galerie pt dublu corp
![]() ![]() ![]() |
galerie pt dublu corp
ment |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 June 08 From: Bucuresti, Diham - Morarilor ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 unu.trei dat pe ulei :D..
1984 Golf Mk2 GTi 1.8 2007 Kia C'eed 1.6 CRDi |
|||
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
e pentru carburatorul de nova. se rezolva usor: dai alte gauri si faci filet.
atentie, ca ar trebui sa o ai cu tot cu evacuarea, pt ca de obicei partea care vine in contact cu chiulasa se frezeaza cu totul, ca sa aiba planeitate. daca imperechezi alta evacuare cu admisia asta s-ar putea sa nu fie etans si sa traga aer fals. |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
Florinel 86` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 13 April 09 From: m17 customs(galati) ![]() |
QUOTE(ment @ 25 Sep 2009, 15:56) Am si eu galeria asta (are prezoanele scoase in poza) pentru carburator dublucorp, dar nu stiu sigur pentru ce carburator e (adica daca e de genul celei de 12TS pentru Weber, sau Nova/Papuc). Baiatu' de la care am luat-o mi-a zis ca ar fi pentru Weber, dar nu se potriveste cu talpa carburatorului meu Weber 32/34, e cumva pentru carburatorul de Nova ? Ca nu am unul pe aici sa testez.. Si daca stie cineva pe Webere dublu-corp au fost mai multe talpi ? galeriecarb.JPG ( Size: 233.25k ) Number of downloads: 318 Salut...galeria de admisie din poza ta,este pentru motoarele pe injectie,de fapt pentru corp-clapetul de injectie...dar merge sa dai alte gauri in acea galerie pentru a monta acel carb Webber,atasez o poza ca sa-ti dai seama cum ar veni,numai ca aceasta galerie modificata de mine e pentru un carb dublu de Lada... Attached thumbnail(s) Modificari_aduse_galeriei2___fnl_.jpg ( Size: 559.55k ) Number of downloads: 211 |
--------------------
D 1300 L
Berlina
An 1981 powered by F7P
|
|
ment |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 12 June 08 From: Bucuresti, Diham - Morarilor ![]() |
Mersi de raspunsuri!
payty, am si evacuarea, le-am despartit sa pot lucra usor cu asta ![]() Florinel 86`, asa e se pare ca e de injectie, mersi ![]() Inca o intrebare, are niste 'pereti' ciudati in porturi, probabil pentru a dirija amestecul carburant, desi sunt cam aiurea plasati.. Stiti daca si galeriile de carburator dublucorp nova/papuc au la fel ? galeriecarb2.JPG ( Size: 192.07k ) Number of downloads: 251 |
--------------------
Dacia
1310
|
Florinel 86` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 270 Joined: 13 April 09 From: m17 customs(galati) ![]() |
...pentru o curgere cat mai lina a amestecului carburant indeparteazale cu un biax...
|
--------------------
D 1300 L
Berlina
An 1981 powered by F7P
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ment @ 26 Sep 2009, 16:26) Inca o intrebare, are niste 'pereti' ciudati in porturi, probabil pentru a dirija amestecul carburant, desi sunt cam aiurea plasati.. Stiti daca si galeriile de carburator dublucorp nova/papuc au la fel ? galeriecarb2.JPG ( Size: 192.07k ) Number of downloads: 251 peretii respectivi exista si la galeria de renault 12 TS. probabil ca au un rost, nu stiu sigur sa iti zic. oricum daca nu mergi numai la turatii mari, cred ca nu incurca pt ca am impresia ca au rol de omogenizare a amestecului aer/benzina. |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
ment |
![]()
|
Deci exista si la galeria de nova, eh o le sa netezesc putin muchiile si o sa-i las asa in mare acum..
S-ar putea sa mai fac rost de o galerie de admisie, la care o sa-i indepartez si o sa testez. Sa vedem ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:55 |