Fără controale de rutină pe șosele
![]() ![]() ![]() |
Fără controale de rutină pe șosele
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am si eu o nelamurire referitor la subiect, pe alocuri mai stau echipe de politie + RAR, cu controale in trafic, astia se pun ca si control de rutina, sau ei au un regim mai special si pot sa opreasca oricum?!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Nu sunt controale ale echipajelor de politie.
Sunt controale ale RAR , ADR, etc, sustinute logistic de politie. Asa cred. Va salut. |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Si cred ca alea sunt filtre tematice.
|
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Oricum, probabil ramane oprirea pentru alcoolemie...ceea ce e un lucru foarte bun pana la urma.
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
treaba s-a cam imputit. saptamana trecuta am fost oprit aproape in fiecare seara ( tarziu dupa miezul noptii ) sa fiu controlat de rutina. eram obosit dupa serviciu si tare imi venea sa ii injur ca in loc sa merg acasa sa dorm mai pierd si cu ei cateva minute.
" auziti da' gainatul asta de pe plafon e trecut in talon? " " da cu ce va ocupati? " " da' o legitimatie ceva? " " ' traiti! " mancale-as ciocu' lor de oameni ai legii ! |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Pai daca n-o sa mai fie controale de rutina cum mai afla ei daca io am sau nu trusa+stingator?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
la I.T.P.
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Rahat! Deci, daca e sa ne luam dupa lege io nu mai am cum sa iau amenda pe strada de la nenea garcea pentru trusa si stingator. Asa ar fi normal, nu?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
pai da, dar nu pt ca poate, nu, sigur o sa se intample sa dar, de fapt......
Alte nelamuriri va rog..... ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
nu am crezut niciodata in oprirea la "mica intelegere"...
sa fim seriosi. daca vrea un politist sa te opreasca, te opreste si gata. Vrei sa il intrebi de ce te opreste? Iti spune ca a primit ordin sa opreasca toate masinile cu culoarea ta si modelul tau... asta e, ghinion. Iti spune ca i se pare lui ca ai baut.. etc... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca ma opreste si nu imi arata insigna, legitimatie, ordin de serviciu sau de deplasare si de ce m-a oprit nici nu il bag in seama..... ii inchid geamul si am plecat......
Sau ii fac cum i-am facut unei verzituri la Romana, s-a prezentat doar verbal XXX de la Politia Rutiera si eu XXX de la Criminalistica i-am auzit calcaiele pocnind ![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AlexV @ 19 Apr 2007, 14:04) Dan Fătuloiu, le-a cerut agenților de circulație să nu mai efectueze controale de rutină în trafic, pentru că legea interzice acest lucru. Pe mine m-ar interesa daca stie cineva care este textul asta de lege, sa-l port cu mine tot timpul sa le dau cu el pe la ochi |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
am fost oprin inainte de Paste, pe motiv ca se verifica daca am asigurarea platita....i-am zis gaborului ca nu mai are voie sa ma opreasca si sa-mi ceara actele "la rutina"..si a replicat ca sa nu cred ce se zice la TV....WTF?!
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Minte politistul....mergeti cu legea la voi
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
CARE LEGE??? Unde scrie expres chestia asta???
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
colombina29 |
![]()
|
![]() Membru cu FI(c)AT Group: Members Posts: 466 Joined: 3 June 06 From: Acasa ![]() |
QUOTE(klaus @ 19 Apr 2007, 16:03) Pe mine m-ar interesa daca stie cineva care este textul asta de lege, sa-l port cu mine tot timpul sa le dau cu el pe la ochi O sa te opreasca, o sa te controleze frumusel si-n chiloti, dupa care, daca n-o sa-ti gaseasca nodul din papura o sa se scuze si o sa-ti comunice ca au avut ei un logan, culmea 1.6 mpi, pe care il au dat in urmarire si, iar culmea, erai printre suspecti. Mai poti sa le zici ceva?... |
--------------------
FIAT
ALBEA Dynamic
2006
- "La rând"
|
|
DAN_DANIEL |
![]() ![]()
|
![]() STAGIAR Group: Members Posts: 167 Joined: 15 October 06 ![]() |
