Ceasuri Albe Supernova, (acum Cu Poze Atasate)
![]() ![]() ![]() |
Ceasuri Albe Supernova, (acum Cu Poze Atasate)
Tince1290 |
![]()
|
||
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
nu stiu daca se potrivesc acele de la logan pe dsn... ar fi o chestie
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
Va salut!
Nu pot inca sa dau pm asa ca ma voi folosi putin de forum! kat...TE ROG FRUMOS ajuta-ma si pe mine cu folia asta la scara 1:1, pregatita ca lumea de montat...adeca...s-o dau pe cea veche jos si s-o pun peasta a ta...direct.... SuperbPoza M-a lasat ... ![]() ![]() Imi spui exact cat ma costa ...cheltuielile suplimentare...si ne intalnim apoi si la o bere...! Numai de bine! |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
kat |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 30 March 07 From: Ploiesti PH ![]() |
QUOTE(S.Alex-F @ 31 Mar 2009, 21:47) Va salut! Nu pot inca sa dau pm asa ca ma voi folosi putin de forum! kat...TE ROG FRUMOS ajuta-ma si pe mine cu folia asta la scara 1:1, pregatita ca lumea de montat...adeca...s-o dau pe cea veche jos si s-o pun peasta a ta...direct.... SuperbPoza M-a lasat ... ![]() ![]() Imi spui exact cat ma costa ...cheltuielile suplimentare...si ne intalnim apoi si la o bere...! Numai de bine! Modelul pe care il vrei tu l-am avut si eu si le-am printat la o firma de publicitate pe folie transparenta. Nu stiu ce fel de imprimanta au folosit ca la a mea trebuie sa bag folia de mai multe ori sa iasa bine. Au costat 30 RON. Pe cele de acum le-am facut eu. Am bagat folia la imprimanta de vreo 6-7 ori. Nu au iesit ca cele facute la firma respectiva dar au iesit destul de bine. Daca vrei te pot ajuta dar trebuie sa mai astepti putin ca mi s-a descarcat cartusul de la imprimanta. Daca nu poti sa trimiti PM imi poti trimite mail: lucky81kta@yahoo.com. Tinem legatura. |
--------------------
Renault
Megane IV
2016
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Imprimanta lasar colorse foloseste si nu imprimanta cu tusi. Se imprima pe folie A4 de retroproiector.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
asu`le...macar pune`ti la semnatura "parerea mea"
Exista folii transparente speciale pentru imprimat in format A4, separat pentru imprimante laser si pentru imprimante inkjet, pe cutie la fiecare este specificat pentru ce tip de imprimata este. Foliile de obicei au pe una din capete lipite o banda ingusta de hartie pentru a ajuta imprimanta sa traga folia. Cele pentru cerneala sunt astfel facute sa absoarba cerneala. La listare trebuie setat din proprietatile imprimantei tipul de hartie, in cazul acesta 'Transparency'. Le gasesti in papetarii sau in hipermaketuri. 1 Apr 2009, 13:24: Poze poate ajuta pe cineva This post has been edited by saftonel: 1 Apr 2009, 13:24 |
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
djasu82 |
![]()
|
daca tu zici ajuta-i pe colegi.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
saftonel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
pai am scris mai sus...scriu ce stiu nu ce mi se pare...si nu mai fi` suparat...e un feedback constructiv nu unu negativ: )
|
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
djasu82 |
![]()
|
stai putin ... nu sunt suparat si eu am spus ce am stiut si cam cum se face . In fine fiecare face cu ce are la indemana.
This post has been edited by djasu82: 1 Apr 2009, 21:22 |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
saftonel |
![]()
|
si cu butoanele tot nu ma ajuti?
![]() |
--------------------
Reno
Clio 1.4 16V
2002
- xxx
|
|
djasu82 |
![]()
|
nu ca te pricepi si singur
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
andreidodo |
![]()
|
![]() octavia 2 lovita la 14000 km Group: Members Posts: 33 Joined: 7 March 09 ![]() |
...hai ca si aici imi bag nasu'
Deci chestia asta nu e scumpa si trebuie facuta neaparat. In carrefour sunt firme care printeaza pe tricouri, pe cani...etc. ei pot sa faca si chestia asta si costa 30 lei. Eu ma gandesc sa scot o folie dasta si sa o lipesc peste ceasuri. Se va vedea? sau trebuiesc demontate placutele originale?? |
--------------------
Dacia
Supernova
2002 clima
- PH-99-LAA
|
|
joe_21oo7 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 May 09 ![]() |
m-am inscris si eu in clubul dns de curand
este o chestie foarte reusita ce iti poate aduce multe economii cine nu ar vrea acest lucru?...cand manopera este foarte scumpa.am desfacut si eu bordul pt a pune led-uri de alta culoare dar nici o schimbare in bine,dimpotriva acum bordul este slab luminat.am observat ca cifrele sunt vopsite in alb dar am crezut ca nu prea conteaza lucrul asta si am incercat,deci in consecinta trebuie sa schimb folia de pe ceasuri,nu?ma poate ajuta cineva cu o sugestie,unde se gaseste asa ceva?in comert nu am gasit am intrebat pe le piese auto,m-am uitat pe net,nimic pana acum? P.S.am vazut pe forum un interior dns alb sau argintiu.imi place cum arata.de unde se pot procura accesorii dns de interior? |
--------------------
dacia
supernova
2002-clima
|
|
mihaicuc2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 381 Joined: 20 February 09 From: Turda, Jud. Cluj ![]() |
kat Vreau si eu fisier corel primele doua ceasuri pe care le-ai pus plssss ai PM de la mine cu mailul
|
--------------------
Dacia Supernova
Rapsodie
2002 Incerc sa invat cate ceva in fiecare zi!
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
Salut baietii!
