Colegii francezi de munca vor sa cumpere Logan in Franta
![]() ![]() ![]() |
Colegii francezi de munca vor sa cumpere Logan in Franta
mil |
![]()
|
||
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|||
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(patrick @ 6 Oct 2004, 02:39) Eu sa-ti spun sincer daca nu era evenimentul asta nu ma inscriam aici si nici daca nu se vorbea in Franta.Eu am vrut doar sa spun ceva real ce se intimpla aici In Franta. Pentru mine a fost ceva-o mindrie ca se vorbeste de Romania si la pozitiv , daca noi romanii nu avem incredere ca putem produce si lucruri bune -si nu ma refer numai la Logan,pai psihologic vorbind cum sa gindim pozitiv si sa fim pozitivi daca nu avem incredere ca putem face ceva pozitiv? Cum vrei sa ajungi vreodata sa vizitezi piramidele din Egipt de exemplu daca nici macar nu iti propui lucrul asta? Parerea mea este ca tu nu ai incredere ca noi ca tara putem face ceva bun.Mai sunt si oameni cu idei occidentale in tara asta si muncitori buni.Nu cit ar fi normal dar mai sunt. Cum ne salveaza patriotismul din toate! Si cum pot fi subtil modificate planurile de discutie! Parca nu vorbeam de calitatea Logan "rod al barbatiei poporului roman" ci de distorsionarile discutiilor datorate celor de la Marketing-ul Dacia-Renault. Ce are una cu alta? Inca un pas si voi fi declarat "dusman al intregului popor". Mai sa fie ! Revenind la firul discutiei: faptul ca exista francezi care vor sa vada noua Dacie este (in acest moment) NUMAI REZULTATUL MARKETING-ULUI DACIA-RENAULT. Acelasi marketing despre care discutam aici. Acest marketing a creeat (sau se straduieste sa creeze) un interes pentru Logan. DAR COLEGII TAI NU S-AU SUIT INTR-UNUL (si nu cred ca un vestic vrea sa cumpere o masina PE CARE NU A VAZUT-O NICIODATA)! In concluzie acest topic incepe cu un zvon despre un zvon:" Hai sa va zic una: AUZIND cit de bun e Loganul colegii mei din Franta vor sa cumpere (!?) deja masina!!" - pina si o pereche de adidasi ii cumperi dupa ce ii probezi dapai o masina venita din est! In ce ma priveste (si cei mai vechi de pe forum stiu asta) lucrez de citiva ani in part-time la Comisia Europeana in Brussels avind colegi din toate tarile uniunii. Deci nu cred ca cineva ma poate suspecta ca am o contributie negativa la gindirea occidentala din Romania. |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
daciaclub-patrick |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 28 September 04 ![]() |
QUOTE(vv @ 6 Oct 2004, 09:59) maddan - cu ocazia acestui "post" tocmai m-am "teleportat" in anglia. Daca vrei mai fac cateva post-uri de prin germania, US etc. Poate are omu' un proxy in afara granitelor - a zis doar ca lucreaza intr-o companie multinationala. Si poate nici nu stie unde are proxy, daca un e informatician. Hehe.....stiu si eu ce e un proxy..si chiar am lucrat si cu un program proxy hunter ..asta pentru cultura mea generala si chiar am prin arhiva si niste proxy invizibile .....dar nu le prea folosesc ca nu am la ce |
-------------------- |
|
daciaclub-patrick |
![]()
|
QUOTE(bflorian @ 6 Oct 2004, 15:19) )! In concluzie acest topic incepe cu un zvon despre un zvon:" Hai sa va zic una: AUZIND cit de bun e Loganul colegii mei din Franta vor sa cumpere (!?) deja masina!!" - pina si o pereche de adidasi ii cumperi dupa ce ii probezi dapai o masina venita din est! Deci tu spui ca eu ce am auzit si vazut cu urechile si ochii mei nu este decit un zvon lansat.Te asigur ca sunt in deplinatatea facultatilor mintale si cind am afirmat chestia asta am afirmat pe fapte reale.Omule! nu pricepi ca am colegi francezi care au zis ca ei cumpara masina chiar daca nu au probat-o.De cite ori sa repet? Dar stii de ce? Pentru ca ei au incredere in Renault si ca e ieftina.Astea sunt motivele.DA..nu au probat inca masina dar au zis ca o cumpara.Inca odata repet.... Le-am povestit ca o parte din romani nu ma cred si ei s-au mirat.Asa cum a mai zis cineva aici, romanii sufera de scenarita.Ei se tem de orice lucru sa nu ia tzeapa.Pentru ca noi suntem singura tzara cu gena smecheriei in ADN |
-------------------- |
|
mil |
![]()
|
bine patrick, nu mai tot reactiona asa, mai bien hai sa bei dai biere cu fugitii din Ro (ca alde mine). cand esti prin perish cu timp de cheltuit sa spui
![]() Alles gute! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
Azi am citit intr-o revista auto frantuzeasca pe octombrie 2004 (cred ca Action Auto Moto) ca Dacia Logan se va vinde sub marca Dacia incepind cu 2005 in Franta si incepind cu un pret de 7500 de euro.
