Lumina colorata, lumina desenata, Imagini: "asa" si "altfel"
![]() ![]() ![]() |
Lumina colorata, lumina desenata, Imagini: "asa" si "altfel"
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Multi au fotografiat podul asta, mi-a venit si mie randul.
![]() Dupa cum se vede am fost in calatorie, am trecut si prin cateva librarii si iata ce am strans: Fotografia Digitala - Steven Greenberg Photoshop 6 pentru...aMICI - Deke McClelland NUD - fotografie de Razvan Voiculescu (primita cadou) This post has been edited by logan1.5dci: 18 Jan 2009, 16:27 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Ma iertati, eu nu-s asa calatorit: unde-i podu' ala? Sibiu asa cum pare?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Da, in Sibiu . Am scris doar in denumirea fotografiei. Cursorul tinut mai mult pe imagine, da denumirea pozei.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
pai ce kog sa fie mai jos ca voi? Io ma descurc cu un olympus fe-115 si iata cam ce iese doua goange si un hdd (modificata)P9040069.JPG ( Size: 758.22k )
Number of downloads: 673
P7010551.JPG ( Size: 767.95k ) Number of downloads: 617 ca am si io macro ![]() This post has been edited by kog: 21 Jan 2009, 21:46 Attached thumbnail(s) Copy_of_Copy_of_P1050040n.jpg ( Size: 453.94k ) Number of downloads: 602 Copy_of_P1050040n.jpg ( Size: 210.67k ) Number of downloads: 581 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Brava. La HDD eu as mai fi retezat - mai ales partea inferioara, mai aproape de platan. La macrouri, compactele ofera (datorita senzorilor substantial mai mici) profunzime mai adecvata. Cu senzori (mai) mari efectul se obtine mai greu.
|
--------------------
.
.
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
acuma nu am stat sa le modific...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
logan1.5dci |
![]()
|
kog, bun venit in coltul fotografilor amatori(banuiesc)
![]() Da-s mai vechi din cate vad, (nu ca ar fi o problema), dar si eu astept sa gasesc sa fotografiez o panza de paianjen. This post has been edited by logan1.5dci: 21 Jan 2009, 22:16 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
kog |
![]()
|
pai im ultima vreme nu am avut timp sa umblu pe coclauri. Da sunt amator, imi place mult fotografia, am avut poze si la expozitii, dar din lipsa de bani incerc sa scot tot ce se poate din aparatul asta, si vad ca stie destul de multe. Hai sa va arat cea mai reusita modificare. Poza de fundal e productie propie, nemodificata, craniul l-am luat de pe net si l-am suprapus in photoshop. modifP2150013.jpg ( Size: 401.32k )
Number of downloads: 225
sper ca la voi se vede ok, monitorul meu e paradit si nu prea mai are tangente cu contrastul si luminozitatea ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Parerea mea de 2Lei, e ca ar fi aratat mai bine fara craniu' ala acolo ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kog |
![]()
|
probabil ca ai dreptate, dar eu nu stiu cum se vede pe un monitor calumea, ca nah nu mai am contraste. Se vede intunecat tare sau deschis?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Am mai zis, nu ma pricep. Deci, nu stiu daca de fapt e prea inchis sau deschis, dar pe mine, personal, ma deranjeaza craniul acela. Parca nu e locul lui acolo. As fii vrut sa vad, de fapt, lumina aceea a soarelui.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kog |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
os |
![]()
|
Mulhouse by night (pe ninsoare).
Datele tehnice au fost: ISO 200, f210mm, F8 (sau F11?), 4 sec. Camera: Pentax *istDL2, obiectiv Tokina 70-210 4-5,6. Obiectivul nu-i prea grozav, ceea ce se vede si in poza. Nu am aplicat nici o corectie de culoare, poza-i facuta la circa 30 minute dupa apus (ala calculat, ca in practica nu se vedea nimic din cauza norilor si a ninsorii). --- Rectific: am aplicat o foarte usoara corectie Gamma. Attached thumbnail(s) 1200_IMGP4662.jpg ( Size: 918.86k ) Number of downloads: 159 |
--------------------
.
.
|
logan1.5dci |
![]()
|
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
os |
![]()
|
Nici acolo, nici dincolo... mai precis: nu pe gustul meu.
|
--------------------
.
.
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
foc pe cer
facute cu un nikon p60 (ocheste si loveste) pe setarea speciala de artificii This post has been edited by catala2k: 26 Jan 2009, 21:58 Attached thumbnail(s) austria_21.12.2008_03.01.2009_097.jpg ( Size: 99.16k ) Number of downloads: 140 austria_21.12.2008_03.01.2009_111.jpg ( Size: 71.81k ) Number of downloads: 116 austria_21.12.2008_03.01.2009_112.jpg ( Size: 74.7k ) Number of downloads: 87 austria_21.12.2008_03.01.2009_114.jpg ( Size: 72.46k ) Number of downloads: 89 austria_21.12.2008_03.01.2009_115.jpg ( Size: 71.32k ) Number of downloads: 90 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
- www.bikehouse.ro “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.510 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
hehe, misto ideea
![]() la o adica mergea lucrata nitel la incadrare si la adancimea campului (sa iasa toata bicicleta clara), dar e faina. Imi place ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Ma bucur, Ov.