Stiti ceva despre lacul acela verde cu care sunt date foliile originale ale masini...adica se poate curata si sa ramana folia translucida! Ca am pus leduri albe si a iesit turcoaz...verde de cacao! Merge sters cu acetona! |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
- XX-XX-ALX "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
creau si yo un fisier corel photoshop ... ceva ca vreau sa modific pls care aveti .... dau o bere
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
da chiar nimeni nu vrea sa ma ajute? fac "logoree" vorbind singur pe forum ...
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
andreidodo |
![]()
|
![]() octavia 2 lovita la 14000 km Group: Members Posts: 33 Joined: 7 March 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 clima
- PH-99-LAA
|
|
DJMaxx |
![]()
|
gata sa rezolvat ...
pana la urma am facutsi yo o printare pe folie de retroproiector transparenta aici e beleaua ... nu prea iese opaca ma gandea unde gasesc folie alba translucida sa imprim pe ea poate iese mai bine ,. daca nu gasesc sa pun in spatele foliei transparente o folie de foie de calc ![]() This post has been edited by DJMaxx: 7 Jun 2009, 13:05 |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
Va salut , colegi!
Stie cineva cine mai exact face acele folii speciale (SPECIALE) pentru tablourile de bord.. Nu de alta ...dar... Desi am apelat la mai multi operatori printare, nici unul nu mi-a realizat exact ca o folie originala de masina! Le-am zis la toti de la inceput! "Domne, stiti ca foliile de la masini sunt facute dintrun material plastifiat ... transparent, pe care s-a printat zona mata.....iar zona cifrelor a fost acoperita cu lac pe spatele foliei!" Raspunsul tuturor....stim,stim....veniti la noi ca nu sunteti primul la care facem asa ceva! Va intreb ...care dintre voi a-ti fost pe acolo si chiar ati fost multumiti de lucrare! Aceleasi folii le faceam si eu pe inkjet-ul meu de acasa! Cel mai bine e sa luam legatura cu cei care au facut foliile originale! Cu siguranta ar face niste compromisuri...si ei sunt oameni! |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Takosan......... http://www.takosan.ro/
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
liviu242006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 11 May 09 ![]() |
si daca telefonezi la takosan si le trimiti modelul crezi ca fac la comanda?
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
- gj-69-bic in femeie si in guvern sa nu ai incredere
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
Pai...ia fi atent!
Sa zicem ca ne strangem 50 de insi pentru modelul 1 al lui KAT Daca firma le va proiecta la aceasi calitate precum cea standard ar insemna ca 60lei per folie merita fiecare leut! De ce 60 lei....simplu: -o folie in targ pentru plosnita de logan...este in medie 40 lei....dar sunt total nereusite -50 de lei s-ar duce catre TAKOSAN(evident...pentru cantitatea minima de 50bucati) -10 lei....ar fi drepturile de autor catre utilizatorul Kat! 50 ron x 50 bucati = 2500 RON total(catre takosan..o suma care atrage pe seceta asta) 10 ron x 50 bucati = 500 ron total (catre utilizatorul kat) E o simpla idee de afacere...nu dati cu parul! Astept si parerile voastre jos.... |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
mie nu imi place modelul pentru ca cifrele nu mai sunt asa vizibile ca pe alb
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
se presupunea ca modelul este pe alb..cu acele rosii iar seara ledurile albastre din spatele lacului alb...l-ar aprinde albastru!!!!
|
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
si eu vreau
![]() ![]() daca va hotarati sa sunati la Takosan ma abonez si eu pt ceasuri ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
da nu poate sa vina fiecare cu modelul lui?nu cred ca o sa se gaseasca 50 de insi care sa le placa acelasi model
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
pai atunci nu are rost sa ne complicam!
Tel.: +40-248-651832 Sunam...cerem detalii...propunem ideea si spunem sa ne faca ei o oferta minima la care ar accepta! Si daca le-ar conveni mai putin...ar fi foarte bine! Veniti si voi cu ideei! This post has been edited by S.Alex-F: 31 Aug 2009, 16:45 |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002Clima
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
@S.Alex-F daca tot ai pus un numar de telefon,tu ai incercat sa suni?
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
liviu242006 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 11 May 09 ![]() |
eu zic DA.hai so facem dar ne stringem 50 ?
|
--------------------
dacia
supernova clima
2002
- gj-69-bic in femeie si in guvern sa nu ai incredere
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:52 |