Huse de scaune / bancheta, (pentru protectia tapiteriei originale)
![]() ![]() ![]() |
Huse de scaune / bancheta, (pentru protectia tapiteriei originale)
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() 12 Oct 2007, 13:08: și totuși, ce ar putea sa scârțâie? This post has been edited by Lostboy: 12 Oct 2007, 12:08 |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Lostboy |
![]()
|
bun....ms mult...aveam vaga impresie că ar fi...dar lasă, bine că m-ai luminat.
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Lostboy |
![]()
|
am descoperit ce scârțâia: la spătar, tapițeria este prinsă de o bara subțire de metal cu niște cleștișori. Acei cleștișori erau înveliți într-o ”folie” de plastic (dacă pot să-i zic așa) pt a nu face zgomot în momentul în care se freacă de bara de metal. Eu nu am mai pus acei cleștișori (acea folie de plastic - nu găsesc altă exprimare - s-a luat de pe mulți dintre ei) ci am pus, așa cum scrie mai sus, coliere de plastic. Acum faza e următoarea:
1. eu i-am strâns arpoape de maxim -> nu mai este loc să ”joace” 2. trebuie să gresez acele prinderi cu ceva. După 3 zile de folosință, am observat că nu mai scârție așa rău sau aproape deloc. O să mai urmăresc evoluția și revin cu impresii. LE pozele cu rezultatul final ajung mâine. Scuze de întârziere! ![]() This post has been edited by Lostboy: 15 Oct 2007, 11:34 |
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Lostboy, de fapt tu ai schimbat tapiseria, nu i-ai pus huse. Asta e motivul pt care am renuntat si eu sa-i pun huse. Am zis ca atunci cand o sa se strice cea originala o inlocuiesc si gata, de ca sa dau ~2 000 000 pe huse ca sa protejez ce? L ainceput am fost tentat sa iau huse si chiar am deschis un topic apropo de airbag-urile laterale, dar m-am razgandit ulterior. Apropo, cat costa tapiseria la Logan?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Lostboy |
![]()
|
da asa este - initial am crezut ca sunt huse.
Nici eu nu am mai pus huse pe asta - ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
andivl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 12 September 06 ![]() |
Gasit in galati la "Popescu" (magazinul mare din mijloc) huse pt logan la culoarea si din materialul tapiteriei originale. Vin perfect, le folosesc de cateva luni fara nicio problema. Pretul - 1.5 mil pt berlina. Exista si pentru MCV.
|
--------------------
Magane
Sedan 2, 1.6 16v
2009
|
|
dadosh |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 January 07 ![]() |
huse din carrefour...primite cadou...nu vin prea bine pe logan...dar nici nu l-am prins prea bine...ar trebui sa scot scaunele
Attached thumbnail(s) P1010144.JPG ( Size: 310.59k ) Number of downloads: 1897 P1010137.JPG ( Size: 395.85k ) Number of downloads: 2211 P1010138.JPG ( Size: 381.91k ) Number of downloads: 2081 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
2007
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Exista la Metro, la oferta, huse Pufi U, model "gitane", gri, foarte apropiat de tapiteria "muscade". Pret: aprox. 100RON
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Am fost eu si nu mai exista...la Constanta cel putin.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
carpe diem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 23 November 07 ![]() |
Pentru cei din Nordul Moldovei cunosc un atelier in Tg Neamt care face huse la comanda pt. Logan (si nu numai). Eu mi-am montat din imitatie de piele, rosu cu negru, dar au tot felul de materiale si culori. Ti le si monteaza pe scaune. Arata de parca asa ar fi din fabrica. Amk aer conditionat si nu cred ca vara ar fi o problema. materialul e bun. Sunt un pic mai scumpe, dar merita diferenta.
|
--------------------
Logan 1.6 mpi
kiss fm
2007
- 6110
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si pretul ala care ii un pic mai scump ii interzis sa-l spui ?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
MEZZO 61 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 19 February 07 ![]() |
baieti ,s-ar putea sa ma fac de ras ,dar trebuie sa va intreb .azi am luat niste huse de logan din targ ,130 ron ,sunt din 2 bucati ,insa vreau sa stiu daca e o problema sau asa sunt toate ,adica husa care imbraca spatarul scaunului nu are decupat in partea de sus unde vine tetiera .ce e de facut ? le duc inapoi ? sau se face ceva pe moment ? cele pe care le aveti cumparate gata cum au fost ? multumesc
|
--------------------
DACIA LOGAN
1,4 MPI ;
2006 AMBIANCE 2009 LAUREAT 1,6 mpi
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Dar nu le poti decupa tu?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
husele nu vin decupate. pt. partea din spate e logic pt ca sunt versiuni fara tetiere si atunci s-ar vedea urat gaurile. eu le-am gaurit prin niste taieturi in forma de cruce. de asemenea am gaurit si in dreptul rotitei pt reglaj lombar. cand o sa le dau jos pt spalare am sa incerc sa le ard cu bricheta unde unde am decupat sa nu se destrame.
