DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Reclama iti plateste rata la masina, reclame pe masina prin AutoPres

testike
post 9 Oct 2007, 20:42
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Cluj

Hehe, sa-l vezi pe Stoica cum se plimba lejer prin centrul Clujului, si acolo s-au pierdut averi, nu sute de euro.. biggrin.gif
Am inteles ca are si restante la intretinere... :/

--------------------
Mazda 3 2018 Prestige 2009 1.5 DCI 85CP Ambition 2004 1.6 MPI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
reporteru
post 9 Oct 2007, 22:01
Post #92

Membru incepator

From: Brasov

QUOTE(vijelie @ 9 Oct 2007, 20:29)
Ia zi-le pe alea ilegale, sa te vedem ce poti.
*

vijelie... sa inteleg la cat de relax esti k nu faci parte din cei ce s-au tzapit... cat despre a-ti pov tie care sunt alea ilegale... pune-ti si tu mintea la contributie! pentru referinta sa zicem k iti recomand seria The Godfather.Asta in caz k esti intr-o pana de inspiratie...
si ink ceva... ,cu tot respectul, sper k id-ul tau nu are legatura cu binecunoscutul "artist" de muzica de petrecere.Daca e asa atunci inteleg de ce nu ai "inspiratie".... cam atat... bafta la toti si postul anterior ramane valabil...

ATENTIE: k sh tz sunt interzise prin regulament

--------------------
Dacia Logan 1.5 DCI 2007
+
klaus
post 9 Oct 2007, 22:12
Post #93

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Ce ne faceam noi fara mesteri cunoscatori, care nu zic nimic de fapt si vorbesc juma' de pagina despre nimic?
Ia zi, domnul reporter, ceva la obiect ai sau nu?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Sorinux
post 9 Oct 2007, 22:56
Post #94

Membru

Ce vrei si tu, omul chiar o fi reporter wink.gif

In fine, eu personal ma bucur ca s-a terminat, Clujul arata ca un oras de tembeli, toti cu masini 'gratis'. Ba am mai vazut si Logan-uri sau Matiz-uri cu autocolante, oamenii probabil platind la autopres pt ele.

Si acum ca s-a terminat si asta, astept cu interes sa vad ce le mai poate mintea astora. La cum ne-am obisnuit pe aici, parca vad ca urmatoarea idee geniala o sa prinda tot la locuitorii din Cluj. Oare e ceva cu apa pe-aici? unsure.gif

--------------------
Renault Clio 3 Exception
Clio 3 Exception 1.5 dci 105CP @ DimSport, noir nocturne, iunie 2007
+
reporteru
post 10 Oct 2007, 00:04
Post #95

Membru incepator

QUOTE(klaus @ 9 Oct 2007, 22:12)
Ce ne faceam noi fara mesteri cunoscatori, care nu zic nimic de fapt si vorbesc juma' de pagina despre nimic?
Ia zi, domnul reporter, ceva la obiect ai sau nu?
*

Avand in vedere k nu prea am frecventat forum-urile pana acum,am ramas placut surprins k este activ k sa zic asa.Ceea ce am postat eu juma' de pagina e un fel de mesaj de solidaritate pentru cei care au patit-o.Asta k un fel de expozitiune.Maine o sa aveti si ceva cat de cat mai clar pt k sunt salvate pe calc la munk.Si klaus te inteleg pt nemultumirea k am ocupat o juma' de pagina... nu stiam k e nr limitat de caractere.Si nu ma consider "mester cunoscator". Pur si simplu incerc sa ajut... maine cu ceva info mai la obiect. Si totusi din discutii se nasc idei...cred k asta e tot folosul forum-ului.
Pt Sorinux.... chiar mi-ar fi placut sa fiu reporter,puteam face mai multe in priv asta,dar din pacate e doar o porecla si atat.De sapat o sa sap cat pot si sper sa vin cu info cat mai elocvente.
pana atunci bft all

ATENTIE: sh tz k sunt interzise prin regulament

--------------------
Dacia Logan 1.5 DCI 2007
+
adip
post 10 Oct 2007, 06:44
Post #96