Apropos de opririle astea de rutina. Cum eu circul foarte mult noaptea, aproape in fiecare seara ma toarna. Textele lor sunt de obicei urmatoarele: "Filtru organizat" , "control de rutina", "e noapte domnule, se fac controale cu alcooltestul". Si daca tot ma opresc, de ce sa nu ma iau in gura cu ei? ii vad din zare, imi pun centura, ma opreste nea cap de creta, se prezinta, il intreb ce am facut, imi zice ca e control de rutina, imi cere permisu si talonu, se duce cu ele la masina dupa care se intoarce la mine si zice -"va rog sa suflati spre mine". io
![]() ![]() ![]() This post has been edited by DAN_DANIEL: 20 Apr 2007, 02:42 |
--------------------
DACIA
berlina
2000
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
Data:19/04/2007
Sursa:IGPR DAN VALENTIN FĂTULOIU, a dispus urmatoarele masuri: -Aplicarea sancțiunilor: - să se facă gradual, corespunzator gravității abaterilor comise; - să crească fermitatea în special față de cei care au săvârșit abateri prin care s-a pus în pericol grav siguranța celorlalți participanți la trafic. -Controlul circulației: - să fie efectuat numai atunci când, prin observare directă ori cu mijloacele tehnice certificate, se constată încălcarea regulilor de circulație ori când există date și informații că s-au comis infracțiuni sau contravenții, că autovehiculele vizate transportă bunuri, valori provenite din săvârșirea unor fapte ilicite ori persoane urmărite conform legii; - se interzice controlul de rutină, cu excepția acțiunilor tematice, unde se procedează la oprirea tuturor autovehiculelor care fac parte dintr-o anumită categorie, circulă pe un anume tronson de drum ori se urmărește combaterea punctuală a unui anumit gen de abateri de la normele legale. |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Te pot opri oricand deoarece nu ai cum sa ii contrazici daca iti zic ca opresc toate Loganurile rosii,de ex.,. Oricum, nu cred ca e un lucru rau, poate mai depisteaza pe unii bauti cu ocazia asta care cine stie ce minuni ar fi putut face in trafic.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(prody @ 22 Apr 2007, 13:36) Te pot opri oricand deoarece nu ai cum sa ii contrazici daca iti zic ca opresc toate Loganurile rosii,de ex.,. ...arătându-ți în același timp și ordinul de servici unde se specifică asta, nu? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
nu e chiar asa Dragos...din pacate astia inca sunt militieni....au alta mentalitate
![]() politia rutiera sau de frontiera te poate opri si in urma unei sesizari prin statie, pe care o "pot primi" foarte usor si care urmator sa se materializeze in ordin de serviciu... senzatia pe care o am fata de ei e aceasi cu cea pe care o aveam fata de unii "profesori" universitari care spuneau: " cat de bine ai invata si ai stii, pui pariu ca te pic?! " ....din pacate aveau dreptate... insa am observat ca au inceput sa devina vulnerabili cand sunt in culpa, ceea ce e un lucru bun! ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pe mine nu ma deranjeaza controlul de rutina. Merg tot timpul cu centura, am actele la mine, am stingator, am trusa, am RCA, am rovinieta, baut nu sunt, grabit nici atat, cat timp nu e vorba de un abuz chiar nu ma deranjeaza controalele de rutina.
Asta e ultima mea problema cand e vorba de politisti. Eu imi doresc doar sa nu fiu victima unui abuz, in rest, cand sunt oprit de rutina sau ca am facut ceva pe bune, n-am nimic de zis, la urma urmei de asta ii platim, nu ? Si sa-ti bati joc de ei cu legitimatie, etc.. cand nu e cazul e absurd. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Eu zic ca daca te porti frumos cu ei, fara sa le vorbesti in scarba, nu dureaza cateva minute controlul.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Exact. Eu o singura data am luat la caterinca un politist, dar asta pentru ca m-a oprit si amendat abuziv, si tragea de mine sa-i dau spaga. Cum pe atunci nu se lua permisul pentru prioritate, si nici puncte nu erau, am tinut de el sa-mi dea amenda si i-am raspuns doar la misto. Dar o merita. Pacat ca nu mi-a venit in minte cu legitimatia atunci ca-l frecam la cap si mai mult.
Dar asta in astfel de cazuri, cand te opreste si iti vorbeste frumos, n-are rost sa te iei de el. Si normal ar fi, nici el sa n-aiba motiv sa se ia de tine, deci vorba lui prody, totul se termina in cateva minute ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
La urma urmei, nu prea conteaza pentru ei ce a zis Fatuloiu chiar daca e mai mare.
