un lamborghini isi bate joc de un bmw, la 200 km/h !!
![]() ![]() ![]() ![]() |
un lamborghini isi bate joc de un bmw, la 200 km/h !!
l@u |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|||
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
si la 250km/h o mica explozie pe stanga fata si sa vezi atunci "bha gata laso-n **** mea "
![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
1.9dci
- none Brasov
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
trebuia pus titlu "taranu din bmw"...ce limbaj de mahala aveau...cate capsuni or fi cules pt masina aia ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
i-a umilit ala in ultimul hal si ei habar n-au...
luati in considerare ca cei ca ei ne reprezinta peste hotare... ajunge sa'mi fie rusine sa spun ca sunt roman ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Ai dreptate R19 !
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Erau samsari!
Erau in "cardasie" cu altii pe "autobanda" aia (comunicau prin statie) |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
kodrix |
![]()
|
![]() Membru tanar Group: Members Posts: 220 Joined: 20 July 05 ![]() |
Pe mine m-au amuzat foarte tare !
![]() Mi-a placut reactia lor cand i-a depasit 'za lambo'. ![]() @R19 stai linistit ca fiecare natie are romanii ei ![]() This post has been edited by kodrix: 8 May 2007, 21:20 |
--------------------
-
-
- Skoda Fabia 1.2TSI 2010
Logan 1.4MPI Laureate 2005 de la 0 km la peste 180.000 km Logan 1.4MPI 2009 E0 Logan 1.4MPI 2009 Ambiance |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
adi_0434 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 315 Joined: 26 December 06 ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 7 May 2007, 19:49) Mie mi se incarca greu ... dar pentru inceput ( cat am vazut ) el injura un VW Passat si ala era Opel toata ziua ![]() QUOTE(big2003 @ 8 May 2007, 17:50) de fapt era passat dar era pe banda din centru,ala cu vectra era cu el si vorbeau la telefon ei sunt ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna II
2002 1.9 dci 79kw estate expresion ex laguna II
peugeot 407 2.0 HDI |
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Cand a trecut lamborghini pe langa ei, bine ca n-au crezut ca stau pe loc si sa cobore din mers
![]() |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
2006
- 1,5 dci 100 CP Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
eu unu as fi ris daca iar fi intrecut o DACIE BERNINA de-a noastra pe carburator tunata
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu mai spunem nimic...
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
smart |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 29 September 06 From: Vaslui ![]() |
ba ce i-a dat ala
|
--------------------
logan
laureate plus 2006
gri platine
- vs xx dor
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
^ In sfarsit un post inteligent pe aici
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
nu zice nimeni ca oameni probabil (mai mult ca sigur) erau samsari
|
--------------------
-
-
-
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
tarani fraieri,ei nu isi dau seama ca ala avea top speed-ul cu mult peste 250km/h al lor,sa numai zic ca avea peste 500CP
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Nu se baga nimeni cu loganul la o liniuta cu taurasul ?
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
![]() ![]() ![]() prea tare! uof, de mult nu am mai ras asa! ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
UN SINGUR LUCRU merita remarcat : cei "de afara", chiar daca au lambo, ferrari sau mai stiu eu ce alt bolid, nu-si pierd BUNUL SIMT si conduita fair-play -de indata ce s-a eliberat banda din dreapta, a trecut pe ea- pe cand romanasii nostri nu s-ar da de pe ultima banda nici in ruptu' capului.
Cred ca si daca aveau Dacie 1300 tot "se puneau" cu lambo ca atat ii duce mintea. Pacat ca sunt nenumarate specimene de acest gen... ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Sper sa nu imi sariti in cap. Aveti dreptate majoriatatea. Aia sunt romanasi de-ai nostri, samsari care aduc masini de afara.
Insa se simte o miiiica urma de frustare in ceea ce scrieti. Dar poate ma insel. ![]() This post has been edited by maryus_83: 11 May 2007, 21:48 |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Abu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 22 November 04 From: Ploiesti ![]() |
Pe mine m-a impresionat demarajul BMW-ului de la 230 la 260Km/h. Frate ce mai trage diesel-anul (de Lambo nu ma mir, e normal la peste 500CP).
|
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5dCi
2007
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
nici macar nu stiau cati CP are un lamborghini
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
zicea cineva mai sus de frustrare... eu sincer in locul lor deschideam geamul si aruncam telefonul cu inregistrarea... o fi omu tare in bmw dar s`a facut de ras!
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(maryus_83 @ 11 May 2007, 21:46) Sper sa nu imi sariti in cap. Aveti dreptate majoriatatea. Aia sunt romanasi de-ai nostri, samsari care aduc masini de afara. Insa se simte o miiiica urma de frustare in ceea ce scrieti. Dar poate ma insel. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() de niste fraieri care s-au facut de cacao ca sau crezut regii soselelor intr-un bmw. unde ajunge ala ajung si eu cu loganul sau orice alta masina nu conteaza decat viteza care e egala cu distanta supra timp dar eu nu ma grabesc. ![]() This post has been edited by Giurisici Fabian: 12 May 2007, 01:25 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Un alt clip din ciclul "tarani in Spania"...
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE Insa se simte o miiiica urma de frustare in ceea ce scrieti. Ce, ai fost în mașina aia și te simți aiurea? Băi fraților,până când o să ajungeți voi la nivelul civilizației de afară, puteți să vă luați voi și navă spațială. Câinele care latră e vai de mama lui. Mă faceți să-mi fie scârbă că sunt român. Asta adaăugată la toată sila acumulată dinainte!!!! ![]() This post has been edited by alex: 26 May 2007, 09:24 |
--------------------
.
.
.
|
|
holograma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 20 December 06 ![]() |
shmekeri ca-n bmw-ul din film se intorc in tara si mor pe capete din cauza vitezei... mai tragic e cand omoara si oameni nevinovati... cert e ca n-au inteles nimic din lectia data de lambo... deh, nivelul de civilizatie lasa de dorit, iar unicul neuron din capul lor trage sa moara...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
da, dar suntem cei mai „deștepți”, „descurcăreți” .......
și totuși suntem în rahat până la gât ...... deh, suntem prea intoxicați cu astfel de „mituri” încât suntem prea orbi să vedem că suntem, cel puțin ca civilizație și mentalitate, cu 50 de ani în urmă. Și să știți că sunt indulgent de felul meu! |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 08:46 |