imbunatatiri aduse novei(interior-exterior), poze si comentarii
![]() ![]() ![]() |
imbunatatiri aduse novei(interior-exterior), poze si comentarii
BLUE R 19 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|||
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Am vazut Nove cu haionul facut drept si numarul pus jos pe bara, dar nu imi place
Dupa cum am mai spus, daca e sa vopsesc bara si astfel am posibilitatea sa elimin lampa, o elimin si inafara de asta poate voi aduce si alte modificari simple si finute la bare si atunci chiar ar fi ca nuca in perete lampa aia de ceata, dar acum chiar nu ma deranjeaza fiind bara stoc 2 poze cu SN mea Attached thumbnail(s) Imag011.jpg ( Size: 281.08k ) Number of downloads: 1235 Imag005.jpg ( Size: 284.03k ) Number of downloads: 1347 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
BLUE R 19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.244 Joined: 12 August 10 From: Pitesti ![]() |
O masina ingrijita si sper ca fara rugina !
Faptul ca bara este nevopsita ajuta la disimularea lampii. La o masina rosie cu barile vopsite se integraaza cel mai bine A mea este Nova GT '98 cu aspectul complet original, argintie, bare nevopsite, cea spate cu doua lampi. singura diferenta fata de aspectul original este lipsa inscriptiilor laterale (Dacia Nova) de pe bandourile longitudinale din cauciuc, care s-au decojit partial si cum erau litere lipite independent le-am dezlipit de tot. Inscriptia ''Dacia nova -------GT'' de pe haion este in stare perfecta nejupuita sau stearsa This post has been edited by BLUE R 19: 17 Oct 2010, 14:15 |
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
salutari.. a incercat pana acum cineva sa dea km innapoi din bord la nova?? am masina de 1 an de zile si nu mai stiu exact cati km am facut pana acum si m-am gandit sa-mi dau km innapoi de la 0, sa stiu si eu cam cati km fac intrun an.. intrebarea mea este daca ii dau de la 0, voi avea oare probleme la R.A.R.??? astept cateva raspunsuri din partea voastra. maine poate voi posta si poza cu kilometrajul de la 0.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
BLUE R 19 |
![]()
|
Stai linistit ca nu este treaba RAR-ului cati km ai tu afisati pe bord. Banuiesc ca te-ai interasat pt ca la itp esti intrebat de km masinii, insa este o simpla formalitate. Gandeste-te ca tabloul de bord este o piesa de schimb care se poate defecta si nu exista nicaieri vreo referire obligatorie de refacere a km in cazul schimbarii acestuia. Teoretic se poate cu bormasina conectata la capatul cablului din cutie, sau direct la ceas, in sens invers acelor de ceasornic (atentie la turatie si urmareste ceasul) Nu am folosit metoda asta. Prefer sa actionez direct asupra km demontat, dar asa trebuie sa fi indemanatic ca poate strici ceva.
|
--------------------
Dacia
1310
/1900
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
l-am dat de la 0 manual.am facut deja 80km si sunt multumit ca totul functioneaza asa cum trebuie
![]() salutari si multa bafta! ![]() |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
chiorusu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 29 March 10 ![]() |
Kit HID xenon 35W , Pompa benzina audi 80 , compresarea arcului de la supapa injectorului ( mi-a zis un mecanic ca ar creste presiunea in injector ) , Kit geamuri electrice fata ( universal )
|
--------------------
Dacia
Nova GTI
2000
- B-21-WXG
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
cam cat te-a ajuns toata afacerea?
![]() 19 Nov 2010, 13:30: pune si un filmulet cu kit-ul de geamuri 19 Nov 2010, 15:37: am mai intrebat si mai intreb o data stie cineva un sistem de stocare de date prin wireless?? am o camera web monbtata pe masina si vreau sa se stocheze tot in pc. distanta dintre masina si pc este de maxim 10-15m. orice sfat este bine venit multumesc This post has been edited by ORIJINAL21: 19 Nov 2010, 14:37 |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
|
chiorusu |
![]()
|
@ORIJINAL21
Pai kitu xenon 300 ron , kitul de geamuri ... parca 250 ron .... pompa de benzina am luat-o de pe masina unui prieten , si compresarea arcului .... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GTI
2000
- B-21-WXG
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
ma poate ajuta cineva????
