Reconditionare Dacia 1301, am nevoie de sfaturi pentru proiectul meu
![]() ![]() ![]() |
Reconditionare Dacia 1301, am nevoie de sfaturi pentru proiectul meu
Albert Einstein |
![]()
|
||
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|||
TheGreatBabanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 373 Joined: 12 January 09 From: BUCURESTI - Sector 3 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Sport-Sold :(
Opel Corsa B - Swing
1988/1994
- IF 23 TGB / B 23 TGB It's not about speed, It's about technique
|
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
salutare! am eu o dacie din 76 mentinuta cat de cat originala insa de ceva vreme nu am mai mers cu ea, am radiato si a cam inceput sa o manance rugina. Sunt dispus sa o va ajut cu piese daca va intereseaza, am chiar si o mocheta rosie, identica cu a lui albert
![]() |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
News
![]() Am facut rost de interior ![]() S4010041y.JPG ( Size: 133.74k ) Number of downloads: 2301 In alta ordine de idei imi trebuie lampa stop spate stg, am 2 de dreapta... Am mai constatat ca nu se potriveste cablul meu de kilometraj cu bordul cu jurnalier. Nu mai gasesc polita de sub bord, nu stiu ce am facut cu ea... ![]() ![]() Am procurat calorifer nou, mai am de cumparat cauciucuri si baterie. ...miercuri poze ![]() |
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
radiatorul ce are?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
QuickBMW |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 24 September 09 ![]() |
Felicitari domnule @ Albert Einstein urmaresc de ceva vreme acest topic si vreau sa spun ca am numai admiratie pentru perseverenta de care dati dovada
![]() This post has been edited by QuickBMW: 14 Dec 2009, 15:53 |
--------------------
Opel
Astra Classic
2007
- NT 90 AVE
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
si eu abia astept:)
ma va lasa oara sa o conduc? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
QUOTE(Albert Einstein @ 14 Dec 2009, 15:41) News ![]() Am facut rost de interior ![]() S4010041y.JPG ( Size: 133.74k ) Number of downloads: 2301 In alta ordine de idei imi trebuie lampa stop spate stg, am 2 de dreapta... Am mai constatat ca nu se potriveste cablul meu de kilometraj cu bordul cu jurnalier. Nu mai gasesc polita de sub bord, nu stiu ce am facut cu ea... ![]() ![]() Am procurat calorifer nou, mai am de cumparat cauciucuri si baterie. ...miercuri poze ![]() super, mocheta e aceeasi culoare cu scaunele |
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Albert Einstein @ 14 Dec 2009, 15:41) Cand mi-am cumparat bord jaeger cu jurnalier, am patit aceeasi treaba. E aceeasi mufa cu cel de la 1310. Preferabil ia ceasul cu tine cand te duci la cumparaturi, sa nu-ti dea aiurea. E, macar acu' stiu ca era originala mufa aia ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Vrei stopuri spate frantuzesti, sau romanesti? Daca vrei romanesti, inca se gasesc noi, de Elba si nu-s scumpe deloc.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
O sa pun un stop oarecare pentru moment, pana fac rost de unul frantuzesc. Desi masina a avut componente romanesti o sa pun totusi stopuri france, grile de aerisire cromate si poate inca 2-3 accesorii care mi se par mie ca dau mai bine decat cele romanesti.
Am constatat ca radiatorul a fost reconditionat (reparat) si decat sa am probleme mai bine pun unul nou sau in stare foarte buna... |
--------------------
-
-
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Sa nu te impinga necuratu' la vreun radiator din magazin! Sunt monumente de ineficienta.
Tine cont, un radiator de Cu se repara usor. Cauta pe cineva priceput sa ti-l faca mai bun decat atunci cand era nou. Daca nu si nu, apeleaza la baietii de pe topicul cu frantuzoaice sa te serveasca cu un radiator. La fel, caloriferul ala nou nu cred c-a fost cea mai inspirata alegere... This post has been edited by Muttley: 14 Dec 2009, 22:56 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca nu curge ala vechi si nu e infundat, mai bine il lasi, sincer. Sa nu te puna Dumnezeu sa iei unu' turcesc ca dupaia mai rau ai draci.