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(reporteru @ 10 Oct 2007, 01:04)
... chiar mi-ar fi placut sa fiu reporter,puteam face mai multe in priv asta
Pentru inceput te-ai putea apuca sa reinveti sa scrii in romaneste, renuntand la mirc-isme. Arata oribil si sunt dovada de imaturitate a celui care posteaza si de lipsa de respect fata de ceilalti.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
reporteru
post 10 Oct 2007, 11:39
Post #97

Membru incepator

adip, s-a notat.sincer nu am stiut de asta.O sa ma dezvat de obiceiul asta.Am primit si pm pe terma asta.scuze,nu am stiut

10 Oct 2007, 15:50:
V-am promis ceva info,cam asta am mai gasit.
Stirile de ieri din Ungaria: dupa Il Ferro acum Hirauto si Mobil Reklám Hungária au anuntat ca vor intarzia cu platile.Hirauto a tinut o conferinta de presa unde a incercat sa arate ca ei au un plan de afaceri bine pus la punct si nu vor face ca Il Ferro... Acum ei spun ca de vina e scandalul Il Ferro.
In articolul respectiv mai scrie despre firme mai mici care nu percep taxa de inscriere, dar nici nu garanteaza venit stabil, ci platesc cand cineva vrea sa puna o reclama pe masina. Aceste firme spun ca ei nu au probleme majore, in afara de faptul ca clientilor li s-a scazut putin increderea in aceasta forma de publicitate.Astfel de firme sunt si pe la noi si acolo mi se pare ok.
In privinta eventualelor credite pe care acestia le acceseaza bazandu-se pe veniturile din contractul cu Il Ferro, Kocsis Gyula (PATRONUL iL FERRO) e categoric. "Eu inchiriez un spatiu de reclama pentru care platesc. Cand nu mai pot plati, incheiem colaborarea. Atat. Restul nu ma priveste. Cu sau fara banii de la noi, clientul trebuie sa isi poata plati ratele la masina", spune Kocsis Gyula.
Oamenii nici nu pot sa traga la raspundere firma. Potrivit unor clauze, care apar si in modelul de contract publicat pe site-ul Autopres Romania, societatea nu este penalizata pentru amanarea platilor restante si poate rezilia contractul oricand, de la sine putere si fara sa motiveze in vreun fel. cum de fapt din pacate s-a si intamplat sad.gif

Potrivit patronului, potentialii clienti contactati i-au solicitat un parc mult mai mare, de peste 1.000 de masini, pentru a incheia un contract de publicitate. Care sunt, concret, clientii respectivi, patronul nu spune.

Neavand clienti, exista suspiciunea ca afacerea se invarte in jurul unui sistem piramidal, in care comisioanele se platesc din banii noilor intrati. Numai ca, atunci cand "baza" piramidei nu va mai putea fi alimentata, afacerea se va prabusi. Acelasi lucru il spun si consultantii financiari. "Eu am dubii fata de aceste contracte: nu descriu clar raportul juridic intre partile stabilite si nici calitatea, drepturile si obligatiile partilor nu sunt suficient definite. Contractul este redactat neprofesionist, un talmes-balmes cel putin periculos", a declarat economistul oradean Dacian Palladi.

10 Oct 2007, 16:34:
Acum sper ca v-ati facut o idee despre ce si ce nu se poate face.Acum ar trebui gasite si solutiile pentru a putea inchide discutia asta.Cred ca asta e de fapt scopul,nu doar sa vorbim si atat.
Pentru cei care au avut prea mare incredere in afacerea asta logic vad 2 solutii,si nu ma refer la cei care s-au bagat cu masina personala (ei se pot considera norocosi fata de restul care au facut contracte de leasing).Nu ma dau "mester" ci doar imi expun parerea pe care mi-o dicteaza logica,atat.
1- cei care isi pot permite sa tina leasing-ul, sa continue,nu vad nimic ce le-ar putea pune probleme(doar suma de vreo 800E din ce am auzit care era partea autopres la incheierea contractului de leasing va fi considerata de fiecare ca pierdere personala ca sa zic asa);
2- cei care nu-si pot permite sa tina leasing-ul ..... vanzare masina cu predare de leasing.In felul asta nu vor fi trecuti pe "lista neagra" ca "rau platnic",pentru a putea lua credite sau leasing in viitor si de asemenea isi pot recupera o parte din banii dati pe avans.
Poate cineva are si alte idei,e invitat sa le expuna.
Bafta la toti!

