Ceasuri Albe Supernova, (acum Cu Poze Atasate)
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri Albe Supernova, (acum Cu Poze Atasate)
vick_supernova |
![]()
|
||
![]() Membru Dacia Group: Members Posts: 238 Joined: 3 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|||
vick_supernova |
![]()
|
poate sa imi faca si mie cineva ceasurile astea ca pe aici pe la mine nu e nimeni care sa le faca. daca e cineva care le are si le vinde sau care poate sa le faca as vrea sa mi le faca si mie.
12 Jan 2011, 23:46: nu ma baga nimeni in seama la topicu asta. This post has been edited by vick_supernova: 12 Jan 2011, 23:46 Attached thumbnail(s) 1_1_.jpg ( Size: 29.42k ) Number of downloads: 1266 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
Laika |
![]()
|
![]() DaciaClub Group: Members Posts: 555 Joined: 7 November 10 From: Sibiu ![]() |
Eu nu vreau sa te supar, dar de cand au aparut cele de logan pe super nova
![]() |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
2001
- SB 05 APW Pana la capat!
|
|
vick_supernova |
![]()
|
imi plac mai mult astea decat cele de logan.dar daca nu poate sa ma ajute nimeni asta e le las pe ale ei originale.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu iti mai complica viata cu ele. Ceasurile se scot oricum foarte greu, la fel si folia aia originala. Dupa ce pui la loc ceasurile s-ar putea sa nu mai reusesti sa le prinzi perfect in pozitie si o sa iti para rau ca le-ai desfacut de la inceput. Mai bine faci altceva la masina decat sa umblii la ceasuri.
spor |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
91_CTL |
![]()
|
![]() am multe de invatat...... Group: Members Posts: 195 Joined: 25 November 10 From: Facaeni, Ialomita ![]() |
Are dreptate maskatu, am vrut si eu sa-mi fac ceasurile albe, dar cand am vazut cat de greu se demoteaza m-am lasat pagubas, iar cu bani mi-am cumparat uleiul pentru viitorul schimb.
Salut! |
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Nr. inmatriculare: Fara numar, fara numar......
|
|
vick_supernova |
![]()
|
le-am desfacut de 3 ori pana acum si nu mi se pare ca e greu si ceasurile imi merg toate ca la inceput.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ceasurile nu prea au fost facute pentru a fi scose ulterior foarte usor. Cand le-am desfacut prima oara am avut impresia ca masina a fost construita in jurul ceasurilor. Suruburile de sus sunt la 1-2 cm in stanga, respectiv in dreapta, si abia poti sa bagi o surubelnita sa le desfaci. Cablul de la kilometraj este foarte sensibil, drept dovada, daca il scoti si bagi de multe ori, incepe sa "vibreze". Reglajul de la faruri este la fel de prost pus, iar totul este prins prost, la fel si clemele de jos.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vick_supernova |
![]()
|
ma rog daca tie ti sa parut ca se desfac greu inseamna k nu prea iti place sa iti bagi nasu peste tot. daca seasurile se desfac greu ce mai zicem de caloriferu de calduca ca trebe sa desfaci jumate din bord.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
Wizard5 |
![]()
|
![]() Wiz Group: Members Posts: 90 Joined: 18 October 07 From: Pitesti ![]() |
cum se paote desface limbile de la ceas fara sa fie decalibrate ???
need help ? |
--------------------
Dacia
Supernova
2003
- AG 85 WIZ
|
|
vick_supernova |
![]()
|
nu prea ai cum sa le desfaci fara se le decalibrezi. eu dupa ce le-am desfacut mi-am facut treaba si cand le-am pus la loc le-am calibrat eu. la turometru trebe sa iti stea in 900 cand e la relantiu la kilometraj trebe sa mergi cu ea si trebe sa mergi constant cu 60 km/h si in 1 min trebe sa faci 1 km cu viteza asta, ceasu de apa trebe pus jos de tot nu prea trebe calibrat, iar cel de la benzina ii pui contactu vezi pana unde se ridica acu ii dai semn ca sa nu uiti si cand il calibrezi inainte pui contactu la a 2-a treapta dupa care pui infigi acu la semnul care ti lai dat. bafta.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
dar de ce nu duci tu vrumos axul de vitezometru la 30km si infigi dupa aceea acul .