|
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
daciaclub-patrick |
![]()
|
|
-------------------- |
|
mil |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Hai ca ne-am dus si noi la francezi cu l'auto
![]() Imi place ideea ca tara asta se face remarcata prin ceva, sa dea Dumnezeu sa ajungem si peste ocean, acolo, in SUA, sa vada tot romanu marca Dacia langa Mustang ![]() ![]() ![]() Apropos : stie cineva sigur ca exista Dacie in SUA? Sunt tare curios ... |
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Dacia nu e acceptata ca masina in SUA. Aia au niste reglementari foarte stricte cu ce e "masina" si are voie sa intre in tara - daca nu esti pe lista lor, nu ai voie. Stiu eu un tip care a plecat in SUA la studii si a vrut taica-su sa-i trimita Dacia acolo "ca sa aiba o amintire din tara". Pana la urma l-a costat cat o masina second-hand in SUA si colac peste pupaza americanii nu l-au lasat cu Dacia in SUA, i-au trimis-o inapoi.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Dacia... berlina, eh?
Loganul NU este Dacie, este un Renault gol-golut. Si pentru ca are dimensiuni mari, s-ar putea sa fie acceptat de reglementarile SUA, cu unele modificari. Problema este insa ca acolo gasesti masini super la second-hand cu mult mai putini bani decat un Logan full-options, asa ca piata nu ar exista. Chiar nu cred ca Loganul ar putea interesa vreun american. In schimb, din cate citesc, apar numai recenzii pozitive (desi condescendente, caci e vorba de o 'masina a saracului'), care alimenteaza dorinta saracilor Vestului pentru o astfel de masina. Ceea ce, pentru Romania, este foarte bine. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Da... am inteles... nimic
![]() Da si tu un link catre un site, daca au, sa putem traduce cu babel-u'... |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Cine se asteapta ca LGN sa fie un succes ametitor in vest e prea optimist. Sigur ca vor exista cumparatori intr-un segment limitat. Eticheta de masina a saracului pe unii ii duce cu gandul la Lada, ceea ce nu prea e bine si de aceea nu prea cred ca lumea din vest se inghesuie sa isi cumpere Logan. Totusi e bine ca masina asta (produsa in Romania) a creat reactii pozitive sau retinute (ca negative nu am vazut pana acum) in presa din tarile "cu apa calda".
Sunt convins ca in occident LGN-ul nu va nici un succes rasunator dar nici un esec major, deoarece nu cred ca va fi privit cu atata patima de potentialii cumparatori, asa cum este privit in ROMANIA. Francezul care eventual o va cumpara ca o a doua masina, daca nu va fi multumit de ea o va vinde la un pret de nimic si va trece la altceva fara un efort financiar vital. In schimb, romanul din clasa medie care o cumpara printr-un credit pe 7 ani, in cazul in care isi va maca ficatii cu maimutele prin service bineinteles ca va fi furios si va avea tot dreptul sa fie deoarece poate mai are de tinut "in spate" si o rata la casa si pe Gerila pensionarul care inca asteapta cupoane de incalzire la "Nastase imparat" si in concluzie nu isi permite sa renunte la dacie pentru un VW. |
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
vv |
![]()
|
maddan, nici eu nu stiu germana, l-am luat de pe alt forum (autoshow), acolo cel care a postat a facut si un rezumat. Daca esti interesat - click aici (al treilea post din pagina, scris de SIR).
