Dintr-un topic de la bursa, da, stiu, sunt retard
![]() ![]() ![]() |
Dintr-un topic de la bursa, da, stiu, sunt retard
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Tocmai asta e, că ăla NU îl scoate!
Plus că DPF-ul ăla e pus acolo cu un scop ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Il anuleaza, il scoate, tot aia e, e mai mult de lucru, nu e ca si cand ai scoate un catalizator la Logan, si cum la noi incep sa vina dieseluri euro 5 de dincolo cu 200.000 km, DPF-ul ala si-a trait viata, singura sansa sa circuli normal cu masina e sa le faci o vizila celor ca ala cu anuntul, unul nou e mii de euro.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Dacă ăla e înfundat, poți să-l și fwți din soft că gazele prin el tot nu trec!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.701 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Avand in vedere ca sunt destui care inca mai circula cu cauciucuri de iarna in plina vara, nu trebuie sa va mai mire in privinta unui amarat de DPF. Tara este plina de cocliti.
PS. Scoate un moderator partea asta ", da, stiu, sunt retard" din titlu? Sau macar o inlocuieste cu "o tara plina de retarzi"? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
+1
Ruginitii sint tot un fel de cocliti? This post has been edited by corbex: 29 Jul 2012, 18:16 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
uite ,d-aia am preferat all season..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(unmeet @ 6 Aug 2012, 16:00) cumpăra aro10 0.4 cererea de benzina: 15 roti, transmisie buna, bine corpului, de livrare este inclus în razsmotryu Cernăuți sugestiile dvs. în caseta de personal România nu știu până la 650 de euro, de asigurare, tehnicheskiyosmotri nu au nevoie de o masina pentru piese de numai! Nici goagăl transleit nu cred că traduce în halul ăsta de prost! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Iar o sa fie bursa plina de foame-n gat d-ăștia...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Si de ce nu l-ai postat la imbecili autohtoni?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
pentru ca nu-i prost ala care cere.
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Markos.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Greșit!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pai cam ct mai e pretul avand in vedere ca au fost f putine tichete anul asta?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu zic sa il vanda cu 3799RON!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Bre nea Ironick-ule, e a doua oara cand pui chestia asta, si habar n-am care-i spilu. Pretul? Pai ala de dinainte avea 2200 si asta 2800. Pana la urma care-i faza? Cat e de fapt pretul corect? Dupa tine, ce-au pus astia e prea mic sau prea mare? Sau unu prea mic si unul prea mare? Eu stiam ca un tichet din asta e pe la o mie de euro. Sau cel putin atat era cand am intrebat odata mai demult la un dealer. Deci ala care l-ar cumpara iese oricum in castig cu ceva. Poate ma luminezi si pe mine care-i faza cu tichetele astea, dar pe scurt, fara sa-mi dai vreun link la vreo lege ca n-am chef de citit.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
eu stiu ca-i 3800 valoarea unui tichet....si ii foarte mult 2800 sa ceri pe un tichet, dar ma rog s-au dat putine tichete si deaia sunt perturile astea, acuma daca chiar se cumpara la pretul asta nu stiu, eu unu nu mi-as bate capul......si eu la fel ca ironiku sper ca vanzatorul sa ramana cu tichetul pe stoc si sa se stearga la kur cu el.
|
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Si d-aia-i "tipic romanesc"?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Tipic romanesc este ca au stat cu anii in fata blocurilor cu ele, au ocupat locuri de parcare si au poluat cu lichidele scurse din ele (nu mai zic de rugina) fara sa isi dea nici un interes sa le duca la casat. Si acum nu stiu cum sa le vanda cat mai scump.
This post has been edited by IRONICK: 24 Aug 2012, 21:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Recunosc ca nu ma pricep de loc cum e cu tichetele, o fi si alte spiluri la mijloc, dar "jumate-jumate" inseamna pentru cineva profit de 100%, in acest caz 19 milioane, fara sa misti un deget. Asa ca sa nu va mai aud ca-i benzina prea scumpa , Petrom are (inca) adaos comercial sub 100%. La cat m-a costat azi plinul probabil pe la 90...da' ma rog...
![]() Acu pana mea...parerea mea e ca la tichetele astea poti cere oricat vrei din motiv ce toata lumea castiga. Ala cu rabla ca a scapat de cazan, ala cu masina noua ca mai salveaza niste parale... in ziua de azi orice milion in plus e bun. Si probabil ca e si pentru astea o piata...daca ceri prea mult ramai cu el, iar daca te doare buza dupa fiecare milion dai si 37 milioane pe el daca nu gasesti altu mai ieftin. Cred ca se regleaza totul din mers. Fiind o chestie subiectiva nu e ca si cum ai vinde anvelope sau ulei uzat la pret de nou. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 24 Aug 2012, 20:48) Hai recunoaste ca tu vrei niscaiva tichete d-astea si esti suparat ca nu ti le da nimeni de pomana. Acum 5-6 luni si la juma' de pret ti se parea mult (link) QUOTE(IRONICK @ 24 Aug 2012, 21:00) Tipic romanesc este ca au stat cu anii in fata blocurilor cu ele, au ocupat locuri de parcare si au poluat cu lichidele scurse din ele (nu mai zic de rugina) fara sa isi dea nici un interes sa le duca la casat. Si acum nu stiu cum sa le vanda cat mai scump. Poate tu oi fi Maica Tereza dar pe noi as'lalti, banu ne motiveaza... Si nu cred ca cetatenia romana are vreo legatura cu asta. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Nu m-as baga in discutie, da' ma mananca-n fund...
Nea Ironice, matale stii cat costa o dacie inainte de 89? Stii cam cu ce sacrificii se cumpara? Si cam cat asteptai ca sa intri in posesia unei dacii? Pentru unii, dacia facea parte din familie. E doar un fier nenorocit, e drept, da' unii au muncit pentru fieru' ala mai mult decat ai muncit matale de cand muncesti. Asa ca, daca ti se pare mult cat cer pe tichete, nu le cumpara ma. Este ca ai vrea sa vine unu' sa ti le dea cu vreo 15 milioane? Ele valoreaza cam 38 milioane din cate spun colegii. Pai daca dai 28 pe unu' (daca negociezi, poate-l scoti la 27 sau chiar 26), la trei bucati poti castiga peste 35 de milioane. Doar tu. Si castiga si amarati ala care le vind mai putin ca tine (fiecare). A furat rabla? Nu. E a lui? Da. Poate sa ceara pe ea si 35 de milioane. Daca tu cumperi 3 bucati, tot castigi cam 9 milioane. Mie-mi pare ca tu esti "romanul" la faza asta. Ca vrei sa castigi numai tu. This post has been edited by kum: 25 Aug 2012, 14:41 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 11:48 |