20 Nov 2010, 23:44: chiar nu stie nimeni nimic?? nu are nicio idee?? This post has been edited by ORIJINAL21: 20 Nov 2010, 22:44 |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
Chiar nu a auzit nimeni de vre-un sistem asemanator? sau de unul cum imi trebuie mie???
sistemul de care vorbesc eu este unul cam asa...o camera web conectata la o placa de telefon in locul camerei initiale de pe placa.memorie externa de 4 Gb. eu acum stochez totul pe telefon si vizualizez din casa cu cardul in Pc. ma gandeam poate stie careva un sistem prin wireless prin care sa mi trimita exact ceea ce inregistreaza direct in pc-ul meu. (binenteles cu un cod de recunoastere) |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Cumperi o camera video de supraveghere, ce are interfață wireless.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
variable_dynamics |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 976 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(chiorusu @ 19 Nov 2010, 10:51) compresarea arcului de la supapa injectorului ( mi-a zis un mecanic ca ar creste presiunea in injector ) , Kit geamuri electrice fata ( universal ) Si marind presiunea de lucru a injectorului cam ce imbunatatire zici tu ca ai facut? Efecte:cresterea consumului, consum care oricum e mare la Nova si imbogatirea amestecului care are ca si consecinta otravirea catalizatorului. Pe scurt: imbunatatire zero si mult "fum"(NOx). Multi nu inteleg ca la un sistem de injectie gestionat electronic, ECU trebuie sa fie optimizat pentru modificarile facute pe partea de admisie/injectie. Restul e...munca d-aiurea. Spor la treaba! P.S. - e comprimare nu compresare(verbul este "a comprima") This post has been edited by variable_dynamics: 26 Nov 2010, 18:46 |
--------------------
EX Dacia
Nova GTi
2000 A little less conversation, a little more action.
|
|
chiorusu |
![]()
|
QUOTE(variable_dynamics @ 26 Nov 2010, 18:45) Si marind presiunea de lucru a injectorului cam ce imbunatatire zici tu ca ai facut? Efecte:cresterea consumului, consum care oricum e mare la Nova si imbogatirea amestecului care are ca si consecinta otravirea catalizatorului. Pe scurt: imbunatatire zero si mult "fum"(NOx). Multi nu inteleg ca la un sistem de injectie gestionat electronic, ECU trebuie sa fie optimizat pentru modificarile facute pe partea de admisie/injectie. Restul e...munca d-aiurea. Spor la treaba! P.S. - e comprimare nu compresare(verbul este "a comprima") De acord cu tine, dar am observat ca morotul functioneaza mai rotund dupa "comprimarea" arcului , acum nu stiu daca mi se pare mie sau chiar asa este, consumul nu am observat ca ar fi crescut. Ms de info, la cat mai putine reparatii. |
--------------------
Dacia
Nova GTI
2000
- B-21-WXG
|
|
mariandinca |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 28 August 09 From: Caracal ![]() |
Pun si eu cateva poze cu Nova mea fabricatie septembrie 1999.
Ca imbunatatiri, i-am pus, geamuri electrice fata(macarale electrice),oglinzi electrice si incalzite de Logan,un set de jante aliaj pe 14'',proiectoare super nova,inchidere centralizata+alarma Mai urmeaza sa-i pun fetele de usi de supernova,dar mai am de lucrat la ele pentru ca vreau sa le imbrac in vinil si nu prea mai e vreme de lucrat la masina. This post has been edited by mariandinca: 13 Dec 2010, 10:23 Attached thumbnail(s) DSC01787.jpg ( Size: 482.58k ) Number of downloads: 972 DSC01791.jpg ( Size: 433.16k ) Number of downloads: 930 DSC01800.jpg ( Size: 443.54k ) Number of downloads: 929 DSC01803.jpg ( Size: 465.35k ) Number of downloads: 437 DSC01785.jpg ( Size: 502.42k ) Number of downloads: 441 |
--------------------
Dacia
Nova GT
septembrie '99
- OT-14-MED
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
baieti , de curand mi-am montat si eu praguri false pe masina si as avea si eu o intrebare . ce modele de prelungiri pt bara fata + spate se potrivesc la nova?
adica de la ce masini s-ar potrivi. ma gandeam sa aduc linia la acelasi nivel ca acum sunt pragurile mai coborate si da cam urat. This post has been edited by Razvan_Ionut: 23 Dec 2010, 00:12 |
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Prelungiri pentru bara de fata/spate de dacia nova
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
TAI |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 8 March 05 From: Hunedoara ![]() |
Asa cum spune anndi, cele de nova sunt cele mai potrivite plus ca arata si foarte bine, atat de bine incat unii in loc sa si le cumpere (inca se mai gasesc si nu sunt foarte sumpe) si le insusesc direct de pe masina fara sa te mai intrebe daca esti de acord... eu cel putin asa am patit.
|
--------------------
Dacia
Nova GT-1999
Dacia 1100-1970
- Alfa Romeo 75-1987
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
pai iti dai seama ca o sa gasesc vreo metoda sa nu poata sa le scoata...as putea cand pun prelungirile si le prind cu suruburi sau cu ce se prind , sa dau cu fibra peste ele , pe urma un finisaj cu jmirghel . cred ca ar da si mai bine asa:).
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Cu riscul de a ramane fara ele, cred ca cel mai bine e sa le lipesti astfel, daca atingi o bordura sau ceva, nu se va face bucati ci doar o sa cada. Daca le prinzi in suruburi crapa. Ideal ar fii sa le integrezi in bari, frumos cu fibra si toate cele, dar acolo e ceva de munca si ceva costuri suplimentare.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
cu fibra ma pricep sa lucrez ca am facut pragurile cu fibra si stiu cum trebuie manevrata.
