Cine angajeaza fara experienta?
![]() ![]() ![]() |
Cine angajeaza fara experienta?
GhitzalaPortitza |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 31 October 13 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2007
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ei aveau si atestatul intervamal. Sau cum sa treci prin Albita fara sa schimbi a sasea.
This post has been edited by corbex: 31 Oct 2013, 22:01 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Kum mi s-a parut cam carcotas, drept sa spun...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Chiar ciorditor.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu mai zicem ca eu n-am vazut tirul pe dinafara decit cind m-a suit in el si cind m-am dat jos. 3 luni mai incolo.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
Este ca era confortabil? Avea si buda.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DannyY @ 31 Oct 2013, 23:04) QUOTE(corbex @ 31 Oct 2013, 23:06) Da ma... cat poti sa traiesti fara salar'? Daca de maine nu ati mai fi platiti si dusi cu vorba de la luna la luna, ce-ati face? Plus ca io aveam si atestat de motostivuitorist. ![]() This post has been edited by kum: 31 Oct 2013, 22:37 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bravo mă! Mersi pentru reclamă!
Credeți că-mi mai răspunde acum băiatul ăsta la ofertă? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pai el cauta de lucru pentru experienta nu pentru salariu, ajuta-l ca vine Craciunul si il poti plati in portocale sau banane !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(kum @ 31 Oct 2013, 22:36) Cumpărat din Corfu pe 70 de iepuroi, mersi. This post has been edited by Markos: 31 Oct 2013, 23:15 Attached thumbnail(s) Fail.jpg ( Size: 50.51k ) Number of downloads: 712 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Deci tata evazonistilor (si a returnarilor ilegale de TVA) imi reproseaza ca mi-am cumparat certificatu' sa mananc si io o paine
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Mă rog, să revenim...
Ghiță, ai PM! |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(kum @ 31 Oct 2013, 23:41) Deci tata evazonistilor (si a returnarilor ilegale de TVA) imi reproseaza ca mi-am cumparat certificatu' sa mananc si io o paine ![]() da' de ce nu povestesti cum te-a pus sa duci ditai tiru' incarcat cu carne de pui cu salmonella la selgros? ia zi cit ti-a dat pentru transportu' ala? |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Markos |
![]()
|
Cineva să închidă topicul ăsta.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Sugerez ca urmatorul post privindu-l pe Markos si "afacerile" sale sa contina neaparat cuvinte precum "bomba", "explozie", "moarte", "teroare", "americani impututi", "sereisti statuti", chiar ceva "hashhash" etc..
PS Markose, singura ta problema este sa ai grija ca pe maine dimineata sa ai la indemana unu-doua pachete de cafea. Si, evident, sa te trezesti pe la cinci jumate, sa apuci sa faci cafeaua, ca atunci cand vin musafirii (de obicei nu intarzie dupa 6,10 ![]() PS 2 Markos, daca pe maine dimineata ai alt program scrie si tu in dimineata asta ceva de genul: "Nu se poate, diseara trebuie sa apasam butonul. Bum, bum!..." |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și asta pentru că se știe că peste 90% din informații sunt luate din surse publice.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De mos Corbex.
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Jitsa, vezi ca s-a eliberat un post la astia, baga-te!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Intersante discutiile. Io am o mica nelamurire pe care antepostacii avand experienta in domeniu o rezolva rapid. In prima postare un simbol* inlocuieste o litera. E vorba de "t" sau de "h"?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
Sau "b"?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
De fapt e "s".
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
grecu' angajeaza, da nu direct, foloseste o agentie de resurse umane (i s-a dus vorba ca ba intarzie cu banii, nu-i plateste pe toti, sau isi exploateaza salariatii). Ai PM!
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
Oricum nu-s nebun sa-i dau un volan pe mana, asa fara experienta (ai idee cat costa un tir?)
Il bag întai 2-3 ani pe DriveIn, la tejghea. Attached thumbnail(s) Markos_Drivein_Grill.jpg ( Size: 46.04k ) Number of downloads: 493 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Meserie
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Daca manca ce baga grecu e ca si mort. Nu vezi ca in poza nu apar nici musterii nici muste. Chifteaua greceasca e mai ceva ca baygonu`.
This post has been edited by bion: 1 Nov 2013, 19:46 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
Ca focu'
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:56 |