Dacia Transformata
![]() ![]() ![]() |
Dacia Transformata
B-25-vld |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 7 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1987
- B-25-vld Masina in devenire
|
|||
Uncle-Sam |
![]()
|
![]() MEMBRU DE PARTID Group: Members Posts: 1.377 Joined: 1 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Bravo! Bine ca nu ai in plan praguri, eleroane si alte prostii de prin vitan. Spor la transformare!
|
--------------------
DACIA 1100
1971 / DAEWOO
TICO 1999
- B ** *** Eu am numai 3 pistoane si ma cheama piTICOt
|
|
B-25-vld |
![]() ![]()
|
Am adaugat si o poza cu ceea ce vreau eu sa iasa.. Mi se pare sooper ca aspect
![]() Attached thumbnail(s) r12_alpine_argentina_.JPG ( Size: 37.8k ) Number of downloads: 500 |
--------------------
Dacia
1310
1987
|
|
B-25-vld |
![]() ![]()
|
Si am reusit sa downloadez si poza cu masina
Scuze calitatea.. e cam slaba(telefon prost).. Mai multe detalii de duminica seara incolo cand o sa o si fotografiez cum trebuie din toate unghiurile ![]() Attached thumbnail(s) dacia_mea.JPG ( Size: 26.32k ) Number of downloads: 339 |
--------------------
Dacia
1310
1987
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
Iti uram succes.
Nu apela la improvizatii gen eleroane si praguri. Speram sa iasa bine. ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by autom: 8 May 2007, 20:53 |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
spor la treaba
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
B-25-vld |
![]() ![]()
|
Speranta mea este sa reusesc saptamana viitoare sa am lista cu ce lipseste pe langa ce stiu sigur ca am nevoie... Stiti unde pot gasi bari cu flapsurile facand parte din bara( adica din acele care nu au nevoie de flapsuri). A avut acum ceva timp si taica -miu.. dar......
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1987
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
eu as opta pentru Varianta Gordini fara bara pe fata
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
B-25-vld |
![]() ![]()
|
M-am gandit .. dar parca vreau totusi sa iasa varianta din fotografie... arata genial... Am pus bani special deoparte ptr vopsele(negru lucios+auriu+ lac) si cuptor.. daca merg pe varianta gordini... nu mai iese la fel
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1987
|
|
B-25-vld |
![]() ![]()
|
Deci reformulez intrebarea: cine stie unde pot gasi bari cromate (fata+spate) fara flapsuri de cauciuc (la fel ca R12 Mk2)?? Astept un raspuns va rog...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1987
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
la dezmembrari.... au aia de toate.. la REMAt (daca stii pe cineva, daca nu dai o spaga si-ti iei ce vrei de acolo).. Noi nu cred ca mai exista...
Pune anunt la BURSA poate are cineva... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
B-25-vld |
![]() ![]()
|
Si mai am o intrebare... are cineva detaliile tehnice despre motorul de renault 12 Alpine ?? Am cautat prin toata colectia de reviste Autoturism pe care o am (din 1973 pana in 1989), si nu am gasit nimic.. si din pacate nici pe net nu sunt foarte multe detalii...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1987
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Da un search pe forum ca sigur gasesti informatii.
|
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
B-25-vld |
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1987
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Tare mi-e teama ca motorul de reno 12 alpine e acelasi cu cel de reno 5 alpine. Difera galeria de evacuare si capacul culbutorilor din ce am observat eu prin poze.
Deci cauta pe forum informatii despre 5 alpine. Si nu pot crede c-ai cautat "dacia alpine" si n-ai gasit nimic ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
masina aia arata super! daca ai avea si un motor mai puternic ar fi chiar misto.spor la lucru si tine-ne la curent cu operatiunile.poate faci si ceva poze
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
B-25-vld |
![]() ![]()
|
Poze cred ca duminica seara cel mai devreme voi avea
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1987
|
|
B-25-vld |
![]() ![]()
|
![]() ![]() This post has been edited by B-25-vld: 9 May 2007, 16:44 |
--------------------
Dacia
1310
1987
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
Cauta pe acest forum la rubrica "Probleme Tehnice CLT" topicul "Dacia 1300 frantuzoaica"si acolo vei gasi idi si discutii ale pasionatilor de Renault 12.Poti pune acolo inttrebari si cu siguranta vei gasi raspunsurile pe care le cauti.
Incearca sa intrii in legatura cu utilizatorul "B-34-SGM"care a adus modificari majore motorului.Bafta! |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
B-25-vld |
![]() ![]()
|
Sooper tare
am gasit si o Frantuzeasca in stare bunicica.. acum chiar ca am baza buna ptr ceea ce vreau sa fac Sper sa reusesc sa o achizitionez next week |
--------------------
Dacia
1310
1987
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Bravo ! Imi place entuziasmul tau. Vrei sa pui ca o sa ai o a III-a caroserie ?!