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
anndi |
![]()
|
Atunci problema e rezolvata! Faci singur prelungirile, cum vrei tu. Ai ceva poze cu pragurile in lucru?
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
"din cauza unui mic accident pe gheata" am vazut si in ce stare erau proiectoarele de ceata inainte si m-am gandit sa le reinbunatatesc pt a nu cumpara altele noi.DSC08351.JPG ( Size: 2.51mb )
Number of downloads: 415
DSC08353.JPG ( Size: 2.5mb ) Number of downloads: 406 (urmeaza proiectoarele fata + semnalizatoarele pt cei care ii intereseaza, s-a folosit doar un spray nichelat 29 Dec 2010, 02:19: QUOTE(Razvan_Ionut @ 16 Oct 2010, 22:53) din cauza luminilor de bord "foarte bune", am decis sa imi bag putin nasul prin ceasurile de bord si iata ce a iesit ![]() acum vad si eu noaptea ce viteza si ce turatie am ![]() Razvan, da-mi si mie reteta completa pls. This post has been edited by ORIJINAL21: 29 Dec 2010, 01:19 |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
pai iti trebuie leduri SMD , niste fire , rezistente de 470 ohmi si un pistol de lipici.
trebuie sa desfaci bordul complet , sa scoti fiecare ceas individual , sa dezlipesti folia cu cadranele , ca sa descoperi suruburile din plexiglas.dupa ce ai ramas doar cu plexiglasul simplu, trebuie sa faci un mic sant pe mijlocul plexicului (pe orizontala) ca sa poti monta firul pe sant sa nu stea aiurea si smd-ul sa fie sub ac (atentie sa nu atingi arcul la turometru sau axul la vitezometru).dupa ce ai montat firul in sant si ledul sub ac (firul lipid la led bineinteles) pui doua picaturi de lipici mici ca sa tina firul nemiscat. prinzi la loc mecanismele de plexiglas si lipesti la loc folia (eu am lipit-o cu scoci transparent in colturi si in mijloc). dupa ce iti alegi un traseu pe unde sa scoti firele ledurilor (eu am facut 2 gaurici) lipesti rezistenta pe firul de + (trebuie sa ai un fir colorat ca sa sti care e + si - ) si apoi pe placa la circuitul de + (trebuie sa te uiti la mufa de alimentare din centru , o sa vezi un + si il urmezi pana ajungi unde vrei sa lipesti firul cu rezistenta ; eu l-am lipit la socul unui bec). testezi cu o sursa de 12v , o sursa de pc demontata daca ai pe acasa , ca sa iti dai seama daca lumineaza cum vrei tu si daca mai vrei sa pui inca un led (2 leduri pe ac , asa am facut eu). cam asta cred ca ar fi. a, inca ceva : ATENTIE MARE CU ACUL DE LA VITEZOMETRU , daca il dereglezi greu il mai reglezi. mie imi arata acuma cu 5 km/h mai mult..deci atentie mare. am atasat o poza cu pistolul de lipici , sa sti despre ce e vb. 29 Dec 2010, 10:43: anndi imi pare rau dar nu am facut poze cu munca la praguri .. am muncit ceva la ele si sincer chiar nu aveam chef de poze. This post has been edited by Razvan_Ionut: 29 Dec 2010, 10:43 Attached thumbnail(s) P291210_10.36.JPG ( Size: 610.75k ) Number of downloads: 428 |
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
MS pt sfat am sa ma apouc de shopping si apoi d treaba. voi pune poze dupa ce voi termina. sper sa iasa frum
![]() |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
turometrele nu mi-au reusit dar am facut altcewa.
mie nu mi se vedeu km noaptea in bord asa ca am adaugat putina lumina acolo.uite si o poza DSC08403.JPG ( Size: 2.25mb ) Number of downloads: 378 si in seara asta mi am facut leduri in loc de becuri pe semnalizari.culoarea, portocalie.se vede super.momentan nu am camera.dar, daca va dori cineva sa vada cum se vede o semnalizare (avarii pe leduri voi face poza). |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
|
Gabau |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 15 December 10 ![]() |
Ce fel de leduri ai folosit ? ca nu mi se pare albastru ala proeminent , intr-un cuvand se veede super . Bravo
|
--------------------
Dacia
Nova
1998
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
eu am pus alb light numai ca acolo la kilometraj este cadranul verde si deasta da nuanta aia putin spre verde.
|
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
|
ghitza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.806 Joined: 23 April 08 From: ARAD ![]() |
foarte frumos, acuma sa ii faci si iluminarea din spate ca vad ca ai talent,deci mai e un pas si atunci e si mai super,bafta
|
--------------------
Dacia/BMW 316i an 99
1310 li
2003 Berlina
- Ar-07-GIB/BG
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
baieti unde pot sa fac si eu niste cadrane? am inteles ca trebuie facute la un fel de imprimanta mai speciala...
|
--------------------
Dacia / Daewoo
1999 / 2005
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:24 |