This post has been edited by reporteru: 10 Oct 2007, 16:34

--------------------
Dacia Logan 1.5 DCI 2007
+
klaus
post 10 Oct 2007, 17:22
Post #98

步步

Asa cum rezulta si din topicul din februarie ( http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=64656 ), lumea pe aici nu e chiar asa de credula...
Si nu mi se pare ca ala ar fi fost inchis, nu vad de ce ar trebui asta inchis...

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
testike
post 10 Oct 2007, 18:15
Post #99

Membru autentic

From: Cluj

Reporteru, Sincer, nu prea inteleg ce vrei sa spui tu mai sus...
Se tot vorbeste de luni bune de zile ca este teapa pe topicul acesta si cel indicat de Klaus , e clar pentru toata lumea care a vrut sa inteleaga.
Vrei sa gasesti solutii pentru cei care au luat teapa, gen : ori vand masina ori o tin?

This post has been edited by testike: 10 Oct 2007, 18:16

--------------------
Mazda 3 2018 Prestige 2009 1.5 DCI 85CP Ambition 2004 1.6 MPI
+
reporteru
post 10 Oct 2007, 19:39
Post #100

Membru incepator

testike ai pm si da,vreau sa gasim ceva solutii pentru cei care au dat dovada de incredere prost-directionata.

--------------------
Dacia Logan 1.5 DCI 2007
+
vijelie
post 10 Oct 2007, 19:47
Post #101

membru violet

Nu gasesc DVD-ul cu The Godfather.
Poti fi mai clar sau il caut in continuare?
Fara gluma acuma: imi mentin parerea ca nici 5% din cei care semneaza un contract de acest gen nu il citesc inainte, de aici inflatia de bizoni incruntati cand se desumfla basica.
Unde erai reportere in '93 cand s-a ales praful de Caritas? Si acuma am chitanta de 20.000 lei... Macar un cap in gura sa-i tragi lui Stoica...
LE Am legatura cu Vali Vijelie cam asa cum ai mata legatura cu meseria de reporter, adica din auzite smile.gif

This post has been edited by vijelie: 10 Oct 2007, 19:49

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
reporteru
post 10 Oct 2007, 19:59
Post #102

Membru incepator

Ma bucur de 4 ori! smile.gif
1- o sa-ti inmanez personal sau o sa-l trimit eu cumva dvd-ul, si ma bucur pentru ca asa o sa reusesc sa-l am si eu pentru viitor ca deocamdata nu-l am smile.gif .Imi lipsea motivatia;
2-ai FOARTE MARE DREPTATE cu cititul contractelor si e trist.Imi aduc aminte de mine cand am semnat un contract cu RDS-ul.La fel am facut si eu,5% e mult;
3-in '93 eram prea mic pentru a avea ganduri de afaceri sau ceva de genul;
4-partea cu Vali Vijelie.

--------------------
Dacia Logan 1.5 DCI 2007
+
Nero
post 11 Oct 2007, 08:20
Post #103

Mr

http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=3863

Patronul firmei care fãcea bani cu ajutorul mașinilor publicitare nu mai e de gãsit. Clienții și colaboratorii sãi plãtesc oalele sparte.
Birourile societãții Autopres sunt închise, iar patronul Robert Matyas Biro, domiciliat în Ungaria, nu este de gãsit în România. Proprietarii mașinilor cumpãrate în baza contractului de publicitate cu Autopres, societate ce trebuia sã plãteascã o parte din rate sau leasing, nu au mai primit bani de douã luni și și-au dat jos reclamele de pe autoturisme. În schimb, robotul telefonic al firmei spune cã plãțile se efectueazã în continuare.