Nu mi-am dat seama pe display. De fapt acolo mi se parea ca nimic din bicicleta nu-i clar-sticla; n-am trepied si am vrut un ISO mic. Abia pe monitor mi-am dat seama ca nu e chiar compromisa si ca era frumos un cimp mai adinc. Arata mai bine o alta cu bicicleta "taiata" si mai mult, doar ca am miscat-o. N-a vrut Mos Revelion sa-mi aduca trepied, deh! Ce crop as putea sa-i fac asteia? Tin sa se vada sus capetele suportului de lemn. Incadrarea tinea si de obiectul pe care a trebuit sa rezem aparatul. |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
- www.bikehouse.ro “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
Ov |
![]()
|
la incadrare ma deranjeaza ca se vede scrisul de pe suportul bicicletei, ca e nitel stramba (bicicleta) si roata spate nu se vede complet. Ca adancime de camp este ok in spate (unde se vede rama out of focus), dar in fata este deranjant ca bicicleta nu se vede toata clar.
Dealtfel eu as fi asezat setup-ul astfel incat sa nu se vada umbra de la rama ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
Inseamna, ov, ca tu ai fi facut alta poza in care s-ar fi vazut altceva si ar fi dat alta senzatie... Mie imi place ca nu-i tot scrisul, ca e strimb suportul bicicletei, ca se vad umbre... E o felie de raft "asa cum e".
Uite un subiect si mai taiat ![]() Labemoi.jpg ( Size: 253.99k ) Number of downloads: 163 Si, ca tot se vorbea zilele trecute despre cit e de greu sa "prinzi" o pisica: Trandafir_crop.JPG ( Size: 264.51k ) Number of downloads: 118 Babic_crop.jpg ( Size: 234.95k ) Number of downloads: 123 This post has been edited by atentat_cu_bomboana: 28 Jan 2009, 14:38 |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie-mi place mult ultima poza. Unde i-ai gasit?
![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
Ei sunt Trandafir si Babic. Stau pe strada unde e si serviciul meu.
Tie-ti place Babic, asa cum are sa-ti placa si ISO-ul 1600 cu care l-am putut surprinde ![]() Cind iti vedem aparatul "la treaba"? This post has been edited by atentat_cu_bomboana: 28 Jan 2009, 15:00 |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
|
|
os |
![]()
|
A la claire fontaine... (o fintina - detaliu)
Tokina 70-210 @ 200mm, f8. Software: GIMP. Convertit in BW cu simulare film Agfa 400. granulatie simulata: zgomot RGB cu canalele sincronizate, 20%. ------------ Si niste cactusi, un turn si un cer de seara. Attached thumbnail(s) bwIMGP4704.JPG ( Size: 1000.64k ) Number of downloads: 146 sIMGP1066.jpg ( Size: 601.74k ) Number of downloads: 135 |
--------------------
.
.
|
Ov |
![]()
|
a doua poza isi merita titlul
![]() in alta ordine de idei, esti multumit de tele-ul tokina? |
--------------------
Dacia
1300
|
|
os |
![]()
|
Optica nu-i prea grozava, constructia mecanica e intre foarte buna si excelenta (dar e un obiectiv mai vechi); daca te intereseaza o sa-ti pot spune denumirea completa - nu-i la mine acum, trebuie sa pun pe cineva sa citeasca pe el. Nu cred ca opinia mea este transmisibila - mai ales nu asupra modelelor mai noi.
Eu am renuntat la el in favoarea unui hulit Tamron 70-300 (din ala ieftin). Despre Tamron lucruri bune, mai putin CA/PF din care mai face - dar care nu-s asa dramatice cum spune lumea. Dar vezi pozele cu Luna de acum doua-trei saptamini. |
--------------------
.
.
|
Ov |
![]()
|
sunt curios cum sta tokina la capitolul focus, il face repede/incet, cu zgomot, cum se comporta in lumina putina
eu am 12-24 de la tokina de care sunt pur si simplu indragostit. 99% din timp il folosesc doar pe asta. |
--------------------
Dacia
1300
|
|
os |
![]()
|
Ne ne ne - focalizarea o face incet dar (daca n-ai reumatism sau guta sa-ti scirtiie incheieturile, sau sa gemi cind te misti) fara zgomot. Adica ala e un obiectiv MF.
|
--------------------
.
.
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:13 |