Huse de scaune / bancheta, (pentru protectia tapiteriei originale)
![]() ![]() ![]() |
Huse de scaune / bancheta, (pentru protectia tapiteriei originale)
razvanescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 6 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Logan Preference 1,6
|
|||
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Am sunat eu la magazinul de piese dacia din otopeni (undeva pe langa podul din otopeni), si mi-au spus ca husele de logan "de/din fabrica" sunt la pretul de 2.700.000 lei, o singura culoare (am intrebat si nu stie ce culoare), iar husele facute de firma cu care colaboreaza (?! - la fel, fara nici un nume) ar fi la pretul de 1.500.000 lei.
Sincer, nu le-am vazut cum arata, cica ar fi speciale pt Logan; stie careva de aceasta "oferta", le-ati vazut ?, si eventual se merita ? |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am luat astazi huse pufi din carrefour si au 5 tetiere.
O sa revin cu poze. Maine le pun pe masina. |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
VeNoM386 |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Huse Pufi pe Logan :
Pe bancheta din spate, partea de sus nu am pus inca pentru ca nu am cheia necesara sa o desfac ![]() La scaunele din fata, chiar intre partea de sus si partea de jos mai sunt 2 elastice pe care nu le-am folosit din pacate, neavand de ce sa le prind. Cu alea prinse ar arata si mai bine. This post has been edited by VeNoM386: 6 Feb 2005, 16:37 Attached thumbnail(s) IMG_3683.JPG ( Size: 240.5k ) Number of downloads: 1352 IMG_3684.JPG ( Size: 258.57k ) Number of downloads: 1092 IMG_3686.JPG ( Size: 270.71k ) Number of downloads: 1148 IMG_3687.JPG ( Size: 238.8k ) Number of downloads: 899 IMG_3688.JPG ( Size: 158.56k ) Number of downloads: 1069 |
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Arata bine, sa le porti sanatos. E faina si culoarea, deschide mult. Numa' n-ai zis cat ai dat pe ele...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
1.900.000 LEI
|
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Iti trebe o cheie de 13
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
|
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
Ce imi comndasem inainte pot sa astept pana la paste cred.Asa ca mi-am luat asa doar pt. scaune fata pt. ca oricum foarte rar merge careva in spate si sunt si sport asa cum imi doream.
|
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
yonutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 26 June 04 From: Cluj ![]() |
cum ,nu se deschide imaginea
![]() ![]() This post has been edited by yonutz: 14 Feb 2005, 00:55 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- CJ18xxx
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Ce imi comndasem inainte pot sa astept pana la paste cred.Asa ca mi-am luat asa doar pt. scaune fata pt. ca oricum foarte rar merge careva in spate si sunt si sport asa cum imi doream.
|
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Andrei, de unde ai luat husele si cit au costat?..mersi!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
GABI_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
1,5 dci 100 CP
2006 CE
- B 71
|
|
andrei_dum |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
pongo73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 November 04 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(thesys @ 5 Feb 2005, 16:32) Am sunat eu la magazinul de piese dacia din otopeni (undeva pe langa podul din otopeni), si mi-au spus ca husele de logan "de/din fabrica" sunt la pretul de 2.700.000 lei, o singura culoare (am intrebat si nu stie ce culoare), iar husele facute de firma cu care colaboreaza (?! - la fel, fara nici un nume) ar fi la pretul de 1.500.000 lei. Sincer, nu le-am vazut cum arata, cica ar fi speciale pt Logan; stie careva de aceasta "oferta", le-ati vazut ?, si eventual se merita ? Nu stiu daca s-a mai scris despre husele de Logan de la dealer-ii Dacia, cele de 2700000 lei, (care avand in vedere cursul Euro sunt 3150000 lei (azi am luat si eu) ![]() ![]() ![]() This post has been edited by pongo73: 16 Feb 2005, 17:51 |
--------------------
Dacia
Sandero
2011 - Stepway - 1.5 dci
- Visiniu
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
alea din targ de la vitan nu-s bune ???
alea de pleaca de la 750 000 pana la 1 050 000...in functie de material parca... nu si-a luat nimeni ??? |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
Romi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 21 October 04 ![]() |
Am cumparat eu din Vitan cu 800.000 si nu merita, nu pica bine pe scaune, materialul este slabaut calitativ; am renuntat sa le mai pun per scaune; nu se merita.
QUOTE(maxx @ 16 Feb 2005, 22:37) alea din targ de la vitan nu-s bune ??? alea de pleaca de la 750 000 pana la 1 050 000...in functie de material parca... nu si-a luat nimeni ??? |
--------------------
Dacia
Logan
2004
- B25CTV
|
|
BC 67 TXT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 February 05 ![]() |
Stau ma uit si rad cum o firma ca simoniracing a ajuns in Romania sa fie asa de bine cotata si laudata ea in realitate fiind pe locul 749 in topul produselor de tuning din toata lumea dintr-un total de 780 (vezi top tuning products.com) iar pe ultimul loc in acest top este o firma din malaezia care face huse auto la 2 $ bucata.