De la început, afacerea a fost privitã cu îndoialã de cãtre posibili clienți și de media. Acum e oficial: reprezentanții Autopres și-au luat tãlpãșița din Transilvania, dupã ce au încetat sã mai onoreze sutele de contracte încheiate cu oameni ce și-au achiziționat anul acesta o mașinã nouã.

Aceștia s-au bazat cã vor plãti rata la mașinã cu ajutorul celor 150 de euro promiși lunar în schimbul aplicãrii de autocolante publicitare pe autoturisme. Foștii clienți au rãmas sã-și achite singuri mașinile. Majoritatea clienților au dezlipit autocolantele, atât de des întâlnite vara trecutã.

Ieri cu greu reporterii ZIUA de Cluj au întâlnit în centrul Clujului douã autoturisme inscripționate de Autopres, una parcatã și una în trafic. întrebat cum de nu a dat jos reclama, șoferul unei mașini Peugeot 207 ne-a rãspuns: “Nu am avut vreme”.

Apoi a spus dezamãgit cã reprezentanții firmei nu mai plãtesc de douã luni banii promiși în contractul de publicitate. “Mergem mai departe cu ratele noastre. Plãtesc eu tot”, a afirmat șoferul.

Afacere dezbãtutã pe forumuri on-line

Un forum de pe Internet unde se dezbate problema este cel de pe Clubopel.com, denumit “Autopres, cei mai mari escroci de la Caritas încoace”. “Se pare cã aceștia nu își mai onoreazã contractul și tot mai mulți clienți sunt trași pe sfoarã, neprimindu-și banii ce li se cuvin conform contractului.

Aștept deja de douã luni și s-au strâns 260 de euro care mi se tot promit. Aviz celor care intenționeazã sã facã un contract cu ei: “Fugiți, fraților, cã nu vã mai vedeți banii nici la Paștele Cailor! De câteva zile nu mai rãspund la telefoane. Ba mai mult, suni și îți închid direct”, scrie un cetãțean din Alba Iulia.

“Si când mã gândesc cã aveam de gând sã-mi iau o mașinã prin Autopres în septembrie. Noroc cã am citit contractul unui prieten din Cluj, care pãrea foarte dubios pentru cã ei îl puteau rezilia când voiau”, susține Florin M., din Brașov. Pe portalul a.com, forumul se numește “Autopres – mașina gratis e o țeapã”.

Dacã în februarie mai existau pãreri pro și contra afacerii, în 5 octombrie unul dintre utilizatori a conchis: “No, fraților, Autopres a plecat. Sã vãd acum ce mai spun cei pro-Autopres, cã tare mult se atacau când le spuneam cã nu o sã prindã prea mult aripi în România”.

Mesaj de adio cu tupeu

Reporterii ZIUA de Cluj au gãsit ușa închisã la sediul Autopres de pe str. Bistriței. Vânzãtoarele de la magazinul alãturat ne-au spus cã de o lunã și jumãtate nu mai e nimeni.

“Au spus cã se mutã pe Dorobanților și duși au fost”, a afirmat o vânzãtoare. La cele 12 numere de telefon de la sediu și de la punctele de lucru din Satu-Mare, Baia Mare, Alba Iulia și Brașov rãspunde un robot telefonic, iar o voce femininã anunțã: “Din motive tehnice, birourile Autopres sunt închise. Vã rugãm dați dovadã de rãbdare. Suntem în curs de a rezolva aceste probleme.

Plãțile se efectueazã în continuare”. La numãrul de telefon declarat la Oficiul Registrul Comerțului (ORC) ne-a rãspuns avocatul Florin Steopan, care a precizat cã s-a ocupat de actele de înregistrare și cã nu mai știe nimic despre Biro. Conform ORC, acesta are domiciliul pe str. Bela Bartok nr. 3B din Budapesta.

Datorie de 1.300 de lei la hotel

Cei de la Autopres au lãsat cu buza umflatã și patronii societãților cãrora le fãceau reclamã. Un exemplu este proprietarul hotelului Delaf, Andrei Fãrcaș, care a declarat cã plãtea lunar 2.500 de euro pentru autocolantele de pe 20 de mașini.

