Iran vrea sa exporte Samand in Romania..., ...nu vrem Logan, dar va dam Samand...
![]() ![]() ![]() |
Iran vrea sa exporte Samand in Romania..., ...nu vrem Logan, dar va dam Samand...
DigitalScribe |
![]()
|
||
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|||
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Asa, veniti la nenea !
Ia sa vedem ce masini faceti voi pe-acolo prin Iran sau Belarus sau pe unde le-ati face ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
1761 cm3, euro 2, injectie multipunct, 100CP, 6.6l/100km (cutia manuala)/7.3l (cutia automata). Portbagajul are 500l si masina cantareste 1.2t. Are frane cu disc pe fata si tamburi pe spate. ABS-ul este optional.
QUOTE Fuel tank capacity: 50 liters Capacity of fuel tank : 70 lit # Out-of-town(based on ECE R84 standard): 9.2 # Combined (based on ECE R101 standard): 8.5 # Constant speed 90 km/h(based on ECE R84 standard):6.8 # Constant speed 120 km/h(based on ECE R84 standard):9.2 SUSPENSION * Front : MacPherson strut * Rear : Torsion beam axle In this automobile, the most modern systems of safety and comfort have been anticipated, including seat belts for all passengers, central lock, powered window winders, air conditioner, radio cassette player, left and right wing mirrors adjustable from the interior, etc. It will be even of higher quality than Peugeot 405 (link). This post has been edited by valentin.dumitran: 21 May 2007, 17:25 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Datele astea de unde sunt luate ? De la ei de pe site ?
Euro 2 ? Hmm ... 6.8 la 90 la ora ? Hmm ... |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Datele sunt luate de pe site-ul lor, iar acolo nu am inteles nici eu.
Mie mi-a placut comparatia cu Peugeot 405, care e tot de la ei de pe site! ![]() This post has been edited by valentin.dumitran: 21 May 2007, 17:53 |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cateva poze cu Samand:
Irankhodro_20Samand_2004.jpg ( Size: 53.84k ) Number of downloads: 404 iran_khodro_samand.jpg ( Size: 18.72k ) Number of downloads: 348 samand_lx__.jpg ( Size: 20.15k ) Number of downloads: 377 back.jpg ( Size: 48.39k ) Number of downloads: 393 samand_img_7.jpg ( Size: 111.93k ) Number of downloads: 494 samandBig.jpg ( Size: 50.76k ) Number of downloads: 218 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
claghi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 15 April 05 From: Alba Iulia ![]() |
|
--------------------
logan
preference
- AB?????
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Mie mi se pare cel putin decenta masina, bordul chiar imi place!
Pedalele's de la daewoo, comutatoarele pentru faruri si semnalizatoare le-am mai vazut pe undeva ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Cred ca nici romanii nu prea mai inghit asa ceva.
This post has been edited by prody: 21 May 2007, 19:22 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Zau de ar da cineva banii pe asa ceva... si daca luam si taxa de prima inmatriculare pentru Euro 2...
![]() Poate asa ceva as lua: http://www.ikco.com/products/pars.aspx This post has been edited by Cypher4laguna: 21 May 2007, 20:10 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
1.8 litri si 100cp e jenant. Pai renault scoate 100cp din 1.4 litri si chiar din 1.2 cu turbo.
Cu euro2 efectiv nu au voie sa vanda masini noi in UE, doar daca le upgradeaza la Euro4. This post has been edited by diesel_power: 21 May 2007, 20:05 |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
ce misto
![]() ![]() soren imi place ![]() ![]() This post has been edited by sorin1983: 21 May 2007, 22:22 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
care e faza cu producatorul asta? de cine apartine, reno sau pejo ?
Samand ala mie imi aduce cu Albea... cam in urma iranienii aia, cam rupti de lume. |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
saracii iranieni
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
toata partea aceea a lumii e asa...
2 airbaguri sunt un lux... ABSul la fel EURO2 e standardul lor... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
deconectat |
![]()
|
Sa nu uitam ca are cele mai moderne dotari pentru siguranta, cum ar fi centuri pentru toate locurile si stergatoare de parbriz!
![]() ![]() Eu sunt curios de scrie de 3 ori in prezentarea masinii ca nu are nici o legatura cu Paykan... |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mie mi se pare super haioasa masina..
ma rog.. departe de mine gandul ca as putea da vreun ban pe ea ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mie mi se pare ca seamana cu Lada...nu stiu de ce.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
arata ca o masina de conceptie veche, cu fata gen vectra 92/albeea 2005 si spate de mitsu lancer. Pare foarte proasta la siguranta. Daca aduc asa ceva in Romania, cred ca vor vinde fix 1 masina pe luna, cam ca Aro asa..
