Unde gasesc camere pentru Logan?, rog seriozitate!
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc camere pentru Logan?, rog seriozitate!
Sony |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Loganul nu are nevoie de camere! Si cu asta... basta! Camere de "origine" Dacia nu o sa gasesti nicaieri. Anvelopele sunt de tip "Tubeless"... adica fara camera. Din punctul meu de vedere sa pui o camera intr-o anvelopa tubeless poate face rau.
Eventual iti recomand o camera (video) de marche-a-rier, dar cam atat. Orice altceva e aberatie. |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu ce sa-ti recomand pentru ca nu ai specificat de care vrei...bine am inteles ca din acelea de origine,dar nu ai precizat modelul si tipul.Asa ca mai ai timp de gandire si de cautare,oferta fiind foarte vasta
![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
da camere in Vama se mai gasesc? Ca si eu caut de vreo 3 zile si nimic.
p.s: n-am nevasta! |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
Nu credeam că ești în stare să debitezi așa ceva...
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
@skyspot, nu e frumos sa vorbesti asa despre Zippy! De fapt, despre oricine.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pt. cate ore iti trebuie o camera?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
am eu de vanzare un set de camere dar sunt numai pentru laureate. tu pentru ce model vrei?
|
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Sony |
![]()
|
Eu am Ambition. Nu ma intereseaza chiar asa mult pentru ce versiune sunt. Mai important e sa nu imi clipoceasca benzina in rezervor.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Blonda, ochi albastri, 90-60-90 ... ferit de sotie.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Sony |
![]()
|
Domnule tribun, am cerut seriozitate!
Crezi ca poate fi asa de discreta? |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Recomand cu caldura vizitarea topicurilor "Sfaturi camere foto digitale COMPACTE" si "Sfaturi camere foto digitale SLR " Cu siguranta acolo o sa gasesti camera de care ai nevoie...
Acum lasand gluma la o parte din cate stiu eu la caucioacele "Tubeless",adeca fara camera, riscul de explozie este mult mai mic (adica tinde spre zero) decat la cele cu camera. Personal nu iti recomand sa folosesti camere in cauciucuri care nu sunt facute pentru asa ceva si din celelalte cred ca gasesti foarte greu. La fel nu iti recomand sa cumperi cauciucuri "resapate" Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Bai SONY.. ce dracu' ma? parca te-ai nascut ieri.... CAMERE (ptr. cauciuc) NU EXISTA "DE ORIGINE" Dacia (aici e la fel ca ala cu pantofii LOGAN).. Gasesti DUNLOP, MICHELIN, BRIDGESTONE etc...
Si ce legatura are CAMERA cu clipocitul benzinei in rezervor? ![]() La fel nu are nici o legatura faptul ca tu ai AMBITION... WTF? ce draq ma? |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
.... pai daca rezervorul are mai multe camere clipoceste mai putin. Asta e, avand multe le inchiriaza pe putin, avand una o da scump. De aici si galagia!
|
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Skija , topicul este la ... "caterinca" ...
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Sony |
![]()
|
Skija, eu vreau piese de origine ca sa nu pierd garantia.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tribunul |
![]()
|
De origine CONTROLATA.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Camere iti gasesc eu... dar nu cred ca o sa incapa Loganul pe usa
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
je_design |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 27 August 06 ![]() |
camerele sa fie decomandate??
|
--------------------
Logan
Laureat plus
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
confort 1
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sony @ 26 Apr 2007, 07:12) As avea eu o recomandare,dar nu stiu ce sa zic la faza cu discretia.....are gura cam mare...... QUOTE(Alydor @ 26 Apr 2007, 07:25) stiu eu la caucioacele "Tubeless",adeca fara camera, riscul de explozie este mult mai mic (adica tinde spre zero) decat la cele cu camera. Dar ia ganeste ca daca bagi camera in ele nu mai fac bum deloc,asa ca ...stie el Sony ce vrea.... ![]() |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
a4tech01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 3 October 06 ![]() |
am eu in pod,foarte ieftin.
This post has been edited by a4tech01: 26 Apr 2007, 12:00 |
--------------------
nu am
**
**
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Sony
Nu mai dormi bine noaptea? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Sony am gasit eu, dar nu au holograma. E bine si fara?
Problema este ca nu te primesc la montaj decat imbracat intr-un trening lucios elegant. |
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
sony, ma dezamagesti mai sony
|
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Sony, am eu o camera Canon, e de origine, din State
![]() This post has been edited by paulp: 26 Apr 2007, 13:25 |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th July 2025 - 00:43 |