This post has been edited by vv: 13 Oct 2004, 12:45 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
atat timp cat proprietarii magazinelor ALDI din germania sunt printre primii miliardari din germania, imi dau seama ca si cei din tarile calde sunt destul de cumpatati/zgarciti si nu se arunca usor la cumparat top de top...
nu cred ca nu o sa se uite nimeni la logan; daca iau in calcul si conditia economica actuala din europa, adica destul de instabila, somaj ridicat ce sa mai zic; chiar azi am citit ca GM mai da afara de la Opel cateva mii, n-au reusit sa redreseze fabrica din ge si ar dori sa o inchida; dar au probleme cu sindicatele; si sincer, perspectiva pentru tarile dezvoltate e sumbra' toti isi muta capacitati de productie in china si india; am citit niste articole despre india si china; china pe partea de productie si india pe partea de servicii au revolutionat economia globala; nu stiu cum o sa se termine treaba asta; anual sunt investitii de 50 de miliarde in china!!! ganditi-va si la aspectul ecologic; ajung astia sa-si cumpere masini pe banda?!?! unde le pun???? asta ma duce cu gandul la japonia: nu poti sa-ti cumperi masina decat daca dovedesti ca ai loc de parcare... |
-------------------- |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Adrian_Solenza @ 13 Oct 2004, 00:33) Hai ca ne-am dus si noi la francezi cu l'auto ![]() Imi place ideea ca tara asta se face remarcata prin ceva, sa dea Dumnezeu sa ajungem si peste ocean, acolo, in SUA, sa vada tot romanu marca Dacia langa Mustang ![]() ![]() ![]() Apropos : stie cineva sigur ca exista Dacie in SUA? Sunt tare curios ... Hai ma nici chiar asa...Trezirea! Nu vezi Reno, Pejo sau Citroen in SUA si vrei sa vezi Dacia. He he he. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
nitz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 7 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ashu @ 13 Oct 2004, 21:31) Hai ma nici chiar asa...Trezirea! Nu vezi Reno, Pejo sau Citroen in SUA si vrei sa vezi Dacia. He he he. Renault a fost prezent de doua ori in State : in anii '50 si in anii '80. Ultima data a detinut pentru scurt timp marca Jeep, inainte sa o vanda catre Chrysler. "Doamnelor si domnilor.... Jeep by Renault !!!" ![]() http://www.renault.com/gb/transverse/contact_p21.htm Am citit recent ca au si acum planuri sa reintre pe piata americana ca Renault, nu numai ca Nissan. Asa ca, vorbind pur teoretic, exista o sansa sa se vanda Dacii in State Nitz |
--------------------
Renault
Clio
- alb murdar
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Hai ma... Opel nu exista in State, Seat nu, Fiat nu, Alfa Romeo nu, Skoda nu. Ce naiba ma, fiti realisti. Daca Reno vrea sa cucereasca piata americana, o va face cu o masina foarte scumpa, nici macar cu Clio sau Megane, daramite Dacie.
Americanii nu importa din Europa masini ieftine, doar modele scumpe. D-aia si e considerat lux sa ai masina europeana, nu ca ar costa triplu la ei, ci fiindca masinile europene de la ei sunt din cele scumpe. Mai mult, din marcile importate se aduce numai partea de sus a gamei, cu motoare de tzaspe litri si dotate corespunzator, asa ca nu va ganditi ca o sa gasiti mertzan cu 25k euro ca pe la noi. Modele ieftine si bune au din plin de la japonezi, d-aia nu se mai incurca cu cele europene. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
mil |
![]()
|
hi, hi...las' ca da ARO lovitura :rad sub masa
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 19:58 |