“Am crezut cã mașinile sunt ale Autopres. Nu mi-au spus cã sunt ale unor oameni cãrora le dau bani. Acum oamenii mã sunã pe mine și îmi cer sã le dau cei 150 de euro”, a spus Fãrcaș. Acesta a precizat cã Biro, cu soția, fiul și șase angajați, stãteau la hotel pânã într-o zi când au plecat fãrã sã zicã nimic, cu datorie la cazare de 1.300 de lei.

Organizatorul de curse legale Tibi Baias a încheiat prin societatea sa, KO Racing, un contract de colaborare cu Autopres. “încheiasem un parteneriat pentru curse și pânã la urmã a trebuit sã bag bani de la mine. Aveam informații din iunie, dar nu aveam dovezi cã o sã pice afacerea Autopres”, a declarat Baias.

Nu existã plângeri cãtre autoritãți

“Nu s-au depus plângeri împotriva conducerii Autopres”, a declarat purtãtorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului, Raluca Seucan. Aceasta a precizat cã, fiind vorba de contracte comerciale, oamenii nemulțumiți se pot adresa instanței.

Nici la Tribunalul Comercial nu existã acțiuni judecãtorești împotriva societãții. Seful Gãrzii Financiare Cluj, Emil Ilea, a spus cã instituția poate verifica evidențele fiscale ale societãții, însã dacã este vorba de o înșelãciune, e de competența Poliției.

--------------------
Dacia Logan 1.4 2005 - Azur
+
kaspersky
post 11 Oct 2007, 11:59
Post #104

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(reporteru @ 10 Oct 2007, 20:39)
testike ai pm si da,vreau sa gasim ceva solutii pentru cei care au dat dovada de incredere prost-directionata.
*

uite iti dau eu o solutie:
- voi incerca sa-i ajut pe cei tepuiti, daca se aduna mai multi e mai bine, iar eu o sa-i reprezint in lupta cu autopresul. Pentru aceasta as avea avea nevoie ca fiecare tepuit (aka fraier) care doreste sa fie reprezentat de mine sa-mi doneze 250 EUR (ce sint 250 EUR fata de ce au pierdut ei). Detaliile pe PM.

radmasa.gif (ce ziceti ar pune botu' daca as da un anunt prin ziare? eu cred ca cel putin 50% ar musca-o din nou)

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
deconectat
post 11 Oct 2007, 12:02
Post #105

Membru cu avatar de sezon

Citeam acum ceva vreme un studiu care zicea ca cei care au fost tepuiti cel putin o data e mult mai probabil sa fie tepuiti din nou decat ceilalti si ca tocmai din cauza asta se vand asa bine bazele de date cu tepuiti.

Initial nu am crezut, dar dupa caritas/autopres...incep sa cred ca vei castiga bine daca dai un astfel de anunt.

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
IRONICK
post 11 Oct 2007, 12:17
Post #106

-

From: Romania

QUOTE(Nero @ 11 Oct 2007, 09:20)
Afacere dezbãtutã pe forumuri on-line

Un forum de pe Internet unde se dezbate problema este cel de pe Clubopel.com, denumit “Autopres, cei mai mari escroci de la Caritas încoace”. “Se pare cã aceștia nu își mai onoreazã contractul și tot mai mulți clienți sunt trași pe sfoarã, neprimindu-și banii ce li se cuvin conform contractului.

Aștept deja de douã luni și s-au strâns 260 de euro care mi se tot promit. Aviz celor care intenționeazã sã facã un contract cu ei: “Fugiți, fraților, cã nu vã mai vedeți banii nici la Paștele Cailor! De câteva zile nu mai rãspund la telefoane. Ba mai mult, suni și îți închid direct”, scrie un cetãțean din Alba Iulia.
Oare cati loganisti faca reclama la firma aia ? Normal ca si-ai luat toti masini straine ...