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
zippy.. depinde enorm de mult si la ce pret vor s-o vanda la noi..
|
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Zippy |
![]()
|
Oricum..eu n-as da bani pe o masina fabricata de un concern-corcitura Peugeot-Renault-Lada-Tata care inca mai fabrica Peugeot 405, Peugeot RD, si Pars (un fel de pejo 205 cu fund).Astea-s masini de pe vremea cand era bunicu` padurar tanar.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
Avand in vedere ca sunt destul de capbili sa fabrice ultramodernul Logan si cu un motor mai performant decat la noi - e drept euro2 - nu cred ca se justifica expresia de concern corcitura cu conotatii negative, si nu cred nici ca acele concerne care au fost enumerate acolo au multe in comun. Ia uitati ce misca Loganul lor-Tondar90:
Displacement : 1598 cc Bore x stroke : 79.5 x 80.5 mm Compression ratio : 9.8:1 Max output : 110 hp@5750 rpm Max torque : 148 Nm@3750 rpm Fuel system : Multi-point injection No. of valves : 16, DOHC Emission level : Euro II Acceleration, 0-100 km/h : 10.2 s Top speed : 187 km/h Transmission : 5-speed manual Consumption, urban : 9.2 l/100 km Consumption, extra-urban : 5.9 l/100 km Consumption, combined : 7.1 l/100 km Turning circle : 10.5 m Ei fac fix ce se cere la ei in iran si pe pietele pe care activeaza - India,Rusia, etc. Ca va place voua sau nu modelul pe care ar vrea sa ilvanda la noi e alta poveste. Daca ar fi pe la 6000E cred ca multi s-ar mai gandi daca sa isi ia o astra din 2000 cu peste 200.000km, sau sa ia un Samand. Asta ati vazut: "ABS (Anti-Lock braking system) type: 4 channels with EBD ( Electronic Brake Distribution) force system ABS Model: MK 20E ( Continental Teves)" Si inca ceva...cate modele produc ei, si cate noi, si cate fabrici are Dacia, si cate Iran khordo? ce sa mai zic ca pana acum 3-4 ani la noi nici ca lux nu gaseai 2 airbaguri pe Dacia, iar nemaintalnitele dotari de siguranta erau tot centuri pentru toate locurile si tetiere. This post has been edited by padual: 22 May 2007, 00:06 |
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
Zippy |
![]()
|
Loganul ala misca 110 cp tocmai pentru ca e Euro 2, restrictiile sunt mai putine, isi permit sa aiba un motor mai performant dar mai poluant.
Si 6000 euro n-o sa fie, stai linistit, estimez cel putin 8000 euro.. 5100 euro e Matiz nou chel si jumate cat Samandul ca dimensiuni si jumate ca motor! Dar matizul e masina buna, trainica, de Samand n-am auzit nimic. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
|
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
8000 ar insemna cat un logan, si daca ar fi asa difernta s-ar face la optionale. Designul e pur subiectiv daca ar atrage mai mult sau nu, dar sa nu uitam ca berlina s-a produs pana mai acum 4 ani, si nu cred ca designul ei era punctul forte.
aruncati un ochi aici: http://www.ikco.com/products/Gallery/sarir...paper/car10.jpg This post has been edited by padual: 22 May 2007, 00:13 |
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
dassy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 21 October 05 ![]() |
@zippy Peugeot 405 si RD sunt de fapt 405, iar Peugeot Pars e un 405 cu facelift si cu imbunatatiri la capitolul suspensie/stabilitate... oricum mult mai bun decat dacia
|
--------------------
Dacia
1100
1970
|
|
deconectat |
![]()
|
Google zice ca in Iran un litru de benzina costa cam 0.25 RON. La pretul asta, nu cred ca s-au agitat prea tare sa faca un motor care sa consume putin. Deasemenea, Iranul are porobleme grave cu poluarea si au incercat sa faca o masina care sa nu polueze...si le-a iesit un euro2.
Tot google zice: "Iran's economic isolation has left them pretty self-reliant and resilient too (comparisons with South Africa's industry in the 60s and 70s are not out of place)." "Most of Tehran's nearly 2 million cars are over 20 years old, with poor fuel efficiency and lacking catalytic converters and the ability to use lead-free gasoline. Many of these cars are domestically produced Paykans, manufactured by the Iran Khodro company. Leaky engines and cars spewing black smoke are a familiar sight contributing to the city's hazardous air pollution, as well as its infamous traffic snarls.[...] With an abundance of oil in Iran, petroleum products are subsidized, and their cheap cost deprives producers of incentives to make them more fuel-efficient." Nu prea seamana cu situatia din Romania unde majoritatea isi doresc o masina cu un consum cat mai mic. Faptul ca au proiectat singuri o masina fara ajutorul unu producator strain pentru a inlocui vechiul Paykan imi aduce aminte de momentul in care uzinele Dacia au facut Nova. Nu cred ca aceasta masina este potrivita pentru piata din Romania, cel putin nu cu motorul/dotarile pe care le-am gasit la ei pe site, insa totul depinde de pret. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Samand-ul nu o să se vândă în România/Europa dacă nu-l fac Euro4 și asta va costa bani. Nu mai vorbesc de rețeaua de service, piese de schimb și de distribuție/vânzare...
A mai vândut Iranul vreo mașină în Europa? |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
E mai interesant samand coupe
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(diesel_power @ 21 May 2007, 20:03) 1.8 litri si 100cp e jenant. Pai renault scoate 100cp din 1.4 litri si chiar din 1.2 cu turbo. Cu euro2 efectiv nu au voie sa vanda masini noi in UE, doar daca le upgradeaza la Euro4. Conform caror norme e jenant? nu e mai jenant decat 1,6 si 90 de cai ce se pune pe Logan. pe genul asta de masini Low-cost e normal sa se puna motoare depasite moral...n'ai vrea sa bage varfu' de gama?! ![]() iar despre norma euro, cand o fi Iranul in Europa, atunci sa-l criticati, cand o sa-l exporte, garantat va fi echipat pentru destinatia finala, euro4, in cazul Europei. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 13:58 |