
daca te intereseaza mai mult cum se fabrica iti recomand link atasat, dupa el m-am luat si eu cand le-am facut |
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
elm |
![]()
|
![]() Biciclist de cursa lunga Group: Members Posts: 208 Joined: 30 July 09 ![]() |
Din ce am apucat sa vad, o imbunatatire valabila este inlocuirea becurilor din bord si consola cu LED-uri, dar nu ca arate a masina tunata, ci pentru reducerea consumului si in primul rind, prelungirea duratei de viata.
Asta da, in rest... Sa nu le spunem cocălării, ci cochetării ![]() |
--------------------
Dacia
Logan II
2018, Prestige
|
|
basileros |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 1 July 08 ![]() |
RAZVAN_IONUT ....ce ai folosit la angel eye ...ma refer la acel tub...furtunas ca nu-mi dau seama din video clip....mercy anticipat
![]() ![]() |
--------------------
dacia
nova gt
1999
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Te duci la Prakticker si la raionul de jaluzele, perdele, draperii and shit vezi ca sunt niste baghete dintr-un fel de plastic transparent.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
basileros |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 1 July 08 ![]() |
multam fain!!!!!!!!!
![]() |
--------------------
dacia
nova gt
1999
|
|
ORIJINAL21 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
|
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
npc
ma poate ajuta si pe mine cineva prin a imi spune si mie unde pot gasi folie daia reflectorizanta cum a folosit cel din videoclip?? vreau sa refac angel-urile si sa folosesc mai multe materiale din videoclip....ca nu mi-au iesit asa bine primu model ca sa zic asa |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
nu e nici o folie reflectorizanta, e doar staniol:D si ce se lipeste peste, poate fi niste hartie care se lipeste.. ceva autocolant..
![]() |
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
ce culoare ar merge la fetele de usi? e alba masina. ca vreau sa pun altele, din placaj subtire cu burete si vinilin sau nu stiu
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Asta vreau sa fac eu la vara, chiar am vorbit cu burtik4u acum vreo cateva zile ca el isi modificare fetele de usi. Placajul il am, trebuie sa mai caut vinilin...Eu m-am gandit sa fac din placaj de 2 mm, apoi peste placaj sa pun ce-a mai subtire folie ( 1mm sau 2 mm) de folie care se pune sub parchet si apoi peste sa o imbrac cu vinilin...Alte idei?
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
din fibra si le faci cum vrei tu
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
G I M |
![]()
|
M.am gandit si la asta dar te duce ceva si momentan prioritatile sunt altele ( discuri, amortizoare, pivoti...)
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
placajul eu spun sa-l pui mai gros de 2 mm! defapt la doi milimetri il rupe vantul; eu o sa fac din placa OSB de 6 mm (conteaza mult grosimea..daca pui de 2 mm poate o sa ai probleme cu izolarea fonica), ca "burete" o sa pun folie pee ca are acelasi efect, si ca material vinilin sau nu stiu..depinde ce gasesc si ma gandeam sa fie gri..
bineinteles ca dau cu antifon pe interiorul usii+pee, si in spatele fetei de usa ![]() placa: placi_OSB_1_.jpg ( Size: 40.43k ) Number of downloads: 1209 |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
G I M |
![]()
|
6 mm mi se pare prea gros...daca pun placaj de 3 mm + folie 2mm+ vinilin 2 mm deja am 7 mm... fata standard de usa cat are? Are pana in 10 mm
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
nu au alea 2mm, folia pee si cu vinilinul; folia maxim 1.5 mm, iar vinilinul mai putin..si ce spui tu cu 2 mm sa fie placajul, nu prea exista de 2..poate de 3.
Eu zic ca merge 6 mm OSB, folia pee 1.5 mm si vinilinul sau depinde ce gasesc sa zicem tot 1.5, adica 9 mm. |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
G I M |
![]()
|
Nu am masurat sa vad cat are placajul (este vorba de placajul ala subtire care e pune in spatele mobilei) are 2 sau 3 mm...daca o sa fie mai gros o sa iasa tiganie + ca nu o sa se mai imbine bine plasticele alea de sus...
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
burtik4u |
![]()
|
![]() membru cu valoare Group: Members Posts: 542 Joined: 3 July 08 From: Piatra Neamt ![]() |
are dreptate ionut.. la mine era pus un fel de vinil peste cartonul original.. si debea se mai prindeau suruburile... merge placaj subtirel
|
--------------------
OPEL
Opel VECTRA B
1996
- NT 90 BRT
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
Cosmin.nova |
![]()
|
da' ce e asa de greu sa schimbi mocheta? scoti panoul acela, si pui peste el materialul cel nou, in spate il lipesti cu ceva.
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
ma ajuta si pe mine cineva cu niste sfaturi in legatura cu grila de la radiator? vreau sa renunt la cea stock si sa fac/cumpar una cu plasa.
cum trebuie procedat ca sa imi pun singur grila / unde pot gasi la magazine gata facuta? |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
G I M |
![]()
|
Cauta la Super Nova->Imbunatatiri si o sa gaseti acolo tot ce vrei
![]() |
--------------------
Una
d'aia
|
|
bozdocel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 June 10 ![]() |
salutare. am facut multe la nova mea dar imi mai lipseste ceva
am un set de jenti pe 13 de AL model mai vechi si vreau sa le schimb cu un model mai nou si nu le am toate. pot folosi doar 3 una ii rupta. eu am tot cautat dar nu am gasit. ma puteti ajuta caut o janta DJ wheels SW 66 pe 13' si nu o gasesc Attached thumbnail(s) dj066.jpg ( Size: 13.36k ) Number of downloads: 783 |
--------------------
dacia
nova GTi
2000
- AB 10 SEL
|
|
3tek1122 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 9 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Salutare, am un set format din capota, arip,i faruri, grila, si spoiler de BMW (ursulet) toate modificate pt nova. vin incredibil de bine pe masina.Precizez ca eu le.am avut 6 ani pe masina si nu am avut niciodata probleme cu politia din cauza lo.r odata m.au oprit doar ca sa ii faca o poza!:)))pret 300Lei numai farurile sar de suma pe care o cer aaa da si am si proiectoarele puse pe spoiler.contact 0767117716
|
--------------------
Opel
Vectra
c20ne
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
sa inteleg ca masina din avatarul tau este nova cu ce ai precizat?
wow super tare |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
3tek1122 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 9 July 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Opel
Vectra
c20ne
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 13:46 |