LE. scumpe totusi 130RON. in pitesti sunt ~100ron huse de logan, vin perfect (inclusiv pe tetiere, ca am vazut la unele modele arata ca (virgula) caciula lui axinte ![]() This post has been edited by tkx: 23 Jan 2008, 18:27 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
MEZZO 61 |
![]()
|
sigur ca le pot decupa ,normal era sa fie decupate gata si festonate pentru ca e un material destul de prost ca sa fie lasat asa ,sau uite ca mi-a venit o idee gaurit cu o tigare .sa vedem cum va merge .
edit ca vad ca mi-a mai raspuns cineva cam cu aceeasi idee ,insa e vorba de husele de la scaune ca la bancheta nu m-ar fi deranjat ca nu am tetiere . This post has been edited by MEZZO 61: 23 Jan 2008, 18:36 |
--------------------
DACIA LOGAN
1,4 MPI ;
|
|
alex_d9 |
![]()
|
![]() Membru MCV-ist Group: Members Posts: 78 Joined: 30 September 07 From: romania ![]() |
logan mcv 7 locuri -175ron ; 5 locuri -140 ron ; logan berlina -120 ron
husele sunt fakute din material identic ku cel folosit la tapiseria originala ( tip pilul sau carbone ) asta am gasit eu . |
--------------------
dacia
logan mcv 1.5 dCi
2007 - préferénce
- VL 05 ---
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
alex_d9 |
![]()
|
![]() Membru MCV-ist Group: Members Posts: 78 Joined: 30 September 07 From: romania ![]() |
husele le-am gasit in Ramnicu-Valcea . sunt fabricate de o firma din Pitesti : "Sara cora 94 SRL". sunt special fakute pt logan mcv , deci bancheta poate fi fractionata , vin perfect numai ca trebuie taiate gauri pt capetele centurilor de siguranta.
adresa de mail a firmei este - saracora94@yahoo.com This post has been edited by alex_d9: 24 Jan 2008, 15:21 |
--------------------
dacia
logan mcv 1.5 dCi
2007 - préferénce
- VL 05 ---
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
QUOTE(BAB @ 25 Oct 2007, 22:52) Exista la Metro, la oferta, huse Pufi U, model "gitane", gri, foarte apropiat de tapiteria "muscade". Pret: aprox. 100RON acelasi model l-am cumparat si eu si aproape toata lumea care se urca la mine in masina nu-si da seama ca sunt huse si crede ca asa e tapiteria recomand Pufi pe Logan |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
MEZZO 61 |
![]()
|
n-am fost in stare sa pun nicio husa ,la scaun ,vorbesc .am reusit sa scot tetiera ,dar clemele alea negre care raman fixate in spatar n-am fost in stare sa le scot ,daca nu le scot si decupez se face ditamai gaura .apoi husa care vine pe spatar are in partea de jos niste elastice si la fata si la spatele husei ,undeva ar trebui sa se " imperecheze " dar n-am dat de niciun spatiu gol in josul spatarului .am mai chemat si un vecin care surubarea la masina lui dar n-a reusit sa faca nimic .dupa parerea mea husele astea trebuiau sa fie simple si extrem de usor de pus ,deasemeni de dat jos si spalat ,dar trebuie sa ma recunosc invinsa si sa cer ajutorul vostru . husa de la sezut are 4 elastice intr-o parte si 3 in cealalta .daca ma itrebati de vre-un desen / schita ceva ,n-a avut .sunt oarecum in genul celor luate de Fabian ,numai ca are mai putin scai sau ce-o fi ala .multumesc pentru orice sfat
|
--------------------
DACIA LOGAN
1,4 MPI ;
|
|
alex_d9 |
![]()
|
