Iran vrea sa exporte Samand in Romania..., ...nu vrem Logan, dar va dam Samand...
![]() ![]() ![]() |
Iran vrea sa exporte Samand in Romania..., ...nu vrem Logan, dar va dam Samand...
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
cam greu cu norme Euro 2,mai ales pretul taxei de prima inmatriculare.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
nu o sa se aduca cu euro2...(daca o sa se aduca)
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Masina nu arata rau. Daca o sa se vanda insa e un mare semn de intrebare. Dacia a intrat usor in paine si ca cei din vest au vazut-o de fapt ca un Renault mai ieftin. In schimb daca de maine se vinde in Romania samandozaurul asta ... nu stiu ... dar am o retinere sa dau 8000 de euro pe o astfel de masina. Cred ca tot la masina nationala as ramane. Desigur sunt bune alternativele .... dar hm ...
P.S. Mi-a ramas gandul la cat costa benzina acolo ... ce viata de rahat ... This post has been edited by minny: 22 May 2007, 13:43 |
--------------------
------
------
------
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Legal e imposibil sa se aduca, nu e voie sa se comercializeze in UE masini noi <E4. Tocmai d'aia a trecut si Dacia la E4 de la inceputul anului, obligata legal, nu ca nu mai putea de grija mediului.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar ca o inmatriculeaza careva Euro 2 in Belarus si o aduc in Romanica ca second-hand (la 0 km) s-a gandit cineva???
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Sau poate ca de la anuntarea intentiei de a veni pe piata romaneasca si pana la sosirea propriu zisa s-ar putea sa inlocuiasca motoarele...chiar cu unele de la reno? Si minny nu cred ca ai vrea sa traiesti in Iran..chiar daca benzina e aproape gratis....
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Cypher4laguna @ 22 May 2007, 14:53) Dar ca o inmatriculeaza careva Euro 2 in Belarus si o aduc in Romanica ca second-hand (la 0 km) s-a gandit cineva??? ![]() Nu merge pentru ca e considerat import din afara UE. Inainte de a intra in UE in RO nu se putea inmatricula nimic decat de la Euro3 in sus. SH-urile sub Euro3 care se pot aduce acum din afara Ro pot proveni doar din UE deci degeaba inmatriculezi in Belarus ![]() |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
O inmatriculezi in Belarus si pentru senzatii tari declari ca ai o bomba in portbagaj cand vrei sa treci granita
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 10:59 |