This post has been edited by IRONICK: 11 Oct 2007, 12:19

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
klaus
post 11 Oct 2007, 12:38
Post #107

步步

de pe site-ul autopres:
Odata contractul semnat va dirijam catre unul dintre dealerii cu care avem incheiate contracte de colaborare
.
Deci treaba e simpla. Autopres ia (ma rog, lua) bani din 2 surse: de la clienti initial (pentru contract - 120 ron) si de la dealerii cu care au "contracte de colaborare" (Chevrolet, Ford, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Volkswagen sunt dealeri cu care se poate negocia un discount suficient, iar discountul intra la autopres nu la client).
Pentru masinile achizitionate de la COMPEXIT TRADING (dealer skoda) clientul este obligat sa depuna la sediul AUTOPRES taxa de management in valuare de 1,9% + TVA (adica la o masina de 10.000 euro - 227 euro
Iar a treia sursa: autopresul vindea masini SH la interesati.
In cazul masinilor SH lua bani dupa cum zic chiar ei :
percepe o taxa de management dupa cum urmeaza: in cazul contractelor de doi ani - 650 Euro[...]respectiv 1300 Euro in cazul contractelor incheiate pentru o perioada de patru ani
In primul caz clientul ar recupera banii dati dupa 5 luni, iar in al doilea dupa 9 luni.

Deci atata timp cat nu aveau reclama altora pe masini, sistemul este unul piramidal finantat de noii clienti, din taxele date de clienti.

--------------------
+
MAYER
post 16 Oct 2007, 10:34
Post #108

Membru incepator

Salut,

Daca este cineva in situatia in care nu isi poate plati ratele la masina, astept sa ma contacteze, am vorbit la o firma de distributie pentru un prieten care era disperat ca nu isi mai putea plati rata si firma ii preia leasingul, dar nu prea mult fiindca vor mai achizitiona vreo 5-6 si gata si ii rog pe cei care lucreaza intr-o firma, indiferent de domeniu, sa vorbeasca cu sefii, sigur au nevoie in firma de o masina noua si la pret scazut fata de reprezentanta!

Sa auzim de bine si astept sa postati ideiile voastre, nu fiti egoisti, oricare se putea afla in situatia acestor oameni, sincer si pentru mine o sunat tentant insa am o masina si consuma putin (diesel) si am zis sa astept pana in primavara, mie mi`a priit asteptatul biggrin.gif

--------------------
Lancia DELTA 1987 - BNXXYYY
+
reporteru
post 16 Oct 2007, 10:47
Post #109

Membru incepator

mayer.... tot respectul! asta e una dintre ideile pentru care am postat pe forum.. pentru solutii!!! nu sa stau ca altii sa ma bucur ca unii s-au intepat si eu nu...

--------------------
Dacia Logan 1.5 DCI 2007
+
MAYER
post 17 Oct 2007, 21:05
Post #110

Membru incepator

cel putin atat putem face fiecare, decat sa le puna bancile sechestru pe casa sau sa auzim ca o platit dobanda la dobanda baniilor imprumutati sau chiar sa ajunga pe drumuri... eu astept sa mai vin si altii cu alte idei ori sa fie interesati sa cumpere o astfe de masina.. excl.gif rolleyes.gif

--------------------
+
vijelie
post 17 Oct 2007, 21:07
Post #111

membru violet

Astept in continuare metodele ilegale promise de @reporteru. smile.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
MAYER
post 28 Oct 2007, 10:53
Post #112

Membru incepator

ce liniste e pe aici..

--------------------
+
reporteru
post 29 Oct 2007, 20:24
Post #113

Membru incepator

ilegale...vijelie? in primul rand trebuie sa-i gasesti,apoi pui bani de-o parte pentru un eventual proces sau in cel mai fericit caz doar o amenda si-ti versi nervii cum iti trece prin cap mai rau (aici e lasat la imaginatia fiecaruia) smile.gif nu rezolvi mare lucru ,dar te linisteste intr-o oarecare masura.apoi iti canalizezi energia sa scapi de masina sau sa faci altceva in plus sa-ti vina venituri mai mari sa o poti plati in continuare!