Dar in Romania daca pui la un "rahat" (scuzati expresia) pretul de 50 $ inseamna ca e ciocolata elvetiana! Sa va dau un Exemplu: Am luat din franta 2 presuri spate pentru Logan marca AT-TUNING (o firma supermega modesta, un fel de srl la noi care face si ea ceva care nici macar nu este in topul european), am dat acolo 8,5 Euro pe amandoua, si vin in romania si gasesc la Augsburg international in Bacau aceleasi produse la 90 de Euro fara tva . Iar firma respectiva adica AT-Tuning era ridicata in Slavi ca fiind una dintre cea mai mare si buna firma de tuning... Hai sa Radem si sa facem comert in Romania!!! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- BC 67 TXT
|
|
BC 67 TXT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 17 February 05 ![]() |
QUOTE(pongo73 @ 16 Feb 2005, 18:48) Nu stiu daca s-a mai scris despre husele de Logan de la dealer-ii Dacia, cele de 2700000 lei, (care avand in vedere cursul Euro sunt 3150000 lei (azi am luat si eu) ![]() ![]() ![]() Husele Made by Logan sunt Facute la Brasov de firma Doxy srl si dac le ei de acolo sigur mai scazi din pret. Singura problema e ca o sa ti le dea fara eticheta de Logan. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- BC 67 TXT
|
|
andreic |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 18 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Referitor huse luate din Vitan. Eu am luat unele mai scumpe 930000 lei in speranta ca vor fi mai bune dar m-am inselat. Nu in privinta materialului cat a croielii si a sistemului de prindere lucu ce face ca masina sa arate ca d...
Exista o firma in Otopeni cum vi din Bucuresti pe partea dreapta a doua intrare care are preturi mari-intre 1,8-2,2 mil lei+ 400000 montajul care par sa fie mai bine executate cel putin la prima vedere dar nu mai am curajul sa incerc tot pe banii mei. Prefer sa spal tapiteria odata pe an daca este cazul. Referitor jante de aliaj pt LGN am vazut in targ la Vitan unele la care vanzatorul se jura ca sunt autentice Dacia la pretul de 7,2 mil in timp ce la dealerulAdras de pe Turda cereau pe ele 15 mil. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6 mpi
- B-xx-yyy
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vreau sa intreb si eu ceva, referitor la scaunele din Logan..
Tot asa ca si multi altii, mi-am cumparat si eu niste huse care nu se prea potrivesc si nu prea imi plac ![]() M-am uitat un pic ca scaune, si mi s-a parut ca tapiteria poate fi data jos de pe ele? In caz ca ar fi asa, as prefera si eu sa nu folosesc huse, si sa spal din cand in cand tapiteria - o folosesc doar eu si sotia, si imi place cum arata asa, fara huse. |
--------------------
Dacia Logan
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Tapiteria se poate da jos, dar e destul de nasol (in primul rand trebuie dat jos scaunul, cu un torx infect, cu o dimensiune undeva pe la 35 care nu prea se gaseste...).
Dar se poate spala tapiteria si "on the spot" cu spray-uri speciale de tapiterie. sau de... covoare |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Merci Klaus.
Eu mai am o problema cu tapiteria - la al doilea drum pe care l-am facut, masina din fata mea a facut un accident, si i-am luat sa-i duc la spital. Am fost cu ea la spalatoria auto, dar tot au ramas niste pete de sange, care ar trebui spalate mai serios.. |
--------------------
Dacia Logan
|
|
skoda |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 10 October 04 ![]() |
Acum iti poti speria prietenii care se mai urca in masina ta, ca cel dinaintea lor a avut ceva rau de comentat despre Logan si tot ce a ramas din el sunt petele alea....
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- Toreador
|
|
luxxxian |
![]()
|
Hehe
![]() Sa fi vazut cum arata masina, cu urme de maini cu sange pe geamuri..S-a curatat totusi destul de bine, nu ma asteptam sa iasa atat de bine, mai ales usile si tapiteria. This post has been edited by luxxxian: 20 Feb 2005, 17:14 |
--------------------
Dacia Logan
|
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
ia uitati aici scoruri:huse clio-logan
|
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
yonutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 26 June 04 From: Cluj ![]() |
am si eu o intrebare husele Michael Schumaer se potrivesc pe LGN?mersi
This post has been edited by yonutz: 22 Feb 2005, 00:51 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- CJ18xxx
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Mai oameni buni, ce va tot agitati atita cu husele astea?! Pai nu se pot curata, cum a zis Jupinul?! Sunt spume din alea la spray care sunt foarte eficiente!
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(yonutz @ 22 Feb 2005, 00:50) Uite ce zice mariachi: QUOTE(mariachi @ 6 Jan 2005, 08:52) sa nu faci greseala asta, ca eu am facut-o. de potrivit, se potrivesc cat de cat, dar se monteaza super greu, si nici nu le poti intinde bine pe scaune. adica le intinzi tu cat poti, dar apoi se incretesc la sezut. nu ai ce le face, si nu sunt singurul care ma plang de aceasta problema, mai am colegi care au patit si ei la fel. am facut greseala si le-am cumparat cand eram in concediu si nu i-am intrebat, acum efectiv IMI PARE RAU CA LE-AM LUAT. nu-si merita banii, cauta altceva. bafta! Eu am pe Solenza de vreun an si sunt foarte incantat de ele. Am vazut puse si pe un Megane II si veneau perfect. Ma indoiesc ca scaunele de Logan sun mai mari decat cele de Megane... Eu sunt cam incapatanat, asa ca o sa-mi iau tot de astea. |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
acos |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 February 05 ![]() |
![]() TEL:0723951235, E-mail: acos_75@yahoo.com This post has been edited by acos: 26 Feb 2005, 10:47 |
--------------------
DACIA
DACIA SOLENZA
- MH 03 GKA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:29 |