Cat despre stopuri, eu zic ca vei gasi si prin Bucuresti, si de costat nu costa mult, pana in 50 de lei ambele. Macar pana faci rost de unele frantuzesti in stare buna, eu zic sa pui doua d-astea noi ca n-are sens sa o "uratesti" cu vreunele decolorate. Si nu uita, te astept prin Pitesti cum ai promis. ![]() Edit: S-a bagat Muttley care in general doarme la ore d-astea, peste mine aici. ![]() This post has been edited by Merced: 14 Dec 2009, 22:56 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
Va multumesc pentru sfaturi tuturor. Radiator nu cumpar din magazin, stiu ca sunt proaste. Cel pe care il am pe masina a fost reconditionat, cositorit si "intors" invers, adica montat cu susul in jos
![]() ![]() ![]() Astazi sper sa fac niste poze ca nu prea am mai pus de mult poze cu masina... ![]() |
--------------------
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
da titlu topicului ar trebui sa fie:reinvierea unui 1301
![]() baga poze...caci ma arde nerabdarea ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Albert Einstein |
![]()
|
S4010043x.JPG ( Size: 102.54k )
Number of downloads: 1984
S4010044x.JPG ( Size: 150.04k ) Number of downloads: 2281 S4010047x.JPG ( Size: 95.68k ) Number of downloads: 2274 S4010051x.JPG ( Size: 140.14k ) Number of downloads: 1255 S4010053x.JPG ( Size: 109.3k ) Number of downloads: 1239 S4010054x.JPG ( Size: 97.08k ) Number of downloads: 1255 S4010055x.JPG ( Size: 103.38k ) Number of downloads: 1195 |
--------------------
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() ![]() arata super ![]() ![]() ![]() ![]() abia astept sa merg cu ea,ca doar multe componente mi-au trecut prin maini ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
domnule, ce sa mai , arata demential. sa o stapinesti sanatos.bafta in continuare.
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
frumoasa masina , bravo bravo
![]() |
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Vopseaua e pe baza de ulei? A iesit exceptional.
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Claudiu AG 05 KJN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 15 November 09 ![]() |
Salut, felicitari pt masinuta!!
![]() ![]() ![]() Masina este intradevar reusita!!! ![]() mie unul nu-mi vine sa cred ca din 2007 tot lucrezi la ea...am inteles, lipsa timpului, si a pieselor mai mult, de asemenea ce ma uimit, ca tinichigeria te-a costat 40mil, dar se vede ca intradevar s-a meritat, a iesit o masina de invidiat! ![]() am cateva intrebari, daca nu te superi: stii cumva daca ai avut rugina in stalpii din fata?si portiunile de sub streasini le ai avut ruginite?am sa pun o poza cu stalpii sau cum se numesc ca nu s sigur. ms anticipat si succes in continuare cu restaurarea pieselor daca pot sa spun asa ! ![]() This post has been edited by Claudiu AG 05 KJN: 15 Dec 2009, 23:04 Attached thumbnail(s) Amy057.jpg ( Size: 380.07k ) Number of downloads: 1277 |
--------------------
DACIA
1300
1982
- AG 05 KJN
|
|
Merced |
![]()
|
Sper ca jantele alea o sa le faca "baietii" cum trebuie sa arate pana iesi cu ea pe drumuri, da?
![]() Claudiu, nici rabla mea n-are rugina unde ai tu. Si rabla mea e terminata rau de tot. Ca si in cazul meu, si in cazul tau cea mai buna idee, daca esti pasionat de 1300, e sa cauti una in stare [mult mai] buna. Si pe a ta o poti pastra de piese eventual. Vad ca esti argesean, daca esti din Pitesti, da-mi un PM si poate aranjam o intalnire cu doua rable ruginite. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Merced ce model de dacie vrei sa-ti iei?
|
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
Merced |
![]()
|
Momentan niciunul. Oricum cand voi gasi un 1300 fabricat pana in 1980 cu caroserie buna, cat mai multe elemente originale pe ea la un pret care sa nu fie exprimat in mii de euro, probabil il voi lua.
Sau cand o sa imi permit sa dau 2-3000 de euro pe una buna, cum se "cere" acum, asta fara sa fac sacrificii in alte parti ale vietii, o sa imi iau. Pana atunci ma "dau" cu a mea, macar pana expira ITP-ul vara ailalta, ca altu' ma indoiesc ca o sa-mi dea cineva. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
Multumesc tuturor pentru aprecieri, imi dau toata silinta sa iasa bine. Insa pe zi ce trece constat ca mai sunt multe de facut...Tind sa cred ca nu ma voi plimba de Craciun asa cum vroiam
![]() @ydaniel: o sa ne plimbam impreuna fi fara grija, dar mai am nevoie de niste piese, ma poti ajuta? @Executron: vopseaua e pe baza de ulei ![]() @Claudiu : nu a avut rugina acolo unde are masina ta, insa a avut in multe alte locuri...daca te uiti la pozele de la inceputul topicului iti vei da seama @Merced: il iau si pe ydaniel si dam o fuga la Pitesti la anu' ![]() ![]() ![]() In concluzie necesarul de piese de care am nevoie este urmatorul: -radiator -stop spate stg Seima -broasca usa spate stg -usa torpedou (am constatat ca are un brat rupt) ![]() -baterie (aveti vreo sugestie? ieftin si bun) -cauciucuri 185/80/13 (ieftine si bune pentru ca la cat o sa merg cu masina nu merita sa pun unele scumpe) -garnitura grila calorifer (cea de cauciuc dinspre motor eventual si restul sa nu fiu nevoit sa pun Purfix) -broasca capota (e crapata) -cablu de km de 1310/ R 12 (sau pt ceasuri cu jurnalier) Daca are cineva asa ceva de vanzare il rog sa ma anunte. De asemenea am constatat ca nu am gaura pe capota fata dr pentru antena. Din pacate vechea aripa am aruncat-o si nu stiu la ce distanta sa fac gaura. Ma poate ajuta cineva cu treaba asta? Va cer un sfat: sa pun stropitori de parbriz cromate? Masina a avut de plastic din fabrica. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
garnitura de la grila nu ti-am luat-o?