--------------------
Dacia Logan 1.5 DCI 2007
+
bano
post 29 Nov 2007, 22:28
Post #114

Membru incepator

DE publicar a auzit cineva de ei sant In bucuresti si ei dau 100E .
teapa care e, daca dai banii avans . da ei zic ca nu . cam de ce acte ar fi nevoie.

Si mai e o firma care da lesing duar cu buletinul , motor invest .
vreau sa iau o masina da nam venituri mari demonstrabile. smile.gif

--------------------
dacia Logan 2008 laureat
degeaba ai masina daca nai benzina TDI E LA MODA
+
Serje
post 30 Nov 2007, 11:32
Post #115

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Vezi ca si BT Leasing are ceva de genu , leasing intr-o ora sau asa ceva , nu stiu daca au dat drumul la program , daca nu cat de curand o sa dea drumu.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
trans-am
post 7 Dec 2007, 18:38
Post #116

Membru Inginer

From: Cluj-Napoca,Alba Iulia

1)A mai picat una: Reclame auto 2007 .....avea sediu in Oradea, filiale in Alba...
2)Dintre cei pagubiti de Autopres ,care au depus plangere, a primit cineva vreun raspuns????

--------------------
Renault Megane 4 GT 2016 - 1.6 Turbo 205 hp
Cum isi ingrijeste omul masina,asa are grija si de el.
+
sorin1983
post 7 Dec 2007, 19:04
Post #117

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

plangere pentru ce??
in cel mai bun caz daca se strang plangeri pro....tagonistii vor primi pe mai, fax etc o scrisoare de reziliere... pentru ca conform contractului firma reziliaza fara discutie nu???
daca s-au pacalit asta e... si eu sper la masina buna dar nu ma arunc asa cu ochii inchisi la "orice chilipir"

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
trans-am
post 7 Dec 2007, 19:31
Post #118

Membru Inginer

From: Cluj-Napoca,Alba Iulia

Deci, dupa ce au primit scrisoarea de reziliere a contractului, OPC ul si Directia anti frauda din cadrul politiei invita pagubitii sa depuna plangere. Asta ca sa poata sa-i verifice cumva, sa gaseasca ceva in neregula,si eventual pagubitii sa recupereze banii.....
Intrebarea era : daca a primit ceva raspuns vreun pagubit care a depus plangere .

This post has been edited by trans-am: 7 Dec 2007, 19:43

--------------------
Renault Megane 4 GT 2016 - 1.6 Turbo 205 hp
Cum isi ingrijeste omul masina,asa are grija si de el.
+
Valentin Grama
post 29 Dec 2007, 02:26
Post #119

Si pe mine incerca cineva sa ma atraga in sistem dar m-a enervat prostia aia a lor cu masinile mai vechi de 5 ani. Cum adica dacia mea nu mai atrage privirile? Toti politistii se uita lung dupa mine, de exemplu.
   Lasand gluma la o parte, mda ... se pare ca era un joc piramidal (sau pentru unii poate ca mai e - mie mi s-a spus de "afacere" in urma cu vre-o 2 saptamani cel mult).
   Oricum, un singur lucru este si va fi intotdeauna cert: afacerile bune nu se spun din gura in gura. Cine are vre-o combinatie tace si scoate bani, nu duce munca explicativa cu altii, de genul: "castiga si tu, ca eu am ... ".

This post has been edited by Valentin Grama: 29 Dec 2007, 02:29

--------------------
Dacia 1300 neagra, fabricata in 1976
+
sorin1983
post 19 Nov 2008, 14:21
Post #120

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

QUOTE(einstein1984 @ 15 May 2007, 12:18)
Prin 92-93 primeai un fier de calcat daca ii lasai sa vopseasca o reclama pe portiera masinii (cu spray si sablon, nu colant). Era o firma cu un nume ce incepea cu S..... Primeai fier de calcat, uscator de par, chestii de genul asta. Si erau destui care si-au vopsit masina cu reclama aia rosie.
*

SONTEC cumva? smile.gif

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 07:38
Forum Renault