Acul de la vitezometru si de la restu e tensionat cu arcul de sub el in rest nu e legat de nimic. Asa se procedeaza si la turometru la fel se duce cam la 1000-1500 de ture axul si dupa aceea se infige acul ca sa revina spre 0 de restu e treaba circuitului integrat. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
mai are cineva modelele din corel pentru ceasurile de bord?
|
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
danimarconi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 29 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Da.
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
- ....numere de HD...
|
|
vick_supernova |
![]()
|
cine ca vreau si eu unele sa fac si eu bordu?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
radu.costin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 26 April 11 ![]() |
salut. misto bordu GeorgeB!!! Poti sa imi spui si mie ce leduri ai folosit? sunt alea cu soclu ca la dacia 1310? sau leduri ?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B-41-BBZ
|
|
Joey4u |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 148 Joined: 9 May 11 From: Bucuresti ![]() |
vick ai facut rost de ceasurile prezentate in imagine ? ma tenteaza si pe mine !
Attached thumbnail(s) 1_1_.jpg ( Size: 29.42k ) Number of downloads: 669 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002-Europa
|
|
adrianac |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 15 April 11 ![]() |
foarte frumoase, imi plac
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2009/1.5dci Dacia Logan
|
|
vick_supernova |
![]()
|
nu am facut ca nu vrea nimeni sa ne ajute si pe noi. daca fac rost de ele o sa te anunt.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
danimarconi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 29 April 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Le am eu in Corel, dupa cum am zis si mai sus.
This post has been edited by danimarconi: 10 May 2011, 09:30 |
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
- ....numere de HD...
|
|
vick_supernova |
![]()
|
pai sa imi lasi si mie un pm cu ele te rog mult. si sunt si la marinea normala sau mai trebe modificate. multam mult.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
danimarconi |
![]()
|
Le ai pe mail.
|
--------------------
Dacia
Supernova Confort
2002
- ....numere de HD...
|
|
vick_supernova |
![]()
|
multam mult. o sa ma duc maine sa caut sa vedem pe unde pot sa le scot si eu pe aici prin valcea.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pe la 900 sta si la mine.eu stiam ca e normal sa stea la 900
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Eu zic ca turatia corecta a ralantiului e undeva intre 750 si 800 rpm (maxim). (asa o citesc si cu interfata de diagnoza)
This post has been edited by Amedeus: 16 May 2011, 06:44 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Asa sta si la mine,am putut vedea cand am facut ITP-ul,apare pe un display turatia motorului.La relanti indica in jur de 770-780rpm.
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
vick_supernova |
![]()
|
auzi ,,danimarconi'' daca le scoti pe ale tale sa imi faci si mie o serie ca pe la noi pe aici prin valcea nu am gasit sa le scot. multam.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
baieti , am facut rost de cadrane , acuma intrebarea mea este : cum le pun in locul celor originale , trebuiesc lipite pe altceva?
Attached thumbnail(s) P230611_16.22.JPG ( Size: 249.94k ) Number of downloads: 426 |
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Stie cineva de ce se decalibreaza ceasul de la benzina si cum se calibreaza la loc?? Am dat jos la cineva ceasurile, leam pus leduri si cand lea-m pus inapoi ceasul de la benzina se ridica pana la jumate si becul ramanea aprins. Am mai intrebat pe cineva si aceasi problema a avut-o, doar ca dupa un timp ceasul si-a mai revenit dar nu chiar cum trebuie
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:56 |