HDD, Cum arata in interior
![]() ![]() ![]() |
HDD, Cum arata in interior
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Attached thumbnail(s) DSCF0703.JPG ( Size: 113.7k ) Number of downloads: 376 |
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pasiunea ta pentru HDD-uri n-are limite...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 2 Sep 2008, 18:06) Exact. In baia de ulei aveam unu din fabrica, acum are unul mai mare si mai puternic din neodymium asta.. (cautati dupa codul instriptionat pe magnet ce putere are, si pana la ce temperatura rezista.. al meu se lauda cu 150 de grade si 1.23tesla, si x (nu mai stiu cati) oerstezi) Astia 150 de grade m-au imbucurat pentru ca se preteaza a fi pus in baia de ulei fara riscul de a ajunge la punctul Curie, punct la care devine diamagnetic, incat sa existe riscul antrenarii magnetului prin motor Si chiar nu e banc. (spre deosebire de magnetul pus pe teava de benzina, pentru reducerea consumului) Efecte vizibile covarsitoare nu se vad.. dar vaptul ca dupa un timp observi particulele de uzura depuse pe magnetul tau asta nu poate insemna decat un lucru bun. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
C@talin |
![]()
|
bun bun hai sa mai innoim topicu ce naiba
![]() Am doar o poza ca ma enerva telefonu,si am zis ca una ajunge ![]() Ps nu nu pe asta nam pus flexu ca il mai folosesc intr-u pe dashiaclub ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Attached thumbnail(s) Imagine068.jpg ( Size: 111.37k ) Number of downloads: 397 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si l-ai mai facut tu pe ala inapoi?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Iti dai seama ca nu, sau lo fi pus cumva da cu suruburi ramase in plus
![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Eu cred ca la facut tablou si pe asta
![]() |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
da, cu flexul, a modificat piesele ca nu se mai potriveau una cu cealalta
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cu trusa aia ieftina de 1RON cumparata din targ ce dracu sa mai puna la loc?
Mie imi place linoleul si fata de masa. Lipseste pestele de sticla si rapirea de pe perete. This post has been edited by IRONICK: 11 Mar 2009, 11:18 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(argon @ 11 Mar 2009, 10:47) Da' ce e asa mare lucru? Io mi-am dezmembrat tot laptopu cautand antenele de Wifi. Pe YM ma asista un prieten care cu asta s-a ocupat un timp...deratii laptopturi. Tot el mi-a dat manual de service pe laptopu meu. Si la fel facea si el. "Nuuu il dezmembra, ca nu il faci inapoi, ca e greu, ca bla bla bla, nu desfa display-ul ca e tehnologie bla bla bla" Big deal. Surubelnita buna iti trebuie, rabdare si putina inclinatie spre asa ceva. Daca am reparat ceasuri Slava in copilarie, cred ca un laptop nu e prea mare lucru. Cel putin sa il desfaci si sa il legi inapoi. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Eu nu zic ca e imposibil de desfacut, sau de asamblat inapoi, ci prin faptul ca dupa ce am vazut cum a desfacut HDD cu flexul, ce sa mai zic? cata finete si indemanare are :
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Fygaro: 11 Mar 2009, 11:56 |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 11 Mar 2009, 12:17) Cu trusa aia ieftina de 1RON cumparata din targ ce dracu sa mai puna la loc? Mie imi place linoleul si fata de masa. Lipseste pestele de sticla si rapirea de pe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mai nu e casa mea ![]() ![]() ![]() ![]() Aveam si trusa de 50 lei ![]() ![]() Si l-am facut la loc ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 11 Mar 2009, 13:01 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
vezi ca nu-ti merge tasta -
![]() Cel putin nu intotdeauna..... This post has been edited by GIC: 11 Mar 2009, 13:03 |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
IRONICK |
![]()
|
da, da ..lasa ca va stiu eu pa astia care mananca bomboane mentolate chinezesti ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
Vorbesc serios
![]() ![]() ![]() Si e logic ca la facut cat mai ieftin posibil daca nu statea nimeni aici ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
IRONICK |
![]()
|
hoo bre ca glumesc, nu trebuie sa te scuzi
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
IRONICK |
![]()
|
Pai daca ai cumparat-o de la cine stie ce sex shop, de unde sa stim noi la ce folosesc capetele alea ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() ![]() Ps asta cu demolatu chestiilor electrice sa vada ochiu meu curios cum functioneaza e de cand ma stiu ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 11 Mar 2009, 13:18 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Cataline ... ai uitat sa zici ca ti-a ramas un surub
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
mie intotdeauna imi raman suruburi cand desfac ceva (inafara de Dacia, acolo intotdeauna ai mai multe gauri decat suruburi). Ultima data cand mi-am desfacut combina cu cd sa schimb laserul de la ea, am ramas cu un pumn de suruburi, la magnetofon mai rau, nu mai stiam pe unde sa le bag, asa am reusit sa umplu intr-o luna o scrumiera cu suruburi.
![]() vedeti de cate ori am folosit cuvantul "suruburi"? si tot mi-au mai ramas... ![]() This post has been edited by kog: 11 Mar 2009, 16:33 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
driverx |
![]()
|
Inseamna ca esti si bun la asemenea task-uri, dar totodata si un om foarte organizat.
Ghilimelele sper ca stii unde sa le pui. Macar atat ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
ce tehnologie ba baiatule
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
zbf |
![]()
|
![]() Membru cu acte`n regula Group: Members Posts: 168 Joined: 26 October 08 From: Constanta ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1999 L Be the change you want to see in the world
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu i-am facut niste poze schemoase http://www.daciaclub.ro/Lumina-colorata-lu...16440-s300.html
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 05:48 |