Esti nebun (in sensul bun)! |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papã ulei. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Datos Técnicos Motor Motor.....................................................M1400 Tipo...................................................... 4 cilindros en línea. Válvulas a la cabeza y camisas desmontables Diámetro:............................................ 76mm carrera 77mm Cilindrada 1.397cm3 Potencia.............................................. 110HP (SAE) a 6200RPM Cupla................................................... 13.7 Kgm a 5000RPM y 12.7 por encima de las 2000RPM. Relación de compresión................. 9.5:1 Luz de válvulas: Admisión................................................. 0.15mm Escape.................................................... 0.20mm Sistema de enfriamiento Capacidad................................................ 6.3 litros (incluyendo vaso recuperador) Tipo de sistema....................................... Por líquido forzado y presión. Tapa radiador........................................... Especial con válvula de presión que abre a 0.9 Kg./cm2 Sistema de combustible Tipo........................................................ Nafta especial Capacidad del tanque........................ 45 litros Carburador.......................................... Solex 34 EIES 2, doble boca, tipo descendente, apertura progresiva y cebador manual. Bomba de combustible...................... Carcion Tipo Mecánica de diafragma. Sistema de Encendido Orden de encendido..................................... 1 – 3 – 4 – 2 Puesta a punto inicial de encendido................ 2º D.P.M.S. Tipo con avance automático y corrector por depresión. Bobina: en baño de aceite 12 volts. Alternador................................................... 12 Volts 38 Amperes Embrague Tipo:......................................................Monodisco a seco. Diámetro 200mm accionamiento: mecánico Caja Puente Tipo........................................................4 marchas y retroceso. Todas sincronizadas Relaciones 1era....................................................... 3.615:1 2da........................................................ 2.263:1 3era....................................................... 1.480:1 4ta......................................................... 1.032:1 MA.......................................................... 3.076:1 Puente................................................... flotante. Engranajes Tipo.................................. Helicoidal Desmultiplicación................................. 3.77:1 (34/9) Capacidad de lubricante de la caja puente 1.70 litros. Transmisión Tipo: Árboles con juntas universales homocinéticas. Ruedas propulsoras: Delanteras. Caja de dirección Tipo a Piñón y cremallera. Desmultiplicación........................................ 20:1 Frenos Delanteros a disco. Traseros a tambor con zapatas autocentrantes y válvula antibloqueo. Neumáticos Tipo...................................................... Radiales Medida................................................. 155SR x 13” Presión de inflado Manejo moderado: AD:.......................................................27 psi AT:........................................................30 psi Manejo deportivo: AD:........................................................30 psi AT:.........................................................33 psi Suspensión delantera Tipo: Independiente, resortes helicoidales y barra antirrolido. Amortiguadores:Hidráulicos, telescópicos de acción directa y doble efecto. Suspensión trasera Tipo: eje rígido con triángulo central reactor y dos brazos longitudinales reactores, resortes helicoidales y barra antirrolido Amortiguadores: Hidráulicos, telescópicos de acción directa y doble efecto. Datos generales: Largo................................................................4.353m Ancho................................................................1.635m Altura.................................................................1.428m Distancia entre ejes......................................2.441m Trocha delantera............................................1.312m Trocha trasera................................................1.312m Peso aproximado...........................................956kg Despeje............................................................0.165m. Velocidad Máxima (dato de fabrica)........... +175km/h Aceleración de 0 a 1000m:.......................... 33,5 segundos. Material adaptado para la web por Club Renault 12 Argentina - todos los derechos reservados. Prohibida su publicacion sin concentimiento previo escrito. titulo.jpg alpine.jpg Alpine1.jpg Alpine2.jpg Alpine3.jpg Alpine4.jpg Alpine5.jpg Alpine6.jpg Alpine7.jpg |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
B-25-vld |
![]() ![]()
|
pe asta o iau din alte considerente..
Caroseria ungureasca are usile si atat, (imi lipsesc capotele si aripile fata) si este deja recunoscuta "buna'' calitate a produselor din comert iar eu am nevoie sa imi iasa linia masinii perfecta. Dacia achizitionata are motorul praf, tabloul de bord praf.. pe langa multe alte lipsuri(revin cu lista tepei de 15 milioane). Iar aceasta din ce am vazut are foarte multe elemente originale R12. Pacat ca e varianta cu stopuri mici. Si da.. cred si eu ca am innebunit... gasca deja s-a speriat de mine ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1987
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
110 cp!!!Nice
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
B-25-vld |
![]() ![]()
|
Multumesc VIS-A-VIS
Pozele chiar sunt sooper.. despre motor... tre sa gasesc traducator... oricum asta ramane la urma... intai caroseria... Din pacate nici o veste despre 2 bari..... jenti.. m-oi descurca eu.. dar parca nu mi-am calculat sa imi comand barile din franta ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1987
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce traducator iti trebuie, ca treburile-s evidente...
Este motor de R5 alpine, aspirat. 4 cilindrii in linie,alezaj 76mm,cursa 77mm, Cilindree 1.397cm3, Putere 110HP (SAE) la 6200RPM, Raport de compresie 9.5:1 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
B-25-vld |
![]() ![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 10 May 2007, 18:35) Ce traducator iti trebuie, ca treburile-s evidente... Este motor de R5 alpine, aspirat. 4 cilindrii in linie,alezaj 76mm,cursa 77mm, Cilindree 1.397cm3, Putere 110HP (SAE) la 6200RPM, Raport de compresie 9.5:1 Mercic mult.. ptr explicatii.. din pacate inca la motoare nu ma pricep prea bine(sper sa invat)>> raman dator oricum ptr informatii, iar pozele sunt geniale Am gasit azi si jenti.. dar erau pe o Dacie prafuita bine care parea functionala... si proprietarul ia-l de unde... nu-i(am lasat bilet). Sper sa am succes ![]() Gasca chiar s-a coalizat impotriva mea... nu sunt de acord cu ce vreau sa fac(considera pierdere de vreme si de bani) demoralizanta faza... ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by B-25-vld: 10 May 2007, 23:01 |
--------------------
Dacia
1310
1987
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
nu ar merge mai bine Negru cu dungile un un auriu metalizat ? ma refer la copseaua metalizata neagra si cea aurie prin care se reflecta fulgii metalici la soare
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
vis-a-vis nu cumva r12 alpine ala e hidramat ?
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
B-25-vld |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 14:43 |