Achizitie ABS+ (cu variante), La benzina m-am hotarat, dar restul?
![]() ![]() ![]() |
Achizitie ABS+ (cu variante), La benzina m-am hotarat, dar restul?
eugenpopa |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 9 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Laureat 1,4
2005
- B 49 SRB
|
|||
costinasd. |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 2 June 06 ![]() |
F*t-o cainii de masina. Diferenta dintre o culoare metalizata si o clima nu-i mare deloc. Mai bine faceai asa, mai bine puneai asa, etc. At mai bine imi luam un Prestige si terminam cu toate compromisurile. A fost alegerea mea si daca am sa vin dupa un timp si am sa va dau dreptate la toti asta e. Defapt va dau de pe acum dreptate, dar lasati-ma cu ''urarile'' de bine. Toti care n-au optat pt AC sunt dobitoci. No bine, sunt unul dintre ei. Sa nu ma intelegeti gresit, ca nu sunt suparat pe niciunul din voi (pt ca aveti dreptate) dar las-o asa...O sa-mi pun climatronic pe ea sa fiu mai cu mot ca voi
![]() ![]() |
--------------------
dacia
1300
1980
- cs 05 ***
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
S-o stapanesti sanatos!
![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
costinasd: Felicitari pentru postul no. 100. Calmeaza-te si mananca si tu ceva. Pofta mare!
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
adimatis |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 June 07 ![]() |
pai chiar asa!... ce aveti nene cu omu? toti pa el, sa nu cumva sa nu isi ia AC, ca o sa fie vai si amar de el, si o sa moara de cald in masina!... care e treaba?! daca nu are nevoie/nu vrea AC lasati-l in pace! nici eu nu am AC. and i am still alive and kickin'! cei care aveti bravo voua, va respectam si va iubim, dar mai lasati si pe altii sa faca cum vor ei!
@costinasd. sa o folosesti sanatos si sa ai parte numai de drumuri bune! |
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
2007 "Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Noi ii lasam. Ca doar nu ii impiedicam in vreun fel. Nici de am vrea nu am putea. DAR, exemplul tau nu inseamna ca a alege o masina fara AC in detrimentul catorva sute de euro ar fi o chestie buna in contextul in care clima in Rromania e intr-o continua schimbare. Iar numarul celor care intreaba pe forum este imens. Aproape ca apare unu pe saptamana. Au fost saptamanani cand au aparut si 3 oameni. Si sa nu crezi ca DOAR astia doresc AC pe Ambiance, Preferance. Mai sunt destui pe aici care stiu ca ar fi nevoiti sa cotezeze cca 1000E ca sa puna AC, asa ca stau in banca lor si tac.
Deci chiar nu vad de ce ar fi constructiv post-ul tau. Noi incercam sa deschidem ochii la oameni, care din varii motive pot face alegeri gresite, manati de diverse dorinte mai vechi, de lipsa de informatie, de lipsa de perspectiva, de lipsa de perspectiva asupra evolutiei fenomenelor meteorologice in Rromania, etc, etc, etc, etc. Sunt oameni care aleg Preferance cu vopsea metalizata. Nu zic, aceasta decizie poate fi mascata ca: 1) preferintele acelui cumparator 2) dorinta de a avea o vopsea mai durabila in contextul in care a auzit la radio ca vopselele ne-metalizate ar fi mai proaste 3) diverse dume bagate de dealeri. Si aici cred ca sunt o gramada 4) aude ca AC-ul de fapt ar fi foarte nesanatos. Am mai auzit dinastea si despre microunde si despre telfoane mobile si despre televizoare si alte teorii conspirationiste de aburit prosti. Si totusi lumea moare de obezitate, de stres sau alte probleme conexe avand ca sursa aceste aparent probleme marunte. 5) Se gandeste ca AC-ul il foloseste 2 luni pe an. Asta e un basm expirat rau care circula prin popor. Suntem la inceput de iulie si deja am 2 luni de cand folosesc AC-ul. La inceput il foloseam rar doar pentru a raci masina, deci 3 sferturi din drum tot fara AC mergeam, dar acum in iunie, iulie, e alta poveste. Si ne mai asteapta inca minim 3 luni de calduri, din care 2...cam naspa. DAR, omul se poate lasa dus de val si nu mai apuca sa puna in balanta toate aceste variabile. Noi incercam, REPET, incercam doar sa deschidem ochii. Ca doar de aia e forumul asta, pe langa caterinca ![]() NOTA: Vedeti ca poti muri mai repede de la caldura decat de la AC. Deci...... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@driverx: bine zis,excelent punctat,minunat concluzionat
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(costinasd. @ 2 Jul 2007, 18:07) At mai bine imi luam un Prestige si terminam cu toate compromisurile. Noooo....mai bine diesel! ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Riddick |
![]()
|
![]() Membru Laureate+ Group: Members Posts: 144 Joined: 6 May 07 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(costinasd. @ 2 Jul 2007, 17:07) F*t-o cainii de masina. Diferenta dintre o culoare metalizata si o clima nu-i mare deloc. Mai bine faceai asa, mai bine puneai asa, etc. At mai bine imi luam un Prestige si terminam cu toate compromisurile. A fost alegerea mea si daca am sa vin dupa un timp si am sa va dau dreptate la toti asta e. Defapt va dau de pe acum dreptate, dar lasati-ma cu ''urarile'' de bine. Toti care n-au optat pt AC sunt dobitoci. No bine, sunt unul dintre ei. Sa nu ma intelegeti gresit, ca nu sunt suparat pe niciunul din voi (pt ca aveti dreptate) dar las-o asa...O sa-mi pun climatronic pe ea sa fiu mai cu mot ca voi ![]() ![]() iarta-ne,costinasd,ca am incercat sa-ti deschidem ochii ![]() concluzia mea:ori ti-a fost lene sa mergi inapoi sa schimbi comanda,ori rusine.din doua 1.refuz sa cred a 3-a varianta conform careia tii asa de mult la culoarea metalizata incat sa renunti intr-un mod extrem de pervers la AC. dragi colegi de forum...Ecce Homo! iata omul care este pregatit sa moara de cald in masina,dar exteriorul sa fie metalizat! COSTINASD!esti tipul de client pe care personalul de la marketing-Dacia nici nu l-au visat.esti o "specie" noua ![]() eu personal te felicit,sincer,ptr alegerea facuta.sa o stapanesti sanatos si trece-mi cu vederea o ultima remarca...cand vei merge cu masina ZIUA,subliniez,ziua,si vei vedea ca parca la orizont tremura aerul(de cald),sa nu crezi ca e in jurul tau.aerul tremura in masina ![]() This post has been edited by Riddick: 2 Jul 2007, 21:40 |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Ok, cred ca pana la urma costinasd si-a dat seama ca era mai bine sa-si ia masina cu AC, dar datorita anumitor factori ce au depins mai mult sau mai putin de el si-a luat fara. Probabil ca urmatoarea lui masina va avea AC.
Acum, putem trece mai departe? ![]() 2 Jul 2007, 22:41: Riddick: ca te vad viteaz: cum poti trai cu gandul ca laureate+ al tau e o caruta cu motorul ala de 1.4? ![]() Eu zic sa-i uram bafta cu masina lui costinasd This post has been edited by adip: 2 Jul 2007, 21:41 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca omul si-a luat masina, topicul e obsolete.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:32 |