Ei tot te vor opri invocand mii si mii de motive, dar daca tii neaparat sa te certii cu ei legal, s-ar putea sa mai intarzii cateva ore(in caz de ai o intalnire sa zicem). Pe mine m-au oprit intr-o seara, le-am vorbit frumos, mi-a cerut talonul si permisul(bine ca n-a observat ca nu aveam asigurarea la mine) , s-a uitat la mine si mi-a dat voie sa plec.Nu a durat mai mult de 2 minute.Daca tineam sa ma iau in gura cu el, cred ca ma luam in gura cu toata politia locala.Is ca tiganii si astia.Ai dat in unu,sar toti. Control de rutina mi-a zis el cu explicatia ca s-ar fi macelarit cativa la o discoteca cu sabii si acum cautau prin masina.Absolut tot oprea. Intr-o seara m-au oprit de 3 ori,dar ca in filmele cu prosti a fost. Prima data ma opreste fara sirena, imi dadeau doar flash-uri. Opresc masina, ei in spatele meu ca venisera din fata.Eram spate in spate.Stau ce stau, nu vine nimeni la mine.Atunci ma dau eu jos din masina.Dupa vreo 3 minute deschid usa si dau sa ma duc la ei.Cum au vazut ca am deschis usa au si plecat. Am ramas sa ma uit la ei cum fugareau VW. A 2 a oara la fel...ma opresc imeidat dupa o intersectie.Astept, ei tot nu vin. Deja ma luase nervu.Ma dau jos din masina, ei pleaca.Vad un politist intr-un Logal si-l intreb daca stie ceva de ce ma tot opresc colegii lui.El ridica din umeri. Dupa ce plec, la vreo 200 m iar ei...cand ajunsesera in fata,habar n-am,ca au avut de ocolit putin.In fine , ma dau jos si ma duc spre masina lor.Tura asta ma prindeam eu de ceva ca nu mai plecau ei.Plecau cu tot cu mine. Pana sa ajung la masina lor, ei se dau jos din masina si alearga spre a opri o alta masina.Intreb niste comunitari, nici ei nu stiau nimic. Mai aveam putin pana acasa , asa ca am plecat. Pe drum am facut eu legatura. Inainte sa ma opreasca prima data, pe o straduta care mergea in paralel cu bulevardul era o masina care in mod normal trebuia sa-mi dea prioritate in momentul cand voia sa intre pe bulevard.Acesta nu a facut-o si mi-a taiat calea.L-am vazut,am redus ca nu eram sigur ce face si s-a bagat in fata. Ideea e ca politia il cauta pe ala si nu pe mine. Cum eu am Nova, acea masina era un Olcit de aceeasi culoare.Seamana intre ele. Plictisitor de citit?Nu? Ideea e ca te fac cum vor ei.Asa ce degeaba te certi cu ei. Ca in armata.Daca nu ne inteleg de vorba buna,te fac eu regulamentar. ![]() |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(musicall @ 22 Apr 2007, 07:43) Data:19/04/2007 Sursa:IGPR DAN VALENTIN FĂTULOIU, a dispus urmatoarele masuri: -Aplicarea sancțiunilor: - să se facă gradual, corespunzator gravității abaterilor comise; - să crească fermitatea în special față de cei care au săvârșit abateri prin care s-a pus în pericol grav siguranța celorlalți participanți la trafic. -Controlul circulației: - să fie efectuat numai atunci când, prin observare directă ori cu mijloacele tehnice certificate, se constată încălcarea regulilor de circulație ori când există date și informații că s-au comis infracțiuni sau contravenții, că autovehiculele vizate transportă bunuri, valori provenite din săvârșirea unor fapte ilicite ori persoane urmărite conform legii; - se interzice controlul de rutină, cu excepția acțiunilor tematice, unde se procedează la oprirea tuturor autovehiculelor care fac parte dintr-o anumită categorie, circulă pe un anume tronson de drum ori se urmărește combaterea punctuală a unui anumit gen de abateri de la normele legale. nu cred ca e chiar asa.... nenea Fatuloiu are voie sa interzica/sa permita anumite actiuni? textul din regulament exista?ca daca nu este, eu zic ca frazele de mai sus pot fi interpretate ca niste "recoamndari", nu mi se pare ca se pot IMPUNE asemenea masuri, asadar garcea se poate abate de la ele, in eventualitatea unor motive pe care le inventeaza el, ad-hoc! |
-------------------- fan VAG!
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
m-a oprit duminica unu de la "rurala". veneam de la bucale, mergeam linistit si vad in retrovizoare (undeva in departare) ca venea un logan de politie in spatele meu. se apropie aproape lipit de bara mea si merge asa fro juma de km. apoi baga sirena, beculete, alea alea. trag pa dreapta, vine un pitigoi la mine, imi cere actele, le ia si se duce la el in masina. il vad in retrovizoare ca scria ceva p-acolo si ma duc la el: "pentru ce m-ati oprit si ce scrieti acolo?". cica ala:"pai vorbeati la telefonu mobil si acu scriu amenda"
![]() ![]() mi-a sarit dracii, zic :"unde vorbeam dom'le????? ca n-am mai pus mana pa telefon de cand am plecat din bucuresti". cica animalu:"pai in satu' cutare, ati trecut pa langa mine, am si martor". de-a dreptu' dobitoc specimenu'. i-am zis sa scrie amenda si sa vina in instanta cu proba cum ca vorbeam la telefon. a gojgait ceva si a lasat-o moale, cica imi da numai avertisment verbal ![]() ma grabeam io ca altfel il luam la p**a, de-l faceam sa planga. ai dreq pulitisti, dupa ce ca-s prosti mai sint si chiori. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
mai...io-s mai ghinionist de fel. nush cum dreq ma nimeresc numa' pa mine astia.
faza s-a intamplat in ilfoveni (intre bucuresti si targoviste, care stie). pulitaiu' cica statea p-un drum lateral si studia traficu' pe drumul principal (buc-tgv). si m-a vazut el pa mine cu ochiu lui de vultur chior cum vorbeam la telefon. si s-a luat dupa mine. si-n ilfoveni m-a oprit sa ma-ntrebe de sanatate. mai berbeci ca pulitaii de la rurala nu gasesti. bine ca nu i-au dotat si p-astia cu radare, ca era nenorocire. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:11 |