QUOTE(MEZZO 61 @ 24 Jan 2008, 20:59) n-am fost in stare sa pun nicio husa ,la scaun ,vorbesc .am reusit sa scot tetiera ,dar clemele alea negre care raman fixate in spatar n-am fost in stare sa le scot ,daca nu le scot si decupez se face ditamai gaura . MEZZO nu trebuie sa scoti clemele acelea negre in care intra tetiera . cand am pus husele p scaune eu am facut o taietura in forma de "x" in in dreptul pieselor de plastic(clemelor) . taietura trebuie fakuta cva mai mica dekat diametrul piesei deoarece husa este mai elastica , dp aceea se trece materialul (huselor) sub clemele de plastic. (in functie de huse se procedeaza asemanator si pentru rotita de reglare a spatarului ) in partea de jos a scaunului elasticele trebuie prinse unele de altele ( cele de p partea derapta cu cele de pe stanga). succes la montaj!!! This post has been edited by alex_d9: 24 Jan 2008, 21:32 |
--------------------
dacia
logan mcv 1.5 dCi
2007 - préferénce
- VL 05 ---
|
|
MEZZO 61 |
![]()
|
multumesc de raspuns .am avut rabdare de am citit toate paginile si am vazut ca s-a mai comentat privind modul de prindere a elasticelor .am si eu caine ca multi dintre voi ,husa as pune-o ca sa protejez materialul original ,insa in felul in care se pune pe bancheta din spate ...nu va mai spun ca toate husele erau bagate intr-una de spatar de scaun care e mai expresiva si cand am vazut husa de bancheta care e o porcarie ,cred ca si dupa ce o fixez tot voi pune un cearsaf s-o protejeze si pe ea ,sigur cand e si cainele .eu va spun ca sunt tare dezamagita de acest fel greoi de montare a huselor insa intr-adevar la marginea scaunelor materialul s-a scamosat .
|
--------------------
DACIA LOGAN
1,4 MPI ;
|
|
alex_d9 |
![]()
|
am vazut la supermarket PLUS husa speciala bancheta pt persoanele care transporta caini . este fabricata dintr-un material textil sau cauciucat si se prinde de tetierele banchetei si de cele ale scaunelor fata (se monteaza si de demonteza ff usor) .costa mai putin de 50 ron.
![]() This post has been edited by alex_d9: 25 Jan 2008, 13:12 |
--------------------
dacia
logan mcv 1.5 dCi
2007 - préferénce
- VL 05 ---
|
|
MEZZO 61 |
![]()
|
multumesc si tie alex_d9
|
--------------------
DACIA LOGAN
1,4 MPI ;
|
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(alex_d9 @ 24 Jan 2008, 15:18) husele le-am gasit in Ramnicu-Valcea . sunt fabricate de o firma din Pitesti : "Sara cora 94 SRL". sunt special fakute pt logan mcv , deci bancheta poate fi fractionata , vin perfect numai ca trebuie taiate gauri pt capetele centurilor de siguranta. adresa de mail a firmei este - saracora94@yahoo.com Multumesc mai am o rugaminte... poti pune o poza cu interiorul masinii sa vad si eu cum arata |
--------------------
Dacia
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
alex_d9 |
![]()
|
am sa incerc maine sa pun poze ku interiorul mcv-ului.
|
--------------------
dacia
logan mcv 1.5 dCi
2007 - préferénce
- VL 05 ---
|
|
alex_d9 |
![]()
|
husele mele - scuze pt rezolutia slaba a imaginilor
This post has been edited by alex_d9: 28 Jan 2008, 21:35 Attached thumbnail(s) Imag003.jpg ( Size: 36.46k ) Number of downloads: 3579 Imag006.jpg ( Size: 35.63k ) Number of downloads: 3471 Imag010.jpg ( Size: 40.45k ) Number of downloads: 2255 Imag009.jpg ( Size: 38.71k ) Number of downloads: 2191 Imag012.jpg ( Size: 31.93k ) Number of downloads: 2304 Imag011.jpg ( Size: 34.35k ) Number of downloads: 962 Imag007.jpg ( Size: 27.22k ) Number of downloads: 941 Imag008.jpg ( Size: 26.09k ) Number of downloads: 971 |
--------------------
dacia
logan mcv 1.5 dCi
2007 - préferénce
- VL 05 ---
|
|
menta |
![]()
|
multumesc
acum sa vb cu ei sa vad ce si cum |
--------------------
Dacia
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:31 |