baterie:rombat premier anvelope 155/80/13:matador/sava/debica broasca capota?adica incuietoare?de uamt. cablu de km de electroprecizia sacele.de cat e piulita in capat? te ajut,normal! radiator,banuiesc ca vrei modelul mic,nu?de sc romradiatoare sa brasov-romania ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Claudiu AG 05 KJN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 15 November 09 ![]() |
Merced:
firar!..eu speram sa o reconditionez, dar in cazul asta...pot sa spun ca o dau dracu ![]() ![]() si da sunt din Pitesti cartier Trivale ![]() ![]() Bafta cu masinuta in continuare !!! sa ne mai pui poze, sa vedem cum au evoluat lucararile!!! ![]() This post has been edited by Claudiu AG 05 KJN: 16 Dec 2009, 12:55 |
--------------------
DACIA
1300
1982
- AG 05 KJN
|
|
B 75 UAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 599 Joined: 16 January 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Executron @ 15 Dec 2009, 22:42) Cred ca vrei sa zici pe baza de diluant ![]() QUOTE(Albert Einstein @ 16 Dec 2009, 01:37) Multumesc tuturor pentru aprecieri, imi dau toata silinta sa iasa bine. Insa pe zi ce trece constat ca mai sunt multe de facut...Tind sa cred ca nu ma voi plimba de Craciun asa cum vroiam ![]() @ydaniel: o sa ne plimbam impreuna fi fara grija, dar mai am nevoie de niste piese, ma poti ajuta? @Executron: vopseaua e pe baza de ulei ![]() @Claudiu : nu a avut rugina acolo unde are masina ta, insa a avut in multe alte locuri...daca te uiti la pozele de la inceputul topicului iti vei da seama @Merced: il iau si pe ydaniel si dam o fuga la Pitesti la anu' ![]() ![]() ![]() In concluzie necesarul de piese de care am nevoie este urmatorul: -radiator -stop spate stg Seima -broasca usa spate stg -usa torpedou (am constatat ca are un brat rupt) ![]() -baterie (aveti vreo sugestie? ieftin si bun) -cauciucuri 185/80/13 (ieftine si bune pentru ca la cat o sa merg cu masina nu merita sa pun unele scumpe) -garnitura grila calorifer (cea de cauciuc dinspre motor eventual si restul sa nu fiu nevoit sa pun Purfix) -broasca capota (e crapata) -cablu de km de 1310/ R 12 (sau pt ceasuri cu jurnalier) Daca are cineva asa ceva de vanzare il rog sa ma anunte. De asemenea am constatat ca nu am gaura pe capota fata dr pentru antena. Din pacate vechea aripa am aruncat-o si nu stiu la ce distanta sa fac gaura. Ma poate ajuta cineva cu treaba asta? Va cer un sfat: sa pun stropitori de parbriz cromate? Masina a avut de plastic din fabrica. ![]() Usa de la torpedou se poate repara, lipesti bucatile cu cloroform si ii bagi o armatura la cald (cu letconul) pe mijloc (in partea de sus, unde nu se vede). Daca e primul model (69-70) ai noroc, are suruburi si se demonteaza, daca e cu nituri de plastic va fi mai greu sa lucrezi la ea. Posteaza te rog o poza cu stropitorile.. e posibil sa fie de R12, de plastic, negre, ca pe a mea.. Parerea mea e sa le pastrezi, daca e asa cum am spus.. Referitor la antena, uite o poza.. Sper sa mai gasesc si eu un loc liber in spate, la prima tura ![]() ![]() Attached thumbnail(s) DSC05354.JPG ( Size: 693.52k ) Number of downloads: 1291 |
--------------------
R12G 1972 - Dacia
1300
1975
- Dacia 1301 1974 ..C'etait au temps ou Renault triomphait..
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.467 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ai grija ce faci cu antena aia... Era mai bine sa studiezi problema cu aripa jos... la foarte multe aripi cu antena am vazut aripa intreaga, mai putin zona de prindere a antenei, care era coapta. Probabil ca se strangea mai usor mizerie acolo si tinea apa.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 08:40 |