[VAND] Senzori de parcare, cu afisaj color in oglinda
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Senzori de parcare, cu afisaj color in oglinda
AnDrU |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 6 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preference
- CJ-48-AND
|
|||
bingo_floryn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 7 April 07 From: Piatra Neamt ![]() |
trebuie neaparat inlocuiti senzorii? adik nu merge cu cei vechi?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|
AnDrU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 6 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
cei vechi .. ?
ai momentan alti senzori pe masina? si eu am testat pe alti senzori (am tot type r dar cu banda de leduri, nu afisaj lcd) si a mers deci probabil senzorii nu trebuie schimbati |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preference
- CJ-48-AND
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dacă "cei vechi" înseamnă senzorii montați "din fabrică", nu cred să meargă.
Dacă te referi la alți senzori montați după, 95% merg... ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bingo_floryn |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 7 April 07 From: Piatra Neamt ![]() |
cei vechi= cei montati din fabricatie!
sa inteleg ca ar trebui scimbati? si daca-i schimb s-ar potrivi in vechile locuri? 14 Jun 2007, 19:49: am observat ca pozele sunt facute seara! ziua se mai vede ce e eafisat in oglinda?oglinda isi pastreaza caracteristicile?multe intrebari dar sunt nou in clubul "lagunistilor"! ![]() This post has been edited by bingo_floryn: 14 Jun 2007, 19:49 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001 Privilege
|
|
ksi_id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 16 April 05 From: timisoara ![]() |
Garantie?
|
--------------------
vw jetta
1800cmc 90hp
1992
- TM 18 KSI
|
|
AnDrU |
![]()
|
display`ul sunt aproape convins ca nu e compatibil cu senzori de fabrica
eu unul nu m-as incumeta sa-i schimb; ce e de fabrica, e de fabrica oglinda e putin fumurie, dar "oglindeste" ![]() ar fi un avantaj ca nu te mai orbesc farurile din spate senzorii sunt noi, nu au defecte, dar garantie scrisa nu pot sa ofer, nici factura |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preference
- CJ-48-AND
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
sunt sigilate?
ai si tu acelasi model catalin? cat te-a mai costat montajul? |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
AnDrU |
![]()
|
nu sunt sigilate pentru ca cei de la type r aparent s-au zgarcit sa traga si o folie peste cutie dar sunt noi
daca chiar vrei pun eu folie sa pot afirma ca sunt sigilate ![]() montajul e relativ usor pentru oricine are o ruleta, masina de gaurit si putina inteligenta este chiar si un tutorial pe forumul acesta despre montat senzori in pachet este si freza si sistem de prindere a unitatii centrale, deci nu ar mai trebui nimic eventual niste coliere de plastic daca e nevoie |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preference
- CJ-48-AND
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Bacu, eu personal am montat senzori identici cu cei vanduți aici unui prieten pe Laguna II... Poți citi aici, vedea poze, întreba despre cum se comportă...
Sper să nu se înțeleagă cum că fac reclamă din interes ![]() This post has been edited by Catalin Marinarul: 15 Jun 2007, 13:40 |
--------------------
-
-
|
|
AnDrU |
![]()
|
tutorialul pentru logan:
http://www.daciaclub.ro/Montare-senzori-de...are-t52952.html |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preference
- CJ-48-AND
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
ok, daca as lua doua mi le dai mai ieftin?
esti din cluj napoca? daca sunt din bucuresti cum faci, prin posta? |
--------------------
Honda
CRV
|
|
AnDrU |
![]()
|
pentru 2 buc suport eu taxa de transport prin posta
dar asta doar luni |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preference
- CJ-48-AND
|
|
Bacu |
![]()
|
ok, o sa iti dau un mail cu datele mele si adresa. multumesc.
This post has been edited by Bacu: 15 Jun 2007, 15:16 |
--------------------
Honda
CRV
|
|
AnDrU |
![]()
|
s-au dat toti
ar trebui sa mai primesc spre sfarsitul saptamanii anunt eu aici, sau in alt topic, in caz ca se inchide |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Preference
- CJ-48-AND
|
|
Bacu |
![]()
|
si cu senzorii mei ce se aude?!
|
--------------------
Honda
CRV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 23:03 |