Dintr-un topic de la bursa, da, stiu, sunt retard
![]() ![]() ![]() |
Dintr-un topic de la bursa, da, stiu, sunt retard
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Oricât de rare sunt, prețul este mult prea mare (mai ales că și anvelopele-s crăpate). Ce nebun ar da 2500 de lei pe un set de roți? Asta ar înseamna să dublezi valoarea mașinii.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 30 Aug 2012, 12:27) Cine spune ca-s "de Dacie"? Poate-s "de Gordini". Apoi, tu te-ai uitat de curiozitate cam la ce-s bune jantele alea? Aplicand principiul tau, cu "dublatul valorii masinii", ar trebui ca posesorii de Lastun sa nu faca plinul niciodata, nu? |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(kum @ 30 Aug 2012, 13:51) Jantele alea nu sunt pentru masini care valoreaza tot atat. Sunt pentru masini gen' asta, asta sau asta. ![]() Un set de jante de MerceDes sunt 400 de euro SH ![]() QUOTE(tatabobu @ 30 Aug 2012, 13:54) Și de Gordini și tot mi se par scumpe ![]() QUOTE(tatabobu @ 30 Aug 2012, 13:54) Să proptești mașina pe ele când o repari, nu? ![]() QUOTE(tatabobu @ 30 Aug 2012, 13:54) Aplicand principiul tau, cu "dublatul valorii masinii", ar trebui ca posesorii de Lastun sa nu faca plinul niciodata, nu? O dai în diverse și nu-ți stă bine. Ești (pari) om serios! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
e acelasi principiu cu airbagul de la megan cosmine?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Ce principiu?
![]() În fine, eu mi-am spus părerea (că d-aia e topicul ăsta), dacă cineva nu e de acord cu ea, nu-mi pasă. This post has been edited by cosmin_2300: 30 Aug 2012, 13:10 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ideea este ca daca parerea ta e gresita sa intelegi asta si sa pleci cu ceva din discutie, nu cum ai facut la faza cu airbagurile cand ai plecat din discutie fara sa recunosti ca ai gresit. si mai domoleste tonu ala cand lumea iti spune ca gresesti.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Omule, cu pungile nu am greșit. A lovit mașina, NU au sărit pungile. În service, i s-a spus același lucru. S-a făcut test, totul este ok, dar nu au sărit pentru că nu avea centura. Dacă mă crezi bine, dacă nu, iarăși bine. Legat de discuție, am și uitat de ea!
Legat de jante. Cu ce greșesc? Că mi se pare aberant prețul? Poate ele valorează atât, nu am spus nicăieri că nu valorează atât! Am spus doar că pentru un set de jante (în special pentru o Dacia/Gordini/R12, ce vreți voi) este enorm de mult. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nu valoreaza asa de mult din cauza ca sunt de Dacia. Ci din cauza ca nu se gasesc. Probabil nu se mai fabrica, iar cele care mai sunt se gasesc foarte greu. Iar legea cerere-oferta functioneaza. Nu doar la noi in tara, ci peste tot in lumea asta un lucru rar e scump.
Nu vrei sa stii cat da unu' care vrea sa-si restaureze o masina pe o scrumiera originala. ![]() This post has been edited by kum: 30 Aug 2012, 13:32 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
De unde stii ca nu vrea sa stie?
![]() |
--------------------
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Dacă erau pe șaișpe le luam io.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tatabobu |
![]()
|
Ma, sincer, daca as fi avut o dacie ca vreuna dintre babutele intretinute prezentate pe forum, as fi incercat sa le iau.
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mi-a cerut 90 de euro pe-un breloc
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Camera de cate ori o fi fost folosita?
|
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am intrebat eu, sa vedem ce zice.
Apropos, are cineva idee de ce a pus adidasii folositi o singura data, pe o foaie de hirtie? Sa nu murdareasca adidasii pe talpa din cauza covorului sau sa nu murdareasca covoru' de pe talpa adidasilor purtati o data? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.503 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Io- fi purtat ala o singura data, da' tare mi-e ca macar vreo saptamana nu i-a descaltat de loc, la cat sunt de uzati.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
fastbot |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 20 January 07 From: GL ![]() |
@Marty: sa nu fim rai, poate a pus pe o foaie A4 sa ne dam seama de marimea adidasilor (ca lungime). Ca si cum ai pune o moneda de 50 bani ca sa iti dai seama de adancimea profilului.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(daniM @ 4 Sep 2012, 12:48) Pai dupa o saptamina ce ai facut, ti-ai taiat unghiile si ti-au ramas mari adidasii??? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 4 Sep 2012, 13:48) Trebuia să bagi mai multe detalii, gen "i-am purtat doar o săptămână, până mi-a apărut o ciupercă urâtă și-am trecut la șlapi". |
--------------------
Reno
Megan
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Adevarul ca era un inceput de bureti
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 08:16 |